EKTAKTO: Κίνα και Ρωσία αποφάσισαν να απαντήσουν από κοινού στρατιωτικά στις ΗΠΑ και το φυτίλι ανάβει…! (εικόνες, βίντεο)

Με την ΔΩΡΕΑ ενος "καφε" το μήνα βοηθάς στον αγώνα κατα της φίμωσης της ελευθερίας του λόγου , βοηθάς το Κατοχικα ΝΕΑ

 

Όπως σας ενημερώσαμε χτες σε εξέλιξη βρίσκονται οι συζητήσεις σε υψηλό επίπεδο Ρωσίας και Κίνας με αντικείμενο τις πολεμικές δηλώσεις των ΗΠΑ. Μόσχα και Πεκίνο αποφάσισαν να προβούν άμεσα σε αντίποινα εναντίον των ΗΠΑ και της τοποθέτησης πυραυλικών συστημάτων THAAD στην κορεατική χερσόνησο,  με πρόφαση το κομουνιστικό καθεστώς της Β.Κορέας.  Η Κίνα ξεκινά από σήμερα μεγάλες ασκήσεις των αερομεταφερόμενων δυνάμεων.

Οι δύο υπερδυνάμεις  συμφώνησαν να λάβουν απροσδιόριστο αριθμό «αντιμέτρων» ως απάντηση στο σχέδιο των ΗΠΑ για την ανάπτυξη μεγάλου αριθμού χερσαίων δυνάμεων και πολεμικών πλοίων στην Νότια Κορέα ανέφερε το κρατικό πρακτορείο ειδήσεων Xinhua σήμερα Παρασκευή.

Ρώσοι και Κινέζοι ανώτατοι αξιωματικοί ανησυχούν ότι το ισχυρό ραντάρ του αμερικανικού πυραυλικού συστήματος θα θέσει σε κίνδυνο την ασφάλειά τους, αυξάνοντας παράλληλα  τις εντάσεις σε ολόκληρη την περιοχή.

«Τα αντίμετρα αποσκοπούν στη διασφάλιση των συμφερόντων της Κίνας και της Ρωσίας και στην στρατηγική ισορροπία στην περιοχή», ανακοίνωσε η κινεζική κυβέρνηση δια μέσω του πρακτορείου ειδήσεων Xinhua, επικαλούμενο δήλωση που κυκλοφόρησε μετά από την  συνάντηση ασφαλείας Ρώσων και Κινέζων αξιωματούχων για την οποία σας είχαμε ενημερώσει χτες.

Κίνα και Ρωσία πραγματοποίησαν κοινή αντιπυραυλική άσκηση πριν ένα χρόνο  σύμφωνα με άρθρο μας με τίτλο («Απάντηση» στις αμερικανικές απειλές με κοινή αντιπυραυλική άσκηση Κίνας- Ρωσίας – Παίρνει «φωτιά» ο πλανήτης).

Από τον  περασμένο Μάιο, Ουάσινγκτον και  Σεούλ άρχισαν τις συζητήσεις για την εγκατάσταση του αμερικανικού πυραυλικού συστήματος High Altitude Area Defense, ή THAAD, με στόχο την αντιμετώπιση των απειλών της Βόρειας Κορέας.

Το σύστημα Terminal High Altitude Area Defense (THAAD) είναι ένα αντι-βαλλιστικό σύστημα που αποτελείται από το όχημα-εκτοξευτή,τους πυραύλους τερματικού Σταδίου , το ραντάρ AN/TPY-2 και το ενσωματωμένο σύστημα ελέγχου πυρός.

Έχει εμβέλεια 200 χιλιόμετρα και μέγιστο ύψος αναχαίτισης τα 150 χιλιόμετρα. Η τυπική σύνθεση μιας πυροβολαρχίας περιλαμβάνει 9 εκτοξευτές με 8 πυραύλους ο καθένας ένα σύστημα ραντάρ AN/TPY-2 και 2 κινητά κέντρα επιχειρήσεων (TOC).

Για την τερματική φάση πριν την πρόσκρουση στον στόχο ενεργοποιείται υπέρυθρος ερευνητής ο οποίος καθοδηγεί το όχημα κινητικής ενέργειας προς το στόχο. Το ραντάρ μπορεί να ανιχνεύσει στόχους σε εμβέλεια μέχρι τα 1000 χιλιόμετρα.

Η ανάπτυξη αυτού πυραυλικού συστήματος από την Ουάσιγκτον στην Νότια Κορέα, ανησυχεί σφόδρα Ρώσους και Κινέζους αξιωματούχους , οι οποίοι βλέπουν στρατηγική περικύκλωση τους από τις ΗΠΑ.

«Η Κίνα και η Ρωσία κάλεσαν  τις Ηνωμένες Πολιτείες και την Νότια Κορέα να διακόψουν  την ανάπτυξη των πυραύλων THAAD στην κορεατική χερσόνησο άμεσα», ανέφερε το Xinhua .

Από την άλλη πλευρά η Βόρεια Κορέα αναπτύσσει πυρηνικά όπλα, εξοργίζοντας  την Κίνα, τον  μοναδικό  και αποκλειστικό  οικονομικό υποστηρικτή της Πιονγιάνγκ. Ωστόσο, το Πεκίνο φοβάται ότι τα ραντάρ των πυραύλων THAAD θα καλύπτουν μεγάλο μέρος της κινεζικής επικράτειας .

Υπάρχει μια συνεχής και αδιάλειπτη ενεργοποίηση των ΗΠΑ προς εφαρμογή ενός σχεδίου «ελέγχου» της ρωσικής και κινεζικής επικράτειας  με χερσαίους πυραύλους,  σε συνδυασμό  με την έντονη αμερικανική ναυτική παρουσία σε Μαύρη θάλασσα και δυτικό Ειρηνικό Ωκεανό, ….. την οποία Κινέζοι και Ρώσοι την αντιλαμβάνονται ως άμεση απειλή.

EKTAKTO: Κίνα και Ρωσία αποφάσισαν να απαντήσουν από κοινού στρατιωτικά στις ΗΠΑ και το φυτίλι ανάβει…! (εικόνες, βίντεο) - Εικόνα0EKTAKTO: Κίνα και Ρωσία αποφάσισαν να απαντήσουν από κοινού στρατιωτικά στις ΗΠΑ και το φυτίλι ανάβει…! (εικόνες, βίντεο) - Εικόνα1EKTAKTO: Κίνα και Ρωσία αποφάσισαν να απαντήσουν από κοινού στρατιωτικά στις ΗΠΑ και το φυτίλι ανάβει…! (εικόνες, βίντεο) - Εικόνα2EKTAKTO: Κίνα και Ρωσία αποφάσισαν να απαντήσουν από κοινού στρατιωτικά στις ΗΠΑ και το φυτίλι ανάβει…! (εικόνες, βίντεο) - Εικόνα3EKTAKTO: Κίνα και Ρωσία αποφάσισαν να απαντήσουν από κοινού στρατιωτικά στις ΗΠΑ και το φυτίλι ανάβει…! (εικόνες, βίντεο) - Εικόνα4EKTAKTO: Κίνα και Ρωσία αποφάσισαν να απαντήσουν από κοινού στρατιωτικά στις ΗΠΑ και το φυτίλι ανάβει…! (εικόνες, βίντεο) - Εικόνα5EKTAKTO: Κίνα και Ρωσία αποφάσισαν να απαντήσουν από κοινού στρατιωτικά στις ΗΠΑ και το φυτίλι ανάβει…! (εικόνες, βίντεο) - Εικόνα6EKTAKTO: Κίνα και Ρωσία αποφάσισαν να απαντήσουν από κοινού στρατιωτικά στις ΗΠΑ και το φυτίλι ανάβει…! (εικόνες, βίντεο) - Εικόνα7EKTAKTO: Κίνα και Ρωσία αποφάσισαν να απαντήσουν από κοινού στρατιωτικά στις ΗΠΑ και το φυτίλι ανάβει…! (εικόνες, βίντεο) - Εικόνα8EKTAKTO: Κίνα και Ρωσία αποφάσισαν να απαντήσουν από κοινού στρατιωτικά στις ΗΠΑ και το φυτίλι ανάβει…! (εικόνες, βίντεο) - Εικόνα9EKTAKTO: Κίνα και Ρωσία αποφάσισαν να απαντήσουν από κοινού στρατιωτικά στις ΗΠΑ και το φυτίλι ανάβει…! (εικόνες, βίντεο) - Εικόνα10

 

 

 

 

 

 

 
pentapostagma

Loading...

4 thoughts on “EKTAKTO: Κίνα και Ρωσία αποφάσισαν να απαντήσουν από κοινού στρατιωτικά στις ΗΠΑ και το φυτίλι ανάβει…! (εικόνες, βίντεο)

  1. Ανώνυμος says:

    μαλακιες οπως παντα απο το πενταποσταγμα,ολο πολεμοι και κλαινμαιν,αι στο διαολο κοπριτες,παραπληροφορισι φουλ

  2. Νικητας says:

    Διεθνες παζαρι και καλλιστια οπλων. Εδω οι καλες ρουκετες..παρε παρε κοσμε!!!…Ομως ΤΑ ΜΑΡΑΦΕΤΙΑ ΑΥΤΑ ΜΠΟΡΟΥΝ ΚΑΙ ΚΟΒΟΥΝ ΤΗΝ ΓΗ ΣΕ 50 ΚΟΜΜΑΤΙΑ!!!!!.Τι αλλο να πει κανεις; Ο ΘΕΟΣ ΝΑ ΒΑΛΕΙ ΤΟ ΧΕΡΙ ΤΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΤΑ ΚΑΝΕΙ ‘ΧΑΡΤΟΠΟΛΕΜΟΥΣ’!!!!!

  3. Αθηνά says:

    ΑΝΤΙ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΟΥΝ ΚΟΙΝΟ ΜΕΤΩΠΟ ΗΠΑ ΚΑΙ ΡΩΣΙΑ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΩΝ ΚΙΝΕΖΟΜΟΓΓΟΛΩΝ ΓΕΝΟΚΤΟΝΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ, Ο ΛΕΥΚΟΣ ΜΟΓΓΟΛΟΣ ΠΟΥΤΙΝ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΝΑ ΥΠΑΚΟΥΕΙ ΤΩΝ ΡΩΣΟΕΒΡΑΙΩΝ ΜΠΑΣ@@@@@Ν ΟΛΙΓΑΡΧΩΝ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΤΟ ΙΕΡΑΤΕΙΟ ΤΗΣ ΚΙΝΕΖΟΜΟΓΓΟΛΙΚΗΣ (ΛΟΞ)ΟΡΘΟΔΟΞΗ ΘΡΗΣΚΕΙΑΣ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΠΡΟΒΟΚΑΡΟΥΝ Γ ΠΠ ΠΟΛΕΜΟΥ ΓΙΑ ΟΛΟΚΚΛΗΡΟΤΙΚΗ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΤΗΣ ΛΕΥΚΗΣ ΦΥΛΗΣ ΟΠΩΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕ Η ΟΕΑ http://ellhnkaichaos2.blogspot.gr/?m=1 (ΟΜΑΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΕΩΣ)

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *