Μην ξεχνατε οτι η συνεχεια λειτουργιας του Ελευθερου Ελληνικου κοινωνικου δικτυου https://Hellasbook.gr στηριζετε αποκλειστικα στης δικες σας δωρεες!

09:19 - 29/09/2015

Εξωγήινοι έκαναν τους ανθρώπους και τις θρησκείες – Αυτούς λατρεύουμε

Ακολουθηστε μας στο Τελεγκραμ καναλι μας, εκει δεν υπαρχει φιμωση και μπορειτε παντα να μαθαινετε την πληροφορια μας

pope_alien_rn

Γράφει ο Σπύρος Μακρής

Ποιοί δημιούργησαν  τις θρησκείες; Ποιοί έφτιαξαν τις Εκκλησίες; Τι ρόλο παίζουν οι θρησκευτικοί ηγέτες; Πώς συνδέονται όλα αυτά με τους εξωγήινους; Τι αποκρύπτεται σκόπιμα από τα ιερά βιβλία των πιστών; Γιατί οι πιστοί φαίνεται να έχουν άγνοια των περιεχομένων τους;

Πριν περίπου ένα χρόνο, στις 27/10/14 ο Πάπας Φραγκίσκος είχε πει ότι αν υπάρχουν εξωγήινοι θα τους καλωσόριζε με χαρά στο Βατικανό και ότι θα τους βάφτιζε, αν ήθελαν να ενταχθούν στο ποίμνιό του.

«Δεν θα υπάρξει ανάγκη να βαφτίσει “εξωγήινους”, όταν (αυτοί) αποφασίσουν να επιστρέψουν πίσω» δηλώνεται στα ραελιανά νέα, καθώς «είναι αυτοί (οι εξωγήινοι) που δημιούργησαν όλες τις θρησκείες στη γη και οι οποίοι λανθασμένα λαμβάνονται για θεοί. Αντί να τους προσφέρει βάπτιση, θα πρέπει (ο Πάπας) να αναγνωρίσει ότι είναι οι “θεοί” στους οποίους προσεύχεται τόσο καιρό τώρα».

Η Ραελιανή φιλοσοφία εξηγεί ότι όλες οι μορφές ζωής έχουν δημιουργηθεί από ανθρώπινα όντα που ονομάζονται Ελοχίμ τα οποία προέρχονται από άλλο πλανήτη και που μας έκαναν κατ’ εικόνα τους. Η αυθεντική Βίβλος μιλάει ξεκάθαρα για τη δημιουργία ζωής στη γη από τους Ελοχίμ. Αυτή η εβραϊκή λέξη είναι στον πληθυντικό και θα μπορούσε να μεταφραστεί ως «εκείνοι που ήρθαν από τον ουρανό». Έχει όμως μεταφραστεί λανθασμένα σε (έναν) «θεό» -κάτι που οδηγεί στις μονοθεϊστικές θρησκείες, όπως η Καθολική εκκλησία.

Με την ανάγνωση της αυθεντικής Βίβλου χωρίς τα μονοθεϊστικά φίλτρα, ο καθένας μπορεί να έχει πρόσβαση στις πληροφορίες που οι Ελοχίμ ήθελαν να έχουν διατηρηθεί για την προετοιμασία της επιστροφής τους. Τα στοιχεία της εργασίας τους (και της παρουσίας τους) στη γη είναι παντού και εμείς οι ίδιοι είμαστε προϊόντα μίας νέας μορφής ζωής που είτε δημιουργήθηκε είτε κατασκευάστηκε σε εργαστήρια. Η αλαζονεία του Πάπα πως είναι πρόθυμος να βαπτίσει όσους έστειλαν (στη Γη) τον Ιησού, βρίσκεται στο επίπεδο της άγνοιάς του.

Μεταξύ των πληροφοριών που δόθηκαν από τον ηγέτη των Ελοχίμ στον Ραέλ το 1973, οι οποίες μπορούν να βρεθούν στο βιβλίο «Ευφυής Σχεδιασμός» στο www.rael.org, ο ηγέτης Γιαχβέ εκφράζει την περιφρόνησή του για τη συμπεριφορά του Βατικανού:

«Πώς τολμούν αυτοί, αυτοί οι άνθρωποι οι οποίοι είναι μόνο άνδρες, που επιδίδονται μόνο στον πλούτο και στην πολυτέλεια του Βατικανού, που τα Ευαγγέλια τους, τους λένε να μην κατέχουν ούτε χρυσό ούτε ασήμι, αλλά ούτε καν ένα δεύτερο παλτό;»

Περαιτέρω, λέει: «Πώς τολμά η εκκλησία (οι πιστοί) να ανέχεται και να επιβαρύνεται από ανθρώπους τόσο αμαρτωλούς τόσο στην ηθική όσο και στον τρόπο ζωής τους; Πώς τολμούν να μιλούν για την καλοσύνη, ενώ ζουν μέσα στην χλιδή στο Βατικανό, όταν οι άνθρωποι πεθαίνουν από την πείνα; Πώς τολμούν να ζητούν προσκλήσεις και τιμητικές διακρίσεις, ενώ κηρύσσουν την ταπεινότητα; Πώς τολμούν να ζητούν από τους ανθρώπους (τους πιστούς) να τους αποκαλούν «Πατέρα», «Σεβασμιώτατε»,  «αγιότατε» όταν τα ίδια τα Ευαγγέλια που διδάσκουν τους απαγορεύουν ρητά όλα αυτά τα πράγματα; Αν αύριο ο Πάπας πάρει το δρόμο του σαν άπορος, η εκκλησία θα αναβιώσει, αλλά θα έχει έναν εντελώς διαφορετικό ανθρωπιστικό σκοπό… Η Εκκλησία μπορεί να ξαναπροσανατολιστεί προς την καλοσύνη, βοηθώντας εκείνους που είναι δυσαρεστημένοι, συμβάλλοντας στην εξάπλωση της πραγματικής αλήθειας αυτών των γραπτών, που μέχρι τώρα, έχουν παραμορφωθεί ή έχουν σκόπιμα αποσιωποιηθεί”.

Άσχετα και πέρα από τις πεποιθήσεις των Ραελιανών -για το αν είναι σωστές ή λάθος- οι θρησκείες και οι Εκκλησίες τους είναι μορφές εξουσίας που ξέρουν πολύ καλά να χειραγωγούν ανθρώπους και κείμενα.

Πλήθος πιστών πολλών θρησκειών και Εκκλησιών, δεν μπορούν ή αρνούνται να αντιληφθούν, πως πολλά πράγματα γίνονται εναντίον τους. Τους είναι δύσκολο να κατανοήσουν πως πίσω από τους θρησκευτικούς ηγέτες κρύβονται συμφέροντα, μασκαρεμένα και καλά αποκεκρυμμένα πίσω από τις όποιες ιερές γραφές.

Δεν βλέπουν ή δεν θέλουν να δουν πως ειδικότερα στην σύγχρονη εποχή μας, οι Εκκλησίες έχουν “περάσει” στο αντίπαλο στρατόπεδο, εκείνο της Νέας Τάξης Πραγμάτων, ότι προωθούν μία Πανθρησκεία, μέσω της οποίας θα οδηγήσουν τους πιστούς τους και την υπόλοιπη ανθρωπότητα σε μία Παγκόσμια Διακυβέρνηση, παράλληλα με τον αποπληθυσμό του πλανήτη.

Εναπόκειται στους εκάστοτε πιστούς να ανοίξουν και να διαβάσουν την Αγία Γραφή και όποιο βιβλίο έχουν ως ιερό, σύμφωνα με την πίστη τους, για να διαπιστώσουν πως πολλά από τα γραμμένα διαφέρουν κατά πολύ από αυτά που διακηρύσσονται από τους όποιους ποιμενάρχες.

Αλλά, το σπουδαιότερο δεν είναι απλά να διαβάσουν, αλλά να μελετήσουν αυτά τα κείμενα και όλα όσα πρεσβεύουν.

Όταν εντρυφήσουν σε αυτά, τότε θα αλλάξουν πολλά πράγματα όχι μόνο στον εαυτό τους μα και στον κόσμο ολόκληρο.

Αν πάλι λάβουμε σοβαρά τις πεποιθήσεις των Ραελιανών και επιθυμούμε να δούμε μία διαφορετική οπτική, ίσως, να αναρωτηθούμε αν οι “αλλοδαποί” που έφεραν τις θρησκείες είναι οι Ανουνάκι, μιας και σύμφωνα με τις 14 πινακίδες του Ενκι, υπάρχουν αρκετά κοινά στοιχεία με την “αυθεντική Βίβλο”, όπως την ονομάζουν οι Ραελιανοί. Ίσως ακόμα να αναρωτηθούμε σε ποιό επιπλέον βιβλίο ορκίζεται ο Ομπάμα, τι είναι αυτά τα ζαντ-ζαντ-ζαντ που επικαλείται. Γιατί ο θρόνος του Πάπα βρίσκεται στην αγκάλη μίας απόκοσμης μορφής.

Και, ίσως-ίσως, αναρωτηθούμε μήπως, τελικά, εν αγνοία τους οι πιστοί λατρεύουν τους εξωγήινους Ελοχίμ…Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

 • Applying discount code. Please wait...

Μην ξεχνατε οτι η συνεχεια λειτουργιας του Ελευθερου Ελληνικου κοινωνικου δικτυου https://Hellasbook.gr στηριζετε αποκλειστικα στης δικες σας δωρεες!

Θελεις να κανεις ενα δωρο στον εαυτο σου;

Δες την Κατηγορια με τα προιοντα μας

Ακολουθηστε μας στο Τελεγκραμ καναλι μας, εκει δεν υπαρχει φιμωση και μπορειτε παντα να μαθαινετε την πληροφορια μας

Σχετικά με Spyros Makris
Ανάμεσα στα πολλά ενδιαφέροντά του είναι: Αρχαία Ελληνική Γραμματεία, Αρχαίοι Πολιτισμοί, Μεταφυσική, (παρα)ψυχολογία, Ανεξήγητα Φαινόμενα, Υγεία, Θρησκείες. Από το 1992, εκατοντάδες άρθρα του, έχουν δημοσιευτεί σε πολλά περιοδικά, μερικά από τα οποία είναι: Hellenic Nexus, Strange, Άβατον, Mystery, Ιστορία Εικονογραφημένη, Mystic View, Ανεξήγητο, Ιχώρ, Αέροπος. Επίσης, έχει συμμετάσχει σε συλλογικά βιβλία, ενώ έχει εκδόσει και κάποια δικά του.

Σχόλια Αναγνωστών (36)

 1. εβραικές μ@##΅#ς.

 2. ορθοδοξος ελληνας 09/29/2015 @ 10:08 ΠΜ

  Βασιλεας του συμπαντος κυριε μακρη ειναι : Η ΑΓΙΑ-ΟΜΟΟΥΣΙΑ-ΑΔΙΑΙΡΕΤΗ-ΖΩΟΠΟΙΟΣ ΤΡΙΑΔΑ ! ! ! ! Η ΟΠΟΙΑ ΔΟΞΑΖΕΤΑΙ ΕΝ ΤΩ ΠΑΤΡΙ ΤΩ ΥΙΩ ΚΑΙ ΤΟ ΑΓΙΩ ΠΝΕΥΜΑΤΙ.Οτιδηποτε αλλο ονομαζετε κυριε μακρη ως θεοτητα δαιμονιο καλειται.

 3. Ανώνυμος 09/29/2015 @ 10:14 ΠΜ

  Ο ΘΕΟΣ ΝΑ ΣΕ ΕΛΕΗΣΕΙ

 4. ανωνυμη 09/29/2015 @ 10:18 ΠΜ

  τώρα έγινες τελείως σαν τον λιακόπουλο!!!! κρίμα….ειλικρινά…!!! 🙁 υπάρχει μόνο ένας ΘΕΟΣ!!! ΠΙΣΤΕΥΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΑΓΙΑ ΤΡΙΑΔΑ ΠΑΤΗΡ -ΥΙΟΣ -ΑΓΙΟ ΠΝΕΥΜΑ ΤΡΙΑΔΑ ΟΜΟΟΥΣΙΟΝ ΚΑΙ ΑΧΩΡΙΣΤΟΝ…! ΣΤΟΝ ΧΡΙΣΤΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΑΝΑΓΙΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΓΙΟΥΣ ΜΑΣ!!! ΚΑΤΑΝΟΩ ΚΑΙ ΣΕΒΟΜΑΙ ΟΤΙ ΣΑΝ ΚΑΤΟΧΙΚΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΕΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΑΛΛΑ ΠΟΛΛΟΙ ΠΛΑΝΩΝΤΑΙ ΜΕ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΑ …. ΘΕΛΕΙ ΠΟΛΥ ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΤΟ ΤΙ ΛΕΜΕ ΑΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΦΥΣΙΚΑ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ ΟΡΘΟΔΟΞΟΙ…ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΔΩΣΟΥΜΕ ΛΟΓΟ ΚΑΠΟΙΑ ΜΕΡΑ ΠΟΣΕΣ ΨΥΧΕΣ ΑΠΟΜΑΚΡΥΝΑΜΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΙΑ ΑΛΗΘΙΝΗ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ ΜΑΣ. ΜΕ ΚΑΘΕ ΣΕΒΑΣΜΟ ΣΤΟΝ ΓΡΑΦΟΝΤΑ ΚΑΙ ΣΤΑ ΚΑΤΟΧΙΚΑ….

  • Ο ΚΑΝΕΝΑΣ!! 09/29/2015 @ 11:38 ΠΜ

   Αγαπητή/έ ο Λιακόπουλος, τον οποίο πολύ πιθανόν δεν έχεις ακούσει ή διαβάσει ή δει αρκετά, πιστεύει πολύ περισσότερο από ότι νομίζεις!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

 5. Ο ΘΕΟΣ ειναι ενας και ειναι παντου γυρω μας.
  Οπου και να σταθεις,οτι και να αγγιξεις, οτι και να αντιληφθεις η αισθανθεις με τα ματια,με το νου, με την καρδια.
  Ο Θεος ειναι ζωη, εινα φως, ειναι γνωση, ειναι αγαπη.
  Ειναι ολα αυτα που μπορει να εχει η να αισθανεται ο ανθρωπος.
  Καθ εικονα και καθ ομοιωση.
  Οτι πιο αληθινο και οτι πιο απλο.

  • Ανώνυμος 09/29/2015 @ 11:12 ΠΜ

   “…Ο ΘΕΟΣ ειναι ενας και ειναι παντου γυρω μας.
   Οπου και να σταθεις,οτι και να αγγιξεις, οτι και να αντιληφθεις η αισθανθεις με τα ματια,με το νου, με την καρδια.
   Ο Θεος ειναι ζωη, εινα φως, ειναι γνωση, ειναι αγαπη.
   Ειναι ολα αυτα που μπορει να εχει η να αισθανεται ο ανθρωπος.
   Καθ εικονα και καθ ομοιωση.”
   Σορρυ, αλλα αυτο λεγεται αν δεν το ξερεις Πανθεισμος, μαλλον δεν περασες καλο 1ο χρονο ως βρεφος… 🙂
   επισης αν ο θεος ειναι φως τοτε…γιατι το λεμε φως και οχι..θεο ? καλημερα

   • ορθοδοξος ελληνας 09/29/2015 @ 2:17 ΜΜ

    Αγαπητε φιλε η αννα εχει ΑΠΟΛΥΤΟ ΔΙΚΙΟ και θα σου εξηγησω γιατι.ο χριστος ο ιδιος ειπε απευθυνομενος στους μαθητες και σε ολους που τον ακουγαν γυρω του:να μην ορκιζεστε πουθενα.ουτε στον ουρανιο πατερα,ουτε στον ουρανο ουτε στην γη.ουτε σε θαλασσες,ουτε σε ποταμια,γιατι ΟΛΑ ΔΙΑΚΑΤΕΧΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΥΠΑΡΞΗ ΤΟΥ ΘΕΟΥ ΠΑΝΤΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ Ο ΘΕΟΣ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΟΡΚΙΖΕΣΤΕ ΣΕ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΣΑΝ ΝΑ ΟΡΚΙΖΕΣΤΕ ΣΤΟΝ ΘΕΟ.οπως βλεπεις αδερφε,κανεις λαθος και μεγαλο.μεσα στα ιερα ευαγγελια γραφει ολοκαθαρα ολα αυτα που σου ειπα.αν τα αρνεισαι ειναι προσωπικη σου υποθεση και οχι θεση της ορθοδοξης εκκλησιας.

   • Ανώνυμος 09/29/2015 @ 6:58 ΜΜ

    αν εχεις ματια ψυχης ανοικτα οπ θεος θα δεις να σε κοιτα στα μουτρα μαυτο το βλεμα του πατερα που κοιτα με αγαπη το παιδι του κι τα αγια γυρο να βγαζουν αυρα αγαπης και ηρεμιας γαλινης αυτα που εχουμε ΟΛΟΙ μα ΟΛΟΙ αναγη μα τα ψαχνουμε σε λαθος μερη !!! ο δρομος ο σωστος ειναι ΕΝΑς αυτος οδειγει στο φως ας τον βρουμε εχοντας ψς οδηγο την πιστη και ματια ψυχης ανοικτα !!!!!!!!!!!!

 6. πρωτα το αρθρο με τον κυβο και τωρα αυτο…
  εισαι διαβολέας ολκής κ. Μακρή,και θα παραμεινεις τετοιος εαν δεν κάνεις και ενα αρθρο
  με τις αντιθετες στα παραπανω αποψεις.Θα βρεις πολλες αν ενδιαφερθεις να ψαξεις.

 7. HΛΙΑΣ ΚΟΖΑΝΗ 09/29/2015 @ 11:01 ΠΜ

  ωχ και άλλος τουλάτος,στη σειρά και συ προηγείται ο λιακόοοοοοοο….ολε

  • Ο καθένας διαβάζει τα αρχαία κείμενα και τα μεταφράζει κατά το δοκούν ή καλύτερα όπως τον βολεύει. Καταρχήν πως μιλάμε για ανθρώπινα όντα όταν είναι από άλλο πλανήτη! Και επιπλέον αφού μιλάνε οι ρεαλιανοι για Ελοχειμ, υπάρχει και η προγενέστερη θεωρία ότι αυτοι είναι ενσώματοι άγγελοι, οι οποίοι με εντολή του Θεού φτιάξαν τον άνθρωπο. Προσοχή, δεν το υιοθετώ, αλλά απ την άλλη μου τι δίνουν όλοι αυτοί οι “καλοί” χριστιανοί που το παίζουν αυτόκλητοι προστάτες του “αληθινού” Θεού και μετά σου πετάνε το μην κρίνεις για να μην κριθείς!

  • Ανώνυμος 09/29/2015 @ 12:46 ΜΜ

   Έχεις χάσει την μπάλα αν νομίζεις ότι είναι τα ιδιά όσα λέει ο καθένας για αυτά τα θέματα. Αν πιστεύεις στην εκκλησία, πιο πολλά κοινά έχεις εσύ με τους 2 που αφαίρεσε, αλλά φαίνεται ότι δεν έχεις ακούσει ούτε εκείνους προσεχτικά, σε κόβω να ακούς την λέξει εξωγήινους κ να φοβάσαι να ερευνήσεις προσεχτικά τι λέει ο καθένας. Κάτσε κ πίστευε ότι σου λέει μόνο η εκκλησία κ μην βασανίζεις το μυαλό σου με κάτι που δεν κατέχεις κ επίσης σας απαγορεύει η εκκλησία, που σας έχει κάνει να χλευάζετε όποιον δεν πιστεύει εμπορικά, κ το γελοίο είναι ότι αγαπάτε αλλήλους, ούτε κ εσείς δεν ξέρετε πως πιστεύετε, στα λογία είστε πρώτη κ ‘’καλύτεροι’’, στην πράξη κοιτάτε την πάρτι σας, είστε οι μεγαλύτεροι υποκριτές. Κάποιοι πρέπει να σας τα πούμε για τι δεν πάει άλλο με τα παραμύθια που μας φτάσανε όλους μας σε αυτό το σημείο.

   • ορθοδοξος ελληνας 09/29/2015 @ 2:27 ΜΜ

    Μπορει οι χριστιανοι να ειναι υποκριτες οπως λες,ομως δεν φταιει ο Χριστος για αυτο.μπορει οι χριστιανοι να ειναι αμαρτωλοι ως τα ακρα,ομως και παλι δεν φταιει ο Χριστος για αυτο.μπορει οι χριστιανοι να χλευαζουν τους αλλους(κακως)αλλα και παλι δεν φταιει ο Χριστος.ο Χριστος διδαξε ολα αυτα που πρεπει να ειμαστε ασχετα αν εμεις οι χριστιανοι δεν υπακουμε.λαθος μας! αν θελεις κατηγορησε εμας για την απιστια μας και οχι τον Κυριο μας.εσυ αφου κατηγορεις λοιπον τους αλλους,τοτε γινε ο ιδιος παραδειγμα για τους αλλους.μιμησου εσυ αξια το Χριστο και τοτε μπορεις να βρισεις με ολη την ανεση.

 8. ΑΓΑΠΗΤΕ Κε ΜΑΚΡΗ ,
  & λοιποί συναθλητές , κατα τη δική μου άποψη & αντίληψη
  Θα πρέπει αφού μελετήσουμε το ΟΛΟ ΣΥΜΠΑΝ , να δούμε
  έχει ufo , Ελοχίμ ,Νεφελίμ , μουτζαχεντίν & ότι άλλο μπορεί
  να εμπεριέχει !
  Τέλος , όσον αφορά τη περίπτωση του “ΘΕΙΟΥ” ….
  Μόνο αν τον βρούμε ως οντότητα & μας πει
  Ποιος ειναι , από που έρχεται ,τι σκοπούς έχει & που πάει ,
  τότε κάτι μπορεί να γίνει μαζί του ….
  Το να απαγγέλλω σα ζώο : πιστεύω εις ένα θεό ….κτλ…
  & το μυαλό μου να αφήνεται να τρέχει οπουδήποτε ,
  κατ´εμε ειναι απαγορευμένο

  • ορθοδοξος ελληνας 09/29/2015 @ 2:31 ΜΜ

   Να απαγγελεις σαν ζωο;;;;;;;;;;;μα και τα ζωα αγαπητε δοξαζουν με την φωνη τους τον Θεο.μονο ενας δεν δοξαζει.ο διαβολος!!!!!

 9. LOGIKO OTAN KAPOIOI DIAVAZOUN APOSPASMATIKA THN AGIA GRAFH NA NOMIZOUN OTI LEEI GIA EKSWGHINOUS KLP.O PLITHINTIKOS OROS ELOXIM ANAFERETAI WS PROS TON TRIADIKO THEO.APO KEI KAI PERA AS PANE TON PAPA NA MEINEI MONIMA STON ARH MPAS KAI H NASA ANAGEILEI OTI OI EKSWGHINOI TON STEILANE WS PRESVEUTH TOUS.

 10. bibliotecapleyades.net/ciencia/ciencia_conscioushumanenergy41.htm

 11. Ίσως οι εξωγήινοι να έκαναν τους ανθρώπους αλλά οι θρησκείες είναι καθαρά ανακάλυψη του ανθρώπου.

 12. O Μαργιώρης μίλησε για υπεργηίνους που κατεβαίνουν μέσα από τις ουράνιες σφαίρες και όχι μόνο για εξωγήινους. Άλλωστε ΑνουννάΚι σημαίνει τα παιδιά του Ουρανού-Ανού και της Γής-Κι-Γαίας και άρα καμπαλιστικά μιλώντας κατέβηκαν από το Keter-Κοσμική Τάξη στο Malkuth-Γή.

  https://en.wikipedia.org/wiki/Ki_(goddess)

 13. Ανώνυμος 09/29/2015 @ 4:29 ΜΜ

  ΝΑ ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΙΕΡΑΤΙΚΑ ΚΕΝΤΡΑ ΑΠΟΚΡΥΠΤΟΥΝ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ!!!

  Τα εξουσιαστικά ιερατεία που υπογείως κινούν τα νήματα του κόσμου και κατευθύνουν σε πολύ μεγάλο βαθμό την Γνώση, προσπαθούν εδώ και πολλούς αιώνες – πλαστογραφώντας τις πηγές ή αποκρύπτοντάς τες – να φέρουν σε σύγκρουση τον Ελληνισμό με τον Χριστιανισμό.

  Ξέρουν ότι η σύνδεση αυτών των δύο δυνάμεων είναι το ισχυρότερο εμπόδιο για την υλοποίηση των υποχθόνιων σχεδίων τους, ξέρουν ότι αν οι λαοί γαντζωθούν πάνω σ’ αυτά, θα είναι αδύνατο να εφαρμόσουν την Νέα Τάξη πραγμάτων. Αυτός είναι ο λόγος πού αποκρύπτονται οι προφητείες των Αρχαίων Ελλήνων οι οποίες μιλούν ξεκάθαρα για την έλευση του Χριστού…

  Προσπαθούν να παρουσιάσουν τον Χριστιανισμό ως εβραιογενή θρησκεία και όλους τους Αρχαίους Έλληνες ως ειδωλολάτρες. Ωστόσο έχουν διασωθεί αρχαία κείμενα πού αποδεικνύουν το ακριβώς αντίθετο.

  Στην Πολιτεία του Πλάτωνα (B, V , 362) – βιβλίο πού το σύστημα το αποδέχεται – περιέχεται μία προφητεία ισάξια μ’ αυτές των προφητών της Παλαιάς Διαθήκης: «Θα απογυμνωθεί απ’ όλα εκτός της δικαιοσύνης, διότι φτιάχτηκε αντίθετος στην ως τότε συμπεριφορά. Χωρίς να αδικήσει κανέναν

  θα δυσφημισθεί πολύ ως άδικος ώστε να βασανισθεί για την δικαιοσύνη και θα γεμίσει με δάκρυα εξαιτίας της κακοδοξίας αλλά θα μείνει αμετακίνητος μέχρι θανάτου και ενώ θα είναι δίκαιος θα θεωρείτε άδικος για όλη του τη ζωή. Έχοντας τέτοιες διαθέσεις ο δίκαιος θα μαστιγωθεί, θα στρεβλωθεί, θα δεθεί, θα ανάψουν τα μάτια του και στα τελευταία του αφού πάθει κάθε κακό θα καρφωθεί πάνω σε πάσσαλο, και να ξέρεις ότι δεν είναι δίκαιο αλλά αφού έτσι το θέλει ας γίνει».

  Στο έργο Προμηθεύς Δεσμώτης του Αισχύλου, ο Προμηθέας όντας φυλακισμένος στον Καύκασο προλέγει ότι ο λυτρωτής του θα γεννηθεί από την παρθένο `Ιώ και τον Θεό(στ.772,834,848) θα είναι δηλαδή υιός Θεού και υιός Παρθένου. Αυτός ο Θεάνθρωπος θα καταλύσει την εξουσία των παλαιών θεών και θα αφανίσει αυτούς και την δύναμή τους (908,920). Ο Ερμής τότε σταλμένος από τον Δία προαναγγέλλει στον Προμηθέα τα εξής: «Τοιούδαι μόχθου τέρμα μη τί προσδόκα πριν αν θεός τις διάδοχος των σων πόνων φανή, θελήση τ’ είς αναύγητον μολείν ‘Άιδην , κνέφαια τ’ άμφί Ταρτάρου βάθη» μετάφραση «μην περιμένεις να λυτρωθείς από τους πόνους προτού θεός πάρει τα πάθια τα δικά σου πάνω του και με τη θέλησή του κατέβει στον ‘Άδη τον ανήλιαγο, στους άφεγγους του Ταρτάρου βυθούς» (στ. 1041-1043).
  Ο Σωκράτης στην απολογία του αναφέρει τα ακόλουθα: «Θα μείνετε κοιμισμένοι σε όλη σας τη ζωή εάν δεν σας λυπηθεί ο Θεός να σας στείλει κάποιον άλλον» (Πλάτωνος, Απολογία Σωκράτους 18{31α}).

  Στο Άγιο Όρος υπάρχουν χειρόγραφα που διασώζουν προφητείες της Σίβυλλας – της ιέρειας του Απόλλωνα – για την έλευση του Χριστού π.χ σε χειρόγραφο με την ονομασία «Υπόμνημα εις τον Άγιον Απόστολον Φίλιππον» πού φυλάσσεται στην Ιερά Μονή Δοχειαρείου αναφέρονται τα εξής: «Ύστερα από πολύ καιρό θα φθάσει κάποιος εις αυτήν την πολυδιηρημένην γη και θα γεννηθεί με σάρκαν αμόλυντον. Με ανεξάντλητα όρια ώς Θεότητα θα λυτρώσει τον άνθρωπον από την φθοράν των ανίατων παθών. Και θα τον φθονήσει άπιστος λαός και θα κρεμασθεί ψηλά ώς κατάδικος εις θάνατον. Όλα αυτά θα τα υποφέρει με πραότητα».

  Στο ίδιο χειρόγραφο αναφέρεται μία ανατριχιαστική προφητεία για την θεανθρώπινη φύση του Χριστού, για το εκούσιον πάθος Του, αλλά και για την Ανάστασή Του «Ένας ουράνιος με πιέζει ισχυρά, ό οποίος είναι φως τριλαμπές. Αυτός είναι ο παθών Θεός, χωρίς να πάθει τίποτε ή Θεότης Του, διότι είναι συγχρόνως θνητός και αθάνατος. Αυτός είναι συγχρόνως Θεός και άνθρωπος, που υποφέρει από τους θνητούς τά πάντα, δηλαδή τον σταυρό, την ύβριν, την ταφή. Αυτός κάποτε από τα μάτια του έχυσε δάκρυα θερμά. Αυτός πέντε χιλιάδες χόρτασε με πέντε άρτους, κάτι που ήθελε δύναμη θεϊκή. Ο Χριστός είναι ο δικός μου Θεός, ο οποίος εσταυρώθη εις το ξύλον, ο οποίος εξέπνευσεν, ο οποίος εκ του τάφου ανήλθεν εις τον ουρανόν».

  Οι παραπάνω προφητείες αναφέρονται και σε άλλα χειρόγραφα πού βρίσκονται σε άλλες Μονές του Αγίου Όρους η αλλού(π.χ Μονή Σινά). Παρατίθενται ακόμη σε σύγχρονο βιβλίο, στον Μέγα Συναξαριστή της Ορθοδόξου Εκκλησίας του Αρχιμανδρίτη Βίκτωρος Ματθαίου.

  Και γι’ αυτούς που ίσως αμφισβητήσουν ότι τα παραπάνω ειπώθηκαν πράγματι από την Σίβυλλα και ισχυριστούν ότι είναι επινοήσεις κάποιον Χριστιανών Μοναχών, αρκεί το εξής αδιαμφισβήτητο γεγονός: Από διάφορες πηγές έχει διασταυρωθεί πώς τις προφητείες αυτές αλλά και άλλες –είτε της Σίβυλλας είτε άλλων σοφών Ελλήνων- χρησιμοποίησε η Αγία Αικατερίνη. Συγκεκριμένα, το 305 η Αγία Αικατερίνη η Αλεξανδρινή έλεγχε τον αυτοκράτορα Μαξιμίνο για την ειδωλολατρική του πολιτική. Ό τελευταίος συγκέντρωσε τότε τους σοφότερους ειδωλολάτρες της αυτοκρατορίας για να την μεταπείσουν και να την κάνουν παγανίστρια. Στο διάλογο που ακολούθησε, αυτή η πάνσοφη και σπουδαγμένη στην Ελληνική παιδεία γυναίκα στην προσπάθειά της να αποδείξει ότι ο Χριστός είναι ο μοναδικός Θεός ανέφερε – μεταξύ άλλων – και τις προφητείες της Σίβυλλας.
  Και για να προληφθεί η κάθε απερίσκεπτη “σκέψη”, δεν υπάρχει καμία περίπτωση να έπλασε αυτές τις προφητείες η ίδια η Αγία για τους εξής βασικότατους λόγους: Δεν θα μπορούσε να πει ένα τόσο μεγάλο ψέμα σχετικά με την ιέρεια του Απόλλωνα μπροστά στους σοφότερους εκπροσώπους της αρχαίας θρησκείας, διότι αμέσως όλοι θα διαπίστωναν το ψέμα της. Όμως, όχι μόνο δεν την κατηγόρησε κανείς για αναλήθειες, αλλά αντιθέτως οι σοφοί ειδωλολάτρες παραδέχτηκαν την λεκτική τους ήττα και όλοι αμέσως ασπάστηκαν με τη θέληση τους τον Χριστιανισμό με αποτέλεσμα ο αυτοκράτορας να τους θανατώσει. Κανείς δεν μπορεί λοιπόν να αμφισβητήσει την αδιάσειστη αλήθεια ότι τα προφητικά αυτά λόγια βγήκαν από το στόμα της Σίβυλλας.

  Σε άλλο χειρόγραφο που βρίσκεται στην Αγιορείτικη Μονή Διονυσίου, αναφέρεται μια άλλη προφητεία της Σίβυλλας «Σας προφητεύω έναν τρισυπόστατο Θεό στα ύψη εκτεινόμενο του οποίου ο αιώνιος Λόγος σε ανυποψίαστο κόρη θα κυοφορηθεί, όπως ακριβώς το φέρον φωτιά τόξο, το μέσον του κόσμου διαπερνώντας . Όλο τον κόσμο αφού επαναφέρει στην ζωή, και στον Πατέρα θα τον προσφέρει σαν δώρο. Μαρία θα είναι το όνομα αυτής».

  Βλέπουμε λοιπόν ότι η Θεία Πρόνοια μέσω του “σπερματικού λόγου” (όπως τον ονόμασαν οι Πατέρες της Εκκλησίας) φώτισε κάποιους Έλληνες της Αρχαιότητας και έτσι άφησαν εκατοντάδες

  χρόνια πριν τον Χριστό προφητείες για την έλευσή Του. Και άλλοι αρχαίοι λαοί έδωσαν τέτοιες προφητείες χωρίς να πλησιάζουν σε καμία περίπτωση την ακριβολογία των προφητειών της Παλαιάς Διαθήκης περιοριζόμενες αποκλειστικά και μόνο στην αναφορά για τον ερχομό κάποιου Σωτήρα πού θα λυτρώσει τον κόσμο.

  Οι προφητείες όμως των αρχαίων Ελλήνων δίνουν λεπτομερέστατα στοιχεία για τον Χριστό (γέννηση Του από την Παρθένο Μαρία, θεανθρώπινη φύση Του, θαύματα Του, Σταύρωση, Κάθοδος στον Άδη και Ανάσταση Του, τρεις υποστάσεις του Θεού). Έτσι, πολλές απ’ αυτές καθίστανται ισάξιες με τις προφητείες της Παλαιάς Διαθήκης, ενώ κάποιες άλλες τις ξεπερνούν κιόλας.

  Αυτό ακριβώς αναγνωρίζει και ο μεγάλος μας εκκλησιαστικός συγγραφέας Κλήμης ο Αλεξανδρεύς (2ος αιώνας μ.Χ), ο οποίος στο έργο του Στρωματείς (5,13) δηλώνει απερίφραστα: «Ούκ οίμαι υπό Ελλήνων σαφέστερον προσμαρτυρήσεσθαι τον Σωτήρα ημών» δηλαδή«δεν είναι δυνατόν, νομίζω, να προαναγγελθεί σαφέστερα από τους Έλληνες ο Σωτήρας μας». Και μόνο αυτές οι λίγες προφητείες πού αναφέρθηκαν (σε σχέση με το πλήθος οπου υπάρχει αλλά βρίσκεται κρυμμένο εδώ και αιώνες) αρκούν να καταρρίψουν την γελοιότητα εκείνη που δυστυχώς παρασέρνει πολλούς και που ψευδώς κηρύττει ότι ό Χριστιανισμός είναι ένα εβραϊκό κατασκεύασμα, όλοι οι αρχαίοι Έλληνες ειδωλολάτρες και ο Ελληνισμός και ο Χριστιανισμός δύο εντελώς αντικρουόμενοι κόσμοι. Για να τελειώνουν τα ψέματα, ο Χριστιανισμός δεν είναι εβραιογενής θρησκεία. Δεν είναι κατασκεύασμα των Εβραίων ούτε κανενός άλλου λαού… Είναι η αληθινή θρησκεία που αποκαλύπτεται ανεξαιρέτως σε όλους τους λαούς της γης. Το ότι αποκαλύφθηκε πρώτα στους Εβραίους δεν σημαίνει σε καμία περίπτωση ότι είναι εβραιογενής θρησκεία. Άλλωστε, λίγες δεκαετίες μετά την Ανάληψη του Χριστού, ό Χριστιανισμός πέρασε στα χέρια των Ελλήνων (αυτό δηλαδή σημαίνει πως έγινε θρησκεία Ελληνογενής; Εννοείτε πώς όχι) και άρχισε να απομακρύνεται από τα Εβραϊκά στεγανά για να απλωθεί σε όλη τη γη.

  Από την άλλη βλέπουμε ότι οι σοφοί Έλληνες της αρχαιότητας όχι μόνο πίστευαν σε ένα Θεό αλλά μίλησαν κιόλας για την τριαδικότητα Του, για την διττή φύση του Χριστού, για την Σταύρωση και την Ανάστασή Του. Προσπαθούσαν να αποδεσμευτούν από την δυναστεία των θεών και να πλησιάσουν τον ένα και αληθινό Θεό. Αποδεικνύεται πώς περίμεναν καρτερικά την έλευση του Χριστού για αιώνες. Γι’ αυτό και όταν έγινε η συνάντηση Χριστού και Ελλήνων, ο Χριστός είπε: «Ελήλυθεν η ώρα ‘ινα δοξασθή ο Υιός του Ανθρώπου»(Κατά Ιωάννην -12,23) δηλαδή «έφτασε ή ώρα να δοξαστεί ο Υιός του Ανθρώπου (=ο Χριστός)» Και έτσι έγινε…

  Όλα τα Ευαγγέλια γράφτηκαν στα ελληνικά, σε χέρια Ελλήνων πέρασε απ’ την πρώτη στιγμή ή Εκκλησία, Έλληνες Πατέρες διατύπωσαν τις αιώνιες αλήθειες στο αίμα χιλιάδων Ελλήνων μαρτύρων στερεώθηκε τους πρώτους αιώνες η Εκκλησία, Έλληνες αυτοκράτορες και κληρικοί ανέλαβαν επί Βυζαντίου την διάδοση του Ευαγγελίου και τον εκχριστιανισμό των ως τότε βάρβαρων λαών. Επομένως, όχι μόνο δεν συγκρούονται ο Χριστιανισμός και ο Ελληνισμός αλλά αντιθέτως συνδέονται τόσο στενά, σε σημείο ο Άγιος Νεκτάριος Πενταπόλεως να γράψει στο έργο του «Περί της Ελληνικής φιλοσοφίας ως προπαιδείας εις τον Χριστιανισμόν» τα εξής: «Ο Έλλην είναι πλασμένος φιλόσοφος, είναι και πλασμένος Χριστιανός, είναι πλασμένος να γνωρίζει την αλήθεια και να την διαδίδει εις τα άλλα έθνη (…) Ναι, ό Έλλην εγεννήθη κατά την Θεία Πρόνοια διδάσκαλος της ανθρωπότητας (…) Αυτή είναι η αποστολή του, αυτό είναι το ξεχωριστό κάλεσμά του μεταξύ των εθνών (…) Από καταβολής κόσμου, το Ελληνικό Έθνος ήταν πλασμένο διά τον σκοπόν αυτόν. Ο Θεός (…) διέπλασε το Ελληνικό Έθνος ως οφθαλμόν εις το σώμα της ανθρωπότητας». Ακόμη, οι αρχαιοελληνικές προφητείες αποδεικνύουν περίτρανα ότι ο Χριστός είναι ο μόνος Θεός…

  Πολλοί ανόητοι κατά καιρούς λένε πώς οι Εβραϊκές προφητείες γράφτηκαν από Χριστιανούς μετά Χριστόν για να ισχυροποιήσουν την πίστη τους. Ψέμα μεγάλο μιας και έχουν βρεθεί χειρόγραφα της Παλαιάς Διαθήκης γραμμένα στα Ελληνικά (από την μετάφραση των εβδομήκοντα) πού χρονολογούνται τον 2ο με 1ο αιώνα πριν τον Χριστό.

  Τι μπορεί όμως να πει κανείς για τις προφητείες του Πλάτωνα και του Αισχύλου (4ος και 3ος αιώνας π.Χ) που είναι καταγεγραμμένες σε επίσημα βιβλία («Πολιτεία» και «Προμηθεύς Δεσμώτης») – άσχετα αν κανείς δεν τις δίνει σημασία; Χωρίς αμφιβολία, ο Χριστός είναι ο μόνος Θεός, η Ορθοδοξία η κιβωτός της Αλήθειας, και το Γένος των Ελλήνων επιφορτισμένο με το ιερό χρέος να κρατά την δάδα της αληθινής Πίστης άσβεστη μέχρι τα έσχατα.

  ΠΗΓΕΣ: http://www.pentapostagma.gr/, http://fwnitwnpaterwn.blogspot.gr/, http://apokalypsisnow.blogspot.gr/
  **********************

 14. Ανώνυμος 09/29/2015 @ 4:29 ΜΜ

  Ο Πάπας στον λευκό οίκο : «ΚΟΡΑΝΙ ΚΑΙ ΑΓΙΑ ΓΡΑΦΗ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΙΔΙΟ»

  Γράφει ο Νίκος Χειλαδάκης

  Για άλλη μια φορά ο Πάπας της Ρώμης, ο Πάπας Francis στο Λευκό Οίκο επανέλαβε ότι έχουν πεί και έχουν κάνει οι προηγούμενοι Οικουμενιστές Πάπες και Πατριάρχες! –«Κοράνι και Αγία Γραφή είναι το ίδιο»!!!

  Συγκεκριμένα ανέφερε ενώπιων του προέδρου Ομπάμα και άλλων αξιωματούχων και επισήμων του Λευκού Οίκου τα ακόλουθα :
  «Ο Ιησούς Χριστός, ο Ιεχωβά, ο Αλλάχ. Αυτά είναι όλα τα ονόματα που χρησιμοποιούνται για να περιγράψουν μια οντότητα που είναι σαφώς η ίδια σε όλο τον κόσμο. Για αιώνες, το αίμα έχει ρίξει άσκοπα λόγω της επιθυμίας να διαχωρίζουν την πίστη μας. Αυτό, όμως, θα πρέπει να είναι η ίδια η έννοια που μας ενώνει ως άνθρωποι, ως έθνη, και ως έναν κόσμο που δεσμεύονται από την πίστη. Μαζί, μπορούμε να επιφέρει μια άνευ προηγουμένου εποχή ειρήνης, το μόνο που χρειάζεται για να επιτευχθεί μια τέτοια κατάσταση είναι ο σεβασμός κάθε άλλων πεποιθήσεων, γιατί είμαστε όλοι παιδιά του Θεού, ανεξάρτητα από την ονομασία που επιλέγουν να τον αντιμετωπίσουν. Μπορούμε να θαυμαστα πράγματα στον κόσμο από τη συγχώνευση της πίστη μας, και ο χρόνος για ένα τέτοιο κίνημα είναι τώρα. Δεν είναι πλέον θα μπορούμε να σφάζουν τους γείτονές μας για διαφορές σε σχέση με το Θεό τους»

  Αλήθεια δεν μας είπε κάτι καινούργιο ο προκαθήμενος του Βατικανού. Εκείνο που αναρωτιόμαστε

  είναι πως είναι δυνατόν να συνεχίζουν τον διάλογο με τέτοιες απόψεις όλοι αυτοί οι υποτιθέμενοι αρχιεράρχες της Ορθοδοξίας, με πρωτοπόρο τον Πατριάρχη Βαρθολομαίο.

  Ως ποτέ θα είναι υποκριτές, (πλην κάποιων «φωτεινών»εξαιρέσεων), λεηλατώντας την Ορθοδοξία ενώ εμφανίζονται ότι μάχονται υποτίθεται κατά της παναίρεσης του Οικουμενισμού, της χειρότερης αίρεσης της Χριστιανοσύνης ;

  «Οι προ του Αντίχριστου αντίχριστοι εμφανίζονται συνεχώς ως άλλες εικόνες και ομοιώματα του «ως ρίζα αμαρτωλός», ο Νέρων, ο Ιουλιανός ο Παραβάτης, ο Μωάμεθ, ο Πάπας, ο Στάλιν, ο Χίτλερ. Την επί του Αντίχριστου αποστασία είναι αιρέσεις, μεγάλες κινήσεις σκοτεινών δυνάμεων : Ο Αρειανισμός, η Εικονομαχία, ο Παπισμός…» Από το «Η ΕΥΘΥΝΗ ΤΗΣ ΕΠΙΛΟΓΗΣ ΜΑΣ», έκδοση Ιερόν Κελλίον ΑΓΙΟΥ
  ΝΙΚΟΛΑΟΥ Μπουραζέρι
  ΑΓΙΟΝ ΟΡΟΣ

  ΝΙΚΟΣ ΧΕΙΛΑΔΑΚΗΣ
  Δημοσιογράφος-Συγγραφέας-Τουρκολόγος
  http://www.nikosxeiladakis.gr

  ΠΗΓΗ: http://katohika.gr/nwo/papas-stonpleuko-oiko-korani-kai-agia-grafi-einai-to-idio/

 15. Ανώνυμος 09/29/2015 @ 4:31 ΜΜ

  ΣΕ ΟΡΘΟΔΟΞΗ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΙΜΟΥΝ ΕΒΡΑΙΟΥΣ, ΤΟΥΡΚΟΥΣ ΚΑΙ ΚΙΝΑΙΔΟΥΣ!!!!

  ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΝΗΓΥΡΙΑ ΚΑΤΑΝΤΗΣΑΝ ΤΗΝ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΗΣ ΑΓΙΑΣ ΣΟΦΙΑΣ ΣΤΟ ΛΟΣ ΑΝΤΖΕΛΕΣ ΟΙ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΣΤΕΣ ΤΟΥ ΠΑΠΑ…ΤΙΜΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΝΟΡΙΑ ΣΕ ΕΒΡΑΙΟΥΣ, ΤΟΥΡΚΟΥΣ ΚΑΙ GAY…. ΕΤΣΙ ΘΑ ΤΙΣ ΚΑΝΟΥΝΕ ΣΕ ΛΙΓΟ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΚΚΛΗΣΙΕΣ ΟΙ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΣΤΕΣ ΤΟΥ ΠΑΠΑ ΑΝ ΔΕΝ ΑΝΤΙΣΤΑΘΟΥΜΕ… ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΟ ΒΙΝΤΕΟ…..

  Ο Γιάννης Κουντούρης (φωτό) ο Έλληνας δημοσιογράφος που μένει μόνιμα στο Λος Άντζελες έκανε ένα φοβερό ρεπορτάζ-ντοκουμέντο για το τι έγινε προ ημερών στον ναό της Αγίας Σοφίας, με την ευκαιρία και… της εορτής της Αγίας Σοφίας.

  Δείτε πώς η ενορία… τιμά τους Εβραίους, τους Τούρκους, ακόμη και τους gay!!!!!!!!!!!!!

  ΕΔΩ Ο JOHN BAKAS ΜΕ ΠΑΠΙΚΗ ΕΜΦΑΝΙΣΗ….

  ΥΠΕΝΘΥΜΙΖΟΥΜΕ μερικές από τις φοβερές ύβρεις που περιέχονται στους 66 Τόμους του Εβραϊκού Ταλμούδ εναντίον των Ελλήνων και των Χριστιανών :

  – ABHODAH SARACH (78C) : Αι εθνικές των Ελλήνων εορταί είναι καταφρονημενέναι ημέραι μάταιαι και πονηραί.

  – KETHUBOTH (3Β) : Το σπέρμα των Ελλήνων έχει την αυτήν αξίαν με το σπέρμα του κτήνους.

  – ABHODAH ZARACH (26Β) : Οι καλύτεροι των Ελλήνων πρέπει να φονεύονται.

  -SEPHER OR ISRAEL (177B) : Εάν Εβραίος φονεύση Έλλην , δεν διαπράττει έγκλημα.

  -ΚERITHUTH (6B , σελ. 7Cool : Οι Εβραίοι ονομάζονται άνθρωποι . Οι Έλληνες δεν ονομάζονται άνθρωποι.

  – ABHODAH SARACH (22 Α ) : Ύποπτοι είναι οι Έλληνες της συνουσίας μετά ζώων.

  -KIDDUSCHIM (68A) : Οι Έλληνες είναι ένας λαός γαιδάρων.

  -MIDRASCH TALPIOTH (225) : Oι Έλληνες επλάσθησαν , δια να υπηρετούν τους Εβραίους πάντοτε.

  -SANHEDRIN( 92,1) : Οι Έλληνες φυλή αγέλη κτηνών εστί εκ του Σατανά καταγομένη και μόνο το όνομα του χοίρου δικαιούται να φέρει.

  – CHOSCHEN HAM (183 , 7) : Κράτησε εκείνο , το οποίον, ο Έλλην εκ λάθους σου πλήρωσε επιπλέον.

  – CHOSCHEN HAM ( 226 , 1) : Ο Εβραίος δύναται να κρατήση απωλεσθέν υπό ‘Ελληνος και ανευρεθέν υπό Εβραίου

  – CHOSCHEN HAM ( 183, 7) : Οι Εβραίοι πρέπει να διαμοιράζονται εκείνο, το οποίον εισέπραξαν επιπλέον από Έλληνες , οι οποίοι πιστεύουν εις το Ελληνικό δόγμα.

  -IORE DEA (157,2H ) : Επιτρέπεται να εξαπατάς τους Έλληνες .

  -ABHODAH ZARACH ( 54 Α) : Τοκογλυφία δύναται να εφαρμοστή επί Ελλήνων ή αποστατών.

  -BABHA BATHRA ( 113 A ) : Εβραίος δύναται να ψευσθή και να ψευδορκήση , ίνα, καταδικασθή Χριστιανός . “Οι εβραίοι αποκαλούνται ανθρώπινα όντα, αλλά οι μη-εβραίοι δεν είναι άνθρωποι. ΕΙΝΑΙ ΚΤΗΝΗ”.

  TALMUD: Baba Mezia, 114b “Ο Akum (μη-εβραίος) είναι σαν το σκυλί. Ναι, η γραφή λέει να τιμούμε το σκύλο περισσότερο από το μη-εβραίο”

  TALMUD: Ereget Raschi Erod, 22 30 “Αν και ο Θεός δημιούργησε τον μη-εβραίο, αυτός παραμένει ΖΩΟ με ανθρώπινη μορφή. Δεν είναι πρέπον για έναν εβραίο να υπηρετείται από ένα ζώο. Επομένως θα υπηρετείται από ζώα με ανθρώπινη μορφή”

  TALMUD: Midrasch Talpioth, σελ.225, Warsaw 1855 “Αν και ο μη-εβραίος διαθέτει την ίδια σωματική δομή με τον εβραίο, συγκρίνεται με τον εβραίο όπως ο πίθηκος με τον άνθρωπο.”

  TALMUD: Schene luchoth haberuth, σελ.250b “Οι ψυχές των μη-εβραίων προέρχονται από ακάθαρτα πνεύματα και αποκαλούνται ΓΟΥΡΟΥΝΙΑ.”

  TALMUD: Jalkut Rubeni gadol 12b “Αν φας μαζί με έναν μη-εβραίο είναι σαν να τρως με ένα σκύλο.”

  TALMUD: Tosapoth, Jebamoth 94b “Αν ένας εβραίος έχει έναν μη-εβραίο υπηρέτη η καμαριέρα που πεθάνει, κανείς δε θα πρέπει να συλληπηθεί τον εβραίο. Θα πρέπει να πείτε στον εβραίο : ‘Ο Θεός θα αποκαταστήσει την ‘απώλειά’ σου’, σαν ακριβώς να είχε ψοφήσει ένα από τα ζώα του.”

  TALMUD: Jore Dea 377 “Η σεξουαλική επαφή μεταξύ των μη-εβραίων είναι όπως η συνουσία των ζώων.”

  TALMUD: Sanhedrin 74b “ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ Η ΘΑΝΑΤΩΣΗ ΕΝΟΣ ΜΗ-ΕΒΡΑΙΟΥ.” TALMUD: Sepher Ikkarim III c 25 “Είναι ο νόμος να θανατώνεται οποιοσδήποτε αρνείται το Torah. Οι Χριστιανοί συγκαταλέγονται στους αρνητές του Τorah.”

  TALMUD: Coschen Hamischpat, Hagah 425 “‘Εναν αιρετικό μη-εβραίο μπορείτε να τον σκοτώσετε ευθέως με τα ίδια σας τα χέρια.”

  TALMUD: Abodah Zara, 4b “Κάθε εβραίος που χύνει το αίμα των αθέων (μή εβραίων), κάνει το ίδιο με μια θυσία προς το Θεό.”

  TALMUD: Bammidber raba c 21 and; jalkut 772 “Οποιοσδήποτε δείχνει ανυπακοή στους ραββίνους είναι άξιος θανάτου και θα τιμωρηθεί με το να βραστεί σε καυτά κόπρανα στην κόλαση.”

  Erubin 21b. “Αν ένας εβραίος μπει στον πειρασμό να διαπράξει κακό, θα πρέπει να πάει σε μια πόλη όπου θα είναι άγνωστος και να κάνει το κακό εκεί.”

  Moed Kattan 17a . Στο Kerithoth 6b κάτω από την υποκεφαλίδα “Oil of Anointing” (‘Ελαιο του Χρίσματος) και στο Berakoth 58a οι γυναίκες των απίστων εξισώνονται με ζώα (“γαϊδούρες”).

  Οι εβραίοι είναι Θεϊκοί : Sanhedrin 58b. “Αν ένας ειδωλολάτρης (μη-εβραίος) χτυπήσει έναν εβραίο, ο μη-εβραίος πρέπει να θανατωθεί. Το να χτυπήσει κανείς έναν εβραίο είναι το ίδιο με το να χτυπήσει το Θεό.” “Οι μη-εβραίοι είναι εκτός της προστασίας του νόμου και ο Θεός έχει ‘εκθέσει τα χρήματά τους στο ισραήλ’.”

  Baba Kamma 37b. Οι εβραίοι μπορούν να πουν ψέμματα σε μη-εβραίους :

  Baba Kamma 113a. “Οι εβραίοι μπορούν να χρησιμοποιήσουν ψέμματα (τεχνάσματα) για να κατατροπώσουν έναν μη-εβραίο”. Τα παιδιά των μη-εβραίων είναι υπάνθρωποι :

  Yebamoth 98a. “Όλα τα παιδιά των απίστων είναι ζώα.” “Τα κορίτσια των μη-εβραίων βρίσκονται σε κατάσταση niddah (ακαθαρσίας) από τη γέννα τους.” Abodah Zarah 36b.

  ΠΗΓΗ: http://neataksi.blogspot.gr/2015/09/gay.html

  Αναρτήθηκε από socratesnios στις 10:44 μ.μ.

 16. Ενας Ανοητος 09/29/2015 @ 4:56 ΜΜ

  ΣΕ ΓΕΝΙΚΕΣ ΓΡΑΜΜΕΣ Η ΠΡΟΣΒΑΣΙΜΗ ΓΝΩΣΗ ΟΣΟ ΑΦΟΡΑ ΤΑ ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΚΕΙΜΕΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ 5%….
  ΑΝΑΛΟΓΙΣΤΕΙΤΕ ΑΝ ΤΟ ΥΠΟΛΟΙΠΟ ΜΑΣ ΑΠΟΚΑΛΥΦΕΙ ΤΟΤΕ ΞΕΧΑΣΤΕ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΟΠΩΣ ΤΟΝ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ…
  ΘΑ ΚΑΤΑΡΕΨΟΥΝ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑ,ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΑΛΛΑ ΔΟΓΜΑΤΑ ΠΟΥ ΘΕΩΡΟΥΜΕ ΔΕΔΟΜΕΝΑ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗ ΖΩΗ….

  ΕΓΩ ΜΕΝΩ ΣΤΗΝ ΜΥΘΩΔΙΑ ΤΟΥ ΒΑΓΓΕΛΗ ΠΑΠΑΘΑΝΑΣΙΟΥ ΣΤΗΝ ΔΕΗΣΗ ΠΡΟΣ ΤΟ ΘΕΟ ΔΙΑ ΜΕ Θ ΜΙΚΡΟ ΠΟΥ ΜΑΡΤΥΡΑ ΤΗΝ ΥΠΑΡΞΗ ΤΩΝ ΟΛΥΜΠΙΩΝ=ΕΛΟΧΙΜ ΑΠΛΑ ΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΑΛΛΑΖΟΥΝ ΚΑΙ ΣΕ ΜΙΑ ΜΑΡΤΥΡΙΑ ΠΑΛΙ ΑΠΟ ΕΛΛΗΝΑ ΣΤΗ ΝΑΣΑ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΤΡΙΤΟΣ ΣΤΗΝ ΙΕΡΑΡΧΙΑ ΤΩΡΑ ΔΕ ΓΝΩΡΙΖΩ ΕΛΕΓΕ ΟΤΙ ΟΙ ΟΛΥΜΠΙΟΙ ΕΙΝΑΙ 12 ΕΚΦΡΑΣΕΙΣ ΤΟΥ ΕΝΟΣ ΜΟΝΑΔΙΚΟΥ ΘΕΟΥ,Η ΚΑΤΑΝΟΗΣΗ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΠΑΝΕΠΗΣΤΙΜΙΟ…

  ΠΑΝΤΑ ΘΑ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΩ ΟΤΙ Η ΑΛΗΘΙΝΗ ΓΝΩΣΗ ΕΙΝΑΙ ΚΑΠΟΥ ΚΡΥΜΜΕΝΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ
  ΟΠΟΙΟΝ ΑΡΧΑΙΟ ΧΑΡΤΗ ΚΑΙ ΝΑ ΑΝΟΙΞΕΤΕ ΘΑ ΔΕΙΤΕ ΜΙΑ ΜΙΚΡΗ ΧΩΡΑ ΝΑ ΛΕΓΕΤΑΙ ΕΛΛΑΣ…
  ΕΠΕΙΤΑ ΑΝΟΙΞΤΕ ΕΝΑΝ ΣΥΓΧΡΟΝΟ ΧΑΡΤΙ ΘΑ ΤΗΝ ΔΕΙΤΕ ΝΑ ΣΤΕΚΕΤΑΙ ΕΚΕΙ ΠΑΛΙ…ΜΕ ΤΟΥΣ ΥΠΟΛΟΙΠΟΥΣ ΕΞΑΦΑΝΙΣΜΕΝΟΥΣ….

 17. Οι κατοπινοί «ερμηνευτές» έχουν ανακαλύψει χίλιους τρόπους να δικαιολογούν τα μαργαριτάρια των ανώνυμων παραφραστών του ιερού πουτανοβιβλίου όμως αυτό εξακολουθεί να μπάζει από παντού. Είναι προσβολή για την λογική τέτοιο ασυνάρτητο σκουπιδο-σύγγραμμα που δεν μαζεύεται με τίποτα να αποτελεί θέσφατο.

  Για πάμε να πάρουμε μια γεύση:
  Πρώτο βιβλίο, πρώτο κεφάλαιο, πρώτη φράση (Γένεσις 1:1)
  Εβραϊκό κείμενο: בְּרֵאשִׁית בָּרָא אֱלֹהִים אֵת הַשָּׁמַיִם וְאֵת הָאָֽרֶץ
  «Μετάφραση» των 72: Ἐν ἀρχῇ ἐποίησεν ὁ Θεὸς τὸν οὐρανὸν καὶ τὴν γῆν
  Σημερινή μετάφραση: Στην αρχή ο Θεός δημιούργησε τον ουρανό και τη γη.

  Όλα καλά, όπως σας τα είπανε στο γαμιοσχολείο, έ;

  Για πάμε πάλι από την αρχή:
  Εβραϊκό κείμενο: בְּרֵאשִׁית בָּרָא אֱלֹהִים אֵת הַשָּׁמַיִם וְאֵת הָאָֽרֶץ
  Φωνητική απόδοση: Μπερεσίθ μπαρά Ελοχίμ ετ χασαμαγίμ βέιτ χααρέτζ
  Αληθινή μετάφραση: Στην αρχή οι Ελοχίμ (πληθυντικός) έφτιαξαν τους ουρανούς (πληθυντικός) και την γη.

  Τι έγινε τώρα; Μπήκε σφήνα ο Λιάκουρας; Ποιοι είναι αυτοί οι Ελοχίμ και γιατί το όνομά τους μεταφράζεται ως «Θεός»;

  Εδώ παρεμβαίνει ο εβραιόχνωτος χριστιανορουφιάνος πεο-ερμηνευτής και υποστηρίζει ότι η λέξη Ελόι ή Ελόχ μπορεί να απαντάται στον ενικό ή στον πληθυντικό και ανάλογα με το ρήμα που συντάσσεται να σημαίνει «Θεός» ή «Θεοί». (Ένα το κρατούμενο: Άσχετα με την γραμματική και το συντακτικό, οι Θεοί είναι πολλοί).

  Βασιλειών Α’ 28:13. Και είπε σε αυτήν ο βασιλιάς: Μη φοβάσαι, πες μας ποιον είδες. Και είπε σε αυτόν η γυναίκα: Θεούς (Ελοχίμ) είδα να βγαίνουν από την γη. (Δύο τα κρατούμενα: μερικοί Θεοί είναι υπόγειοι).

  Ψαλμοί 8:6. Κι όμως [τον άνθρωπο] τον έκανες λίγο κατώτερο από τους αγγέλους (Ελοχίμ). (Τρία τα κρατούμενα: Θεοί είναι και οι άγγελοι).

  Ψαλμοί 81:1. Ο Θεός (Ελοχίμ) στάθηκε μέσα στην συναγωγή των θεών (Ελοχίμ) και τους ανάγγειλε την κρίση του. (Τέσσερα τα κρατούμενα: οι Θεοί κάνουν συσκέψεις όπως οι πολυεθνικές).

  Ψαλμοί 96:4-9. Οι αστραπές αυτού φώτισαν την οικουμένη, είδε και ταρακουνήθηκε η γη. Τα όρη έλιωσαν σαν κερί… Εσύ είσαι ο Κυρίαρχος όλης της γης, και υπερυψώθηκες πολύ πάνω από όλους τους θεούς (Ελοχίμ). (Πέντε τα κρατούμενα: Οι Θεοί δεν ανήκουν όλοι στην ίδια συμμορία, ο πόλεμος είναι το ψωμί τους και ο πιο αδυσώπητος Θεός είναι αυτός που κάνει κουμάντο).

  Γένεσις 6:2/4. Βλέποντας οι γιοί του Θεού (Ελοχίμ) ότι οι θυγατέρες των ανθρώπων ήταν ωραίες, πήραν για γυναίκες τους από το σύνολο εκείνες που διάλεξαν… Οι γίγαντες (Νεφελίμ) κατοικούσαν την γη εκείνες τις μέρες. Αλλά και κατόπιν, όταν οι γιοί του Θεού (Ελοχίμ) εισέρχονταν στις κόρες των ανθρώπων εκείνες γεννούσαν παιδιά. Εκείνα ήταν οι περίφημοι γίγαντες (Νεφελίμ), άνθρωποι ονομαστοί από παλιά. (Έξη τα κρατούμενα: Οι Νεφελίμ είναι υπο-είδος από την διασταύρωση Ελοχίμ και ανθρώπων. Είναι κατώτεροι από τους Θεούς και ανώτεροι από τους ανθρώπους, με άλλα λόγια Ημίθεοι).

  Γένεσις 3:22-23. Και είπε ο Κύριος ο Θεός (ο Γιαχβέ των Ελοχίμ): Ορίστε, ο Αδάμ έγινε σαν ένας από μας να γνωρίζει το καλό και το κακό. Και τώρα μένει κάποια στιγμή να απλώσει το χέρι του και να πάρει από το δέντρο της ζωής και να φάει και να ζήσει αιώνια. Και ο Κύριος ο Θεός (ο Γιαχβέ των Ελοχίμ) τον εξαπέστειλε από τον Παράδεισο της απόλαυσης πίσω στην γη από την οποία είχε ληφθεί για να δουλεύει. (Εφτά τα κρατούμενα, όσα και κεριά στη μενόρα: Ο Αδάμ αποβλήθηκε με κατευθείαν κόκκινη από τον παράδεισο για επικίνδυνο μαρκάρισμα στους ίδιους τους θεούς).

  Για(χ)βέ, Ελ, Ελί, Ηλί, Ελόχ, Ελοχίμ, Αδόν, Αδονάι… Εδώ έχουμε όχι απλά αγία τριάδα αλλά πολυθεϊστικό πάνθεο. Τι σκατά γίνεται; Πού είναι ο ένας ο μοναδικός θεός με τον οποίο μας έχουν σκοτίσει τα ΑΓΙΑ ΚΑΙ ΙΕΡΑ ΑΡΧΙΔΙΑ; Πού είναι ο εκλεκτός του γιός, ο απατεώνας που σταυρώθηκε για τον άνθρωπο; Πού είναι το καβλοπίτσουνο που τα ξέρει όλα; Εδώ λέει ότι ήσαν πολλοί θεοί με ακόμα πιο πολλούς γιούς που μάλιστα παρτουζώνονταν με τις γήινες και πριτσίνωναν όποια τους γυάλιζε. Λέει επίσης ότι είχαν ένα τσούρμο παιδιά αλήτρες, πραγματικά ρεμάλια.

  Μην κουράζεστε άδικα, αγαπητοί μου μπασταρδοαναγνώστες. Ψωλοχύματα του διαστήματος είμαστε κι εμείς και οι Ιουδαίοι και οι σαυραίοι και όλοι οι ανθρωποειδείς και οι ημίαιμοι και οι ερπετόμορφοι μπινέδες, μόνο που ανήκουμε σε διαφορετικά (ανταγωνιστικά μεταξύ τους) είδη. Το σύνθημα «όλοι είμαστε αδέρφια» ισχύει μόνο για το κάθε είδος ξεχωριστά, αλλά βέβαια ποιος να σας το πει αυτό; Οι μασόνοι γιδοβοσκοί που παριστάνουν τους φωτισμένους;

  • κ. ΜΑΚΡΗ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΑΣ, ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΠΡΕΠΕΙ Ν΄ ΑΚΟΥΓΟΝΤΑΙ ΟΛΕΣ.

   ΑΛΛΑ, ΕΝΩ ΟΙ ΡΑΕΛΙΑΝΟΙ ΜΑΣ ΛΕΝΕ ΟΤΙ ΟΙ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ ΕΙΝΑΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑ ΕΞΩΓΗΙΝΩΝ, ΔΕΝ ΜΑΣ ΛΕΝ ΑΝ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΕΞΩΓΗΙΝΟΙ ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΡ ΜΑΣ ή ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΜΑΣ. ΠΑΛΙ ΕΧΟΥΜΕ ΤΗΝ ΓΝΩΣΤΗ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΥΠΕΡ ΤΟΥ ΚΑΛΟΥ ΓΙΑΧΒΕ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΜΑΣ ΤΑ ΕΔΩΣΕ ΟΛΑ ΣΩΣΤΑ ΑΛΛΑ ΕΜΕΙΣ ΤΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΜΕ ΛΑΘΟΣ.

   Υ.Γ.: ΤΟ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΑΠΟ ΕΝΑ ΑΡΘΡΟ ΤΟΥ “ΜΑΡΚΗΣΙΟΥ ΝΤΕ ΣΑΝΤ” (ΜΑΥΡΗ ΦΑΤΡΙΑ) ΣΤΟ ΟΠΟΙΟ ΑΝ ΑΓΝΟΗΣΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΤΗΝ ΒΟΜΟΛΟΧΙΑ ΚΑΙ ΕΠΙΚΕΝΤΡΩΘΕΙ ΣΤΗΝ ΟΥΣΙΑ ΒΓΑΖΕΙ…… ΠΑΠΑΔΕΣ!

   ΑΠΟΨΗ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ Η ΚΥΡΙΟΛΕΚΤΙΚΗ ΑΝΑΓΝΩΣΗ ΤΗΣ ΒΙΒΛΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ Μ΄ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΔΙΔΑΞΑΝ, ΜΠΑΖΕΙ ΑΠΟ ΠΑΝΤΟΥ

 18. .για αυτούς που δεν έχουν νου για να νοήσουν παραθέτουμε απόσπασμα από κείμενο Ο.Ε.Α.:.

  Υ.Γ. 1: ΑΠΟ ΕΛΕΥΣΕΩΣ ΤΩΝ ΑΝΔΡΟΜΕΔΙΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΜΑΣ ΠΡΟ 65.000.000 ΕΤΩΝ ΕΩΣ ΤΟ 9.600 ΠΡΟ ΜΟΓΓΟΛΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ,ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΑΝ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ,ΟΥΤΕ ΙΕΡΑΤΕΙΑ,ΟΥΤΕ “ΙΕΡΕΣ ΓΡΑΦΕΣ”,ΟΥΤΕ “ΜΕΣΣΙΕΣ”,ΟΥΤΕ “ΠΡΟΦΗΤΕΣ”,ΟΥΤΕ “ΚΑΛΟΙ ΑΓΓΕΛΟΙ”,ΟΥΤΕ “ΚΑΚΟΙ ΔΑΙΜΟΝΕΣ”._
  ΤΑ ΩΣ ΑΝΩ ΙΔΕΟΛΟΓΙΚΑ ΚΑΡΚΙΝΩΜΑΤΑ ΤΑ ΕΦΕΥΡΑΝ ΤΑ ΕΠΙΤΕΛΕΙΑ ΤΟΥ ΔΡΑΚΟΝΙΑΝΟΥ ΙΕΧΩΒΑ-ΣΙΩΝ-ΤΖΕΝΤΑΙ-ΤΖΙΟΥΝΤ-ΙΟΥΔΑ ΚΑΙ ΤΟΥ ΑΝΔΡΟΜΕΔΙΟΥ ΠΡΟΔΟΤΟΥ ΚΡΟΝΟΥ,ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΟ 9.600 Π.Μ.Χ, ΗΤΟΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΩΝ ΘΕΩΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΜΑΣ, ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΝΑ ΕΞΑΦΑΝΙΣΟΥΝ ΤΗΝ ΕΠΙΓΝΩΣΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΜΕΛΗ-ΚΥΤΤΑΡΑ ΤΟΥ “ΠΑΝΟΣ” Η “ΠΑΝΤΟΣ” Η “ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΒΙΟΛΟΓΙΚΟΥ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ”.

  ΠΡΩΤΗ ΕΦΕΥΡΕΣΗ: ΓΕΛΟΙΟΠΟΙΗΣΗ ΤΟΥ “ΠΑΝΟΣ”-“ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ” ΜΕΣΩ ΤΗΣ ΠΑΡΑΣΤΑΣΕΩΣ ΤΟΥ ΩΣ ΤΡΑΓΟΠΟΔΑΡΟΥ ΑΡΡΕΝΟΣ ΣΑΤΥΡΟΥ .

  ΔΕΥΤΕΡΗ ΕΦΕΥΡΕΣΗ: ΓΕΛΟΙΟΠΟΙΗΣΗ ΤΩΝ “ΤΕΣΣΑΡΑΚΟΝΤΑ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΩΝ ΘΕΩΝ” ΤΟΠΑΡΧΩΝ ΤΗΣ ΑΝΔΡΟΜΕΔΑΣ ΣΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΜΑΣ, ΜΕΣΩ ΤΟΥ ΑΝΥΠΑΡΚΤΟΥ “ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΟΥ ΔΩΔΕΚΑΘΕΟΥ” ΟΜΟΦΥΛΟΦΙΛΩΝ ΚΑΙ ΣΕΞΟΜΑΝΩΝ ΘΕΩΝ,

  ΤΡΙΤΗ ΕΦΕΥΡΕΣΗ: ΥΠΟΚΛΟΠΗ ΤΗΣ ΙΔΙΟΤΗΤΟΣ ΤΟΥ “ΠΑΝΟΣ” ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΓΕΛΟΙΟΥΣ ΔΟΛΟΦΟΝΟΥΣ ΙΕΧΩΒΑ ΚΑΙ ΣΑΒΑΩΘ, ΜΕΣΩ ΤΟΥ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΟΥ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟΥ._

  Υ.Γ. 2: ΕΝΗΜΕΡΩΝΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΟΚΕΝΤΡΙΚΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΟΤΙ ΟΛΑ ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΩΝ ΙΕΡΑΤΕΙΩΝ ΤΩΝ ΝΕΟΔΩΔΕΚΑΘΕΪΣΤΙΚΩΝ ΟΡΓΑΝΩΣΕΩΝ ΚΑΙ ΤΑ ΑΤΟΜΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΑΠΟΠΕΙΡΩΝΤΑΙ ΤΗΝ ΑΝΑΒΙΩΣΗ ΠΟΛΥΘΕΪΣΤΙΚΩΝ Ή ΔΩΔΕΚΑΘΕΪΣΤΙΚΩΝ ΤΕΛΕΤΩΝ ΜΕ ΕΠΙΚΛΗΣΕΙΣ ΠΡΟΣΕΛΕΥΣΕΩΣ “ΑΡΧΑΙΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΘΕΩΝ”, ΕΙΝΑΙ ΑΤΟΜΑ ΥΠΟ ΚΑΤΑΛΗΨΙΑ ΔΑΙΜΟΝΩΝ ΤΟΥ ΔΡΑΚΟΝΙΑΝΟΥ ΔΙΑΣΤΗΜΙΚΟΥ ΕΙΣΒΟΛΕΩΣ-ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΑ ΙΕΧΩΒΑ-ΓΙΑΧΒΕΧ-ΣΙΝ-ΣΙΩΝ-ΣΙΝΑ-ΤΖΕΗΝΤ-ΤΖΙΟΥΝΤ-ΙΟΥΔΑ ΚΑΙ ΤΟΥ ΑΝΔΡΟΜΕΔΙΟΥ ΣΤΑΣΙΑΣΤΟΥ ΣΑΒΙΤ-ΣΑΒΑΩΘ-ΚΡΟΝΟΥ, ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΣΥΝΕΧΩΣ ΑΠΟ ΤΟ 9.600 ΠΡΟ ΜΟΓΓΟΛΟΥ ΕΒΡΑΙΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ΕΩΣ ΣΗΜΕΡΑ, ΚΑΤΑΛΑΜΒΑΝΟΥΝ ΙΕΡΕΙΣ ΚΑΙ ΙΕΡΕΙΕΣ ΤΟΥ “ΔΩΔΕΚΑΘΕΟΥ” ΥΠΟΔΥΟΜΕΝΑ ΤΟΥΣ ΑΠΟ ΤΟ 9.600 Π.Μ.Ε.Χ. ΑΝΑΧΩΡΗΣΑΝΤΕΣ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥΣ “ΘΕΟΥΣ” ΤΟΥ ΔΙΟΣ, ΚΑΙ ΩΘΟΥΝΤΑ ΣΥΝΕΧΩΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΣΕ ΕΜΦΥΛΙΕΣ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΕΣ ΚΑΙ ΣΕ ΑΥΤΟΚΤΟΝΙΚΕΣ ΠΡΟΚΛΗΣΕΙΣ-ΠΡΟΒΟΚΑΤΣΙΕΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΩΝ ΚΙΤΡΙΝΩΝ ΤΗΣ ΑΣΙΑΣ._ ΜΕΤΑΞΥ ΑΛΛΩΝ, ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΥΠΟ ΔΑΙΜΟΝΙΚΗ ΚΑΤΑΛΗΨΙΑ ΔΡΑΚΟΝΙΑΝΩΝ ΚΑΙ ΚΡΟΝΙΩΝ ΠΝΕΥΜΑΤΩΝ ΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ ΕΙΝΑΙ: 1) ΟΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΔΩΔΕΚΑΘΕΪΣΤΕΣ ΤΟΥ “ΛΑ.Ο.Σ.”._ 2) ΟΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΔΩΔΕΚΑΘΕΪΣΤΕΣ “ΣΟΥΦΙ” ._ 3) Η ΟΡΓΑΝΩΣΗ “ΕΛΛΗΝ.Α.Ι.Σ.”._ 4) ΤΟ “Ε.Α.Ρ.” ή “ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΑΝΑΝΕΩΤΙΚΟ ΡΕΥΜΑ” ΤΟΥ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟΥ “ΙΧΩΡ”._ 5) ΤΟ “ΥΠΑΤΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΕΛΛΗΝΩΝ ΕΘΝΙΚΩΝ”._ 6) ΟΙ ΛΟΙΠΕΣ ΔΩΔΕΚΑΘΕΪΣΤΙΚΕΣ ΚΑΙ ΠΟΛΥΘΕΪΣΤΙΚΕΣ ΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ ,ΤΟΥ ΜΑΡΙΝΗ ΚΑΙ ΛΟΙΠΩΝ._ 7) ΟΙ “ΕΨΙΛΟΝ” ΤΟΥ Ι. ΦΟΥΡΑΚΗ ._ 8) ΟΙ “ΟΛΥΜΠΙΟΙ ΕΨΙΛΟΝ” ΤΟΥ Γ. ΚΑΛΟΓΕΡΑΚΗ._ 9) ΟΙ “ΚΡΙΝΑΕΤΟΙ” ΤΕΚΤΟΝΕΣ ._ 10) Ο “ΙΣΤΟΣ ΕΨΙΛΟΝ” ΤΟΥ “ΩΡΙΩΝΑ” ΔΗΜΗΤΡΑΚΟΠΟΥΛΟΥ._ 11) ΟΙ “ΘΕΟΣΟΦΙΣΤΕΣ” ΤΕΚΤΟΝΕΣ._ 12) Η “ΝΕΑ ΑΚΡΟΠΟΛΙΣ”._

  ΥΠΕΝΘΥΜΙΖΟΥΜΕ ΟΤΙ ΟΙ ΣΧΕΣΕΙΣ ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥ “ΠΑΝΟΣ” ή “ΠΑΝΤΟΣ” ή “ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ” ΚΑΙ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ, ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΧΕΣΕΙΣ “ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΗΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ” ΑΛΛΑ ΣΧΕΣΕΙΣ ΤΡΙΠΛΗΣ ΒΙΟΛΟΓΙΚΗΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ, ΝΟΟΥΜΕΝΗΣ ΩΣ ΔΙΑΝΟΗΤΙΚΗΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ, ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΗΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ, ΚΑΙ ΣΩΜΑΤΙΚΗΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ, ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥ “ΠΑΝΟΣ” ΚΑΙ ΗΜΩΝ ΩΣ “ΜΕΛΩΝ” ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΟΣ ΤΟΥ ή “ΚΥΤΤΑΡΩΝ’ ΤΟΥ. ΙΔΕ ΑΝΑΛΥΣΗ ΤΟΥ ΦΙΛΟΣΟΦΟΥ ΠΑΡΜΕΝΙΔΗ ΠΕΡΙ ΤΟΥ “ΠΑΝΟΣ” , ΟΤΙ “ΜΕΛΗ ΕΙΜΕΘΑ ΤΟΥ ΠΑΝΟΣ”._ ΑΥΤΗ Η ΕΜΦΥΤΗ ΕΝΣΤΙΚΤΩΔΗΣ ΒΙΟΛΟΓΙΚΗ ή ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΗ ΟΙΚΟΛΟΓΙΚΗ ΣΧΕΣΗ ΜΑΣ ΜΕ ΤΟΝ “ΠΑΝΑ”, ΔΙΑΣΤΡΑΦΕΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΔΑΙΜΟΝΕΣ ΤΟΥ “ΓΙΑΧΒΕΧ” (ΣΙΝ – ΣΙΩΝ – ΣΕΝΤΑΪ) ΚΑΙ ΤΟΥ ΚΡΟΝΟΥ ΣΕ ΕΠΙΚΤΗΤΗ “ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΗ ΣΧΕΣΗ” ΤΥΦΛΗΣ ΥΠΑΚΟΗΣ ΚΑΙ ΔΟΥΛΕΙΑΣ ΗΜΩΝ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ “ΘΕΟΥΣ” ΤΟΥ ΔΩΔΕΚΑΘΕΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟΥ. ΤΗΝ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΑΛΗΘΟΥΣ ΒΙΟΛΟΓΙΚΗΣ – ΟΙΚΟΛΟΓΙΚΗΣ ΣΧΕΣΕΩΣ ΚΑΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΜΕΤΑΞΥ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΚΑΙ “ΠΑΝΟΣ”, ΧΩΡΙΣ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ, ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΜΑΣ ΔΙΔΑΣΚΕΙ ΜΟΝΟΝ Η Ο.Ε.Α., ΟΜΑΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΕΩΣ._

 19. Ο αγγέλοι πολλοί ο Θεός όμως είναι ένας παιδια μου μην αυταπατάστε.

  Εδώ όλη η αλήθεια για το διπλό έψιλον και όποιος έχει αντίρρηση η ερώτηση μπορεί να ποστάρει στα σχόλια για να λύσουμε το Ελληνικό πρόβλημα.

  http://satanisgoingdown.blogspot.com/2015/09/2.html

 20. Αυτοι οι καταραμενοι Κινεζοι φταινε για ολα και τα ληγμενα που περνουν παρανοικοι που δεν εχουν καμια επαφη με την πραγματικοτητα και που ειναι ασκοπο ακομα και να τους απαντας καθως διαλυονται στην Αβυσσο.

  Λοιπον για τους Ανουννακι και οτι αλλο θελετε ελατε στον Παππου και θα σας βοηθησω αμα φυσικα εισαστε ετοιμοι να ξεχασετε οσα νομιζατε οτι ξερατε.

  Εδω:
  http://cosmicinitiation.blogspot.com

  Και εδω:
  http://satanisgoingdown.blogspot.com.cy/

 21. ανωνυμος 09/29/2015 @ 9:27 ΜΜ

  ΕΠΕΙΔΗ ΜΑΛΩΝΟΥΜΕ ΘΑ ΦΕΡΟΥΝ ΤΗΝ ΠΑΝΘΡΗΣΚΕΙΑ ΝΑ ΗΣΥΧΑΣΟΥΜΕ΄΄΄΄΄΄. !!!!!!!!!!!!!!!

 22. ΑΝΑΤΟΛΙΟΣ 09/29/2015 @ 9:49 ΜΜ

  Γέροντας Γαβριήλ από την Γεωργία. Προσέξτε, δέν υπάρχουν “εξωγήϊνοι” αλλά δαίμονες…

  “Στα χρόνια του Αντιχρίστου οι άνθρωποι θα περιμένουν τη σωτηρία από το Διάστημα. Αυτό θα είναι το μεγαλύτερο τέχνασμα του διαβόλου !

  Η ανθρωπότητα θα ζητεί βοήθεια από τους εξωγήινους, χωρίς να γνωρίζει ότι αυτοί στην πραγματικότητα είναι δαίμονες…”

  http://www.kivotoshelp.gr/index.php/praktikh-theologia-menu/669-gerontas-gavriil-apo-tin-georgia-prosekste-den-yparxoun-eksogiinoi-alla-daimones

 23. Ανώνυμος 10/03/2015 @ 4:44 ΜΜ

  Βιαστής, δολοφόνος και διακινητής παιδιών ο πάπας Φραγκίσκος;
  Πληροφοριακά Στοιχεία
  Δημοσιεύθηκε : 03 Οκτώβριος 2015

  fShare
  inShare

  papas

  Ένοχοι για βιασμό, βασανιστήρια, δολοφονίες και διακίνηση παιδιών ο πάπας Francis Bergoglio, ο καθολικός Ιησουίτης Adolfo Pachon και ο Αρχιεπίσκοπος του Καντέρμπουρυ Justin Welby.
  Πέντε δικαστές του Δικαστηρίου “Διεθνές Δίκαιο” στις Βρυξέλλες καθόρισαν ότι τα εγκλήματα έγιναν το 2010 ενώ πάνω από 48 αυτόπτες μάρτυρες κατέθεσαν ενώπιον του δικαστηρίου ICLCJ σχετικά με τα εγκλήματα που φέρεται να έκαναν οι κατηγορούμενοι ως μέλη της Ninth Circle Satanic Child Sacrifice Cult.
  Ο ένατος κύκλος σατανικών αιρέσεων ιδρύθηκε για να κάνουν θυσίες παιδιών στο Ρωμαιοκαθολικό καθεδρικό ναό στο Μόντρεαλ, στη Νέα Υόρκη, στη Ρώμη, στη Σκωτία, στο Λονδίνο, στην Ουαλία στο κάστρο Carnarvon, στην Ολλανδία και σε σχολεία του Καναδά.
  Οι έφηβοι που εισέρχονται στη μαφία, γδύνονται, βιάζονται και τέλος δολοφονούνται. Ο Γενικός Εισαγγελέας ανέφερε «Η Καθολική Εκκλησία είναι η μεγαλύτερη εταιρεία στον κόσμο και φαίνεται να είναι σε συμπαιγνία με αυτή τη Μαφία, οι κυβερνήσεις, η αστυνομία και τα δικαστήρια σε όλο τον κόσμο”.

 24. Ανώνυμος 10/03/2015 @ 5:10 ΜΜ

  Ο Πάπας Φραγκίσκος κρίθηκε ένοχος για διακίνηση παιδιών, βιασμό και φόνο!!!
  Judy Byington on Pope Francis “Pope Francis Bergoglio, Catholic Jesuit Superior General Adolfo Pachon and Archbishop of Canterbury Justin Welby were found guilty of rape, torture, murder and trafficking of children.”

  “Five judges of the International Common Law Court of Justice in Brussels determined that the crimes occurred as recently as 2010. Since last March over 48 eyewitnesses have come forward to testify before this ICLCJ Court about the defendants’ activities as members of the Ninth Circle Satanic Child Sacrifice Cult.”

  “The Ninth Circle Satanic Cult was said to do child sacrifices at Roman Catholic cathedrals in Montreal, New York, Rome, Scotland, London, Carnarvon Castle in Wales, an undisclosed French Chateau in Holland and at Canadian Catholic and Anglican Indian residential schools in Kamloops, British Columbia and Brantford, Ontario Canada. The Ninth Circle Satanic Child Sacrifice Cult was believed to use privately owned forest groves in the US, Canada, France and Holland for their “Human Hunting Parties” for global elites including members of European royal families.”

  “Teens were said to be obtained by the mafia, then stripped naked, raped, hunted down and killed. The Chief Prosecutor stated. “The Catholic Church is the world’s largest corporation and appears to be in collusion with the mafia, governments, police and courts worldwide.””

  ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ:
  hellasforce.com/2015/10/03/%CE%BF-%CF%80%CE%AC%CF%80%CE%B1%CF%82-%CF%86%CF%81%CE%B1%CE%B3%CE%BA%CE%AF%CF%83%CE%BA%CE%BF%CF%82-%CE%BA%CF%81%CE%AF%CE%B8%CE%B7%CE%BA%CE%B5-%CE%AD%CE%BD%CE%BF%CF%87%CE%BF%CF%82-%CE%B3%CE%B9%CE%B1/comment-page-1/#comment-8665

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*