11:47 - 17/07/2019

Ένας 14χρονος θύμα bullying έπεσε στις γραμμές του τρένου μπροστά στους συμμαθητές του

Στήριξε το εργο του Κατοχικά Νέα

Δεκάδες μαθητές είδαν έντρομοι τον Σαμ Κόνορ, μόλις 14 ετών, να αφήνει τα πράγματά του σε συμμαθητές του και να πέφτει στις γραμμές του τρένου. Ο 14χρονος πέθανε μπροστά στα μάτια τους γιατί σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά είχε πέσει θύμα bullying.

Όλα έγιναν στο Σάρεϊ της Βρετανίας. Το σχολείο είχε μόλις τελειώσει και ο 14χρονος Σαμ στεκόταν στην αποβάθρα του τρένου μαζί με πολλούς συμμαθητές του. Ξαφνικά, ο μικρός Σαμ την ώρα που έφτανε το τρένο στον σταθμό έπεσε στις ράγες και σκοτώθηκε μπροστά στα μάτια τους. Σύμφωνα με την αστυνομία άφησε σημείωμα που εξηγεί τους λόγους που τον οδήγησαν στην αυτοκτονία.

Ο Σαμ πριν πέσει έδωσε την τσάντα του και το κινητό του σε έναν φίλο του και στην συνέχεια έπεσε στις γραμμές. Τραγική ειρωνεία ότι σε 4 ημέρες θα έκλειναν τα σχολεία αλλά όπως φαίνεται η υπομονή και οι αντοχές του είχαν εξαντληθεί. Ποτέ κανείς δεν είχε δει κάποιον να του επιτίθεται σωματικά αλλά ήταν κοινό μυστικό ότι το παιδί ήταν θύμα bullying.

πηγή: DailyMail

newsit.gr

Loading...
Σχετικά με Κατοχικά Νέα
Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα ! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Be the first to comment

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*