Επίθεση μαϊμούδων: Σκότωσαν άνδρα πετώντας του τούβλα στο κεφάλι από δέντρο

Ο άνδρας βάδιζε αμέριμνος στους δρόμους της πόλης Ουτάν Πραντές στην Ινδία. Ξαφνικά καθώς περνούσε κάτω από ένα δέντρο πλήθος μαιμούδες είχαν σκαρφαλώσει στα κλαδιά του και τον κοιτούσαν. Ο άνδρας δεν έδωσε σημασία αφού τα ζώα αυτά είναι αρκετά συνηθισμένο να βρίσκονται μέσα στην πόλη.

Ξαφνικά μια «ομοβροντία» από τούβλα έπεσαν επάνω στο κεφάλι του άτυχου άνδρα. Ήταν λες και οι μαιμούδες τον περίμεναν να περάσει για να του τα ρίξουν. Τα ζώα που είχαν πάρει τα τούβλα από διπλανό εργοτάξιο, σημάδευαν και έριχναν στο κεφάλι του άνδρα τα τούβλα. Εκείνος ζαλίστηκε, δεν πρόλαβε να πάει κάπου να προφυλαχτεί με αποτέλεσμα να πέσει νεκρός στο έδαφος.

Στο νοσοκομείο διαπίστωσαν ότι είχε σοβαρά τραύματα στο κεφάλι και στο στήθος από τα τούβλα.

«Οι μαϊμούδες του πέταξαν πάνω από 20 τούβλα. Τα τούβλα έπεσαν από σχετικά μεγάλο ύψος και ήταν αρκετό για να τον σκοτώσει. Αυτές οι άγριες μαϊμούδες είναι ένοχες και πρέπει να πληρώσουν». Είπε ο αδερφός του θύματος.

Η αστυνομία μπροστά στο παράλογο αίτημα του να «πληρώσουν τα ζώα που σκότωσαν τον αδερφό του» απάντησε: «Πως μπορούμε να ανοίξουμε υπόθεση ενάντια μαϊμούδων; Κάτι τέτοιο θα μας κάνει περίγελους»

Στη συγκεκριμένη περιοχή λόγω της δόμησης, οι άνθρωποι έχουν εισβάλλει στο φυσικό περιβάλλον των μαιμούδων με αποτέλεσμα τα συγκεκριμένα ζώα να εμφανίζονται επιθετικά.

Με την ΔΩΡΕΑ ενος "καφε" το μήνα βοηθάς στον αγώνα κατα της φίμωσης της ελευθερίας του λόγου , βοηθάς το Κατοχικα ΝΕΑ
Loading...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *