Είστε έτοιμοι για τον 3ο Παγκόσμιο πόλεμο; Οι ηγέτες όλου του κόσμου είναι πανέτοιμοι!

Είστε έτοιμοι για τον 3ο Παγκόσμιο πόλεμο; Οι ηγέτες όλου του κόσμου είναι πανέτοιμοι!

Τα Μέσα μαζικής επικοινωνίας θεωρούσαν μέχρι χτες τον 3ο Παγκόσμιο πόλεμο,κάτι σαν θεωρία συνωμόσίας,αλλά τώρα πλέον είναι ορατό ότι βρισκόμαστε στα πρόθυρα ενός παγκοσμίου πολέμου.

Τα γεγγονότα που τον υποδεικνύουν γράφονται πλέον στα ΜΜΕ.

Στο Ηνωμένο Βασίλειο,ο πρώην πρωθυπουργός Ντέιβιντ Κάμερον, προειδοποίησε ότι το Brexit θα μπορούσε να καταστρέψει την Ευρωπαϊκή Ένωση και να εξαπολύσει έναν νέο πόλεμο!

Ο Πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου, Ντόναλντ Τουσκ, προειδοποίησε ότι το Brexit απειλεί τον’Δυτικό πολιτικό πολιτισμό’!

Ο τελευταίος ηγέτης της Σοβιετικής Ένωσης, Μιχαήλ Γκορμπατσόφ, δήλωσε τη Δευτέρα ότι ο κόσμος «δείχνει να προετοιμάζεται» για τον 3ο παγκόσμιο πόλεμο.

Ο Πρόεδρος των ΗΠΑ,Ντόναλντ Τραμπ, κατηγόρησε τους Ρεπουμπλικάνους Τζον Μακ Κέιν και τον Λίντσεϊ Γκράχαμ ,την Κυριακή, ότι προσπαθούν να ξεκινήσουν τον 3ο παγκόσμιο πόλεμο.

Ο επικεφαλής στρατηγός του Τραμπ, Steve Bannon, που του έχει δοθεί μια έδρα στο Εθνικό Συμβούλιο ασφαλείας των ΗΠΑ, πιστεύει ότι υπάρχει ήδη ένας «μεγάλος πόλεμος, ένας πόλεμος που ήδη είναι παγκόσμιος.»

Η πρώτη φάση του πολέμου ήταν η μονοπολικότητα(που έγινε).
Η Δεύτερη φάση δύο είναι ο διπολισμός (γίνεται).

Ο διπολισμός χρησιμοποιείται για να υποδηλώσει τη βασική δομή του διεθνούς συστήματος, όταν κυριαρχείται από δύο υπερδυνάμεις. Αυτό σημαίνει ότι τα άλλα κράτη μέλη πρέπει να συμμαχήσουν με μία από τις δύο μεγάλες δυνάμεις,
Η τρίτη φάση είναι η πολυπολικότητα (είμαστε εδώ).

Η Πολυπολικότητα δηλώνει τη θεμελιώδη δομή της εξουσίας, σε ένα διεθνές σύστημα που κυριαρχείται από αρκετές μεγάλες δυνάμεις, και χαρακτηρίζεται από αντιπαλότητα μεταξύ αυτών.

Η τέταρτη φάση είναι η Νέα Παγκόσμια Τάξη Πραγμάτων.

(Σύντομη εξήγηση) — μετά την κατάρρευση του βραχύβιου πολυπολικού κόσμου που οδήγησε στον τρίτο Παγκόσμιο Πόλεμο, θα ξεκινήσει ένας νέος κόσμος.Η διεθνής τάξη θα επιστρέψει στην ολιγαρχία, ή με άλλα λόγια, ο κόσμος θα είναι συγκεντρωμένος κάτω από μια ενιαία διακυβέρνηση. Σύμφωνα με αυτή τη σειρά η Νέα Τάξη, θα υπάρχει χωρίς σύνορα, με ένα ενιαίο νόμισμα, μια ενιαία θρησκεία,θα λειτουργεί υπό εξαιρετικά προηγμένη τεχνολογία (τεχνητή νοημοσύνη). Αυτή είναι η παγκόσμια τάξη, η Κάμπαλιστ που αναπτύσσεται.

Επίσης είχε συζητηθεί προηγουμένως, ένα έγγραφο πληροφοριών, το οποίο έχει λεπτομέρειες ήδη από το 2008, οι αντιπροσωπείες νοημοσύνης είχαν επίγνωση της αυξανόμενης Πολυπολικότητας του κόσμου. Μια έκθεση από τις παγκόσμιες τάσεις δηλώνει ότι μέχρι το 2025 θα έχουμε «μετατρέψει» τον κόσμο.

Το 2017 θα αλλάξει τις συμμαχίες στο εμπόριο,αλλάζει και η μετατροπή της ενέργειας.Το Ιράν θα δέχεται πλέον το δολάριο σαν νόμισμα για τις πληρωμές πετρελαίου, ξεκινώντας από αυτή την άνοιξη,
Ο φόβος της έναρξης του 3ου παγκοσμίου πολέμου υπάρχει.

Σύμφωνα με το περίφημο Albert Pike:

«Ο τρίτος παγκόσμιος πόλεμος πρέπει να ενστάλαξει με την αξιοποίηση των διαφορών που προκαλούνται από την «αντζέντα» των «Iλλουμινάτι», μεταξύ πολιτικών Σιωνιστών και των ηγετών του ισλαμικού κόσμου. Ο πόλεμος πρέπει να διεξαχθεί κατά τέτοιο τρόπο που το Ισλάμ (ο μουσουλμανικός κόσμος Αραβικά) και ο πολιτικός σιωνισμός (του κράτους του Ισραήλ) αμοιβαία να καταστρέψουν το ένα, το άλλο. Εν τω μεταξύ τα άλλα έθνη, διχασμένα για μια ακόμη φορά στο ζήτημα αυτό, θα περιοριστούν στην καταπολέμηση του, μέχρι το σημείο της πλήρους σωματικής, ηθικής, πνευματικής και οικονομικής εξάντλησης… Εμείς θα απελευθερώσουμε τους μηδενιστές και οι άθεοι, και εμείς θα προκαλέσουμε ένα τρομερό κοινωνικό κατακλυσμό που σε όλη του τη φρίκη, θα δείξει σαφώς στα έθνη το αποτέλεσμα του απόλυτου αθεϊσμού,την καταγωγή της αγριότητας και της πιο αιματηρης αναταραχής.

Στη συνέχεια, παντού, οι πολίτες, υποχρεωμένοι να αμυνθούν εναντίον της μειονότητας του κόσμου, από επαναστάτες, θα εξοντώσουν τους καταστροφείς του πολιτισμού, και το πλήθος, απογοητευμένοι με τον Χριστιανισμό, του οποίου τα πνεύματα θα μείνουν αυτή τη στιγμή χωρίς πυξίδα ή κατεύθυνση, ανήσυχοι για ένα ιδανικό, αλλά χωρίς να γνωρίζουν πού να καταστήσουν την λατρεία τους, θα λάβουν το αληθινό φως μέσα από την παγκόσμια εκδήλωση της καθαρής θεωρίας του Εωσφόρου , που θα έρθει σε δημόσια προβολή. Η εκδήλωση αυτή θα έχει σαν αποτέλεσμα τη γενική αντιδραστική μετακίνηση που θα ακολουθήσει την καταστροφή του Χριστιανισμού και του αθεϊσμού,που κατέκτησαν και εξοντώθηκαν την ίδια στιγμή.

Διατηρώντας τη συνεχή διαμάχη μέσα στη Μέση Ανατολή και επιτρέποντας την εξάπλωση της ισλαμικής τρομοκρατίας σε όλο τον κόσμο,οι Καμπαλιστές ενεργούν αυτό το σχέδιο, αλλά εδώ είναι τα αλιεύματα – αυτό το γράμμα γράφτηκε στις 15 Αυγούστου 1871, και αρχικά έχει εκτεθεί από το πρώτο σύγχρονο ‘truthers» William Guy Carr στο βιβλίο του, πιόνια στο παιχνίδι, το οποίο ήταν γραμμένο στις 13 Οκτωβρίου 1958. Ο Albert Pike διάβασε αναλυτικά την επιστολή, που γράφει για τους τρεις παγκόσμιους πόλεμους,που έχουν ήδη αποφασιστεί από τότε και ο Pike το έβαλε σε ημερήσια διάταξη, σε ένα μπλουζάκι.

7 thoughts on “Είστε έτοιμοι για τον 3ο Παγκόσμιο πόλεμο; Οι ηγέτες όλου του κόσμου είναι πανέτοιμοι!

 1. ΑΝΩΝΥΜΟΣ says:

  Μια (καλοπροαίρετη) διόρθωση: ο Μπάννον είναι ‘chief strategist’ στον Λευκό Οίκο, δηλαδή ‘αρχισύμβουλος του Προέδρου σε θέματα στρατηγικής’ κι όχι (ένστολος) στρατηγός των ενόπλων δυνάμεων. Στο θέμα: Σενάρια πολέμου. Μπορεί και να είναι όλα στημένα για να οδηγήσουν τον πλανήτη (ό,τι θα έχει απομείνει μετά τον Αρμαγεδδώνα) στην ΤΕΛΙΚΗ Νέα Τάξη. Μπορεί να γίνει πυρηνικό ολοκαύτωμα. Μπορεί και όχι. Θα δείξει. Σε περίπτωση σεναρίου συμβατικού πολέμου, δεν θεωρώ το αμερικάνικο κυβερνών κατεστημένο (Αγγλοσάξωνες-Σιωνιστές) τόσο ηλίθιους να πάνε σε παγκόσμιο πόλεμο χωρίς πρώτα να διασπάσουν το εκκολαπτόμενο ευρασιατικό μπλοκ, και μάλιστα με μία Ευρωπαϊκή Ένωση που – κατά τα φαινόμενα – δείχνει πως ΚΑΙ είναι εχθρική προς τον Τραμπ ΚΑΙ δεν διαθέτει ούτε τις ένοπλες δυνάμεις, ούτε την ενιαία βούληση για πόλεμο κατά της Ρωσίας ή κατά της Κίνας, πόσο μάλλον κατά των δύο συγχρόνως. Το παράδειγμα της εθνικοσοσιαλιστικής Γερμανίας που έστρεψε όλο τον πλανήτη εναντίον της – και στις αμερικάνικες στρατιωτικές σχολές εδώ και 70 χρόνια έχει εκπονηθεί ένας ωκεανός μελετών τόσο σε στενό τακτικό όσο και σε ευρύτερο στρατηγικό επίπεδο που “επεξηγούνται” τα μοιραία σφάλματα του Χίτλερ και των στρατηγών του – αποτελεί ιστορικός μπούσουλας για οποιονδήποτε επίδοξο μιμητή του Αδόλφου. Θα είναι το άκρον άωτον της ηλιθιότητας οι Αμερικάνοι να νομίσουν πως αυτοί “θα τα καταφέρουν”. Το ίδιο νόμιζε και ο Χίτλερ, όταν οι στρατηγοί του μελετούσαν “διεξοδικά” την εκστρατεία του Ναπολέοντα στην Ρωσία, για… να μην επαναλάβουν το… λάθος του…

 2. Νικητας... says:

  Μιλανε ολοι για σχεδια..,για τα σχεδια που σημερα βιωνουμε ΓΙΑΤΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΤΑ ΕΦΑΡΜΟΖΟΥΝ !! ΣΩΣΤΑ;….. Παραλληλα , ΚΑΠΟΙΟΙ ΑΛΛΟΙ ,φωναζουν και τα αποκαλυπτουν με ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ,προερχομενες ομως αανθρωπους και…ορθολογισμους !!!ΔΕΚΤΑ !!!!…..ΥΠΡΑΡΧΟΥΝ ΟΜΩΣ ΚΑΙ ‘ΕΚΕΙΝΟΙ’ , ΠΟΥ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΟΥΝ ΑΙΩΝΕΣ ΤΩΡΑ ΓΙΑ ΤΑ ΣΧΕΔΙΑ ΑΥΤΑ ,τα οποια ενω τα χαρακτηριζουμε εμεις ανθρωπινα , ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟΥ ΔΙΑΒΟΛΟΥ , ΔΙΝΟΝΤΑΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΠΟΥ ΘΑ ΕΧΟΥΝ !!!……..ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΠΡΟΦΗΤΕΣ ΤΗΣ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑΣ ΜΑΣ , οι οποιοι ακομα και αν ειναι αλλης εθνικοτητας , ΤΑΥΤΙΖΟΥΝ ΤΗΝ ΝΙΚΗ – ΘΡΙΑΜΒΟ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ,ΜΕ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΟΡΘΟΔΟΞΟ ΛΑΟ !!!!!!…….Και αυτους , αντι να τους λαμβανουμε (οχι απλα υπ’ οψιν) , ΑΛΛΑ ΣΑΝ ΦΑΡΟ ΚΑΙ ΟΔΗΓΟ ΜΑΣ….τους βριζουμε με τον πιο χυδαιο ΚΑΙ ΣΥΚΟΦΑΝΤΙΚΟ ΤΡΟΠΟ !!!!!! Βλεπεις…..ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΔΙΑΤΕΤΑΓΜΕΝΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ στρατιωτακου ,ΥΠΟ ΤΙΣ ΔΙΑΤΑΓΕΣ ΤΩΝ ΣΤΡΑΤΗΓΩΝ ΤΟΥ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ !!!!!………ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ !!!………..ΘΑ ΛΑΜΨΕΙ Η ΠΑΝΤΟΔΥΝΑΜΙΑ ΤΗΣ ΑΓΙΑΣ ΤΡΙΑΔΟΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΕΙΠΑΡΘΕΝΟΥ ΜΑΡΙΑΣ…,ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ…ΚΑΤΑΤΡΟΠΩΝΟΝΤΑΣ ΤΙΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΤΟΥ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ !!!!! …..ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΜΑΣ ΣΑΝ ΕΘΝΟΣ !!!!!!……………ΕΝΑΣ ΗΓΕΤΗΣ ΕΛΛΗΝΑΣ… ΠΑΤΡΙΩΤΗΣ…. ΑΝΑΜΕΝΕΤΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΚΑΤΑΚΑΨΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΒΟΗΘΕΙΑ ΤΟΥ ΤΡΙΑΔΙΚΟΥ ΘΕΟΥ!!!!……Ο διακαης ποθος του να ΧΑΘΕΙ Ο ΟΡΘΟΔΟΞΟΣ ΕΛΛΗΝΑΣ…ΑΠΟΤΥΓΧΑΝΕΙ ΠΑΤΑΓΩΔΩΣ !!!!!!!!

  • Χρηστος(Χ)«Εάν ο Υιός σάς ελευθερώσει θα είστε πραγματικά ελεύθεροι» says:

   Νικητας

   Είναι σαφής η ταύτιση αυτών τών εδαφίων απ’ όσα είπαμε, και βλέπουμε πως όλες αυτές οι προφητείες μαρτυρούν για την έλευση ενός ηγέτη, ο οποίος θα συγκεντρώσει στα χέρια τους όλη την παγκόσμια εξουσία τού Σατανά, πλανώντας τα έθνη, και στέλνοντας τα εναντίον τού κράτους τού Ισραήλ και τών Χριστιανών. Θα είναι πιστό αντίγραφο παλαιοτέρων αντιθέων ηγετών όπως ο Αντίοχος ο Επιφανής και ο Νέρων τής Ρώμης. Θα βεβηλώσει το ναό τού Θεού, και θα βλασφημίσει το Θεό, κάνοντας ακόμα και θαύματα για να πλανήσει τον κόσμο.

   O απόστολος Ιωάννης αναφέρει στην Α΄ Ιωάννου 2/β΄ 18, 4/δ΄ 3:

   “Παιδία εσχάτη ώρα εστιν, και καθώς ηκούσατε ότι αντίχριστος έρχεται, και νυν αντίχριστοι πολλοί γεγόνασιν, όθεν γινώσκομεν ότι εσχάτη ώρα εστιν…

   …και παν πνεύμα ο μη ομολογεί τον Ιησούν εκ τού Θεού ουκ εστιν. και τούτο εστιν το τού αντιχρίστου, ό ακηκόατε (ακούσατε) ότι έρχεται, και νυν εν τω κόσμω εστιν ήδη”

   Ο απόστολος μας δείχνει πως αν και υπήρχαν αντίχριστοι στην εποχή του, οι οποίοι διακατέχονταν από το πνεύμα τής πλάνης, οι Χριστιανοί περιμένουν ΤΟΝ Αντίχριστο, κάποιον που θα συγκεντρώνει όλο αυτό αντίχριστο και αντίθεο πνεύμα, σ’ έναν άνθρωπο.

   Μια προφητεία γίνεται απόλυτα κατανοητή μόνο όταν εκπληρωθεί. Έτσι παρά τις παραπάνω κατανοήσεις τών προφητειών, οι γράφοντες αισθανόμαστε να έχουμε ακόμα πολλά κενά για τον τρόπο με τον οποίο θα εκπληρωθούν οι παραπάνω προφητείες. Σε κάθε περίπτωση όμως, θα περιμένουμε τον Κύριο να μας αποκαλύψει στο δικό του χρόνο τις απαντήσεις.

   To σπέρμα τού Όφεως

   Μία από τις πρώτες προφητείες τής Αγίας Γραφής, αναφέρεται στην έχθρα που θα είχε ο Σατανάς και το “σπέρμα” του, με την Εκκλησία και το “σπέρμα” της. Πρόκειται για τα λόγια που είπε ο Θεός στον “όφη”, (το Διάβολο σύμφωνα με την Αποκάλυψη 20/κ΄ 2), μετά την αμαρτία τών πρωτοπλάστων: “Και έχθραν θέλω στήσει αναμέσον σου και τής γυναικός, και αναμέσον τού σπέρματός σου, και τού σπέρματος αυτής. Αυτό, θέλει σου συντρίψει την κεφαλήν, και συ θέλεις κεντήσει την πτέρναν αυτού”. (Γένεσις 3/γ΄ 15).

   Όπως ακριβώς η Εκκλησία θα είχε σπέρμα, έτσι και ο Όφης (ο Διάβολος), θα είχε κι αυτός το δικό του σπέρμα, σε συνεχή πάλη κατά τής Εκκλησίας. Και όπως η Εκκλησία τού Ισραήλ θα γεννούσε τον Χριστό, έτσι και ο Όφις, θα έφερνε σε ύπαρξη τον Αντίχριστο.

   Ο απόστολος Παύλος, μας δίνει το κλειδί για να το κατανοήσουμε αυτό, καθώς μας εξηγεί ότι οι προφητείες που μιλούσαν για κάποιο “σπέρμα”, μιλούσαν κυρίως για τον Ιησού Χριστό, ενώ όλοι οι υπόλοιποι που θα αναφέρονταν ως “σπέρμα τού Αβραάμ”, θα γίνονταν σπέρμα του κατ’ επέκτασιν, λόγω τής πίστεώς τους στον Ιησού Χριστό: “τω δε Αβραάμ ερρέθησαν αι επαγγελίαι και τω σπέρματι αυτού. ου λέγει: “και τοις σπέμασιν” ως επί πολλών, αλλ’ ως επ’ ενός: “και τω σπέρματί σου”, ος εστιν Χριστός …πάντες γαρ υμείς είς εστε εν Χριστώ Ιησού. Ει δε υμείς Χριστού, άρα τού Αβραάμ σπέρμα εστε…” (Γαλάτας 3/γ΄ 16,28,29).

   Περί τού Ιησού Χριστού μιλάει η Αγία Γραφή στον ενικό για ένα σπέρμα, και παρ’ όλα αυτά πολλοί είναι αυτοί που γίνονται σπέρμα τού Αβραάμ, ενδυόμενοι το Χριστό. Κατά τον ίδιο τρόπο, όταν η Αγία Γραφή μιλάει στη Γένεση για το “σπέρμα τού Όφεως”, μιλάει στον Ενικό, “ως περί ενός σπέρματος”, ο οποίος είναι ο Αντίχριστος, όπως θα δούμε στη συνέχεια. Και κατά τον ίδιο τρόπο, όπως αυτοί που έχουν το “Πνεύμα τού Χριστού” γίνονται “σπέρμα τού Αβραάμ”, αυτοί που έχουν το πνεύμα τού Αντιχρίστου, γίνονται “σπέρμα τού Όφεως”. Οι μεν ντύνονται το Χριστό, οι δε τον Αντίχριστο. (Ρωμαίους 8/η΄ 9. Εφεσίους 2/β΄ 2).

   Επίσης, κατά τον ίδιο τρόπο που οι Χριστιανοί προσπαθούν να ομοιάσουν στο Χριστό, έτσι και τα σπέρματα τού Όφεως, μοιάζουν με τον Δράκοντα, τον Σατανά. ΄Ετσι, στην Αποκάλυψη 12/ιβ΄ 3, και 13/ιγ΄ 1, παρατηρούμε ότι ο Δράκων – Σατανάς, έχει όμοια χαρακτηριστικά με το Θηρίο – Αντίχριστο. Έχουν (προφητικά) 7 κεφάλια και 10 κέρατα.

   • Νικητας... says:

    ΧΡΗΣΤΟΣ(Χ)…,ο Θεος να δινει δυναμη και ευλογια, σε σενα κι ολους εκεινους , που ΜΑΧΟΝΤΑΙ ΣΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ !!! Η ΠΑΝΑΓΙΑ Η ΑΕΙΠΑΡΘΕΝΟΣ ας ακουσει τις προσευχες και ας μας ελεησει…. ΟΛΟΥΣ!!!! Ναστε καλα …!!!

 3. Μαρια-Νεφελη says:

  Ο άγιος Τριαδικός Θεός μας, ΔΕΝ ΕΝΕΡΓΕΙ ΠΟΤΕ ΑΠΟ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ.
  Γνωρίζει και ελέγχει τα ΠΑΝΤΑ, αλλά ΔΕΝ ΕΠΕΜΒΑΙΝΕΙ σε τίποτα και δεν μπαίνει στην ζωή κανενός ανθρώπου, αν δεν Τον καλέσει ΜΟΝΟΣ του ο άνθρωπος.
  Στους ανθρώπους έδωσε την γνώση του καλού και του κακού και τους έστειλε και τον ΥΙΟ και ΘΕΟ ΛΟΓΟ, για να γνωρίσουν τα πάντα, αλλά ΚΑΙ ΤΟΝ ΙΔΙΟ. Εποίησε όμως τον άνθρωπο ελεύθερο και ΣΕΒΕΤΑΙ απόλυτα την ελευθερία και τις επιλογές του κάθε ανθρώπου.
  Επιτρέπει λοιπόν τα πράγματα να διαμορφώνονται πάνω στην γή, σύμφωνα με τις επιθυμίες και τα έργα των ανθρώπων. Δεν επεμβαίνει ακόμα και όταν οι άνθρωποι επιλέγουν την καταστροφή τους με οποιοδήποτε τρόπο.
  Τα πάντα όμως λειτουργούν στην γή, σύμφωνα με την ΘΕΙΑ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ, η οποία και αποδίδει στον καθένα, τον μισθό που κέρδισε σύμφωνα πάντα με τους λόγους και τα έργα που έπραξε ως ελεύθερος άνθρωπος.
  ΠΡΟΣΕΞΤΕ γιατί η βασική ευθύνη των Ιερωμένων, ήταν και είναι μία. ΝΑ ΓΝΩΡΙΣΟΥΝ ΤΟΝ ΘΕΟ στον άνθρωπο. Αλλά δεν το έπραξαν και έτσι οι άνθρωποι έχουν ΑΓΝΟΙΑ του Θεού. Και όταν υπάρχει άγνοια του Θεού, έρχονται οι πλάνοι του αντίχριστου και Τον παρουσιάζουν ΟΠΩΣ ΘΕΛΟΥΝ.

  Ότι συμβαίνει λοιπόν στον κόσμο και την Ελλάδα μας σήμερα, δεν είναι θέλημα του Θεού, αλλά θέλημα των ανθρώπων. Οι άνθρωποι γνωρίζουν και επιλέγουν τι θέλουν ως ελεύθερα πρόσωπα και ακόμα και την καταστροφή τους να ζητούν ο Θεός το επιτρέπει. Διότι για να επιτρέψει ο Θεός, ακόμα και να έρθει ο αντίχριστος στην γή, αυτό θα το επιτρέψει, επειδή πολύ απλά, αυτό ΤΟ ΖΗΤΟΥΝ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ.
  ΝΑΙ καλά το ακούτε. Οι άνθρωποι ζητούν από τον Θεό, να έρθει ο αντίχριστος να κυβερνήσει στην γη.
  Οι Εβραίοι που προωθούν στον κόσμο τον αντίχριστο «μεσσία» τους, μπορεί να έχουν τον έλεγχο του Ιερατείου της Ελλάδος και να έχουν ΚΡΥΨΕΙ τον Θεό από τους Έλληνες Ορθόδοξους, αλλά αυτοί, Τον ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ.
  Ξέρουν λοιπόν, πως για να γίνει οτιδήποτε που αφορά την καταστροφή των ανθρώπων εδώ στην γή, πρέπει πρώτα ΝΑ ΤΟ ΕΠΙΤΡΕΨΕΙ Ο ΘΕΟΣ.
  Αλλά για να επιτρέψει ο Θεός κάτι τέτοιο για τους ανθρώπους, πρέπει ΝΑ ΤΟ ΕΠΙΘΥΜΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΖΗΤΟΥΝ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ.
  Όλα τα δισεκατομμύρια των ανθρώπων της γης να έχουν πλανηθεί και να ζητούν τον αντίχριστο , ΑΝ ΔΕΚΑ ΕΚΛΕΚΤΟΙ ΟΡΘΟΔΟΞΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ, προσευχηθούν στον Θεό και ζητήσουν να έρθει η ΒΑΣΙΛΕΙΑ ΤΟΥ ΘΕΟΥ ΕΠΙ ΓΗΣ και όχι του αντίχριστου, ΘΑ ΣΥΜΒΕΙ ΤΟ ΕΞΗΣ ΘΕΪΚΟ, που αντικατοπτρίζει και ΟΛΗ την ΘΕΙΑ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ.
  Αυτοί που ΖΗΤΟΥΝ τον αντίχριστο θα ΛΑΒΟΥΝ τον αντίχριστο. Αλλά οι ΕΛΛΗΝΕΣ που θα ΖΗΤΗΣΟΥΝ την Βασιλεία του Θεού, ΘΑ ΛΑΒΟΥΝ καταρχήν την προστασία του Θεού από την επίθεση του αντίχριστου και κατόπιν θα λάβουν την Αναλαμπή της Ορθοδοξίας και την Βασιλεία του Θεού.
  Γι’ αυτό λένε οι προφητείες: «πως ο κόσμος θα καίγεται, αλλά η Ελλάδα μας θα προστατεύεται από τον Θεό».
  Αυτό θα συμβεί, ΌΧΙ επειδή ο Θεός μεροληπτεί υπέρ των Ελλήνων, αλλά επειδή ο κάθε λαός, θα απολαμβάνει αυτό που ο ίδιος ζήτησε.
  Αυτός βέβαια είναι και ο μεγαλύτερος ΦΟΒΟΣ και ΤΡΟΜΟΣ των Εβραίων. Γι’ αυτό και προσπαθούν με κάθε τρόπο, να πλανήσουν τους Εκλεκτούς Έλληνες, ώστε να ΜΗΝ ΖΗΤΗΣΟΥΝ από τον Θεό ΤΙΠΟΤΑ.
  Και αν οι Εκλεκτοί πλανηθούν και εφησυχαστούν, νομίζοντας πως ο Θεός θα μας σώσει από μόνος του, τότε Οι Εβραίοι και ο αντίχριστος δεν θα έχουν κανένα εμπόδιο στα σχέδιά τους.
  Γι’ αυτό και λένε συνεχώς να «μην ανησυχείτε και ο Θεός έχει το σχέδιό Του». Σας λένε δηλαδή: «δεν είναι ανάγκη εσείς να προσευχηθείτε και να ζητήσετε τίποτα από τον Θεό». …. «Ο Θεός έχει δώσει τις προφητείες», ….. «ο Θεός ξέρει», ….. «ο Θεός είναι αγάπη» και «ο Θεός θα σώσει τον κόσμο……. μόνος του».
  Οι Εβραίοι λοιπόν ξέρουν την δύναμη της προσευχής προς τον Θεό και την αξιοποιούν ζητώντας Του να επιτρέψει να έρθει ο αντίχριστος. Αλλά εδώ στην Ορθόδοξη Ελλάδα, έχουν ξαμολήσει όλους τους πλάνους, για να σας λένε πως «ο Θεός θα τα κάνει όλα …..μόνος του».
  Οπότε τώρα εσείς οι ΕΚΛΕΚΤΟΙ του Θεού, ξέρετε πως ο Θεός δεν ενεργεί από μόνος του. Κι αφού οι Εβραίοι κι όλες οι πουλημένες στον αντίχριστο ψυχές, ζητούν από τον Θεό, να επιτρέψει να έρθει ο αντίχριστος στην γή, ΕΣΕΙΣ να ΖΗΤΗΣΕΤΕ από τον Θεό, να φέρει στην Ελλάδα μας την δική Του Βασιλεία επί γης.!!!
  Και τότε θα δείτε την Ελλάδα μας, σε τι ΥΨΗ ΘΑ ΤΗΝ ΦΘΑΣΕΙ Ο ΘΕΟΣ.Προσευχηθείτε λοιπόν στον άγιο Τριαδικό Θεό μας και ΖΗΤΗΣΤΕ ΤΟΥ τελείως απλά, (γιατί ο Θεός ακούει και καταλαβαίνει τα τελείως απλά που βγαίνουν όμως από την καρδιά μας), όταν και όπου προσεύχεστε, (σε Ιερούς Ναούς, σε προσκυνήματα, το βράδυ πριν κοιμηθείτε, το πρωί που σηκώνεστε, ακόμα και όταν οδηγείτε), τα εξής:
  ΝΑ ΕΜΠΟΔΙΣΕΙ ΤΑ ΣΧΕΔΙΑ ΤΟΥ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ, γιατί εμείς ΔΕΝ ΤΟΝ ΘΕΛΟΥΜΕ.
  ΝΑ ΜΑΣ ΦΕΡΕΙ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΕΙΑ ΕΠΙ ΓΗΣ, γιατί εμείς Αυτόν ζητούμε.
  ΝΑ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΤΗΣ ΠΙΣΤΕΩΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΟΣ, όπου κι’ αν βρίσκονται.
  ΝΑ ΑΝΑΔΕΙΞΕΙ ΑΥΤΟΣ ΣΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΗ ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ, ΕΥΣΕΒΕΙΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΑΡΧΟΝΤΕΣ ΚΑΙ ΑΞΙΟΥΣ ΟΡΘΟΔΟΞΟΥΣ ΠΟΙΜΕΝΕΣ για να οδηγήσουν «εν Χριστώ αληθεία» τον ευσεβή Ελληνικό λαό.
  ΝΑ ΜΑΣ ΠΡΟΣΤΑΤΕΨΕΙ ΑΠΟ ΚΑΘΕ ΠΛΑΝΗ ΚΑΙ ΑΠΟ ΟΛΑ ΤΑ ΟΠΛΑ ΤΟΥ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ, που κινούνται ΔΟΛΙΩΣ και ΑΟΡΑΤΩΣ εναντίον μας. (είναι τα όπλα υποταγής συνείδησης, που είναι ότι πιο σύγχρονες ουσίες έχει κατασκευάσει ο αντίχριστος για να υποτάξει τους ανθρώπους, που εισπνέονται από τον αέρα και προκαλούν υπνηλία, απώλεια μνήμης, πονοκεφάλους, αρνητικό συναίσθημα)
  Και τέλος να ζητήσετε από τον Θεό απλά και με παρρησία το εξής:
  ΑΦΟΥ ΚΥΡΙΕ ΕΣΥ ΕΙΠΕΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ: «Ελύληθεν η ώρα ίνα δοξαστεί ο υιός του ανθρώπου», ΣΕ ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ, ΔΩΣΕ ΜΑΣ ΕΣΥ ΤΗΝ ΔΥΝΑΜΗ, ΓΙΑ ΝΑ ΣΕ ΔΟΞΑΣΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΓΗ, ΚΑΤΑ ΤΟ ΑΝΘΡΩΠΙΝΩΣ ΔΥΝΑΤΟΝ, αφού είναι αδύνατον να Σε δοξάσουμε κατά το μέγεθος της μεγαλοσύνης Σου.
  Και αν θέλετε να δώσετε πολύ μεγάλη δύναμη στην προσευχή σας, πείτε πρώτα το «Βασιλεύ ουράνιε παράκλητε………..» συνεχίστε με το μικρό τρισάγιο, «άγιος ο Θεός ……» (τρις) «Παναγία Τριάς ελέησον ημάς……….», «Δόξα πατρί και υιό και αγίω πνεύματι…….», «Πάτερ ημών……….» και διαβάστε και τον 50ο ψαλμό: «Ελέησόν με ο Θεός……..»
  Και αν «μόνο» ΔΕΚΑ ΕΚΛΕΚΤΟΙ , αρχίσετε να προσεύχεστε στον άγιο Τριαδικό Θεό μας με τα λόγια που έγραψα, να ξέρετε πως ο Θεός μας, ΘΑ ΕΝΕΡΓΗΣΕΙ ΑΜΕΣΩΣ και θ’ αλλάξει τα ΠΑΝΤΑ.
  Και χωρίς να έχετε χάσει απολύτως τίποτα, θα έχετε ΔΩΣΕΙ την ΔΥΝΑΜΗ στον Θεό, για να πραγματοποιήσει τώρα το ΣΧΕΔΙΟ ΤΟΥ, αφού θα είναι και ΕΠΙΘΥΜΙΑ ΔΙΚΗ ΣΑΣ.!!!!
  Έτσι προωθεί ο Θεός τα σχέδιά Του. «Υπακούοντας» στις επιθυμίες των ανθρώπων, όταν πρόκειται για αιτήματα ΣΩΤΗΡΙΑΣ.
  ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑΤΕ ΕΚΛΕΚΤΟΙ;
  Μόνο μ’ αυτόν τον τρόπο θα επαληθευθούν οι προφητείες και όχι επειδή θα τα κάνει ο Θεός ….. μόνος του.
  Ήδη βάλαμε τεράστια ΒΟΜΒΑ σε όλο το οικοδόμημα των Εβραίων και του αντίχριστου. Και ήδη άρχισαν να τρέμουν τα δόντια και τα κόκκαλά τους. Γιατί τον Θεό τον ΤΡΕΜΟΥΝ και δεν ήθελαν κανείς να τον επικαλεστεί. Κι αυτό θα το καταλάβετε, γιατί τώρα μετά απ’ αυτά που γράφω, θα τους ακούσετε εντός και εκτός διαδικτύου, που θ’ αρχίσουν να σκούζουν σαν τα γουρούνια όταν τα σφάζουν.
  Αλλά δεν πειράζει. ΕΠΙΛΟΓΗ τους είναι. Ας διάλεγαν να στρατευτούν στον στρατό του Ιησού Χριστού που ξέρουν ότι είναι ο ΝΙΚΗΤΗΣ. Αυτοί επέλεξαν τον αντίχριστο. Επέλεξαν να πάνε, με τον ΑΙΩΝΙΩΣ ΗΤΤΗΜΕΝΟ.
  ΙΩΑΝΝΗΣ ΛΑΜΠΡΟΠΟΥΛΟΣ
  https://greek1.blogspot.com/2016/11/blog-post_96.html

  • Ανώνυμος says:

   Καλησπερα.
   Καταρχην να διευκρινησω οτι ειμαι Ελληνας Χριστιανος Ορθοδοξος και σε γενικες γραμμες συμφωνω με το πνευμα του κειμενου, ομως Θα ηθελα να απευθυνω καποια ερωτημα που αφορουν στο κειμενο.

   Πρωτον: Λεει στο κειμενο “Εποίησε όμως τον άνθρωπο ελεύθερο και ΣΕΒΕΤΑΙ…”. Θελω να ρωτησω γιατι ο Θεος ποιησε τον ανθρωπο? Μια απαντηση που ξερω ειναι, για να εξελειχθει πνευματικα κ με βασει του κατ’εικονα και ομοιωση να γινει ενα με τον Θεο και χαιρεται κ να απολαμβανει τη Βασιλεια του Θεου. Και θετω νεο ερωτημα : Ειχε αναγκη ο θεος να κανει αυτη τη δημιουργια? και γιατι? Μια απαντηση που υπαρχει σε αυτο ειναι : μην το ψαχνεις αυτο ειναι ψιλα γραμματα. ΑΡΑ καταληγουμε οτι δεν ξερουμε γιατι υπαρχουμε. ΤΟ ΑΠΟΛΥΤΟ ΚΕΝΟ. (το υπαρχω για απολαμβανω την υλικη ζωη το αποριπτω εντελως, διοτι δεν απαντα με αξιωσεις στο παραπανω ερωτημα)

   Δευτερον: Λεει το κειμενο, “ΠΡΟΣΕΞΤΕ γιατί η βασική ευθύνη των Ιερωμένων, ήταν και είναι μία. ΝΑ ΓΝΩΡΙΣΟΥΝ ΤΟΝ ΘΕΟ στον άνθρωπο. Αλλά δεν το έπραξαν..”. Λαθος! Βασικοι ευθυνη των Ιερωμενων ειναι να γνωρισουν πρωτα το Θεο αυτοι και μετα να τον γνωρισουν και στους ανθρωπους. Αληθεια ξερετε πολλους Ιερεις που εχουν πραγματικα γνωρισει το θεο? Και εαν στο μυαλο σας ερχονται καποιο ελαχιστοι, ειναι δυνατον αυτοι οι λιγοι να αναπληρωσουν την αγνοια εκατομυριων? ΚΑΙ ΕΔΩ ΚΕΝΟ.

   ΤΡιτον: Λεει το κειμενο: ” μπορεί να έχουν (οι εβραιοι) τον έλεγχο του Ιερατείου της Ελλάδος και να έχουν ΚΡΥΨΕΙ τον Θεό από τους Έλληνες Ορθόδοξους”. και αν ειναι ετσι-που ειναι- οι Ελληνες τι φταινε και γιατι δεν επεμβαινει ο Θεος και χωρις να το ζητησουμε εμεις αφου προκειτε για καταφορη αδικια, και την αδικια ο Θεος δεν την δεχεται ως γνωστον, Διοτι ο θεος εδω πρεπει να παρεμβει εφοσον μας Τον κρυβουν και εκ των πραγματων οταν δεν γνωριζεις κατι κ στο κρυβουν δεν μπορεις ουτε καν να απευθυνεις προσευχη προς επιγνωση αυτου που σου κρυβουν. Εδω εχω μια διαφωνια επισης διοτι και τα ιερα βιβλια ειναι διαθεσιμα στους ιερεις κ χρονο εχουν να ψαξουν να βρουν κ να μας διδαξουν, αλλα απλα τους τραβα η υλικη ζωη, σε αυτο δεν φταιει αναγκαστικα και ο σιωνιστης -εβραιος, μαλλον φταιει το κοσμικο σου φρονημα αγαπητε ιερεα διοτι ενω γνωριζεις που ειναι η γνωση δεν το ψαχνεις.

   Ειχα κ καποια αλλα ερωτηματα αλλα θα μεινω στα ποιο πανω.
   Δεν κανω τα ερωτηματα για να τα κανω.
   Αναζητω το Θειον οχι στον τυπο αλλα στην ουσια.
   Διοτι λεει ο Χριστος “γνωσεσθαι την αληθεια κ θα σας απελευθερωσει”

   • Μαρια-Νεφελη says:

    το κειμενο πιο πανω δεν ειναι δικο μου. το εχει γραψει ο ΙΩΑΝΝΗΣ ΛΑΜΠΡΟΠΟΥΛΟΣ. και οχι εγω. ο λογος που το παρεθεσα ειναι γιατι γραφει κομβικες αληθειες. στον παρακατω συνδεσμο μπορεις να βρεις ολα τα κειμενα του.https://greek1.blogspot.com/search/label/Ιωάννης%20Λαμπρόπουλος κατα καιρους ειχαν ανεβει και εδω αρθρα του. σε οτι αφορα τα ερωτηματα σου, λυπαμαι αλλα δεν υπαρχει πλεον χρονος για θεολογικες αναλυσεις. μην προσπαθεις με τον νου να συλλαβεις τον θεο. ειναι αδυνατον. ο νους ειναι πεπερασμενος. η πνευματικη αληθεια αποκαλυπτεται. δεν ανακαλυπτεται. δια του πνευματος ζητα και λαβε. δια της προσευχης.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *