10:35 - 14/10/2015

Επιστήμονες δημιούργησαν 52 τεχνητές καταιγίδες στο Abu Dhabi με μικρό HAARP

abu-ghabi-haarp

Επιστήμονες δημιούργησαν 52 τεχνητές καταιγίδες στο Abu Dhabi με μικρό HAARP

Χαλάζι, κεραυνοί και θύελλες είχε η ανατολική περιοχή της χώρας αυτό το καλοκαίρι χάρη στους επιστήμονες “μάστερ χειραγωγούς”!

Όχι, η φράση δεν είναι δική μου, είναι η εισαγωγική σε άρθρο του TIME με ανάλογο τίτλο: Scientists Create 52 Artificial Rain Storms in Abu Dhabi Desert. Και το άρθρο συνεχίζει:

“ Ως μέρος ενός μυστικού προγράμματος για τον έλεγχο του καιρού στη Μέση Ανατολή, οι επιστήμονες που εργάζονται για την κυβέρνηση των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων δημιούργησαν τεχνητή βροχή, εκεί όπου η βροχή δεν βρίσκεται πουθενά.

Το έργο $ 11 εκατ., το οποίο ξεκίνησε τον Ιούλιο, τοποθέτησε ιονιστές από χάλυβα που έμοιαζαν με αμπαζούρ στην έρημο για να παράγουν φορτισμένα σωματίδια. Τα αρνητικά ιόντα αυξάνονται με το ζεστό αέρα, προσελκύοντας σκόνη. Η υγρασία συμπυκνώνεται στη συνέχεια γύρω από τη σκόνη και τελικά παράγουν ένα σύννεφο βροχή. Ένα μάτσο σύννεφα βροχής.
Κατά τις 52 ημέρες που έβρεχε στην περιοχή -όλο τον Ιούλιο και τον Αύγουστο- οι μετεωρολόγοι δεν προέβλεπαν βροχή ούτε μια φορά.

Αν και είναι συναρπαστικό, αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που οι επιστήμονες έχουν προσπαθήσει να τα βάλουν με τη Μητέρα Φύση. Η Κίνα το έχει πολλές φορές επιχειρήσει με σπορά των νεφών για χρόνια, όχι πάντα με επιτυχία*.

Αλλά η ιδέα ότι οι χώρες της Μέσης Ανατολής θα μπορούσε να δημιουργήσουν βροχή σε αυτή τη φτωχή σε νερό περιοχή θα μπορούσε να βοηθήσει σε μεγάλο βαθμό στην επίλυση των προβλημάτων της περιοχής με την ξηρασία και θεωρείται ότι είναι φθηνότερα από ό, τι η αφαλάτωση. Αλλά το πόσο ελέγξιμος είναι ο καιρός είναι ακόμα σε αμφιβολία και οι συνέπειες της παρέμβασης στη φύση είναι κάτι που ακόμα δεν έχουμε δει.

Φυσικά και τα έχουμε δει, και είναι αυτά που εδώ και χρόνια ΚΑΤΑΓΓΈΛΛΟΥΜΕ και μας χαρακτηρίζουν ως συνωμοσιολόγους. Αλλά συνεχίζουμε τα αποκαλυπτικά νέα. Το άρθρο μέσα παραπέμπει με λινκ σε ένα άλλο της Daily Mail, Εκεί δίνονται και περισσότερα στοιχεία σχετικά με την ιδιωτική εταιρία που ασχολήθηκε με το εν λόγω πείραμα.

Η Metro Systems International, είναι μια Ελβετική εταιρία που στην ουσία αυτό που έκανε ήταν να στήσει ένα μίνι HAARP με αντένες που ιονίζουν την ατμόσφαιρα και χειραγωγούν τον καιρό. Όπως βλέπετε, όποιος “καλλιτέχνης” σχεδίασε την επεξηγηματική εικόνα, έβαλε πίσω στον ουρανό και πάνω από τις αντένες χημικούς αεροψεκασμούς:

BT6GK0 Dunes in the Empty Quarter, 1,000 mile area of dunes and desert, not crossed until 20th century, Arabian Peninsula, Sultanate of

Στην ουσία δημιούργησαν ένα μικρό τοπικό HAARP

The Artificial Rainfall Experiment

Όπως αναφέρεται, η “μυστική ομάδα επιστημόνων” δουλεύει σε συνεργασία με Max Planck Institute for Meteorology, «ένα κορυφαίο κέντρο για την έρευνα σχετικά με την ατμοσφαιρική φυσική», όπως το χαρακτηρίζουν.

ΔΕΝ ΠΑΡΆΓΕΤΑΙ ΒΡΟΧΉ ΕΚ ΤΟΥ ΜΗΔΕΝΌΣ

Με το χέρι στην καρδιά, με το χέρι στο ευαγγέλιο δηλώνω ενωπίον Θεού και ανθρώπων ότι ΔΕΝ παράγεται βροχή εκ του μηδενός και προκαλώ όποιον θέλει να μου αποδείξει το αντίθετο. Η υγρασία στην ατμόσφαιρα είναι αυτή που είναι, μαζεύεται εκεί που οι κανόνες της Μάνας Φύσης επιθυμούν και αυτό που κάνουν οι επιστήμονες είναι ΝΑ ΑΛΛΆΖΟΥΝ ΚΑΤΆ ΒΟΎΛΗΣΗ ΑΥΤΟΎΣ ΤΟΥΣ ΚΑΝΌΝΕΣ. Με λίγα λόγια και απλά, το νερό που μαζεύτηκε στο Άμπου Ντάμπι, εκλάπηκε από τις γύρω περιοχές!

times

Για παράδειγμα, μετά από μια βρόχινη αφαίμαξη των γύρω περιοχών, η Ινδία υπέφερε από απανωτές ξηρασίες:Όχι σύνηθες φαινόμενο τόση ξηρασία, είχε συμβεί μόνο 4 φορές μέσα σε ένα αιώνα, όπως αναφέρεται.

Φταίει το… El Nino, λένε και οι αναμενόμενοι μουσώνες Ιουνίου – Σεπτεμβρίου ήταν μόλις στο 14% στη Μαχαράστρα. Οι καλλιέργειες καταστράφηκαν και οι αρουραίοι έκαναν πάρτι στα ξεραμένα σπαρτά!

Κι επειδή όταν βάζω φωτογραφίες από τους δορυφόρους της NASA κάποιοι τσιτώνουν λέγοντας και τι είναι αυτά; Ψεκασμοί και HAARP; Πως το ξέρεις; Να λοιπόν με τι έμοιαζε το φετινό καλοκαίρι η περιοχή της πλούσιας χώρας των Αραβικών Εμιράτων σε βάρος των γύρω και φτωχότερων. Δείτε λίγες φωτογραφίες, ενδεικτικά:

xartis

«Θεοί» οι επιστήμονες, αλλά πιο «Θεοί» οι έχοντες και κατέχοντες που μπορούν να τους πληρώσουν για να τους προσφέρουν τις υπηρεσίες τους.

Βέβαια, μετά από μια τέτοια ΔΗΜΌΣΙΑ ΠΛΈΟΝ ομολογία των υπαρκτών τεχνολογιών και εφαρμογών τους, όποιος αρνείται να δει την πραγματικότητα, αυτό που ακριβώς συμβαίνει στον πλανήτη μας και στην ίδια μας τη ζωή, χρήζει άμεσης ψυχολογικής υποστήριξης και βοήθειας ειδικού, καθώς χωρίς καμία αμφιβολία πάσχει από βαριάς μορφής “άρνηση”.

* Η Κίνα το έχει πολλές φορές επιχειρήσει με σπορά των νεφών για χρόνια, όχι πάντα με επιτυχία:
Κινέζοι επιστήμονες αποφάσισαν να κάνουν σπορά νεφών για παραγωγή βροχής και η κατάσταση τους ξέφυγε με αποτέλεσμα να καταπλακώσουν το Πεκίνο με χιονιά! (Νοέμβριος 2009).

© AllNewz

Πηγή:awakengr.com

Loading...
Σχετικά με Κατοχικά Νέα
Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα ! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Σχόλια Αναγνωστών (4)

 1. βασιλης 10/14/2015 @ 10:53 ΠΜ

  ΟΙ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΕΣ ΝΑ ΤΑ ΣΤΗΣΕΙ ΑΥΤΑ ΣΤΗΝ ΑΦΡΙΚΗ ΝΑ ΠΙΝΟΥΝ ΝΕΡΟ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΠΟΥ ΖΟΥΝ ΥΠΟ ΣΥΝΘΗΚΗ ΞΗΡΑΣΙΑΣ ΑΛΛΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΣΕ ΤΕΤΟΙΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΚΟΒΕΤΕ Η ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗ,Α ΡΕ ΑΤΙΜΗ ΚΟΙΝΩΝΙΑ

 2. Αγρότης Ανεπιστήμονας 10/14/2015 @ 4:10 ΜΜ

  Μα τι λέτε; Ρωτήσατε τον πρστφχ αλφαβήτα και τον εξαφανισμένο Νικολάκι πριν γράψετε τα παραπάνω;
  Δεν ξέρετε τι σας γίνετε. Α! παρεμπιπτόντως, γ#μ1θΗκαμε να σπείρουμε τα βαμβάκια φέτος (βροχές, χαλάζι, κλπ) αλλά ευτηχώς δεν
  θα γ@μ1θ0υμε να τα μαζέψουμε γιατί απλά πάρα πολλοί δεν θα μπορέσουμε να τα μαζέψουμε.
  Κατά τ’ άλλα προκαταβολή φόρου για του χρόνου θέλουν οι ξευτίλες όταν δεν ξέρουμε τι θα γίνει με τη ζωή μας φέτος.
  Ο Θεός να βάλει το χέρι του.

  • ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΑΠΟ ΚΑΡΔΙΤΣΑ 10/14/2015 @ 5:51 ΜΜ

   ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΠΕΣΕΙ ΣΤΟ ΧΩΜΑ ΤΟ ΒΑΜΠΑΚΙ ΜΕ ΤΙΣ ΒΡΟΧΕΣ…. ΤΕΛΕΙΩΣΕΣ.
   ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΦΟΡΟ, ΝΑ ΕΡΘΟΥΝ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΝΑ ΜΑΖΕΨΟΥΝ [ΣΑΝ ΑΝΤΑΛΛΑΓΜΑ], ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΧΕΡΙ, ΤΟ ΜΑΥΡΟ ΜΙΣΑΝΟΙΜΕΝΟ [ΚΑΚΑΤΣΙΔΙ ΤΟ ΛΕΜΕ ΕΜΕΙΣ].
   ΑΝ ΕΧΩ ΚΑΝΕΙ ΑΛΛΑΓΕΣ ΣΑΝ ΠΙΤΣΙΡΙΚΑΣ [ ΜΕ ΤΙΣ ΕΞΑΜΕΤΡΕΣ ΔΥΟΜΙΣΑΡΕΣ ΣΩΛΗΝΕΣ], ΧΩΜΕΝΟΣ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΓΟΝΑΤΟ ΣΤΗ ΛΑΣΠΗ, ΜΕ ΤΟ ΠΑΛΙΟ ΣΥΣΤΗΜΑ, ΚΙ ΑΝ ΕΧΩ ΜΑΖΕΨΕΙ ΜΕ ΤΟ ΧΕΡΙ….. ΑΣΤΑ ΦΙΛΑΡΑΚΙ…ΑΣΤΑ.
   ΑΛΛΑ ΕΜΕΙΣ ΞΕΡΟΥΜΕ ΤΑ ΤΗΣ ΓΗΣ, ΑΝΤΕ ΚΑΙ ΛΟΓΩ ΠΑΛΑΙΟΥ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΟΣ, ΤΑ ΤΗΣ ΘΑΛΑΣΣΗΣ. ΤΑ ΟΥΡΑΝΙΑ ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ ΟΜΩΣ…..ΛΙΓΟΙ. ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΕΚΦΕΡΟΥΝ ΕΜΒΡΙΘΕΙΣ ΓΝΩΜΕΣ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑΚΟΥ ΕΠΙΠΕΔΟΥ.

   • Αγρότης Ανεπιστήμονας 10/14/2015 @ 7:29 ΜΜ

    Γεια σου φίλε. Πες τους πως είναι να παρατηρείς μέρα – νύχτα τον ουρανό για να δούμε πως τελικά θα κινηθούμε με τα φυσικά φαινόμενα, όχι ότι θα τα πετύχουμε αλλά προσπαθούμε και μερικές φορές κάτι καταφέρνουμε να κερδίσουμε.
    Να είσαι καλά.

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*


Μην συνεχιζεις να βοηθας της σελιδες που θελουν να σου προσφερουν προπαγανδα !

Παρακαλώ απενεργοποιήστε τον AdBlocker σας! Το να εχεις adBlocker σε ανεξαρτητες σελιδες ειναι σαν να θες αυτες οι σελιδες να σταματησουν να προσφερουν δωρεαν της υπηρεσιες τους η να κλεισουν!.. Αν μας εκτιματε σαν σελιδα σας παρακαλουμε απενεργοποιηστε τον AdBlocker σας!

How to disable? Refresh