11:46 - 04/03/2016

Εψαχνε για UFO και ισχυρίζεται πως βρήκε το χαμένο αεροπλάνο της Malaysian Airlines… (εικόνες).

Εψαχνε για UFO και ισχυρίζεται πως βρήκε το χαμένο αεροπλάνο της Malaysian Airlines… (εικόνες).

Δεν έχουν τέλος οι θεωρίες συνωμοσίας για το «εξαφανισμένο» εδώ και 2 χρόνια αεροσκάφος της Malaysian Airlines, την πτήση MH370 με τους 239 επιβαίνοντες.

Οπως γράφει η Daily Mail ένα «κυνηγός εξωγήινων» ισχυρίζεται πως ενώ αναζητούσε UFO και ιπτάμενους δίσκους εντόπισε το αεροπλάνων κοντά στο ακρωτήρι της Καλής Ελπίδας. Ο Scott Waring μάλιστα έδωσε στη δημοσιότητα την εικόνα που είδε μέσω Google και ισχυρίζεται πως εκεί βρίσκεται το αεροπλάνο.

aeroplano

Ο ίδιος αναφέρει πως στο νερό εμφανίζεται μία σκιά, η οποία δημιουργείται από ένα αεροσκάφος που βρίσκεται κάτω από την επιφάνεια της θάλασσας.
Στην φωτογραφία που έχει δοθεί στη δημοσιότητα μπορεί κάποιος να διακρίνει τη σκιά, ωστόσο φαίνεται πιθανότερο να είναι ένα παιχνίδι της εικόνας. Ο ίδιος πάντως επιμένει πως σε εκείνο το σημείο βρίσκεται βυθισμένο ένα αεροπλάνο και μάλιστα σχεδόν άθικτο.

malaysia

Σχετικά με Κατοχικά Νέα
"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα ! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Be the first to comment

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*