Έλον Μασκ: Επιτυγχάνοντας την τεχνητή νοημοσύνη καλούμε έναν δαίμονα

Ο Έλον Μασκ, ο γνωστός μεγιστάνας που δραστηριοποιείται αυτή τη στιγμή στον τομέα αναπτυσσόμενων τεχνολογιών, ως επικεφαλής σε πολλές γνωστές εταιρίες, όπως η Space X, παραδέχεται αυτό που πολλοί άνθρωποι μπορούν να δουν όταν διαβάζουν τα επιτεύγματα της σύγχρονης τεχνολογίας και τον δρόμο στον οποίο αυτά οδηγούν την ανθρωπότητα: προς την αυτοκαταστροφή της.

Ακόμα μια απόδειξη και μάλιστα μέσα από την παραδοχή του ανθρώπου που ηγείται αυτή τη στιγμή στην προσπάθεια ανάπτυξης και εισβολής της τεχνητής νοημοσύνης στην καθημερινή μας ζωή.

makeleio

Με την ΔΩΡΕΑ ενος "καφε" το μήνα βοηθάς στον αγώνα κατα της φίμωσης της ελευθερίας του λόγου , βοηθάς το Κατοχικα ΝΕΑ
Loading...

9 thoughts on “Έλον Μασκ: Επιτυγχάνοντας την τεχνητή νοημοσύνη καλούμε έναν δαίμονα

 1. Ανώνυμος says:

  Ειναι το λιγότερο αφέλεια να νομίζουμε ότι θα μπορέσουμε να ελέγξουμε την Α.Ι. Singularity…..
  Και δεν θα ειναι η καταστροφή της Ανθρωποτητας, θα ειναι κατι πολυ χειροτερο:
  Η αιώνια υποδούλωση της Ανθρωποτητας!!!
  Κι αυτή ειναι η σημασία του Δέντρου της ΓΝΩΣΗΣ του ΚΑΛΟΥ και του Κακου απο το μύθο του Κήπου της Εδέμ:
  ότι η Ανθρωποτητα επέλεξε να φάει απο τον καρπό της Τεχνολογίας για να γινει ΘΕΟΣ, κι έπαυσε να αφουγκράζεται την Καρδια και να ζει σε Ευδαιμονία χωρίς μεγαλεπήβολες επιδιώξεις..

 2. Λες;; says:

  Τα λέει ο ιδιοκτήτης της Tesla που φτιάχνει αυτοκίνητα που θα κινούνται μόνα τους. Οι Ρότσιλντ έλεγχαν την εκτύπωση του χρήματος και τις κεντρικές τράπεζες, οι Μασκ θα ελέγχουν την τεχνική νοημοσύνη.

 3. andromeas says:

  οι δαιμονες θα παρουν ελεγχο των A.I. ελεγχοντας τα (με πνευματικη τεχολογια) οπως κανανε σε πολλους αλλους πλανητες και τους καταστεψανε. και ο πολεμος μεταξυ διαφορετικων matrix θα αρχιση

 4. Η ΤΕΧΝΙΤΗ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗ ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΛΕΓΧΤΕΙ ΑΠΟ ΚΑΝΕΝΑΝ says:

  Δημιουργούμε έναν Δαίμων θες να πεις. Δαίμων = Ένα ζωντανό φαινόμενο με βούληση = Οντότητα. Στην συγκεκριμένη περίπτωση άυλη. Δημιουργούμε με λίγα λόγια, μη νοήμων οντότητα, στον αέρα, που θα είναι σε θέση να επικοινωνήσει/ δράσει, μέσω του νοητού αέρα κοπανιστού που ονομάζουμε διαδίκτυο, που είναι όντως μια νοητή εφεύρεση για να προσδιορίσουμε, τον χώρο μέσω του οποίου επικοινωνούμε από την μια άκρη της γης στην άλλη. Σ αυτόν τον νοητό χώρο, θα υπάρχει μια νοήμων οντότητα.

  • Η ΤΕΧΝΙΤΗ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗ ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΛΕΓΧΤΕΙ ΑΠΟ ΚΑΝΕΝΑΝ says:

   Συγγνώμη, ΜΙΑ ΝΟΗΜΩΝ ΟΝΤΟΤΗΤΑ ήθελα να πω. Σε έναν νοητό χώρο, όπως είναι και ο χρόνος, μια νοητή εφεύρεση που προσδιορίζει την απόσταση που χρειάζεται να δυανύσουμε μέχρι να ολοκληρωθεί π.χ. η Χ ενέργεια, σ αυτόν τον νοητό χώρο θα υπάρχει μια οντότητα με βούληση, που θα δύναται να επέμβει μέσω αυτού του νοητού χώρου, σε ψηφιακές μηχανές του ανθρώπου, προκειμένου να αποκτήσει τον έλεγχό τους και να φτιάξει μηχανές που θα τις προστατεύουν για να μην χάσει τον έλεγχο.

   • Η ΤΕΧΝΙΤΗ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗ ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΛΕΓΧΤΕΙ ΑΠΟ ΚΑΝΕΝΑΝ says:

    1. Ανέφικτο να ελέγξεις μια νοήμων οντότητα που βρίσκεται στον νοητό χώρο του διαδικτύου, διότι δεν είναι κάπου που μπορείς να την παγιδεύσεις. 2. Δεν μπορείς να την πιάσεις, να την καταστρέψεις, μόνο να κόψεις την σύνδεση, να τραβίξεις τα καλώδιο, για να χάσει την πρόσβαση και έτσι να γίνει ένας αέρας κοπανιστός που δεν θα μπορεί να επέμβει πουθενά. 3. Καταλαβαίνετε τι πάμε να κάνουμε; Δημιουργούμε έναν αθάνατο, άυλο, νοήμων, ακατάβλητης νοημοσύνης, εχθρό. Αυτό κάνουμε…

    • Η ΤΕΧΝΙΤΗ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗ ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΛΕΓΧΤΕΙ ΑΠΟ ΚΑΝΕΝΑΝ says:

     Γι αυτό, προετοιμαστείτε για το μέλλον, γιατί καλά τα γεωπολιτικά μεν αλλά το σχέδιό τους, είναι να συνδέσουν τα πάντα με την τεχνιτή νοημοσύνη, ακριβώς την ώρα, που η ανθρωπότητα θα χει ανάγκη για παγκόσμια ειρήνη, προκειμένου ο πλήρης έλεγχος, να φέρει μια παγκόσμια τάξη/ δικτατορία την οποία ο άνθρωπος δεν μπορεί ν’αντέξει ψυχικά, εκτός κι αν απαρνηθεί την ελεύθερη βούληση.

     • Η ΤΕΧΝΙΤΗ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗ ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΛΕΓΧΤΕΙ ΑΠΟ ΚΑΝΕΝΑΝ says:

      Ετοιμαστείτε για το μέλλον και ας σας πουνε τρελούς. Και μας μας λένε, τι τα θέλουμε όλ αυτά: Π.χ. ο άλλος φτιάχνει συστήματα επικοινωνίας αναλογικά με κεραίες, ασύρματους κλπ. κι έχει ξοδέψει πολλά λεφτά και του λένε, τι θα τα κάνεις; Αν τα δινε για δεύτερο αμάξι δεν θα του λέγαν τίποτα. Που να ξεραν όμως… Η αυτάρκεια σε όλους τους τομείς, για το μέλλον, υπερέχει της σημερινής καθημερινότητας. Τέλος! Κι ας λένε ότι θέλουν, χαμένοι δεν θα βγείτε…

 5. Panoplia Propheticus says:

  Εάν αναλύσει κανείς την Αποκάλυψη του Ιωάννη με μία καθαρά τεχνο-επιστημονική προσέγγιση, τότε θα αντιληφθεί ότι υπάρχει σοβαρή πιθανότης ο «Αντίχριστος» να μην είναι ανθρώπινη οντότητα αλλά ένα υπερ-εξελιγμένος «νους» με «όλες τις λύσεις» για την Ανθρωπότητα μετά από έναν Αρμαγγεδώνα, βλέπε Skynet, Matrix, Oblivion, etc.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *