18:21 - 19/09/2018

Έκτακτο: Πτώση ρωσικού μαχητικού σκάφους MiG – 31 στην Κεντρική Ρωσία

Στήριξε το εργο του Κατοχικά Νέα

Σύμφωνα με τα πρακτορεία ειδήσεων Sputnik και RT, πληροφορίες κάνουν λόγο για πτώση ρωσικού μαχητικού MiG -31 στην Κεντρική Ρωσία.

Ένα μαχητικό αεροσκάφος MiG-31 συνετρίβη στην κεντρική ρωσική περιοχή του Nizhny Novgorod. ενώ οι πιλότοι εντοπίστηκαν αμέσως από το προσωπικό έρευνας και διάσωσης και η ζωή τους δεν κινδυνεύει.

Το αεροπλάνο συνετρίβη λίγο μετά την απογείωση, 17 χιλιόμετρα από την αεροπορική βάση Savasleika, όπου εκτελούσε προγραμματισμένη πτήση εκπαίδευσης.

Πριν από τη συντριβή, το MiG-31 έπιασε φωτιά.

Το Ρωσικό Υπουργείο Άμυνας δήλωσε ότι το περιστατικό πιθανότατα προκλήθηκε από τεχνική δυσλειτουργία, ενώ το αεροσκάφος δεν ήταν οπλισμένο και το Υπουργείο εργάζεται για να προσδιορίσει με ακρίβεια τις αιτίες του ατυχήματος στο χώρο της συντριβής.

Πηγή: Sputnik

onalert.gr

Loading...
Σχετικά με Κατοχικά Νέα
Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα ! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Be the first to comment

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*