in

Είναι εφικτό να ταξιδέψουμε στο χρόνο;ΒΙΝΤΕΟ

Στήριξε το εργο του Κατοχικά Νέα

taksidi-sto-xrono

Είναι εφικτό να ταξιδέψουμε στο χρόνο;ΒΙΝΤΕΟ

Με ένα υπέροχο animated βίντεο οι παραγωγοί του καναλιού του Youtube, Explanimator συνοψίζουν όλες τις θεωρίες γύρω από το αν μπορούμε να ταξιδέψουμε στο χρόνο.

Το ταξίδι στο χρόνο μπορεί να είναι εφικτό μέχρι το 2100, ενώ η τηλεμεταφορά να αποτελεί συνηθισμένο φαινόμενο ήδη από το 2080. Αυτό υποστηρίζουν επιστήμονες από το Imperial College London και το πανεπιστήμιο της Γλασκώβης.

Από την πλευρά του ο Colin Stuart, συγγραφέας του βιβλίου “The Big Questions in Science” σημείωσε, ότι το ταξίδι στο χρόνο –στο μέλλον- έχει ήδη επιτευχθεί, ωστόσο σε μικροσκοπικά ποσά.

Report

What do you think?

Written by Κατοχικά Νέα

Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια!
Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα ! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Comments

Leave a Reply
 1. Δεν ξέρω ρε παιδιά!…Γεγονός πάντως είναι ότι ο χωροχρόνος είναι κάτι αντικειμενικά ΚΑΙ υποκειμενικά ρευστό !(Θα τολμούσα να πω ότι είναι θέμα υποκειμενικής αντίληψης).΄Ομως δεν νομίζετε ότι κάτι τέτοια παιχνιδάκια είναι ΑΚΡΩΣ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΑ για ένα ΤΡΑΓΕΛΑΦΙΚΟ ΟΝ,όπως είναι η αφεντιά μας!

  • .Όταν μιλάς γιά Ανδρομέδα ,προφανώς μιλάς για τον ΓΑΛΑΞΊΑ της Ανδρομέδας,και προφανώς,βάζεις στην πάντα τον δικό μας Γαλαξία,που έχει μια διάμετρο 150.ΟΟ0 ετών φωτός,και επομένως αναρίθμητους ίσως πλανήτες με ανώτερο-κατώτερο πολιτισμό απ’αυτόν τον ΜΟΝΑΔΙΚΟ που γνωρίζουμε ΜΈΧΡΙ ΤΩΡΑ, και είναι ο δικός μας(αν μπορείς να τον πεις πολιτισμό) !… Τ ι δουλειά λοιπόν, έχουν όντα που απέχουν πάνω από δυο εκατομύρια έτη φωτός όπως είναι η απόσταση της ΑΝΔΡΟΜΈΔΑΣ από τον δικό μας Γαλαξία, να έλθουν να λύσουν τα δικά μας προβλήματα(λες και ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΙ στο δικό μας ορατό σύμπαν δεν έχουν προβλήματα αφού πάνω-κάτω στις ίδιες αρχές ΣΊΓΟΥΡΑ ΘΑ ΕΊΝΑΙ ΦΤΙΑΓΜΈΝΟΙ)!…Καλό θα ήταν να κοιτάξουμε δια ενός πραγματικού πολιτισμού να επιβιώσουμε,και ΙΣΩΣ κάποτε,τα παιδιά των παιδιών μας και τα παιδιά των παιδιών τους να δώσουν τα χέρια!

   • Θα ήθελα να τα πιστέψω όλα αυτά,αν δεν:Υπήρχαν λευκοί πιό μαύροι και από τον πιό μαύρο Νέγρο ,ερπετοειδείς πιό δηλητηριώδεις ,και από τα ερπετά,ασχέτως φυλής και δέρματος,αλλά το βασικότερο,αν είχε μείνει μέσα μας (και εννοώ εμάς τους ‘Ελληνες )έστω και μία σταγόνα από τον ΙΧΩΡ!

   • Γιά τους Δραβίδες θά μπορούσα να σου συστήσω το βιβλίο (αν θυμόμουν καλά το επίθετο,Δημητρακοπούλου θαρρώ την λένε)μία αξιόλογη έρευνα που αποδεικνύει ότι, αν και πανάρχαια φυλή, μας άφησαν πολλές λέξεις τους που πέρασαν σε εμάς ακόμα και σήμερα όπως !_Μπούκα (άνοιγμα -πέρασμα) Κου= κεφάλι,και ΕΠΊΘΕΤΑ όπως Κούσης=ΚΕΦΆΛΑΣ ,ΚΟΥρέας,ΚΟΥρεμα κλπ !…Αλλά και επίθετα που είχαν και έχουν πολλοί Ετρούσκοι,αλλά και σημερινοί ΕΛΛΗΝΕΣ όπως το Μούσκος(το κατά Κόσμο επίθετο του Αρχιεπισκόπου Μακαρίου αλλά και αρκετών άλλων Ελλήνων!)-Δεν γνωρίζουμε σχεδόν τίποτε γιά την φυλή αυτή ,Εκτός το ότι ίσως ΄κατοικούσαν σ’αυτό που είναι σήμερα ο βυθός της Μεσογείου ,και μάλλον είναι οι κατασκευαστές της τεράστιας σκάλας επί της Αφρικανικής καθέτου τεκτονικής πλάκας της στην Μεσόγειο και κάπου στην σημερινή Αλγερία,που κατεβαίνει σε ορατό (σήμερα) βάθος 140 περίπου μέτρων,και αγνωστο ακόμα πόσο καλυμμένο απο΄τον άμμο της Σαχάρας που παρασύρουν τα κύματα!

 2. ΒΡΕ ΗΛΙΘΙΕ Ο.Ε.Α.ΤΖΗ, ΚΟΙΤΑ ΤΙ ΓΡΑΦΕΙΣ:

  “(…) ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΣΤΕΡΙΣΜΟ ΤΗΣ ΑΝΔΡΟΜΕΔΑΣ ΩΣ ΤΗ ΓΕΝΕΤΕΙΡΑ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΗ ΠΕΡΙΟΧΗ ΤΗΣ ΛΕΥΚΗΣ ΦΥΛΗΣ (Η ΜΑΥΡΗ ΦΥΛΗ ΓΕΝΙΕΤΑΙ ΣΤΟ ΣΕΙΡΙΟ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΠΛΑΝΗΤΕΣ ΤΟΥ ΣΕΙΡΙΟΥ) (…)”

  ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΑΥΤΟ:

  “ΟΠΩΣ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ ΛΟΙΠΟΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΠΟΙΚΟΙ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΟΜΗΡΟΙ ΤΩΝ ΔΡΑΚΟΝΙΑΝΩΝ, ΚΑΙ ΟΙ ΑΥΤΟΧΘΟΝΕΣ ΟΙΚΟΔΕΣΠΟΤΕΣ ΕΙΝΑΙ Η ΜΑΥΡΗ ΣΕΙΡΙΑ ΦΥΛΗ ΕΠΙΣΗΣ ΓΕΝΟΚΤΟΝΟΥΜΕΝΗ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΜΟΓΓΟΛΟΚΙΝΕΖΟΥΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΜΑΥΡΗ ΦΥΛΗ ΗΡΘΑΜΕ ΕΔΩ

  ΜΕ (ΔΥΣΤΗΧΩΣ ΑΠΟΤΥΧΟΥΣΑ) ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΤΩΝ ΕΚΠΟΛΙΤΙΣΜΟ ΤΟΥΣ ΣΤΙΣ ΟΙΚΟΛΟΓΙΚΕΣ ΤΕΧΝΕΣ ΤΗΣ ΑΡΜΟΝΙΑΣ ΜΕ ΤΟ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟ (ΒΛ. ΧΡΟΝΙΚΑ ΤΗΣ ΦΥΛΗΣ ΝΤΟΓΚΟΝ ΜΕ ΤΟ «ΔΙΠΛΟ ΕΨΙΛΟΝ» ΚΑΙ ΤΟΥΣ NOMOS=ΤΟΥΣ ΔΕΛΦΥΕΣ – ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΕΙΡΙΟ ΠΟΥ ΗΡΘΑΝ ΝΑ

  ΔΙΔΑΞΟΥΝ ΤΟΥΣ ΦΥΣΙΚΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ!!!)”

  ΔΗΛΑΔΗ ΡΕ ΤΟΥΒΛΟ, ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΡΟΕΡΧΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΣΤΕΡΙΣΜΟ ΤΗΣ ΑΝΔΡΟΜΕΔΑΣ ΚΑΙ ΟΙ ΜΑΥΡΟΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΕΙΡΙΟ, ΑΛΛΑ ΠΑΡ’ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΜΕ ΚΑΠΟΙΟΝ ΠΑΡΑΔΟΞΟ, ΑΦΑΤΟ, ΑΡΡΗΤΟ, ΠΑΡΑΛΟΓΟ ΚΑΙ ΣΧΙΖΟΦΡΕΝΙΚΟ ΤΡΟΠΟ, ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΤΑΦΕΡΝΟΥΝ ΚΑΙ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΕΙΡΙΟ (ΟΧΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΔΡΟΜΕΔΑ) ΓΙΑ ΝΑ ΕΚΠΟΛΙΤΙΣΟΥΝ ΤΟΥΣ “ΑΥΤΟΧΘΟΝΕΣ” ΜΑΥΡΟΥΣ (ΠΟΥ ΟΜΩΣ ΥΠΟΤΙΘΕΤΑΙ ΟΤΙ ΕΧΟΥΝ ΕΡΘΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΣΕΙΡΙΟ)?

  ΧΩΡΟΧΡΟΝΙΚΕΣ ΑΛΛΑΞΟΚΩΛΙΕΣ ΜΕΣΩ ΣΚΟΥΛΗΚΟΤΡΥΠΩΝ ΛΟΓΩ ΒΑΡΕΜΑΡΑΣ ΕΚΑΝΑΝ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΜΑΥΡΟΥΣ Ή ΑΠΛΑ ΕΣΕΙΣ ΤΑ ΣΠΙΡΤΑ ΤΗΣ Ο.Ε.Α. ΕΧΕΤΕ ΜΠΛΕΞΕΙ ΤΑ ΜΠΟΥΤΙΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΒΡΙΣΚΕΣΤΕ ΥΠΟ ΣΕΛΗΝΙΑΚΗ ΔΑΙΜΟΝΙΚΗ ΚΑΤΑΛΗΨΙΑ ΟΠΟΤΕ ΓΡΑΦΕΤΕ ΤΗΝ

  ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ;

  ΝΤΟΥΒΑΡ’, Ε ΝΤΟΥΒΑΡ’!

 3. ΕΝΤΑΞΕΙ ΤΩΡΑ ΞΕΚΑΘΑΡΙΖΟΥΝ ΟΛΑ. ΚΑΠΟΤΕ ΣΤΟ ΜΑΚΡΙΝΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΣΤΕΡΙΣΜΟ ΤΗΣ ΑΝΔΡΟΜΕΔΑΣ ΑΚΟΥΣΑΝ ΓΙΑ ΚΑΤΙ ΜΑΥΡΟΥΚΟΥΣ ΠΟΥ ΔΙΑΒΙΟΥΣΑΝ ΣΤΟ ΥΠΕΡΗΛΙΑΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΤΟΥ ΣΕΙΡΙΟΥ ΚΑΙ ΑΦΟΥ ΑΠΟΦΑΣΙΣΑΝ ΝΑ ΤΟΥΣ ΕΚΠΟΛΙΤΙΣΟΥΝ ΕΒΑΛΑΝ ΠΛΩΡΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΕΙΡΙΑΚΗ ΑΣΤΡΟΠΥΛΗ. ΟΤΑΝ ΟΜΩΣ ΒΡΕΘΗΚΑΝ ΕΚΕΙ ΑΝΑΚΑΛΥΨΑΝ ΟΤΙ ΟΙ ΠΛΑΝΗΤΕΣ ΠΕΡΙΞ ΤΟΥ ΣΕΙΡΙΟΥ ΗΤΑΝ ΕΓΚΑΤΕΛΕΛΕΙΜΕΝΟΙ ΔΙΟΤΙ ΟΙ ΜΑΥΡΟΥΛΗΔΕΣ ΣΤΟ ΜΕΤΑΞΥ ΕΙΧΑΝ ΜΕΤΑΚΟΜΙΣΕΙ ΣΤΗ ΓΗ, ΟΠΟΤΕ ΜΗΝ ΕΧΟΝΤΑΣ ΤΙΠΟΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΕΙΠΑΝ ΝΑ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΟΥΝ ΚΙ ΑΥΤΟΙ ΣΤΑ ΧΝΑΡΙΑ ΤΟΥΣ. ΟΤΑΝ ΛΟΙΠΟΝ ΟΙ ΠΡΟΓΟΝΟΙ ΜΑΣ ΚΑΤΕΦΤΑΣΑΝ ΣΤΗ ΓΗ ΤΑ ΑΡΑΠΑΚΙΑ ΕΙΧΑΝ ΗΔΗ ΜΕ ΚΑΠΟΙΟΝ ΤΡΟΠΟ ΜΕΤΑΤΡΑΠΕΙ ΣΕ “ΑΥΤΟΧΘΟΝΕΣ” ΚΑΙ ΕΙΧΑΝ ΑΠΩΛΕΣΕΙ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΓΝΩΣΕΙΣ ΤΟΥΣ ΑΠΟ ΤΟ ΕΝΔΟΞΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ ΤΟΥΣ, ΚΙ ΕΤΣΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΥ ΗΡΘΑΝ ΑΠΟ ΑΝΔΡΟΜΕΔΑ ΜΕΣΩ ΣΕΙΡΙΟΥ ΚΑΤΑΦΕΡΑΝ ΝΑ ΕΚΤΕΛΕΣΟΥΝ ΤΗΝ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΤΟΥΣ ΣΤΟ ΑΚΕΡΑΙΟ (=ΕΚΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ ΜΑΥΡΩΝ).

  ΠΩΣ ΔΕΝ ΤΟ ΕΙΧΑ ΣΚΕΦΤΕΙ ΤΟΣΟ ΚΑΙΡΟ ?

 4. Είναι γνωστό ότι το 90% των ριζών των λέξεων της Σανσκριτικής είναι ΚΟΙΝΕΣ ΜΕ αυτές της Ελληνικής,Πράγμα που σημαίνει ότι κάποτε στον πλανήτη ΓΗ,υπήρχε κοινή γλώσσα!…Και όταν λέμε κοινή γλώσσα εννοούμε ότι τόσο το σημαίνον όσον και το σημαινόμενον έχουν την ΙΔΙΑ ΈΝΝΟΙΑ π.χ.,στην …Χαβάη(απομονωμένο νησί μέχρι τον προ περασμένο αιώνα)στην ντόπια γλωσσολαλιά, ΑΕΤΟ=ΑΕΤΌΣ(ΤΟ ΑΡΠΑΚΤΙΚΌ ΠΤΗΝΟ)!- ΛΑΟΥΙ,(λαμβανομένης υπ’όψιν και της τάσης των Χαβανέζων να ομιλούν με φωνήεντα)=ΛΑΟΣ,και θα μπορούσα μα σου γράψω ΕΚΑΤΟΝΤΆΔΕΣ ανάλογες λέξεις!-Αυτοί οι απομακρυσμένοι Λαοί κάποτε όντως είχαν μιά κοινή γλώσσα,Παγκοσμίως!…Σ’αυτούς του Λαούς,ΜΗΝ ΕΝΤΑΞΕΙΣ τους Ευρωπαίους ,γιατί αυτοί τις περισσότερες λέξεις τους που έχουν ταυτότητα ΕΛΛΗΝΙΚΉ, τις πήραν είτε από τις Ελληνικές αποικίες στα εδάφη τους,είτε σαν κατακτητές(Ρωμαίοι)!…Οι χαμένοι στα νησιά του Ειρηνικού λαοί ,καθώς και οι ερυθρόδερμοι Νοτίου ΚΑΙ Βορείου Αμερικής.Αλλά και οι Ασιάτες Ινδοί.ΗΤΑΝ ΧΡΉΣΤΕΣ αυτής της πανάχαιας Πανγήινης γλωσσολαλιάς!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Loading…

0

Οι τροφές με τα περισσότερα φυτοφάρμακα

Η Παγκόσμια Τράπεζα (Όργανο της Νέας Τάξης) στην Ανακεφαλαιοποίηση των τεσσάρων Συστημικών Τραπεζών