17:37 - 26/01/2021

Έγραψα ήδη για κλωνοποιημένα μωρά μετά την το πρώτο Great Reset, έχω μια ενδιαφέρουσα εικόνα της Greta.

Τίποτα δεν είναι όπως φαίνεται. Επισήμως, αυτά πρέπει να είναι κουτιά για τα πρόωρα μωρά, θερμοκοιτίδες. Αλλά λοιπόν, γιατί δεν τα πήραν οι αγαπητοί τους γονείς όταν ήταν έξω, όπως θα ήταν το κανονικό; Διότι μετά το αρχικό Great Reset δεν είχαν απομείνει σχεδόν καθόλου άνθρωποι / γονείς. Οι εικόνες φαίνεται να λένε μια εντελώς διαφορετική ιστορία από ό, τι μας είπαν. Μία μάλιστα γράφει ότι μπορεί να μεγαλώσει ένα παιδί 12 μήνες σε μια ώρα.

Πριν από 150 χρόνια, ο κόσμος φαινόταν αρκετά άδειος, παρά τα τεράστια κτίρια και τις μεγάλες πόλεις, τόσο από άποψη πληθυσμού όσο και από άποψη περιβάλλοντος / τοπίου. Συχνά το έδαφος φαίνεται βρώμικο και λασπωμένο και υπάρχουν λίγα δέντρα ή κανένα. Τις επόμενες δεκαετίες, μπορείτε να δείτε τις πόλεις να ανοίγουν αργά, να πρασινίζουν και απλώς να αποκαθίστανται. Σύμφωνα με πληροφορίες, πολλές άλλες μεγάλες κατασκευές έχουν ανεγερθεί σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα. Αλλά αν κοιτάξετε παλιές φωτογραφίες, μπορείτε να δείτε ότι πολλά από τα κτίρια ήταν αρκετά παλιά και φαίνεται ότι οι ημερομηνίες ανακαίνισης / ανοικοδόμησης πολλών κτιρίων δόθηκαν ως ημερομηνίες κατασκευής.

Γιατί ποιος μπορούσε να τα κατασκευάσει τόσο γρήγορα; Άτομα με ΚΑΡΑ, επίσης συχνά σε λασπωμένο έδαφος; Χαχαχαχχαχαχαχααχαχαχααααα

Και είναι περίεργο πώς τα μωρά εμφανίστηκαν τότε. Θα το έκαναν οι γονείς στα βιολογικά τους παιδιά; Σας ενδιαφέρει συνήθως το παιδί σας; Αλλά αυτά τα μωρά μοιάζουν με περισσότερο με ΑΓΑΘΑ, όλα τα ίδια μεγέθη, ακριβώς όπως φτιάχτηκαν. Και υπήρχαν πολλές από αυτές τις εταιρείες θερμοκοιτίδας τις επόμενες δεκαετίες. Ο Martin A. Countey, ο γιατρός hatch doctor, είχε επιδιώξει αυτό για 40 χρόνια.

ΚΛΩΝΟΙ της αρκούδας, ΑΨΥΧΑ ΟΝΤΑ για αυτό οι μαριονέτες κρέατος οι ΟΡΓΑΝΙΚΕΣ ΠΥΛΕΣ φθάσανε από 50% από το 1μκε έτος στο σημερινά συντριπτικό ποσοστό του 95%.

Για αυτό πάντα μετράει το 5% του πληθυσμού για τις διάφορες λειτουργίες.

Τότε υπήρχαν αμέτρητα (((ορφανοτροφεία))) εκείνη την εποχή. Μπορείτε συχνά να δείτε τους επενδυτές σας (ελίτ / παράσιτα) σε πολλές φωτογραφίες, καθώς φαίνεται να αξιολογούν τα (((αγαθά τους))).

Οι πιο φαινομενικά ταλαντούχοι φαίνεται να πηγαίνουν στα σχολεία, ενώ οι φαινομενικά λιγότερο ταλαντούχοι τους στέλνουν ως σκλάβους για την ανοικοδόμηση μιας νέας οικονομίας. Στα βιβλία της ΨΕΥΤΙΚΗΣ ιστορίας αυτό ονομάστηκε (((((βιομηχανική επανάσταση))))).

Αυτά τα ψίχουλα προς το παρόν φίλοι μου. Καταλαβαίνετε αν και πολύ αμφιβάλω που σας οδηγούν; Νομίζετε ότι έχετε δικαιώματα και ότι σας ανήκουν τα παιδιά σας; Λάθος προνόμια μόνο που τα αφαιρεί ο αφέντης σας όποτε γουστάρει.
Απολαύστε τώρα το νέο Great Reset με τα πανάκια τα ζουμάκια και τα QR . Άντε και καλά κρασιά.

Και φυσικά ΚΑΛΟΦΑΓΩΤΟΙ

@Ίων Μάγγος

Loading...
Σχετικά με Κατοχικά Νέα
Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα ! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Σχόλια Αναγνωστών (3)

  1. ΑΣΧΕΤΟΣ ΑΔΑΗΣ 01/26/2021 @ 7:54 ΜΜ

    Καλησπέρα δεν είναι δυνατόν να γνωρίζουμε σε ποιό επίπεδο έχει φθάσει η κλωνοποίηση.
    Οπου και να έχει φθάσει ,πιθανότατα υπολείπεται του photoshop.
    Το photoshop εδώ και χρόνια αποτελεί ένα ασφαλές βαγόνι για χρονοταξίδια ..

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*