Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

13:54 - 10/09/2023

Εξωφρενική απάτη από Pfizer: Αντί «placebo» χορήγησε στην ομάδα ελέγχου της κλινικής δοκιμής, το… «εμβόλιο» της Moderna

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Διαφημίσεις
Ήξεραν ότι πολλοί άνθρωποι θα πέθαιναν από τα εμβόλια και ήθελαν να το κάνουν να φαίνεται ότι ήταν η πανδημία που τους σκότωσε και όχι το εμβόλιο
Η Pfizer διέπραξε μεγάλη επιστημονική απάτη: αντί να δώσει στην ομάδα ελέγχου ένα εικονικό φάρμακο, τους χορηγήθηκε το «εμβόλιο mRNA» της Moderna.
Το πρόβλημα είναι ότι αυτή δεν είναι πλέον ομάδα ελέγχου και τα δεδομένα παρουσιάστηκαν σαν να τους δόθηκε ένα εικονικό φάρμακο ή μια «θεραπεία που δεν έχει καμία θεραπευτική αξία, όπως νερό ή φυσιολογικό ορό».
Νέα έρευνα που δημοσιεύτηκε στο Preprints.org (και μεταφέρει ο ιστότοπος America First Report), αποκαλύπτει ότι οι λεγόμενες εγχύσεις «εικονικού φαρμάκου» (placebo) που χρησιμοποιήθηκαν στις δοκιμές «εμβόλιο» του κορωνοϊού COVID-19 της Pfizer δεν ήταν πραγματικά εικονικά φάρμακα.

Μαεστρία στη… χειραγώγηση αποτελεσμάτων

Το «εμβόλιο» της Moderna έχει επίδραση στο σώμα, δεν είναι όπως ο απλός ορός που μόνο ενυδατώνει.

Σε μια μελέτη κλινικής δοκιμής με τίτλο «Διαδικαστική ανάλυση των 38 θανάτων υποκειμένων στην 6μηνη ενδιάμεση αναφορά της κλινικής δοκιμής εμβολίου mRNA Pfizer/BioNTech BNT162b2», η εργασία, η οποία δεν έχει ακόμη αξιολογηθεί από ομοτίμους, εξέτασε 38 άτομα της δοκιμής τα οποία πέθαναν μεταξύ 27 Ιουλίου 2020, όταν ξεκίνησε η Φάση 2/3 της κλινικής δοκιμής της Pfizer, και στις 12 Μαρτίου 2021, στο τέλος της εξάμηνης ενδιάμεσης έκθεσης της Pfizer για τα αποτελέσματα.
Οι ερευνητές λένε ότι η ανάλυσή τους για αυτές τις περιπτώσεις είναι μοναδική καθώς αντιπροσωπεύει την πρώτη μελέτη που διεξήχθη από μια ομάδα μη συνδεδεμένη, που εξέτασε ποτέ τα αρχικά δεδομένα από την κλινική δοκιμή έγχυσης mRNA BNT162b2 της Pfizer και της BioNTech (CA4591001).

Την 20ή Εβδομάδα της δοκιμής, το εβόλιο mRNA BNT162b2 έλαβε εξουσιοδότηση χρήσης έκτακτης ανάγκης (EUA) από τις Η.Π.Α.
Ο Οργανισμός Τροφίμων και Φαρμάκων (FDA),  αγνόησε την ασφάλεια και την αποτελεσματικότητα της ιβερμεκτίνης, ως ένα παράδειγμα, και προχώρησε στην επιτάχυνση της EUA για το εμβόλιο Pfizer-BioNTech για επείγουσα χρήση.
Μόλις εκδόθηκε η EUA, στους συμμετέχοντες στη δοκιμής που θα χορηγούνται το “placebo” φάρμακο, προσφέρθηκε το εμβόλιο BNT162b2.
Οι περισσότεροι από αυτούς δέχθηκαν, εκτός από κάποιους, και η Pfizer-BioNTech προχώρησε στην αναφορά ότι ο αριθμός των θανάτων στην ομάδα που εμβολιάστηκε με το εμβόλιο Pfizer, έναντι εκείνων που είχαν λάβει το «εικονικό φάρμακο» (placebo) κατά τις πρώτες 20 εβδομάδες δεν έδειξε «καμία σημαντική διαφορά». (Natural News)

Ο τρόπος με τον οποίο η Pfizer-BioNTech χειραγωγούσε τους αριθμούς και τα «placebo» που δόθηκαν, το έκανε να φαίνεται σαν να ήταν ασφαλή και αποτελεσματικά τα εμβόλιά του.
Αυτό που δεν αποκάλυψαν οι δύο εταιρείες, ωστόσο, είναι το γεγονός ότι το μεγαλύτερο μέρος της ομάδας “placebo” της είχε, στην πραγματικότητα, κολλήσει με πραγματικά εμβόλια για τον COVID.
Η μόνη ομάδα που είδε τους θανάτους να μειώνονται στο μηδέν ήταν η πραγματικά και πλήρως μη εμβολιασμένη ομάδα, η οποία ήταν πολύ μικρή, ενώ όλοι οι άλλοι είτε αρρώστησαν είτε πέθαναν με ποσοστά που συνάδουν με αυτό που τώρα γνωρίζουμε ότι είναι κοινό μεταξύ των πλήρως τρυπημένων.

Υπάρχει και χειρότερο

Το ακόμη χειρότερο είναι ότι η Pfizer-BioNTech έδωσε επίσης κρυφά σε τουλάχιστον μερικά από τα «μη εμβολιασμένα» μέλη της ομάδας ελέγχου της το εμβόλιο mRNA από τη Moderna, για να φαίνεται ότι η ένεση BNT162b2 είναι πολύ πιο ασφαλής και αποτελεσματική από ό,τι στην πραγματικότητα.
«Στις 23 Δεκεμβρίου 2020, το υποκείμενο έλαβε τη δόση 1 του mRNA της Moderna… πέθανε στις 11 Ιανουαρίου 2021», εξηγεί η προεκτύπωση.
Το εν λόγω υποκείμενο ήταν ένας 65χρονος Ισπανός άνδρας με ιατρικό ιστορικό που περιελάμβανε πνευμονική ίνωση και υπέρταση.
Χάρη στην ανοσοκαταστολή από τα εμβόλια της Moderna, ο άνδρας πέθανε αρκετά γρήγορα – και η Pfizer-BioNTech τον κατέταξε επίσημα ως «μη εμβολιασμένο» θάνατο λόγω COVID.
Οπότε, βασικά, ακούγεται ότι εκείνοι που διεξήγαγαν τη μελέτη ήξεραν ότι πολλοί άνθρωποι θα πέθαιναν από τα εμβόλια και ήθελαν να το κάνουν να φαίνεται ότι ήταν η πανδημία που τους σκότωσε και όχι το εμβόλιο.

www.bankingnews.grΜην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Θελεις να κανεις ενα δωρο στον εαυτο σου;

Δες την Κατηγορια με τα προιοντα μας
Σχετικά με Κατοχικά Νέα
"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Be the first to comment

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*