ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Σάββατο, 05 Σεπτεμβρίου 2026
«Οι λαοί που
ξεχνούν την ιστορία τους
είναι καταδικασμένοι
να την ξαναζήσουν.»
Κ
ΚΑΤΟΧΙΚΑ ΝΕΑΗ ΑΛΗΘΕΙΑ ΔΕΝ ΞΕΧΝΑ
«Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΕΛΘΟΝ.
ΕΙΝΑΙ ΟΔΗΓΟΣ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ.»

Εντεκάχρονος έσωσε τρεις ανθρώπους από επίθεση μανιασμένης αρκούδας

· Κατοχικά Νέα

Ο μικρός είχε βγει για κυνήγι με το θείο του, τον επίσης ανήλικο ξάδερφο του και έναν άλλο άνδρα όταν δέχθηκαν την επίθεσηΈνας εντεκάχρονος στις Η.Π.Α. έσωσε τον θείο του, τον ξάδερφο του και έναν φίλο τους από την επίθεση που δέχθηκαν από μια μανιασμένη αρκούδα. Το απίστευτο περιστατικό συνέβη στην Αλάσκα των Ηνωμένων Πολιτειών.

Ο εντεκάχρονος είχε βγει για κυνήγι με το θείο του, τον επίσης ανήλικο ξάδερφο του και έναν άλλο άνδρα όταν δέχθηκαν την επίθεση. Ο θείος του, ο οποίος προπορευόταν της πομπής, καθώς και ο δεύτερος άνδρας δεν πρόλαβαν να αντιδράσουν και η αρκούδα τους πέταξε στο πλάι. Ο μικρός αστραπιαία κατάφερε να οπλίσει και να πυροβολήσει τρεις φορές, καθυστερώντας αρκετά το ζώο, ώστε να συνέλθει ο θείος του και να το αποτελειώσει.

«Σώθηκε γιατί δεν πρόλαβα να βάλω λουρί στο όπλο του και το μετέφερε στα χέρια» δήλωσε ο πατέρας του μικρού που μίλησε στους δημοσιογράφους. «Οι άλλοι τα είχαν περασμένα στους ώμους και δεν πρόλαβαν να τα κρατήσουν. Η πρώτη βολή του γιου μου βρήκε την αρκούδα στον ώμο και δεν την ανέκοψε καθόλου αλλά η δεύτερη και η τρίτη ήταν στο κεφάλι. Χάρις σε αυτές τις βολές επέζησαν».
protothema.gr

ΔΙΑΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΗ ΓΝΩΣΗ • Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΟΙΡΑΖΕΤΑΙ
Facebook X WhatsApp Viber Telegram
ΣΥΝΕΧΙΣΕ ΤΗΝ ΑΝΑΓΝΩΣΗ

ΜΗ ΦΥΓΕΙΣ ΑΚΟΜΑ

Τρία σχετικά θέματα που αξίζει να δεις

Πιλοτήριο αεροσκάφους - εικόνα αρχείου για την έρευνα του περιστατικού Air India A320ΔΙΕΘΝΗ

Air India: Σπάνια ταυτόχρονη απώλεια και των τριών υδραυλικών συστημάτων A320 στα 36.000 πόδια

Σίδνεϊ Αυστραλία - ακραία ζέστη και πολύ υψηλός κίνδυνος πυρκαγιάςΔΙΕΘΝΗ

Σίδνεϊ: 33°C στην αρχή της άνοιξης – Ακραίος κίνδυνος πυρκαγιάς και καθολική απαγόρευση φωτιάς

Ορεινή περιοχή - εικόνα αρχείου για κατολίσθηση στην επαρχία Τζιανγκσί της ΚίναςΔΙΕΘΝΗ

Κίνα: Πάνω από 10 εγκλωβισμένοι μετά από κατολίσθηση στην Τζιανγκσί – Σε εξέλιξη επιχείρηση διάσωσης

5 απαντήσεις στο “Εντεκάχρονος έσωσε τρεις ανθρώπους από επίθεση μανιασμένης αρκούδας”

    • οι συγκεκριμενοι εχουν παιδεια πανω στα οπλα αφου απο 8 χρονων μαθαινουν χειρισμο καικανονες ασφαλειας.Δεν ειναι σαν τα δικα μας τα μαλακισμενα και μαμοθρεφτα.

  1. Όπλο στα χέρια χυαστή, κάνη στον αέρα, η σε στάση περιπόλου, με κάνη στο έδαφος, όταν βαδίζεις σε επικίνδυνη περιοχή.
    Όσο για το ότι πολλοί κάνουν βλακείες σχετικά με τους κανόνες ασφαλείας στην Ελλάδα, οφείλεται στο ότι δεν γίνεται κανένα σεμηνάριο αλλά και πάλι θα θελα να ξερα: Στον στρατό δεν μάθανε τίποτα; Τι να πεις…
    (Σχετικά με την αρκούδα: Τρέχει μέχρι και με 50χιλ. την ώρα, σκαρφαλώνει και σε δέντρα, αν σου γυρίσει πλάτυ, απλά καλύψου και μετά ρίξε, γιατί πετάει πέτρες και έχει καλό σημάδι! Δεν κάνω πλάκα ”πιάνει πέτρα και σημαδεύει κεφάλι, για να λυποθυμήσεις και να σε φάει φρέσκο αργότερα” πανέξυπνη είναι. Συνεπώς αν συναντήσεις αρκούδα, θα σ έχει εντοπίσει κι αυτή. Δύο επιλογές υπάρχουν, η την τρομάζεις με βολές στον αέρα, πριν πλησιάσει, πράγμα που συνήθως πετυχαίνει, η αν φτάσει πολύ κοντά, της ρίχνεις ένα μονόβολο στο κεφάλι. Αλλιώς, πέθανες!

    • Χαχαχαχα….πόσα ονόματα αλλάζεις εσύ ρε μάγκα; Όσα χρώματα αλλάζει ο χαμαιλέοντας; Σε πάω με χίλια εσένα! Τελικά θα μού πεις με ποιον τρόπο αλλάζεις εικονίδιο στο username; Θέλω να βάλω και κι εγώ μια μαύρη γατούλα, άσχετα αν αυτό το ζώο μού την δίνει στα νεύρα.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

elΕλληνικά