ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Δευτέρα, 24 Αυγούστου 2026
«Οι λαοί που
ξεχνούν την ιστορία τους
είναι καταδικασμένοι
να την ξαναζήσουν.»
Κ
ΚΑΤΟΧΙΚΑ ΝΕΑΗ ΑΛΗΘΕΙΑ ΔΕΝ ΞΕΧΝΑ
«Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΕΛΘΟΝ.
ΕΙΝΑΙ ΟΔΗΓΟΣ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ.»

Εμβόλια μέσα στο γάλα που πίνουμε, στο φαγητό που τρώμε!!! Τι ετοίμασαν οι Κινέζοι

· Κατοχικά Νέα

Έρχεται σε εμάς, λένε οι Αμερικανοί!!! Ακολουθεί η Ευρώπη;;; Τρομακτικές καταστάσεις…

Η Κίνα «ανοσοποίησε» επιτυχώς ποντίκια με αγελαδινό γάλα φορτωμένο με πειραματικό προϊόν mRNA παρόμοιο με αυτό που βρέθηκε στο εμβόλιο COVID, ισχυρίζονται μέσα ενημέρωσης!!!

Όπως σχολιάζεται, σύντομα, αυτή η μέθοδος θα μπορούσε να χρησιμοποιηθεί στην προμήθεια τροφίμων της Αμερικής (και γιατί όχι και της Ευρώπης)

Συγκεκριμένα Κινέζοι επιστήμονες κατάφεραν να δημιουργήσουν ένα εμβόλιο για τον SARS-CoV-2 χρησιμοποιώντας «εξωσώματα που προέρχονται από το βόειο γάλα mRNA» που προγραμματίζουν το σώμα να προκαλέσει μια ανοσολογική απόκριση όταν εκτεθεί σε πρωτεΐνη ακίδας, σύμφωνα με τη μελέτη τους .

«Αυτά τα αποτελέσματα έδειξαν ότι το εμβόλιο mRNA που βασίζεται σε εξώσωμα που προέρχεται από βόειο γάλα θα μπορούσε να χρησιμεύσει ως νέα στρατηγική για την πρόληψη της μόλυνσης από τον SARS-CoV-2. Εν τω μεταξύ, μπορεί επίσης να λειτουργήσει ως νέο σύστημα στοματικής χορήγησης για mRNA», ανέφερε η μελέτη.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Η εκκολαπτόμενη τεχνολογία έχει ήδη τη δυνατότητα να εισαχθεί στην προμήθεια γαλακτοκομικών προϊόντων των ΗΠΑ, επειδή δεν υπάρχει νόμος που να απαιτεί ενημερωμένη συγκατάθεση για εμβόλια στην προμήθεια τροφίμων, τονίζουν εναλλακτικά μέσα ενημέρωσης στην άλλη πλευρά του Ατλαντικού.

Οι εταιρείες, όπως αναφέρεται, κινούνται ήδη για την εισαγωγή βρώσιμων εμβολίων μέσω γονιδιακά επεξεργασμένων φυτών και ζώων και οι λομπίστες των Ενώσεων Cattleman and Pork πιέζουν τους Αμερικανούς αγρότες να κάνουν ένεση στα ζώα τους με το πειραματικό εμβόλιο mRNA COVID αυτόν τον μήνα.

Ο καρδιολόγος Δρ Peter McCullough τονίζει ότι η κινεζική μελέτη επιβεβαιώνει ότι “οι ανησυχίες σχετικά με την κρυφή εισαγωγή mRNA στα τρόφιμα είναι έγκυρες!”.

 

 

Θυμηθείτε το βίντεο του ΕΛ:

 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΗ ΓΝΩΣΗ • Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΟΙΡΑΖΕΤΑΙ
Facebook X WhatsApp Viber Telegram
ΣΥΝΕΧΙΣΕ ΤΗΝ ΑΝΑΓΝΩΣΗ

ΜΗ ΦΥΓΕΙΣ ΑΚΟΜΑ

Τρία σχετικά θέματα που αξίζει να δεις

ΔΙΕΘΝΗ

120.000 κάμερες καταγράφουν τα αυτοκίνητα – Και τώρα ένα νέο AI μπορεί να συνδέει οδηγούς, διαδρομές και γνωριμίες

ΔΙΕΘΝΗ

«Μου το είπαν οι δαίμονες»: Γιατί όλο και περισσότεροι δολοφόνοι μιλούν για τις ίδιες φωνές;

ΔΙΕΘΝΗ

Νέα ανακάλυψη στο Γκεμπεκλί Τεπέ: Κι αν δεν ήταν μόνο ναός; Τα κτίρια που αλλάζουν ξανά την ιστορία των πρώτων ανθρώπων

3 απαντήσεις στο “Εμβόλια μέσα στο γάλα που πίνουμε, στο φαγητό που τρώμε!!! Τι ετοίμασαν οι Κινέζοι”

  1. μπρε… ακομα εκει ειστε;; το σιιρς και το cc=33 cataστροφή contaγηon για τον 8βριο του 23 εως 25; θα το μιλάμε το 26,27,28,,; φτου και βγαινω.

  2. Ευτυχώς που η Κίνα Ασπάστηκε τον Ταοισμο, τη φιλοσοφία του Ζεν, την Αγάπη στη φύση, και τον Άνθρωπο, τα ποτάμια, τον Ήλιο, και το Τσάι Calm… Όπως βλέπουμε οι Αμπελοφιλοσοφιες δεν συμβαδίζουν πάντα με την Ηθική στην Επιστήμη. Ας τα πιουν μόνοι τους.. Εμείς τι φταίμε? Σημείωση. Ακόμη δεν έφτασαν τα εισπεομενα εμβόλια; Τα είχε επισήμως ανακοινώσει οκ. Βασ/Λος… Ένα ένα, τι να πρωτοπιουμε;Ο Σωκράτης ήπιε το κώνειο πάντως.. Για super Έλληνες…! Καλή Μ. Εβδομάδα 🙏

  3. θα το πω για 1023_η φορά …
    ΜΟΝΟ ο 3ος Π.Π. που θα πρέπει να ειναι πυρηνικός θα μας σώσει, (και ΑΝ), … και πρεπει να ξεκινησε, …Χθές !!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

elΕλληνικά