Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

09:44 - 12/01/2022

Έγγραφα του Αμερικανικού Πενταγώνου δείχνουν ότι ο δράστης της κατασκευής του SARS-CoV-2 είναι ο επιθεωρητής του ΠΟΥ Peter Daszak με την χρηματοδότηση του Fauci. Πως εμπλέκεται ο καθηγητής Σωτήρης Τσιόδρας

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Διαφημίσεις

Ο Δρ Fauci δήλωσε στο Κογκρέσο των ΗΠΑ ενόρκως ότι το NIAID δεν είχε ποτέ καμία σχέση με την έρευνα κέρδους λειτουργιών για τους κοροναϊούς

1 Ιανουαρίου 2022

Covid-19 is caused by a virus from the SARS family and its official name is SARS-CoV-2. One of the documents accessed by Project Veritas is a letter by one Maj Joseph Murphy, a DARPA researcher. The letter says that SARS-CoV-2 is an American-created recombinant bat vaccine or its precursor virus. It was created by an EcoHealth Alliance program at the Wuhan Institute of Virology in China, as suggested by reporting surrounding the lab leak hypothesis.

ΣΟΚ! ΝΕΑ Ντοκουμέντα από το Αμερικανικό Πεντάγωνο δείχνουν ότι ο δράστης της κατασκευής του ιού SARS-CoV-2 είναι ο επιθεωρητής του ΠΟΥ PeterDaszak με την χρηματοδότηση του Fauci.

Πως εμπλέκεται ο Καθηγητής Σωτήρης Τσιόδρας.

Η έρευνα για τον κορωνοϊό που θεωρήθηκε πολύ επικίνδυνη από την DARPA εγκρίθηκε από τον Fauci, η EcoHealth Alliance τη διεξήγαγε στο Εργαστήριο Ιολογίας της Wuhan: Report

Η πρόταση της EcoHealth Alliance που απέρριψε η DARPA (Defence Advanced Research and Projects Agency) αφορούσε τη μελέτη των κορωνοϊών που γεννήθηκαν από νυχτερίδες στη Wuhan. Ωστόσο, η πρόταση που απορρίφθηκε από την DARPA λέγοντας ότι είναι «πολύ επικίνδυνη», εγκρίθηκε αργότερα από το NIAID των ΗΠΑ, του οποίου ηγείται ο Δρ Anthony Fauci.

Η πρόταση ονομάστηκε «Project Defuse».

Το NIAID του Fauci χρηματοδότησε την πρόταση του Peter Daszak που απορρίφθηκε από την DARPA, λέει το Project Veritas.

Μια έρευνα από το Project Veritas έκανε μια συγκλονιστική ανακάλυψη σχετικά με την προέλευση του Covid-19 και το κέρδος της έρευνας λειτουργιών για την ενίσχυση του ιού.

Το Project Veritas ισχυρίστηκε ότι έχει πρόσβαση σε έγγραφα του Υπουργείου Άμυνας (ΗΠΑ) που δεν έχουν ξαναδεί το φως της δημοσιότητας, που δείχνουν ότι ο επίλεκτος στρατιωτικός ερευνητικός οργανισμός των ΗΠΑ DARPA (Defence Advanced Research and Projects Agency) είχε απορρίψει πρόταση της EcoHealth Alliance.

Η πρόταση που απέρριψε η DARPA (Defence Advanced Research and Projects Agency) αφορούσε τη μελέτη των κορωνοϊών που γεννήθηκαν από νυχτερίδες στo Εργαστήριο Iολογίας της Wuhan.

Ωστόσο, η πρόταση που απορρίφθηκε από την DARPA (Defence Advanced Research and Projects Agency) λέγοντας ότι είναι «πολύ επικίνδυνη», εγκρίθηκε αργότερα από το NIAID των ΗΠΑ, του οποίου ηγείται ο Δρ Anthony Fauci.

Η πρόταση ονομάστηκε «Project Defuse».

Σύμφωνα με την έκθεση του Project Veritas, η DARPA (Defence Advanced Research and Projects Agency) είχε απορρίψει την πρόταση λέγοντας ότι θα παραβιάσει το μορατόριουμ για την μη διεξαγωγή πειραμάτων και ερευνών gain of function-«κέρδους λειτουργίας».

Το 2014, μετά από μια σειρά επικίνδυνων διαρροών βιοασφάλειας σε πολλές ομοσπονδιακές ερευνητικές εγκαταστάσεις, η κυβέρνηση των ΗΠΑ είχε θέσει προσωρινή απαγόρευση στη χρηματοδότηση μελετών που επικεντρώθηκαν στην ενίσχυση της ικανότητας ιών όπως η γρίπη, ο MERS, ο SARS κ.λπ.

Ο Covid-19 προκαλείται από έναν ιό της οικογένειας SARS και η επίσημη ονομασία του είναι SARS-CoV-2.

Ένα από τα έγγραφα στα οποία έχει πρόσβαση το Project Veritas είναι μια επιστολή ενός Maj Joseph Murphy, ερευνητή της DARPA.

Η επιστολή αναφέρει ότι το SARS-CoV-2 είναι ένα ανασυνδυασμένο εμβόλιο νυχτερίδων που δημιουργήθηκε από την Αμερική ή ο πρόδρομος ιός του.

Δημιουργήθηκε από ένα πρόγραμμα EcoHealth Alliance του Peter Daszak στο Ινστιτούτο Ιολογίας της Wuhan στην Κίνα, όπως προτείνεται από αναφορές σχετικά με την υπόθεση διαρροής εργαστηρίου.

Η επιστολή αναφέρει περαιτέρω ότι οι λεπτομέρειες του προγράμματος έχουν συγκαλυφτεί από την έναρξη της πανδημίας.

Οι λεπτομέρειες μπορούν να βρεθούν στην απάντηση πρότασης της EcoHealth Alliance στο πρόγραμμα DARPA PREEMPT Broad Agency Announcement (BAA) HR00118S0017, με ημερομηνία Μαρτίου 2018.

Το VIDEO του Project Veritas δείχνει ένα κλιπ που κοινοποιήθηκε από μια «πηγή» όπου ο πρώην επικεφαλής της DARPA Dr Steven Walker είπε ότι η DARPA είχε δημιουργήσει ένα γραφείο Βιοτεχνολογίας πριν από μερικά χρόνια, στόχος του οποίου ήταν να κατασκευάσει μικροοργανισμούς που «κάνουν ό,τι θέλετε να κάνουν».

Η έκθεση του Ταγματάρχη Joseph Murphy αναφέρει περαιτέρω ότι η EcoHealth Alliance είχε προσεγγίσει την DARPA (Defence Advanced Research and Projects Agency) τον Μάρτιο του 2018, αναζητώντας χρηματοδότηση για την απόκτηση λειτουργικής έρευνας σε κορωνοϊούς που μεταδίδονται από νυχτερίδες.

Η DARPA (Defence Advanced Research and Projects Agency) είχε απορρίψει την πρόταση λέγοντας ότι είναι πολύ επικίνδυνη και θα αποτελεί πιθανή παραβίαση του μορατόριουμ. Ωστόσο, το NIAID με επικεφαλής τον Δρ Fauci προχώρησε και το ενέκρινε, και η έρευνα για τους κορονοϊούς που μεταδίδονται από νυχτερίδες πραγματοποιήθηκε σε πολλές τοποθεσίες στις ΗΠΑ καθώς και στο Ινστιτούτο Ιολογίας της Wuhan.

Το πλήρες βίντεο του Project Veritas μπορείτε να το δείτε εδώ>

Ο Δρ Fauci δήλωσε στο Κογκρέσο των ΗΠΑ ενόρκως ότι το NIAID δεν είχε ποτέ καμία σχέση με την έρευνα κέρδους λειτουργιών για τους κοροναϊούς.

Η έκθεση του Murphy αναφέρει περαιτέρω ότι βασικά θεραπευτικά όπως η Ιβερμεκτίνη, η Υδροξυχλωροκίνη και οι Ιντερφερόνες καταστέλλονταν ενεργά.

Ο Fauci και η EcoHealth Alliance συνδέονται με το Ινστιτούτο Ιολογίας της Wuhan.

Είναι αξιοσημείωτο εδώ ότι αρκετοί ρεπόρτερ έχουν αποκαλύψει στο παρελθόν ότι η EcoHealth Alliance, με επικεφαλής τον Peter Daszak, συμμετείχε στη διεξαγωγή έρευνας λειτουργιών για τους κοροναϊούς στο WIV της Κίνας.

Ο Daszak ήταν ένας από τους πρώτους και σημαντικότερους επιστήμονες που απέρριψε φωνητικά τις θεωρίες της «διαρροής εργαστηρίου».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ΠΩΣ ΕΜΠΛΕΚΕΤΑΙ Ο ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ ΣΩΤΗΡΗΣ ΤΣΙΟΔΡΑΣ, ΤΟ ΕVENT 201 KAI OI ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΤΗΣ WUHAN

Peter Daszak, president of EcoHealth Alliance, posing for a portrait in his office in Manhattan, New York on November 8, 2021.

Είχε επίσης δημοσιεύσει μια επιστολή με μεγάλη δημοσιότητα στο The Lancet στην αρχή της πανδημίας για να απορρίψει όλους τους ισχυρισμούς περί «διαρροής εργαστηρίου».

Aνάμεσα στα επιχειρήματα της επιστολής του για να κατασταλεί κάθε αναφορά της προέλευσης του ιού από το Εργαστήριό της Wuhan ήταν και η μελέτη του Καθηγητή Σωτήρη Τσιόδρα.

 

[ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ΠΩΣ ΕΜΠΛΕΚΕΤΑΙ Ο ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ ΣΩΤΗΡΗΣ ΤΣΙΟΔΡΑΣ, ΤΟ ΕVENT 201 KAI OI ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΤΗΣ WUHAN]


Είναι ενδιαφέρον ότι ο Daszak ήταν επίσης μέλος της ερευνητικής ομάδας του ΠΟΥ που είχε επισκεφθεί το WIV για να μελετήσει την προέλευση του Covid!

Αργότερα, όταν εμφανίστηκαν παλιές δηλώσεις και βίντεο του Daszak που τον έδειχναν να παραδέχεται ότι η EcoHealth Alliance του εμπλέκεται όντως σε πειράματα gain of function στη Wuhan, ο Daszak αποβλήθηκε από την επιτροπή Lancet που διερευνά την προέλευση του Covid.

Κάπως έτσι, η προφανής σύγκρουση συμφερόντων δεν έχει αντιμετωπιστεί από τον ΠΟΥ ή τις αντίστοιχες κυβερνήσεις των ΗΠΑ και της Κίνας μέχρι στιγμής.

Η έκθεση του Murphy αναφέρει περαιτέρω ότι βασικά θεραπευτικά όπως η Ιβερμεκτίνη, η Υδροξυχλωροκίνη και οι Ιντερφερόνες καταστέλλονταν ενεργά!!!

Μέχρι στιγμής έχουν προκύψει διάφορα έγγραφα, επιστολές και αναφορές, που δείχνουν την καταδικαστική εμπλοκή επιστημόνων και γραφειοκρατών των ΗΠΑ στην καταστολή της αλήθειας σχετικά με την προέλευση του Covid.

Ο Fauci επικεφαλής του NIAID και του NIH, είχε δηλώσει στο παρελθόν ότι το κέρδος των πειραμάτων λειτουργίας στον ιό «άξιζε τον κίνδυνο μιας πανδημίας».

H ANTIΔΡΑΣΗ ΤΩΝ ΡΕΠΟΥΜΠΛΙΚΑΝΩΝ ΜΕΤΑ ΤΑ ΝΕΑ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΑ

Δύο Ρεπουμπλικάνοι από την Επιτροπή Εποπτείας της Βουλής των ΗΠΑ κοινοποίησαν διάφορα emails με βάση τα οποία ισχυρίζονται ότι ο Dr. Anthony Fauci μπορεί να γνώριζε ότι η Covid-19 προήλθε από εργαστηριακή διαρροή και ότι πιθανά ο ιός είχε «εσκεμμένα γενετικά χειραγωγηθεί».

«Γράφουμε για να ζητήσουμε να τεθούν ερωτήματα στον Δρ. Anthony Fauci, Διευθυντή του Εθνικού Ινστιτούτου Αλλεργιών και Λοιμωδών Νοσημάτων (NIAID) των ΗΠΑ. Αποσπάσματα από emails που δημοσιοποιούμε σήμερα αποκαλύπτουν ότι ο Dr. Fauci είχε προειδοποιηθεί για δύο πράγματα: (1) Tην πιθανότητα διαρροής της COVID-19 από το Ινστιτούτο Ιολογίας της Wuhan (WIV) και (2) την πιθανότητα ο ιός να υποβλήθηκε σε σκόπιμη γενετική χειραγώγηση. Είναι επιτακτική ανάγκη να διερευνήσουμε εάν αυτές οι πληροφορίες μεταφέρθηκαν στην υπόλοιπη κυβέρνηση και εάν θα είχαν αλλάξει την απάντηση των ΗΠΑ στην πανδημία», αναφέρει η επιστολή των αντιπροσώπων James Comer και Jim Jordan προς τον γραμματέα του HHS, Xavier Becerra.

Η επιστολή συνεχίζει δηλώνοντας ότι ο Fauci, παρά το γεγονός ότι ισχυρίστηκε το αντίθετο σε πολλές περιπτώσεις, γνώριζε στην πραγματικότητα, στις 27 Ιανουαρίου 2020, την οικονομική σχέση μεταξύ του NIAID, του NIH, της EcoHealth Alliance και του εργαστηρίου της Wuhan. Ο Fauci γνώριζε επίσης ότι η ΜΚΟ, EcoHealth και το NIAID συνεργάστηκαν για να χαράξουν ένα σχέδιο επιχορήγησης που θα «παρέκαμπτε το μορατόριουμ των πειραμάτων Gain on Function εκείνη την εποχή».

«Αυτό επέτρεψε στην EcoHealth να ολοκληρώσει επικίνδυνα πειράματα σχετικά με νέους κορωνοϊούς νυχτερίδων, με ελάχιστη επίβλεψη, τα οποία διαφορετικά θα είχαν μπλοκαριστεί από το μορατόριουμ», συνεχίζει η επιστολή, προσθέτοντας ότι τον Ιανουάριο του 2020, ο Fauci γνώριζε επίσης ότι η EcoHealth είχε παραβεί κάποιους όρους στην υποβολή της ετήσιας έκθεσης προόδου στο NIAID, «προφανώς για να αποκρύψει ένα πείραμα κέρδους-λειτουργίας που διεξήχθη σε μολυσματικούς και δυνητικά θανατηφόρους κορωνοϊούς νυχτερίδων».
Η τηλεδιάσκεψη

Η επιστολή αναφέρεται σε μια τηλεδιάσκεψη την 1η Φεβρουαρίου 2020 μεταξύ του Fauci, του επικεφαλής του NIH, Francis Collins και «τουλάχιστον έντεκα άλλων επιστημόνων» που συγκεντρώθηκαν για να συζητήσουν για την Covid-19.

«Σε αυτήν την συνδιάσκεψη, ο Δρ Fauci και ο Collins προειδοποιήθηκαν για πρώτη φορά ότι η COVID-19 μπορεί να διέρρευσε από το Εργαστήριο Ιολογίας της Wuhan και, επιπλέον, ότι μπορεί να έχει υποστεί σκόπιμη γενετική χειραγώγηση. Και πάλι, δεν είναι σαφές εάν είτε ο Dr. Fauci είτε ο Dr. Collins ενημέρωσαν ποτέ για αυτές τις προειδοποιήσεις άλλους κυβερνητικούς αξιωματούχους ή αν απλώς τις αγνόησαν».

Τρεις ημέρες μετά την τηλεδιάσκεψη, τέσσερις συμμετέχοντες συνέταξαν μια εργασία με τίτλο «The Proximal Origin of SARS-CoV-2», προσχέδια της οποίας εστάλησαν στον Fauci και στον Collins. Οι συγγραφείς του προσχεδίου, οι οποίοι είχαν εκφράσει προηγουμένως ανησυχίες για την εργαστηριακή διαρροή και τη γενετική χειραγώγηση, εγκατέλειψαν ξαφνικά αυτή τη θεωρία για να επιμείνουν ότι ο νέος ιός είχε φυσική προέλευση.

Εν τω μεταξύ, στις 16 Απριλίου 2020, ο Collins έστειλε email στον Fauci για να εκφράσει την απογοήτευσή του για το γεγονός ότι άρθρο του Nature Medicine, το οποίο είχαν δει πριν από τη δημοσίευση (και τους δόθηκε η ευκαιρία να το επεξεργαστούν), δεν είχε ανατρέψει τη θεωρία της εργαστηριακής διαρροής. Ο Collins είχε ρωτήσει τότε τον Fauci για το εάν το NIH θα μπορούσε να κάνει περισσότερα προκειμένου να «εγκαταλειφθεί» η υπόθεση της εργαστηριακής διαρροής. Την επόμενη μέρα, ο Fauci αναφέρθηκε στο άρθρο από το βήμα του Λευκού Οίκου «πιθανότατα σε μια προσπάθεια να καταπνίξει περαιτέρω την υπόθεση ότι η COVID-19 διέρρευσε από το WIV».

Ερωτήματα

Στη συνέχεια, η επιστολή του Ρεπουμπλικάνων από την Επιτροπή Εποπτείας της Βουλής θέτει μια σειρά ερωτημάτων:

Αντί να είναι διαφανείς με την Επιτροπή, το HHS και το NIH συνεχίζουν να κρύβουν και να συσκοτίζουν την αλήθεια. Συνεχίζοντας να αρνούνται να συνεργαστούν για τα αιτήματα μας, οι υπηρεσίες σας επιλέγουν να αποκρύψουν πληροφορίες που θα βοηθήσουν στην ενημέρωση της προέλευσης της πανδημίας, στην πρόληψη μελλοντικών πανδημιών, στην ανταπόκριση σε μελλοντικές πανδημίες, στην ενημέρωση της τρέχουσας στάσης εθνικής ασφάλειας των Ηνωμένων Πολιτειών και στην αποκατάσταση της εμπιστοσύνης στους ειδικούς μας, στη δημόσια υγεία. Η συνεχιζόμενη παρεμπόδιση του HHS και του NIH είναι πιθανό να προκαλέσει ανεπανόρθωτη βλάβη στην αξιοπιστία αυτών των υπηρεσιών. Τα μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που κυκλοφόρησαν σήμερα εγείρουν σημαντικά ερωτήματα, όπως ενδεικτικά:

1. Οι Δρ. Fauci ή Collins προειδοποιήσαν οποιονδήποτε στον Λευκό Οίκο για την πιθανότητα η COVID-19 να προήρθε από ένα εργαστήριο και ότι θα μπορούσε σκόπιμα να έχει υποστεί γενετική χειραγώγηση;

2. Εάν αυτές οι ανησυχίες δεν ήταν γνωστές, γιατί πάρθηκε η απόφαση να σιωπήσουν;

3. Ποια νέα στοιχεία, αν υπάρχουν, ήρθαν στο φως σχετικά με την COVID-19 μεταξύ 1ης Φεβρουαρίου 2020 και 4 Φεβρουαρίου 2020 ώστε να αλλάξει η πεποίθηση ότι ο ιός προήλθε από εργαστήριο;

4. Μήπως οι Δρ. Ο Fauci ή Collins επεξεργάστηκαν το άρθρο του Nature Medicine με τίτλο “The Proximal Origin of SARS-CoV-2”;

5. Η γνώση των παραπάνω νωρίτερα θα ωφελούσε είτε την ανάπτυξη εμβολίου είτε θεραπείας;

6. Μέχρι την 1η Φεβρουαρίου 2020, οι Δρ. Ο Fauci ή ο Collins ήταν γνώστες των προειδοποιήσεων του State Department σχετικά με την ασφάλεια του WIV;

7. Αυτή η προειδοποίηση θα άλλαζε την πρώιμη ανταπόκριση των ΗΠΑ στην πανδημία COVID-19;

kourdistoportocali

Σας Ενδιαφερουν:

Η ΜΆΧΗ ΜΟΥ ΚΑΤΆ ΤΗΣ ΨΩΡΊΑΣΗΣ-DR.DERM
OMG ΠΡΟΙΟΝΤΑ
Αιμορροΐδες – οδηγουν στον καρκίνο του ορθού! Αντιμετωπίστε επειγόντως τις αιμορροΐδες στο σπίτι!
OMG ΠΡΟΙΟΝΤΑ
Υποφέρετε από χρόνιες παθήσεις; Ξεφορτωθείτε τα παράσιτα!
OMG ΠΡΟΙΟΝΤΑ
100% ΦΥΣΙΚΌΣ ΕΝΙΣΧΥΤΉΣ ΑΝΔΡΙΚΉΣ ΑΠΌΔΟΣΗΣ
OMG ΠΡΟΙΟΝΤΑ
Η σπονδυλική στήλη είναι η δεύτερη καρδιά του σώματος. Πώς μπορείς να αποκαταστήσεις μόνος σου την υ...
OMG ΠΡΟΙΟΝΤΑ
Τα επικίνδυνα χάπια για την υπέρταση απαγορεύονται παγκοσμίως στον κόσμο
OMG ΠΡΟΙΟΝΤΑ
Είναι δυνατόν να μαγειρεύετε για όλη την οικογένειά σας κάθε μέρα και ταυτόχρονα να χάνετε βάρος! Έχ...
OMG ΠΡΟΙΟΝΤΑ
Κορίτσια, βοηθήστε με, είμαι διαγνωσμένη με διαβήτη. Πώς κάνετε την θεραπεία;
OMG ΠΡΟΙΟΝΤΑ
Πώς να προστατεύσετε τον εαυτό σας και να θεραπευτείτε κατά τη διάρκεια μιας επιδημίας;
OMG ΠΡΟΙΟΝΤΑ
Knee Bandage - Επιδεσμος γονατου-αγκωνα , μειωστε τον πονο και την αποθεραπεια του τραυματος!
OMG ΠΡΟΙΟΝΤΑΜην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Θελεις να κανεις ενα δωρο στον εαυτο σου;

Δες την Κατηγορια με τα προιοντα μας
Σχετικά με Κατοχικά Νέα
"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*