ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Τρίτη, 01 Σεπτεμβρίου 2026
«Οι λαοί που
ξεχνούν την ιστορία τους
είναι καταδικασμένοι
να την ξαναζήσουν.»
Κ
ΚΑΤΟΧΙΚΑ ΝΕΑΗ ΑΛΗΘΕΙΑ ΔΕΝ ΞΕΧΝΑ
«Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΕΛΘΟΝ.
ΕΙΝΑΙ ΟΔΗΓΟΣ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ.»

ΕΚΤΑΚΤΟ: Το Ιράν ενημέρωσε επίσημα το Συμβούλιο Ασφαλείας του ΟΗΕ ότι θα κτυπήσει το Ισραήλ

· Κατοχικά Νέα

Η τηλεφωνική επικοινωνία με τον Γκουτέρες

Σε μια σημαντική εξέλιξη το Ιράν ανακοίνωσε στα μέλη του Συμβουλίου Ασφαλείας του ΟΗΕ ότι θα πραγματοποιήσει πολεμικό κτύπημα κατά του Ισραήλ ως αντίποινα και στα πλαίσια της αυτοάμυνας μετά την εξόντωση του Ι.Χανίγια στην Τεχεράνη.

Μάλιστα ανέφερε ο Ιρανός εκπρόσωπος ότι «Η ενέργεια που θα γίνει βασίζεται στο άρθρο 51 της Χάρτας του ΟΗΕ περί αυτοάμυνας»!

Ο Γ.Γ. του ΟΗΕ Αντόνιο Γκουτέρες, όπως αναφέρουν τα ιρανικά μέσα, ότι συμφώνησε σε τηλεφωνική του συνομιλία με τον Ιρανό ΥΠΕΞ ότι «έχουν το δικαίωμα στην αυτοάμυνα όταν παραβιάζεται η εθνική και εδαφική ακεραιότητα».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

pronews.gr

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΗ ΓΝΩΣΗ • Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΟΙΡΑΖΕΤΑΙ
Facebook X WhatsApp Viber Telegram
ΣΥΝΕΧΙΣΕ ΤΗΝ ΑΝΑΓΝΩΣΗ

ΜΗ ΦΥΓΕΙΣ ΑΚΟΜΑ

Τρία σχετικά θέματα που αξίζει να δεις

Το καλοκαίρι του 2026 ήταν το θερμότερο στην ιστορία της ΒρετανίαςΔΙΕΘΝΗ

Το καλοκαίρι του 2026 ήταν το θερμότερο στην ιστορία της Βρετανίας

Το Ανώτατο Δικαστήριο των ΗΠΑ επιτρέπει στον Τραμπ να συνεχίσει την κατασκευή της αίθουσας χορού στον Λευκό ΟίκοΔΙΕΘΝΗ

Το Ανώτατο Δικαστήριο των ΗΠΑ επιτρέπει στον Τραμπ να συνεχίσει την κατασκευή της αίθουσας χορού στον Λευκό Οίκο

Γιούτα: Κρίσιμη δικαστική απόφαση για το αν θα δικαστεί ο κατηγορούμενος για τη δολοφονία του Τσάρλι ΚερκΔΙΕΘΝΗ

Γιούτα: Κρίσιμη δικαστική απόφαση για το αν θα δικαστεί ο κατηγορούμενος για τη δολοφονία του Τσάρλι Κερκ

Μία απάντηση στο “ΕΚΤΑΚΤΟ: Το Ιράν ενημέρωσε επίσημα το Συμβούλιο Ασφαλείας του ΟΗΕ ότι θα κτυπήσει το Ισραήλ”

  1. Η ΧΑΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΜΑ ΤΗΣ ΜΟΣΑΝΤ ΚΑΙ ΟΙ ΑΡΧΗΓΟΙ ΤΗΣ ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ ΤΗΣ ΜΟΣΑΝΤ,ΠΗΡΑΝ ΕΝΤΟΛΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΝΕΤΑΝΙΑΧΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΩΜΩΔΙΑ ΤΟΥ ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ,ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΑΝΑΛΩΣΙΜΑ ΠΙΟΝΙΑ.ΤΟ ΙΡΑΝ ΘΑ ΕΠΙΤΕΘΕΙ ΣΤΟ ΙΣΡΑΗΛ,ΑΦΟΥ ΜΑΛΙΣΤΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕΙ ΕΠΙΣΗΜΩΣ ΤΟΝ ΣΙΩΝΙΣΤΙΚΟ Ο.Η.Ε. ΣΑΝ ΝΑ ΔΙΝΕΙ ΑΝΑΦΟΡΑ ΣΤΑ ΑΦΕΝΤΙΚΑ ΤΟΥ,ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ ΕΝΟΣ ΠΡΑΚΤΟΡΑ ΤΗΣ ΜΟΣΑΝΤ ΑΠΟ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΤΟΥ ΤΗΝ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΠΙΤΕΘΗΚΕ ΟΤΑΝ ΣΚΟΤΩΣΑΝ ΤΟΝ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΤΕΡΟ ΣΤΡΑΤΗΓΟ ΤΟΥΣ ΤΟΝ ΣΟΥΛΕΪΜΑΝΙ;ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ ΣΤΗΜΕΝΑ ΓΙΑ ΝΑ ΕΡΘΕΙ ΤΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΧΑΟΣ.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

elΕλληνικά