Ειδοποίηση έκτακτης ανάγκης για βαλλιστικους πυραύλους στάλθηκε λανθασμένα στους ανθρώπους στη Χαβάη

Οι άνθρωποι στη Χαβάη δέχτηκαν σοβαρές προειδοποιήσεις απο τα μέσα ενημέρωσης το πρωί του Σαββάτου, προειδοποιώντας του για ένα πυραυλο που πλησιαζει και παρατρυντοντας τους ανθρώπους να αναζητήσουν καταφύγιο, τελικα οι αρχές δήλωσαν γρήγορα ότι το μήνυμα στάλθηκε από λάθος.

“ΒΑΛΙΣΤΙΚΗ ΠΥΡΑΥΛΙΚΗ ΑΠΕΙΛΗ ΠΟΥ ΕΡΧΕΤΑΙ ΣΤΗΝ HAWAII”. “ΒΡΕΙΤΕ ΑΜΕΣΩΣ ΚΑΤΑΦΥΓΙΟ. ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΣΚΗΣΗ. “Λίγο αργότερα, η Υπηρεσία Διαχείρισης Έκτακτης Ανάγκης της Χαβάης και η Διεύθυνση Έκτακτης Ανάγκης της Χονολουλού ενημέρωσαν τους οπαδούς τους στο Twitter ότι δεν υπήρχε τελικα πυραυλική απειλή για τη Χαβάη.

Ο δήμαρχος της Χονολουλού Κερκ Κάλντγουελ και ο Τούλσι Γκάμπαρντ (Δ-Χαβάη) δήλωσαν επίσης ότι το μήνυμα ήταν ενας «ψευδής συναγερμός». Σύμφωνα με πληροφορίες, οι αρχές διερευνούν τον τρόπο αποστολής της ειδοποίησης. Το αίτημα για σχολιασμό που εγινε στην υπηρεσια ΕΜΑ της Χαβάη δεν εχει απαντηθει ακομα!

θα είχα παθει κοκομπλοκο αν είχα λάβει αυτή την ειδοποίηση στο τηλέφωνό μου.

Εχετε ξαναδει εναν ψεύτικο συναγερμό σαν αυτό;

Πρόταση βιβλίου απο το Κατοχικά Νέα ΤΙΤΛΟΣ :


Κοσμικό Ταξίδι

Η επιστημονική μέθοδος ψυχικής παρατήρησης εξ αποστάσεως (ΠΕΑ) οπως αναπτυχθηκε απο τον αμερικάνικο στρατό..

Το Κοσμικό Ταξίδι είναι μια λεπτομερής εξέταση δύο γνωστών εξωγήινων ευφυών κοινωνιών. Συγκεκριμένα, αυτό το βιβλίο είναι το αποτέλεσμα της παρατήρησης, επί χρόνια, εξωγήινων πολιτισμών των οποίων οι δραστηριότητες εδώ στη Γη είναι ιδιαίτερα έντονες και καταφανείς.

Επιγραμματικά το Κοσμικό Ταξίδι περιγράφει την ιστορία δύο εξωγήινων κόσμων οι οποίοι πέθαναν και πώς ορισμένοι από αυτούς που επέζησαν από το θάνατο της πατρίδας τους προσπάθησαν να φτάσουν εδώ, στη Γη

ΤΙΜΗ 15,90€ + 1.80 ΕΥΡΩ ΑΝΤΙΚΑΤΑΒΟΛΗ + Για Αττική 2,10 μεταφορικά- Για Επαρχία 2.60

ΑΓΟΡΑ ΜΕ ΑΝΤΙΚΑΤΑΒΟΛΗ
Loading...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *