21:58 - 02/05/2021

Είναι οι μεταλλάξεις του κορωνοϊού αποτέλεσμα πειραμάτων σε εμβόλια; – Τι σχεδίαζαν οι επιστήμονες

Είναι οι μεταλλάξεις του κορωνοϊού αποτέλεσμα περαμάτων σε εμβόλια; Το Σεπτέμβριο του 2020 είχε κυκλοφορήσει η είδηση ότι οι επιστήμονες σχεδίαζαν μια πρωτοποριακή τεχνική ώστε να εμποδίζουν τη μετάδοση του κορωνοϊού από τα ζώα στον άνθρωπο.

Ποια ήταν αυτή; Τα αυτομεταδιδόμενα (Self-spreading) εμβόλια !

Τι θα πει αυτό; Οι επιστήμονες σχεδίαζαν (παραμένει άγνωστο πάντως εάν την υλοποίησαν) μια πειραματική διαδικασία σύμφωνα με την οποία θα εμβολίαζαν μια βασική ομάδα ζώων την αποκαλούν “founders” με ένα εμβόλιο το οποίο θα είχε ως αποστολή την καταπολέμηση παθογόνων παραγόντων και του κορωνοϊού στο ζωικό βασίλειο έτσι ώστε αυτό να μην μπορεί να μεταδοθεί αργότερα στον άνθρωπο.

Το εμβόλιο όμως αυτό θα ήταν κάπως διαφορετικό: Θα μεταδιδόταν σαν ιός από το ένα ζώο στο άλλο ώστε να αποφευχθεί το αδύνατο έργο του εμβολιασμού κάθε ζώου ξεχωριστά.

Εκεί όμως αρχίζουν τα προβλήματα. Όπως αναφέρουν οι ίδιοι οι επιστήμονες που σχεδίαζαν την ενεργητική τακτική κατά του κορωνοϊού, το εμβόλιο-ιός θα μπορούσε να μεταλλαχθεί με τη σειρά του σε κάτι άλλο, σε ένα πιο επιβλαβή ιό, και από εκεί να μεταδοθεί στον άνθρωπο.

«Αυτή η βασική ομάδα ζώων θα μετέδιδε παθητικά το εμβόλιο από το ένα ζώο στο άλλο μέσω της επαφής, της αναπαραγωγής, ή της αναπνοής. Σταδιακά αυτές οι αλληλεπιδράσεις θα δημιουργούσαν μια ανοησία της αγέλης (σ.σ. κυριολεκτικά αυτή φορά).

Όμως, από τη στιγμή που το εμβόλιο θα γινόταν σε μια βασική ομάδα ζώων οι επιστήμονες δεν θα μπορούσαν πλέον να ελέγξουν την όλη διαδικασία. Έτσι αυτό είτε θα δημιουργούσε μια ανοσία της αγέλης είτε θα μεταλλασσόταν σε ένα άλλο ιό, αυτό θα ήταν εκτός ελέγχου», αναφέρεται.

pronews.gr

Loading...
Σχετικά με Κατοχικά Νέα
Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα ! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Σχόλια Αναγνωστών (1)

  1. Σύντομα έρχονται και τα ζόμπι από τα εμβόλια, όπως προφήτευε ο Νοστράδαμος! Η μουσική βιομηχανία της Υπεροντότητας Πληροφοριών μας τα δείχνει!!!! Ορίστε:

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*


Μην συνεχιζεις να βοηθας της σελιδες που θελουν να σου προσφερουν προπαγανδα !

Παρακαλώ απενεργοποιήστε τον AdBlocker σας! Το να εχεις adBlocker σε ανεξαρτητες σελιδες ειναι σαν να θες αυτες οι σελιδες να σταματησουν να προσφερουν δωρεαν της υπηρεσιες τους η να κλεισουν!.. Αν μας εκτιματε σαν σελιδα σας παρακαλουμε απενεργοποιηστε τον AdBlocker σας!

How to disable? Refresh