10:12 - 06/10/2015

Εν ώρα πτήσης πέθανε πιλότος της American Airlines

Στήριξε το εργο του Κατοχικά Νέα

American-Airlines

Ένα απίστευτο περιστατικό συνέβη σε πτήση επιβατικού αεροσκάφους στις ΗΠΑ, καθώς ο πιλότος απεβίωσε εν ώρα πτήσης.

Συγκεκριμένα, όπως μετέδωσε το CBS, ο πιλότος ένιωσε ξαφνικά άρρωστος και λίγο μετά πέθανε μέσα στο κόκπιτ του αεροπλάνου, με τον συγκυβερνήτη να καταφέρνει να το προσγειώσει ευτυχώς ομαλά. Το αεροσκάφος ήταν ένα Airbus A320 το οποίο είχε αναχωρήσει από το Φοίνιξ των ΗΠΑ με 147 επιβάτες και πενταμελές πλήρωμα. Στην πορεία όμως τα πράγματα αλλάξαν με αποτέλεσμα ο συγκυβερνήτης να προσγειώσει το αεροσκάφος στο Σίρακιουζ.

Μάλιστα, σύμφωνα με το CBS στο ακουστικό από το πιλοτήριο το οποίο ελήφθη από το CBS της Βοστώνης, ο συγκυβερνήτης ακούγεται να λέει μιλώντας στον πύργου ελέγχου: «Επείγουσα ιατρική κατάσταση. Ο κυβερνήτης είναι ανίκανος, αίτημα για διάδρομο προσγείωσης ένα μηδέν».

Επιβάτες περιέγραψαν το περιστατικό σε δημοσιογράφους στη Βοστώνη. Όπως ανέφεραν το αεροσκάφος πήρε μια επικίνδυνη κάθοδο και αισθάνθηκαν κάποια αναταραχή για να τους ανακοινωθεί στη συνέχεια πως ο πιλότος δεν είναι καλά.

Ο συγκυβερνήτης ευτυχώς παρουσιάστηκε ψύχραιμος κατά τη διάρκεια του περιστατικού. Προσγείωσε το αεροπλάνο και η περιπέτεια έλαβε αίσιο τέλος.

Η εκπρόσωπος της αεροπορικής εταιρίας δήλωσε χαρακτηριστικά για το γεγονός.

«Αυτό είναι ένα πολύ λυπηρό γεγονός και η American Airlines επικεντρώνεται στην φροντίδα για της οικογένειας του πιλότου καθώς επίσης και του προσωπικού της American Airlines και των επιβατών του αεροσκάφους».

airlines

https://youtu.be/GeCZytcPbT8

Loading...
Loading...
Σχετικά με Κατοχικά Νέα
Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα ! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Be the first to comment

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*