Ένα 11χρονο αγόρι και οι γονείς του σκοτωθηκαν αφού επεσαν σε έναν ηφαιστειακό κρατήρα κοντά στη Νάπολη.

Εξακολουθεί να είναι άγνωστο αν υπήρξε μια μικρή έκρηξη ή το έδαφος απλώς κατερευσε από το βάρος τους και έπεσαν σε αυτή την τρύπα.

Το αγόρι μπήκε σε απαγορευμένη περιοχή στο Solfatara di Pozzuoli, ένα από τα 40 ηφαίστεια στην περιοχή Campi Flegrei δυτικά της Νάπολης, περίπου στις 11 π.μ. την Τρίτη

Πιθανότατα λιποθύμησε εξαιτίας καπνών αερίου προτού πέσει στον κρατήρα. Οι γονείς του αγοριού προσπάθησαν να το σώσουν, αλλά ο κρατήρας κατέρρευσε. Τα σώματα τους βρέθηκαν σε έναν κρατήρα 3 μέτρων

ο άλλο παιδί τους, ηλικίας επτά ετών, επέζησε επειδή είχε τρεξει για αναζήτηση βοήθειας. Είδε τους γονείς και τον αδερφό του να πέφτουν στον κρατήρα.

ΚΑΤΟΧΙΚΑ ΝΕΑ

Πρόταση βιβλίου απο το Κατοχικά Νέα ΤΙΤΛΟΣ :


The subtle art of not giving a fuck!

Όλα όσα δε θα περίμενε κανείς από ένα βιβλίο αυτοβελτίωσης!

Μην προσπαθείς. Παράτα τα. Κάνε λάθος. Μάθε από τον πόνο. Αρνητικές έννοιες εμφανώς αληθινές, χρήσιμες και πολύ πιο ισχυρές από τη συνηθισμένη θετικότητα. Καταλήγοντας σε μια νοοτροπία άμεσα εφαρμόσιμη και ανταποκρίσιμη στους σημερινούς καιρούς.

Ο παγκοσμίως γνωστός blogger Μαρκ Μάνσον, μέσα από τα βιώματά του καταλήγει σε μία αντιπαρορμητική προσέγγιση της ζωής, την οποία μεταδίδει στους αναγνώστες του με πολύ χιούμορ και ανεπίσημο λεξιλόγιο.

ΤΙΜΗ 17,90€ + 1,80 ΕΥΡΩ ΑΝΤΙΚΑΤΑΒΟΛΗ + Για Αττική 2,10 μεταφορικά- Για Επαρχία 2.60€

ΑΓΟΡΑ ΜΕ ΑΝΤΙΚΑΤΑΒΟΛΗ

One thought on “Ένα 11χρονο αγόρι και οι γονείς του σκοτωθηκαν αφού επεσαν σε έναν ηφαιστειακό κρατήρα κοντά στη Νάπολη.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *