…40 πολίτες στην πλειοψηφία τους γυναικόπαιδα στην επαρχία της Hassaka
H συμμαχία υπό την αμερικανική ηγεσία παραγματοποίησε και νέα αεροπορική επιδρομή αυτή τη φορά στο χωριό Alkhan νότια του Sphinx στην πόλη της Hassaka.
Yπάρχουν πολλοί νεκροί περί τους 40.Η πλειοψηφία των νεκρών από την αεροπορική επιδρομή της αντιτρομοκρατικής συμαμχίας που είναι υπό την καθοδήγηση των ΗΠΑ είναι γυναικόπαιδα.
Καθώς ακόμη δεν έχει κοπάσει ο θόρυβος από την απρόκλητη επίθεση κατά συριακού στρατού την προηγούμενη νύχτα η συμμαχία των ΗΠΑ βομβαρδίζει αμάχους βομβαρδίζει και σκοτώνει σύριους πολίτες ……..


κωλοαμερικη
αναμένουμε αντιδράσεις οι οποίες κατά τη γνώμη μου δε θα φανούν άμεσα. όλα αυτά είναι προκλήσεις εναντίον της Ρωσίας για να κάνει το πρώτο βήμα στον επερχόμενο πόλεμο. έτσι για να λένε, να έχουν δικαιολογία.
λίγο ακόμα, λίγο πιο πολλούς, λίγο πιο φανερά……………………………………..
ΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ (αμ θα έχουμε;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;)