ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Σάββατο, 10 Οκτωβρίου 2026
«Οι λαοί που
ξεχνούν την ιστορία τους
είναι καταδικασμένοι
να την ξαναζήσουν.»
Κ
ΚΑΤΟΧΙΚΑ ΝΕΑΗ ΑΛΗΘΕΙΑ ΔΕΝ ΞΕΧΝΑ
«Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΕΛΘΟΝ.
ΕΙΝΑΙ ΟΔΗΓΟΣ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ.»
⌂

«Εξωγήινος» οργανισμός βρέθηκε στο Παρίσι: Γνωρίστε το Blob, την κίτρινη χλαπάτσα

· Κατοχικά Νέα

Έχει κίτρινο «φωσφοριζέ» χρώμα και μπορεί να σέρνεται με ταχύτητα έως και 4 εκατοστά/ώρα, χωρίς, όμως να έχει πόδια. Δεν έχει μυαλό, αλλά μπορεί να λύνει προβλήματα κι αν το κόψεις στη μέση, αυτό θα θεραπευτεί και, πλέον, θα έχεις δύο ίδια.

Ο λόγος για το «Blob» (χλαπάτσα), έναν τόσο παράξενο οργανισμό που λόγω της ιδιαιτερότητας και παραξενιάς του, θα μπορούσε να χαρακτηριστεί ακόμη και εξωγήινος, αν και σύμφωνα με τους επιστήμονες, βρίσκεται στη Γη, εδώ και εκατ. χρόνια.

Δεν έχει εγκέφαλο, αλλά μπορεί να λύσει προβλήματα που αντιμετωπίζει, όπως να βρει τη διέξοδο σε λαβύρινθο, λένε οι επιστήμονες του Zoological Park στο Παρίσι

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Θα εκτεθεί σε δημόσια θέα το προσεχές Σάββατο, στο ζωολογικό κήπο του Παρισιού, στο πλαίσιο της πρώτης έκθεσης των πραγματικά σπάνιων ιδιοτήτων του.

Στην πραγματικότητα δεν πρόκειται ούτε για ζώο ούτε για φυτό ούτε για μύκητα. Και δεν έχει μόνο τα δύο φύλα, αρσενικό και θηλυκό, αλλά 720.

Μάλιστα, μπορεί να χωριστεί σε δύο διαφορετικά άτομα και στη συνέχεια να επανενωθεί σε έναν οργανισμό, όπως αναφέρει, χαρακτηριστικά, το δελτίο Τύπου του Zoological Park, στο Παρίσι.

Αξίζει να σημειώσουμε ότι, ο παράξενος αυτός ο οργανισμός πήρε το όνομά του, «Blob», από την ομώνυμη ταινία επιστημονικής φαντασίας του 1958, όπου ένας εξωγήινος οργανισμός, με τη μορφή ζελέ, καταβρόχθιζε ανυποψίαστους ανθρώπους που είχαν την ατυχία να βρεθούν στο διάβα του.

Δείτε το βίντεο:

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

sputniknews.gr

ΔΙΑΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΗ ΓΝΩΣΗ • Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΟΙΡΑΖΕΤΑΙ
Facebook X WhatsApp Viber Telegram
ΣΥΝΕΧΙΣΕ ΤΗΝ ΑΝΑΓΝΩΣΗ

ΜΗ ΦΥΓΕΙΣ ΑΚΟΜΑ

Τρία σχετικά θέματα που αξίζει να δεις

Παναμάς και σεισμική προειδοποίηση στον ΕιρηνικόFEATURED

ΕΚΤΑΚΤΟ: Ισχυρός σεισμός 7,6 Ρίχτερ στον Παναμά – Προειδοποιήσεις για τσουνάμι σε πολλές χώρες του Ειρηνικού

Γυναίκα επιστήμονας σε εργαστηριακό περιβάλλονFEATURED

«Ξέρω την αλήθεια – Άφησαν την κόρη μου να πεθάνει»: Η μητέρα της 28χρονης ερευνήτριας αμφισβητεί την εκδοχή για την πανώλη

Υδρόγειος και παγκόσμια οικονομίαFEATURED

Η παγκόσμια οικονομία μπροστά σε τριπλό σοκ – Ενέργεια, χρέος και AI πιέζουν ταυτόχρονα το σύστημα

3 απαντήσεις στο “«Εξωγήινος» οργανισμός βρέθηκε στο Παρίσι: Γνωρίστε το Blob, την κίτρινη χλαπάτσα”

  1. Συνηθως αυτοι οι οργανισμοι απο αλλους πλανητες ειναι τριαρχιδοι και γιαυτο διαφερουν απο εμας , χαρακτηριστικα…

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *