22:27 - 07/12/2015

Νέα επίθεση – Βρετανία: Ένοπλος σκότωσε πελάτη καταστήματος

Στήριξε το εργο του Κατοχικά Νέα

londino
Νεκρός έπεσε ένας άνδρας μέσα σε εκπτωτικό κατάστημα, στο Oxfordshire της Βρετανίας, ο οποίος δέχθηκε επίθεση με μαχαίρι.

Ο δράστης, που σύμφωνα με αυτόπτη μάρτυρα ήταν οπλισμένος με δύο έως τέσσερα μαχαίρια, μαχαίρωσε τον άτυχο πελάτη του καταστήματος.

Επί τόπου έσπευσαν άμεσα άνδρες της αστυνομίας, οι οποίοι ακινητοποίησαν τον δράστη με τη χρήση συσκευής taser, ενώ απέκλεισαν την περιοχή γύρω από το κατάστημα.

Παράλληλα, ένας δεύτερος άνδρας τραυματίστηκε, σε κοντινή απόσταση, ενώ οι αρχές ερευνούν εάν τα δύο περιστατικά συνδέονται μεταξύ τους.

Σημειώνεται ότι η νέα επίθεση με μαχαίρι έρχεται δύο μόλις ημέρες έπειτα από ανάλογο περιστατικό στον σταθμό Λεϊτονστόουν του μετρό του Λονδίνου.

https://www.youtube.com/watch?v=gExBAE-TBxo
https://www.youtube.com/watch?v=CXHThVwUwI8

Loading...
Σχετικά με Κατοχικά Νέα
Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα ! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Be the first to comment

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*