16:49 - 17/10/2017

Επιστήμονες από το πανεπιστήμιο Χάρβαρντ ανακοινώνουν την πιθανοτητα για ισχυρό φλας από τον ήλιο.

Στήριξε το εργο του Κατοχικά Νέα

Εμπειρογνώμονες από το πανεπιστήμιο Χάρβαρντ αξιόλογησαν την πιθανότητα των ηλιακών εκλάμψεων, συμπεριλαμβανομένων εκείνων που αυξάνουν την φωτεινότητα του ήλιου κατά 30% και είναι σε θέση να καταστρέψουν κυριολεκτικά το όζον στον πλανήτη.

Μία τέτοια καταστροφή σύμφωνα με τους επιστήμονες θα οδηγήσει σε ανθρώπινα θύματα.

Βάση της αξιολόγησης τους η πιθανότητα μιας τετειας ηλιακης εκλάμψης που θα αυξήσουν τον κίνδυνο για τον πλανήτη είναι να συμβεί μέσα στα επόμενα 100 χρόνια.

Μία τέτοια σούπερ έκλαμψη είναι πιθανόν να καταστρέψει τις δομές της γης ρεύμα νερό και επικοινωνίες καθώς και όλους τους δορυφόρους.

Είναι γνωστό ότι μία ηλιακή σούπερ έκλαμψη είχε συμβεί το 1859 που οδήγησε σε μία γεωμαγνητική καταιγίδα που ονομάστηκε Carrington Event. Τότε προκάλεσε την αποτυχία του τηλεοπτικού δικτύου στην Ευρώπη και στις Ηνωμένες Πολιτείες καθώς και μερικά προβλήματα υγείας τους πολίτες.

Κάτι παρόμοιο έχει ξανασυμβεί πριν 10.000.

ΚΑΤΟΧΙΚΑ ΝΕΑ ΙΩΑΝΝΗΣ ΚΑΤΣΙΡΕΑΣ

Loading...
Σχετικά με Κατοχικά Νέα
Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα ! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Σχόλια Αναγνωστών (3)

  1. ΤΟ ΘΑΝΑΤΗΦΟΡΟ ΚΤΥΠΗΜΑ ΗΛΙΟΥ – ΤΑ ΟΚΤΩ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΛΕΠΤΑ

  2. οι επιστημονες του χαρβαρντ το ξερουν οτι το ανακοινωνουν?

  3. ΤΑ ΜΥΣΤΙΚΑ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΔΗΜΟΣΘΕΝΗΣ ΛΙΑΚΟΠΟΥΛΟΣ
    Μπορεί ο Ήλιος να καταστρέψει τον σύγχρονο πολιτισμό μας; Με πιο τρόπο μπορεί να συμβεί; Ποιες θα είναι οι επιπτώσεις; Δείτε όλη την αλήθεια όπως δεν την έχετε ξαναδεί…

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*