14:05 - 13/10/2022

ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΗ ΑΝΑΛΥΣΗ ΓΙΑ ΤΗ ΣΧΕΣΗ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΑΥΞΗΣΗ ΤΩΝ ΘΑΝΑΤΩΝ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ

Ακολουθηστε μας στο Τελεγκραμ καναλι μας, εκει δεν υπαρχει φιμωση και μπορειτε παντα να μαθαινετε την πληροφορια μας

ΥΠΕΡΒΑΛΛΟΥΣΑ ΘΝΗΣΙΜΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΠΟΣΟΣΤΟ ΧΡΗΣΗΣ ΤΩΝ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ ΑΝΤΙ-COVID ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ: Η ΕΙΚΟΝΑ ΜΙΛΑΕΙ ΑΠΟ ΜΟΝΗ ΤΗΣ

Στην Ελλάδα, όπως και σε αρκετές χώρες της Ευρωπαϊκής Ένωσης, παρατηρούμε μια αυξημένη υπερβάλλουσα θνησιμότητα που δεν οφείλεται, σύμφωνα πάντα με τα επίσημα στατιστικά, στην Covid-19 και τον ιό αλλά περισσότερο στα μέτρα που ελήφθησαν κατά τη διάρκεια της αποκαλούμενης “πανδημίας” (που κανείς δεν λαμβάνει τη πρωτοβουλία να τη λήξει).

Τα στοιχεία ειδικά για τη χώρα μας είναι ανησυχητικά και πάντα σύμφωνα με τα προκαταρκτικά δεδομένα της Ελληνικής Στατιστικής Υπηρεσίας, παρατηρείται μια τεράστια αύξηση της συνολικής θνησιμότητας συγκριτικά με τα προηγούμενα έτη και ιδίως με το έτος 2020 που ο SARS-CoV-2 κυκλοφορούσε ήδη και είχαμε νεκρούς. Να θυμίσουμε εδώ ότι τα “σωτήρια” εμβόλια, που δια της βίας επιβλήθηκαν στο γενικό πληθυσμό, άρχισαν να κυκλοφορούν το 2021.

Πηγή: Εβδομαδιαία Στοιχεία Θανάτων (1η – 30η Εβδομάδα)

Έχουμε ήδη, με επανειλημμένες επιστολές, απευθυνθεί στην ΕΛΣΤΑΤ ώστε να δημοσιεύσει τους δείκτες ICD-10 (Διεθνής Στατιστική Ταξινόμηση Νόσων ICD-10) και η απάντηση που λάβαμε ήταν να περιμένουμε δυο χρόνια.

Τον Απρίλιο του 2022 δημοσιεύθηκε στο The Lancet η μελέτη με τίτλο “Εκτίμηση της υπερβάλλουσας θνησιμότητας λόγω της πανδημίας COVID-19: συστηματική ανάλυση της θνησιμότητας που σχετίζεται με την COVID-19, 2020-21”. Η μελέτη στα ευρήματά της αναφέρει μεταξύ άλλων:

Παρόλο που οι αναφερόμενοι θάνατοι από COVID-19 μεταξύ της 1ης Ιανουαρίου 2020 και της 31ης Δεκεμβρίου 2021 ανήλθαν συνολικά σε 5,94 εκατομμύρια παγκοσμίως, εκτιμούμε ότι 18,2 εκατομμύρια (95% διάστημα αβεβαιότητας 17,1-19,6) άνθρωποι πέθαναν παγκοσμίως λόγω της πανδημίας COVID-19 (όπως μετράται από την υπερβάλλουσα θνησιμότητα) κατά την περίοδο αυτή.

Το παγκόσμιο ποσοστό υπερβάλλουσας θνησιμότητας όλων των ηλικιών λόγω της πανδημίας COVID-19 ήταν 120,3 θάνατοι (113,1-129,3) ανά 100 000 του πληθυσμού, ενώ το ποσοστό υπερβάλλουσας θνησιμότητας ξεπέρασε τους 300 θανάτους ανά 100 000 του πληθυσμού σε 21 χώρες.

Μάλιστα η συγκεκριμένη μελέτη συμπέρανε μεταξύ άλλων ότι:

Ο πλήρης αντίκτυπος της πανδημίας ήταν πολύ μεγαλύτερος από ό,τι δείχνουν οι αναφερόμενοι θάνατοι που οφείλονται μόνο στην COVID-19.

Στην ανάλυση που πραγματοποιήσαμε πριν από μερικού μήνες, μπορέσαμε ήδη να συμπεράνουμε ότι υπάρχει μία αναλογία στον αριθμό των δόσεων καθώς και την αυστηρότητα των μέτρων σε σχέση με την αυξημένη θνησιμότητα που παρατηρείται στην Ελλάδα.

Τα επίσημα στοιχεία της Ευρωπαϊκής Στατιστικής Υπηρεσίας (Eurostat) και του Ευρωπαϊκού Κέντρου Πρόληψης και Ελέγχου Νόσων (ECDC) έρχονται να επιβεβαιώσουν αυτό που πολλοί τονίζουν εδώ και μήνες:

Υπάρχει άμεση σχέση μεταξύ υπερβάλλουσας θνησιμότητας και του αριθμού των δόσεων που έχουν λάβει οι κάτοικοι ανά χώρα.

Μηνιαία υπερβάλλουσα θνησιμότητα τον Ιούλιο του 2022

(% διαφορά έναντι του μέσου όρου των μηνιαίων θανάτων κατά τα έτη 2016-2019)

Πηγή: Eurostat

Συνολική αφομοίωση (% πληθυσμού) του βασικού κύκλου εμβολιασμού στο συνολικό πληθυσμό των χωρών της Ε.Ε, 06.10.2022
Πηγή: ECDC

Για να σας διευκολύνουμε στη σύγκριση:

Αριστερά η θνησιμότητα, δεξιά το ποσοστό “εμβολιασμού”

Παρατηρούμε ότι οι χώρες με αυξημένα ποσοστά θνησιμότητας (συγκριτικά με το Μ.Ο των ετών 2016-2019) είναι οι χώρες με τα υψηλότερα ποσοστά του λεγόμενου “εμβολιασμού κατά της Covid-19”.

Θέτοντας το αλλιώς, οι “περισσότερο εμβολιασμένες” χώρες είναι οι ίδιες χώρες που παρατηρείται η μεγαλύτερη αύξηση της ολικής θνησιμότητας.

Και όχι, η υπερβάλλουσα θνησιμότητα δεν οφείλεται στη Covid-19. Τα στοιχεία του ΕΟΔΥ από τις καθημερινές και εβδομαδιαίες αναφορές, δεν δικαιολογούν τόσους θανάτους μόνο από την Covid.

Στον πίνακα που ακολουθεί, κάνουμε μία σύγκριση των δεδομένων και παρουσιάζουμε τα στοιχεία όπως είναι δημοσιευμένα στους αναφερόμενους Ευρωπαϊκούς οργανισμούς καθώς και στο Dashboard του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας.

Παρατηρούμε ότι οι περισσότερες χώρες με αυξημένη υπερβάλλουσα θνησιμότητα (άνω του 10%) είναι οι χώρες που έχουν χορηγήσει περισσότερες από δυο δόσεις/κάτοικο.
Αντιθέτως, οι χώρες με τη χαμηλότερη υπερβάλλουσα θνησιμότητα είναι οι χώρες με αριθμό χορηγούμενων δόσεων/100 κατοίκους κάτω του 200.
Αυτό σημαίνει ότι οι περισσότερες χώρες που έχουν χορηγήσει 1 ή έστω 1,5 δόση ανά κάτοικο, έχουν και τη χαμηλότερη θνησιμότητα στην Ευρωπαϊκή Ένωση και στις χώρες μή-μέλη.

Αξίζει εδώ να αναφέρουμε οτι η Σουηδία και το Βέλγιο, παρόλο τον αυξημένο αριθμό των λεγόμενων εμβολιασμών κατά της Covid, έχουν επίσης αρκετά χαμηλό ποσοστό υπερβάλλουσας θνησιμότητας, γεγονός που πιθανότατα να οφείλεται στη μη χρήση αυστηρών μέτρων (lockdown, περιορισμοί, χρήση μάσκας, εξαναγκασμό σε συνεχόμενα test κλπ), όπως επιβεβαιώνουν τα παρακάτω γραφήματα από το Stringency Index (αυστηρότητα μέτρων).

Να σημειωθεί ότι ο Ρουμάνος Ευρωβουλευτής Cristian Terheș έκανε αναφορά στο συγκεκριμένο θέμα, μετά την αποκάλυψη από την ίδια τη Pfizer στις 10.10.2022 ότι δεν είχε κάνει ποτέ μελέτες για το αν κάποιος συνεχίζει να μεταδίδει τον ιό μετά τον “εμβολιασμό” και ουσιαστικά, όλες οι ανακοινώσεις και η νομική βάση για το “πράσινο πιστοποιητικό” και το covid-pass ήταν μια απάτη.

Εμείς συνεχίζουμε να επιμένουμε ότι οι “ειδικοί” θα πρέπει να μας δώσουν μία εξήγηση για αυτό που πραγματικά συμβαίνει. Μέχρι σήμερα, κανείς δεν έχει απαντήσει στο πιο απλό ερώτημα:

Αφού ο αριθμός των νεκρών από Covid δεν είναι συμβατός με την τεράστια αύξηση της θνησιμότητας στη χώρα μας, ποια είναι η πραγματικά αιτία της δραματικής αύξησης των θανάτων που παρατηρείται τους τελευταίους μήνες;

Ίσως ένας πόλεμος να βοηθήσει αυτούς που έλαβαν μέχρι σήμερα εγκληματικές αποφάσεις, να ξεχαστούν όλα και να αποφύγουν τις ποινικές ευθύνες.

Ημερομηνία δημοσίευσης:12.10.2022

eyewideopen.org

oimos-athina

Ακολουθηστε μας στο Τελεγκραμ καναλι μας, εκει δεν υπαρχει φιμωση και μπορειτε παντα να μαθαινετε την πληροφορια μας

Σχετικά με Κατοχικά Νέα
"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα ! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Σχόλια Αναγνωστών (1)

  1. Ο Hodkinson τους υπολογιζει σε 20 εκατομυρια νεκρους και 2 δισεκατομυρια τραυματισμενους

    https://rumble.com/v1mrzdo-live-with-dr.-roger-hodkinson-fertility-cancer-flight-safety-and-sads.html

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*