ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Παρασκευή, 06 Νοεμβρίου 2026
«Οι λαοί που
ξεχνούν την ιστορία τους
είναι καταδικασμένοι
να την ξαναζήσουν.»
Κ
ΚΑΤΟΧΙΚΑ ΝΕΑΗ ΑΛΗΘΕΙΑ ΔΕΝ ΞΕΧΝΑ
«Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΕΛΘΟΝ.
ΕΙΝΑΙ ΟΔΗΓΟΣ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ.»
⌂

ΕΚΤΑΚΤΟ: Το Ιράν ενημέρωσε επίσημα το Συμβούλιο Ασφαλείας του ΟΗΕ ότι θα κτυπήσει το Ισραήλ

· Κατοχικά Νέα

Η τηλεφωνική επικοινωνία με τον Γκουτέρες

Σε μια σημαντική εξέλιξη το Ιράν ανακοίνωσε στα μέλη του Συμβουλίου Ασφαλείας του ΟΗΕ ότι θα πραγματοποιήσει πολεμικό κτύπημα κατά του Ισραήλ ως αντίποινα και στα πλαίσια της αυτοάμυνας μετά την εξόντωση του Ι.Χανίγια στην Τεχεράνη.

Μάλιστα ανέφερε ο Ιρανός εκπρόσωπος ότι «Η ενέργεια που θα γίνει βασίζεται στο άρθρο 51 της Χάρτας του ΟΗΕ περί αυτοάμυνας»!

Ο Γ.Γ. του ΟΗΕ Αντόνιο Γκουτέρες, όπως αναφέρουν τα ιρανικά μέσα, ότι συμφώνησε σε τηλεφωνική του συνομιλία με τον Ιρανό ΥΠΕΞ ότι «έχουν το δικαίωμα στην αυτοάμυνα όταν παραβιάζεται η εθνική και εδαφική ακεραιότητα».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

pronews.gr

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΗ ΓΝΩΣΗ • Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΟΙΡΑΖΕΤΑΙ
Facebook X WhatsApp Viber Telegram
ΣΥΝΕΧΙΣΕ ΤΗΝ ΑΝΑΓΝΩΣΗ

ΜΗ ΦΥΓΕΙΣ ΑΚΟΜΑ

Τρία σχετικά θέματα που αξίζει να δεις

Πανοραμική φωτογραφία Μακάο, εικόνα αρχείου και όχι από τη δικαστική αίθουσαΔΙΕΘΝΗ

ΜΑΚΑΟ: 12,5 ΧΡΟΝΙΑ ΦΥΛΑΚΗ ΣΕ ΠΡΩΗΝ ΒΟΥΛΕΥΤΗ – Η ΚΛΕΙΣΤΗ ΔΙΚΗ ΚΑΙ ΤΟ ΟΡΙΟ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ

Εμπορικό πλοίο μεταφοράς εμπορευματοκιβωτίων σε λιμάνι, συμβολική φωτογραφία και όχι το Contship JetΔΙΕΘΝΗ

ΜΑΥΡΗ ΘΑΛΑΣΣΑ: Η ΑΘΗΝΑ ΕΞΕΤΑΖΕΙ ΝΕΑ ΜΕΤΡΑ ΜΕΤΑ ΤΗ ΒΥΘΙΣΗ ΕΛΛΗΝΟΚΤΗΤΟΥ ΠΛΟΙΟΥ ΣΤΙΣ 28 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ

Αεροδρόμιο και αεροσκάφος, συμβολική φωτογραφία και όχι εικόνα από τις απειλές της 6ης ΝοεμβρίουΔΙΕΘΝΗ

ΕΥΡΩΠΗ ΣΕ ΣΥΝΑΓΕΡΜΟ: Νέες απειλές για βόμβες σε αεροδρόμια και πτήσεις – Εκκενώθηκαν μεγάλα ΜΜΕ στην Ιρλανδία

Μία απάντηση στο “ΕΚΤΑΚΤΟ: Το Ιράν ενημέρωσε επίσημα το Συμβούλιο Ασφαλείας του ΟΗΕ ότι θα κτυπήσει το Ισραήλ”

  1. Η ΧΑΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΜΑ ΤΗΣ ΜΟΣΑΝΤ ΚΑΙ ΟΙ ΑΡΧΗΓΟΙ ΤΗΣ ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ ΤΗΣ ΜΟΣΑΝΤ,ΠΗΡΑΝ ΕΝΤΟΛΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΝΕΤΑΝΙΑΧΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΩΜΩΔΙΑ ΤΟΥ ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ,ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΑΝΑΛΩΣΙΜΑ ΠΙΟΝΙΑ.ΤΟ ΙΡΑΝ ΘΑ ΕΠΙΤΕΘΕΙ ΣΤΟ ΙΣΡΑΗΛ,ΑΦΟΥ ΜΑΛΙΣΤΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕΙ ΕΠΙΣΗΜΩΣ ΤΟΝ ΣΙΩΝΙΣΤΙΚΟ Ο.Η.Ε. ΣΑΝ ΝΑ ΔΙΝΕΙ ΑΝΑΦΟΡΑ ΣΤΑ ΑΦΕΝΤΙΚΑ ΤΟΥ,ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ ΕΝΟΣ ΠΡΑΚΤΟΡΑ ΤΗΣ ΜΟΣΑΝΤ ΑΠΟ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΤΟΥ ΤΗΝ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΠΙΤΕΘΗΚΕ ΟΤΑΝ ΣΚΟΤΩΣΑΝ ΤΟΝ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΤΕΡΟ ΣΤΡΑΤΗΓΟ ΤΟΥΣ ΤΟΝ ΣΟΥΛΕΪΜΑΝΙ;ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ ΣΤΗΜΕΝΑ ΓΙΑ ΝΑ ΕΡΘΕΙ ΤΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΧΑΟΣ.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *