ΕΚΤΑΚΤΟ: Δολοφονήθηκε και ο Ρώσος πρέσβης στην Υεμένη!

Του Βασίλη Καπούλα

Νεκρός είναι και ο Ρώσος πρέσβης, Vladimir Didoshikn, στην Υεμένη. O πρέσβης δολοφονήθηκε σε ένοπλη επίθεση κατά της πρεσβείας.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες ο πρέσβης πυροβολήθηκε και πέθανε στην Sanaa.

Περισσότερα σε λίγοNicoin

ΚΟΨΕ ΤΟ ΤΣΙΓΑΡΟ ΕΥΚΟΛΑ, με το σπρέι Nicoin..!

Το σπρέι Nicoin – ένα φυσικό προιόν ,το οποίο βοηθάει να απαλλαγείτε απο τον έθισμο στη νικοτίνη μόνο σε 3 εβδομάδες..

Χωρίς έμπλαστρα, Χωρίς βιομαγνήτες, Χωρίς φάρμακα και συμπλήρωμα διατροφής, Χωρίς βιβλία και υπνοθεραπεία!..

Βοηθάει να κόψετε τσιγάρο εύκολα, Εξαλείφει τα στερητικά συμπτώματα ,Χωρίς αύξηση του σωματικού βάρους, Ηρεμεί τα νεύρα, Εξαλειφθεί την πίσσα και την νικοτίνη από τον οργανισμό!.

ΤΙΜΗ 49,00

ΑΓΟΡΑ ΜΕ ΑΝΤΙΚΑΤΑΒΟΛΗ

 Powered by WebCash


pentapostagma

2 thoughts on “ΕΚΤΑΚΤΟ: Δολοφονήθηκε και ο Ρώσος πρέσβης στην Υεμένη!

  1. Μανιάτη Βηρσαβεέ says:

    Να δούμε μέχρις ότου ορκιστεί ο Τραμπ πόσοι Ρώσοι διπλωμάτες θα σκοτωθούν. Όλα αυτά είναι σημάδια της έναρξης του Γ΄Παγκοσμίου Πολέμου. Δεν αποκλείεται να προσπαθήσουν να σκοτώσουν ακόμη και μέλη της ρωσικής κυβέρνησης ή και τον ίδιο τον Πρωθυπουργό, Δημήτρη Μεντβέντεφ, μέχρις ότου ορκιστεί ο Τράμπ. Τώρα βέβαια ενδέχεται να βγει ο Ιωάννης Κουντούρης και να πει ότι και αυτή η δολοφονία είναι στημένη, αλλά δεν μπορεί να είναι τόσες πολλές δολοφονίες στημένες. Πιστεύω ότι στόχος είναι η ρωσική κυβέρνηση και μάλιστα ο ίδιος ο Ρώσος Πρωθυπουργός, όχι ο Πούτιν διότι αυτός σαν πράκτορας της KGB, που ήταν ξέρει να φυλάγεται και γνωρίζει πολύ καλά το παιχνίδι των κατασκόπων, όσο σκληρό και αν είναι. Έπειτα έχει γύρω στους 30 σωσίες, μέχρι που κάποια στιγμή σκέφθηκα αν κάποιος είναι άνεργος και μαθαίνει γρήγορα γλώσσες να γίνει σωσίας του. Ο Μεντβέντεφ όμως κινδυνεύει. Κινδυνεύει άμεσα να χτυπηθεί από τη CIA

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *