Εφορία: «Δεν δεχόμαστε πληρωμές από τον Σώρρα»

Μέχρι και 60 ευρώ πληρώνουν οι οπαδοί του για να στείλουν τα απίθανα εξώδικα σε ΔΟΥ, Ταμεία και τράπεζες, με τα οποία ζητούν να εξοφληθούν οι οφειλές τους από τα 600 δισ. δολάρια του Αρτέμη ΣώρραΑντιμέτωποι με τη δέσμευση των τραπεζικών λογαριασμών και των ακινήτων τους βρίσκονται οι «Ελληνες Αυτόχθονες Ιθαγενείς», δηλαδή όσοι πίστεψαν τον Αρτέμη Σώρρα και αντί να ρυθμίσουν τα χρέη τους σε εφορίες, ασφαλιστικά ταμεία και τράπεζες, κατέθεσαν εντολή εξουσιοδότησης για την αποπληρωμή του προσωπικού τους χρέους από τα… 600 δισ. δολάρια που ο πρόεδρος της ΜΚΟ «Ελλήνων Συνέλευσις» ισχυρίζεται ότι βρίσκονται κατατεθειμένα σε τραπεζικό λογαριασμό.

Ηδη ορισμένες ΔΟΥ έχουν ξεκινήσει την αποστολή έγγραφων απαντήσεων στις εξώδικες δηλώσεις, ζητώντας από τους αιτούντες να βρουν μια ρεαλιστική λύση για την αντιμετώπιση του χρέους τους, θυμίζοντάς τους ταυτόχρονα ότι απειλούνται με κατάσχεση των περιουσιακών στοιχείων τους. Για τους οπαδούς του κ. Αρτέμη Σώρρα, η διαδικασία αυτή αποδεικνύεται ιδιαίτερα κοστοβόρα, καθώς τα μέλη πληρώνουν εγγραφή, συνδρομή, αλλά και ένα ποσό για την κατάθεση των εξωδίκων που τους διανέμει. O κ. Σώρρας τάζει «οριστικό ξεχρέωμα από τράπεζες, Δημόσιο, ασφαλιστικά ταμεία και δημόσιο χρέος» στους πολίτες σε ομιλίες του στα γραφεία της «Ελλήνων Συνέλευσις», τα οποία ξεφυτρώνουν σαν μανιτάρια σε όλη την Ελλάδα, αλλά και σε κάθε άλλο πιθανό ή απίθανο σημείο.

Ενδεικτικά, μόνο τον τελευταίο μήνα έχει βγάλει λόγους σε καφενείο στη Λακωνία, σε ξενώνα στο Τσοτύλι Κοζάνης και σε καφετέρια στην Κω. Δεκάδες άνθρωποι, όλων των ηλικιών, σπεύδουν για να τον ακούσουν να τους εξηγεί ότι όχι μόνο δεν χρωστάνε, αλλά τους χρωστάνε κιόλας.

Και αν κάποιος θα συμφωνούσε με το επιχείρημα ότι την περίοδο των μνημονίων έχει φτωχοποιηθεί και γι’ αυτό δεν μπορεί να αντεπεξέλθει στους λογαριασμούς του, πόσο αληθινή μοιάζει η πληροφορία ότι δικαιούται μερίδιο από τα 600 δισ. δολάρια των ΗΠΑ που είναι κατατεθειμένα σε κηδεμονευόμενο λογαριασμό υπέρ της Κυρίαρχης Ελληνικής Δημοκρατίας, ή από τα… 115 τρισ. δολάρια Αμερικής που βρίσκονται στις ελληνικές τράπεζες; Κι όμως, είναι αρκετοί εκείνοι που όχι μόνο πείθονται, αλλά διεκδικούν αυτό το μερίδιο προκειμένου να αποπληρώσουν τα χρέη τους, συμπληρώνοντας τα στοιχεία τους στην πολυσέλιδη εντολή εξουσιοδότησης. Οπως είναι λογικό, όμως, τα εξώδικα των μελών της οργάνωσης του κ. Σώρρα δεν παράγουν το παραμικρό έννομο αποτέλεσμα για την Εφορία.

Το «ΘΕΜΑ» αποκαλύπτει την απάντηση που έστειλε αρμόδια ΔΟΥ στο εξώδικο πολίτη, με το οποίο ζητούσε να πληρωθεί το χρέος του από την αμύθητη περιουσία που επικαλείται ο κ. Σώρρας. Οπως σημειώνεται στην απάντηση, η Εφορία δέχεται μετρητά, επιταγές ή κάρτες και όχι τα έγγραφα του προέδρου της «Ελλήνων Συνέλευσις».  Ειδικότερα, η εξόφληση οφειλών προς το Δημόσιο «διενεργείται σε Πιστωτικά Ιδρύματα ή στα ΕΛΤΑ με τη χρήση κωδικού πληρωμής και κατ’ εξαίρεση στις ΔΟΥ, με άμεση πληρωμή από τους οφειλέτες (μετρητά, επιταγές ή πιστωτικές/χρεωστικές κάρτες), με χρέωση τραπεζικού λογαριασμού του οφειλέτη, ή με κατάθεση χρημάτων που εισπράχθηκαν για διάφορες αιτίες από άλλες υπηρεσίες, αρχές ή πρόσωπα». Η προϊσταμένη της ΔΟΥ ενημερώνει τον αιτούντα ότι σε περίπτωση που αδυνατεί να καταβάλει μετρητά, μπορεί να πουλήσει σε τρίτο άτομο κάποιο ακίνητο και τα χρήματα να αποδοθούν απευθείας στην Εφορία. Τέλος, υπενθυμίζει στον πολίτη ότι ο προϊστάμενος της ΔΟΥ υποχρεούται να επιδιώξει την είσπραξη των ληξιπρόθεσμων χρεών προς το Δημόσιο «λαμβάνοντας όλα τα προβλεπόμενα αναγκαστικά (κατάσχεση ακινήτων, κατάσχεση κινητών είτε στα χέρια του οφειλέτη, είτε κινητών και απαιτήσεών του εν γένει εις χείρας τρίτων), ποινικά και λοιπά μέτρα κατά των οφειλών για τη διασφάλιση των συμφερόντων του Δημοσίου». Η εντολή εξουσιοδότησης δεν είναι δωρεάν, καθώς κοστίζει μέχρι και περίπου 60 ευρώ συν το ποσό της εγγραφής και της μηνιαίας συνδρομής. «Τι είναι όμως αυτό το ποσό μπροστά στην ολική διαγραφή του χρέους σου;» υποστηρίζουν οι οπαδοί του Αρτέμη Σώρρα.Θεραπεία της σεξουαλικής ανικανότητας

Το φυτικο σκεύασμα που θεραπεύει τα προβλήματα σεξουαλικής ανικανότητας χωρις καμία παρενέργεια

Το μοναδικό 100% φυτικό σκεύασμα που θεραπεύει το πρόβλημα και δεν το συντηρεί οπως αλλα χημικά γνωστά προιόντα με παρενέργειες

ΤΙΜΗ 29,00

ΜΑΘΕΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

 Powered by WebCash


Εφορία: «Δεν δεχόμαστε πληρωμές από τον Σώρρα» - Εικόνα 0

Φωτογραφία από την συγκέντρωση των οπαδών Σώρρα στην Αρχαία Ολυμπία

Φυλλάδια στα διόδια
Αρχικά κάποιος θα πρέπει να γίνει μέλος στην «Ελλήνων Συνέλευσις» προκειμένου να έχει πλήρη κάλυψη για όσο καιρό θα διαρκέσει η υπόθεσή του. Αυτό θα γίνει σε ένα από τα δεκάδες γραφεία που έχουν ανοίξει σε όλη την Ελλάδα. Μάλιστα κατά καιρούς τα μέλη μοιράζουν και ενημερωτικά φυλλάδια στα διόδια. Αφού ο πολίτης ενημερωθεί για τις θέσεις του φορέα, θα πληρώσει 10 ευρώ για την εγγραφή του, ενώ θα καταβάλλει και 5 ευρώ κάθε μήνα ως συνδρομή.

Στη συνέχεια ο ενδιαφερόμενος θα πρέπει να συμπληρώσει στην εξώδικη δήλωση-εντολή εξουσιοδότησης το ονοματεπώνυμο, το πατρώνυμο, τη διεύθυνση κατοικίας και το ΑΦΜ του. Τα στοιχεία αυτά συμπληρώνονται κατά δήλωση, χωρίς δηλαδή την προσκόμιση κάποιου επίσημου εγγράφου για ταυτοποίηση. Αμέσως παρακάτω συμπληρώνει τον οργανισμό στον οποίο θα σταλεί, δηλαδή την Εφορία, το ασφαλιστικό ταμείο ή την τράπεζα.

Είναι εντυπωσιακό το γεγονός ότι δεν αναγράφεται το ποσό της οφειλής. Εξάλλου είτε χρωστάει κάποιος 1.000 ευρώ, είτε 10.000, είτε 100.000, τα 600 δισ. δολάρια αρκούν για να καλυφθούν όλοι…

Στην περίπτωση που η εντολή αφορά χρέος σε Εφορία ή ασφαλιστικό ταμείο, ο αιτών θα πληρώσει στο γραφείο του κ. Σώρρα το ποσό των 25 ευρώ, για τα έγγραφα και τον δικαστικό επιμελητή που θα προσκομίσει στο υπουργείο Οικονομικών αντίγραφο της αίτησης. Αν το χρέος αφορά τράπεζα, θα πληρώσει 21 συν 35 ευρώ στον δικαστικό επιμελητή.

Εφορία: «Δεν δεχόμαστε πληρωμές από τον Σώρρα» - Εικόνα 1

Το εξώδικο με το οποίο ο οπαδός του Αρτέμη Σώρρα και κατά δήλωσή του «ΕΛΛΗΝΑΣ ΑΥΤΟΧΘΩΝ ΙΘΑΓΕΝΗΣ» ζητά από την Εφορία να εισπράξει τις οφειλές του από τα 600 δισ.

Εφορία: «Δεν δεχόμαστε πληρωμές από τον Σώρρα» - Εικόνα 2

Η ΔΟΥ απαντά στον αιτούντα ότι η εξόφληση γίνεται με μετρητά, επιταγές ή πιστωτικές/χρεωστικές κάρτες και υπενθυμίζει ότι αν δεν ρυθμίσει το χρέος του απειλείται με κατάσχεση της κινητής και ακίνητης περιουσίας του

Η εξώδικη δήλωση-εντολή εξουσιοδότησης αποτελείται από 12 σελίδες, στις οποίες εξηγείται αναλυτικά πώς θα αποπληρωθεί το χρέος του πολίτη. Ο αιτών δηλώνει «ΕΛΛΗΝΑΣ ΑΥΤΟΧΘΩΝ ΙΘΑΓΕΝΗΣ», ο οποίος υφίσταται «μια ανοίκεια, όλως παράνομη προσβολή κάθε ατομικού και κοινωνικού μου δικαιώματος», συνεπεία «της διαχρονικής άσκησης της εξουσίας καθ’ υπέρβασιν (ήτοι κατά ΝΟΣΦΙΣΙΝ) από το πολιτικό κατεστημένο και ειδικότερα από την όλως καταχρηστική εισδοχή της χώρας μας στα μνημόνια από το 2010». Προσθέτει δε ότι «πρόσφατα υπέπεσαν στην αντίληψή μου ατράνταχτες αποδείξεις ότι έχω καταστεί πλουσιότερος εν αγνοία μου» και καλεί την Εφορία, το ασφαλιστικό ταμείο ή την τράπεζα να εισπράξει το ιδιωτικό του χρέος από τα 600 δισ. δολάρια των ΗΠΑ, τα οποία έχουν κατατεθεί από τον κ. Σώρρα σε κηδεμονευόμενο λογαριασμό υπέρ της Κυρίαρχης Ελληνικής Δημοκρατίας. «Στην περιουσία αυτή έχω καταστεί κύριος και τελικός δικαιούχος μεριδίου και εγώ, όπως αυτό έχει οριστεί από τον ίδιο τον νόμιμο αποκλειστικό νομέα, κάτοχο και διαχειριστή, Αρτέμη Σώρρα». Εναλλακτικά η Εφορία, το ασφαλιστικό ταμείο ή η τράπεζα μπορούν να εισπράξουν το ιδιωτικό χρέος από τα 115 τρισ. δολάρια Αμερικής που, σύμφωνα με το εξώδικο, φυλάσσονται στις ελληνικές τράπεζες από καταθέσεις και κληρονομικά κεφάλαια και ειδικότερα από τα 2,3 τρισ. ευρώ που έχουν εγκριθεί, μεταξύ άλλων, «για την αποπληρωμή βεβαιωμένων οφειλών προς το Δημόσιο, των εκκαθαρισμένων οφειλών προς τις τράπεζες, των επιχειρήσεων και των νοικοκυριών». Καθόλου άσχημα με μόλις 25 ευρώ.

Μάλιστα στο εξώδικο σημειώνεται ότι αν εντός πέντε ημερών από την κοινοποίησή του δεν εκτελεστεί η εντολή και η είσπραξη της οφειλής με τους ανωτέρω τρόπους, ο αιτών διατηρεί το δικαίωμα να στραφεί κατά του υπουργείου Οικονομικών και κάθε άλλου αρμοδίου, επικαλούμενος τις αρχές του Συντάγματος και τις διεθνείς συνθήκες αναφορικά με τα δικαιώματα του ανθρώπου και των αυτοχθόνων πληθυσμών.

Εφορία: «Δεν δεχόμαστε πληρωμές από τον Σώρρα» - Εικόνα 3

Ο κ. Αρτέμης Σώρρας σε μία από τις ομιλίες του ενημερώνει τους «αυτόχθονες ιθαγενείς» της Ελλάδας ότι θα τους πληρώσει τα χρέη από τα 600 δισ.

Εφορία: «Δεν δεχόμαστε πληρωμές από τον Σώρρα» - Εικόνα 4

Οπαδοί του Σώρρα με πλακάτ και φυλλάδια καλούν τους συνέλληνες να αποδεχτούν τη… δωρεά των 600 δισ.

protothema.gr

23 thoughts on “Εφορία: «Δεν δεχόμαστε πληρωμές από τον Σώρρα»

 1. Ανώνυμος says:

  Μάλιστα. Αυτός ο Σορρος σωρρας.. Λέει μόνος του ότι έχει αυτά τα χρήματα που δεν τα έχει δει κανείς άλλος… Και οι οπαδοί του είναι κυρίως αμορφωτοι…Τι μου θυμίζει.. Τι μου θυμίζει. .

 2. ANEFIX says:

  Κορόιδα υποστηρικτές τού Ψώρρα..χαχαχα. Θα σάς φάει τα λεφτά ρε και μετά θα την κάνει για άλλες πολιτείες. Με τόσα δις που λέει ότι έχει, είναι δυνατόν να σάς ζητάει συνδρομές ρε χαζιοβιόληδες που τον πιστεύετε; Τι να πω ρε πούστη μου, πηγαίνετε ρε κορόιδα να εγγραφείτε στο κίνημά του και να σάς βάλει να ορκιστείτε στο…καθαγιασμένο νερό τού Καματερού..εεε συγγνώμη, τού Δία ήθελα να πω.

 3. Ανώνυμος says:

  εσείς τι προτείνεται λοιπόν? να τρέξουμε στις εφορίες να διακανονίσουμε τα χρέη μας? φτάνει με τους φοβικούς πια, αφήστε τον κόσμο να κάνει ότι καταλαβαίνει κι εσείς μπορείτε να περιμένετε στις ουρές για να πληρώσετε.

 4. ανωνυμος says:

  εσείς τι προτείνεται λοιπόν? να τρέξουμε στις εφορίες να διακανονίσουμε τα χρέη μας? φτάνει με τους φοβικούς πια, αφήστε τον κόσμο να κάνει ότι καταλαβαίνει κι εσείς μπορείτε να περιμένετε στις ουρές για να πληρώσετε.

  • ΕΛ says:

   ΑΝ ΕΚΑΝΕΣ ΤΟ ΚΟΠΟ ΝΑ ΨΑΞΕΙΣ,ΕΙΝΑΙ ΨΕΥΤΟΠΑΠΑΔΕΣ ΠΟΥ ΝΤΥΘΗΚΑΝ Κ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΕΣ Κ ΜΑΛΙΣΤΑ Ο ΕΝΑΣ ΑΠΟ ΔΑΥΤΟΥΣ ΕΧΕΙ ΠΟΛΑ ΒΙΝΤΕΟ ΣΤΟ ΥΟΘΤΘΒΕ ΟΤΙ ΝΤΥΝΕΤΑΙ Κ ΤΟ ΠΑΙΖΕΙ…ΒΕΒΑΙΑ ΛΙΓΟ ΝΑ ΕΨΑΧΝΕΣ Κ ΝΑ ΜΗΝ ΕΤΡΩΓΕΣ ΟΤΙ ΣΟΥ ΣΕΡΒΙΡΟΥΝ …ΜΑΛΙΣΤΑ ΤΟΝ ΕΝΑ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΝ ΕΙΧΑΝ ΒΓΑΛΕΙ Κ ΣΤΑ ΚΑΝΑΛΙΑ ….ΖΗΤΩ Ο ΔΙΑΣ Κ Ο ΘΡΥΛΟΣ ΜΟΝΟ ΟΥΓΚ ΛΕΜΕ

 5. CyBerBerkut says:

  EDO O GIATROS APO TIN XALIKDA DIMITRIS ANTONIOU EXI KATATHESI MINISIS PERI ESXATIS PRODOSIAS KAI EPIKALITE TO ARTHRO 120 TOU SINTAGMATOS KAI DEN EXI GINI TIPOTA AKOMA EXI FTASI AUTO STON ARIO PAGO.

  LES NA SOTHI I KATASTASI EOS TO DIKASTIRIO TIS XAGIS ???

  • Heron says:

   Στους αστροναύτες έμεινες ; Αυτοί ισχυριζόνται πως θα μας σώσουν οι φίλοι τους οι Πλειάδιοι . Τους άκουσα να το λένε σε συγκέντρωσή τους . Οι τύποι είναι ψεύτες, παράφρονες και φανατικοί !

 6. ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΑΠΟ ΚΑΡΔΙΤΣΑ says:

  ΜΕ ΑΦΟΡΜΗ ΤΑ ΛΕΓΟΜΕΝΑ ΤΟΥ ΠΡΩΤΟΥ ΣΧΟΛΙΑΣΤΗ… ΑΠΟ ΚΑΙΡΟ ΠΟΥ ΠΡΟΞΕΝΟΥΣΕ ΕΝΤΥΠΩΣΗ ΑΥΤΗ Η ΟΜΟΙΟΤΗΤΑ ΟΝΟΜΑΤΩΝ. SOROS-ΣΩΡΡΑΣ, ΚΑΙ OSAMA-OBAMA..

 7. ΝΙΚΟΣ says:

  ΔΕΝ ΤΟΝ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΕ ΠΙΑ .ΤΩΡΑ ΘΑ ΑΝΑΛΑΒΕΙ Η ΔΙΚΑΙΩΣΗΝΗ ΝΑ ΚΑΘΑΡΗΣΗ .ΤΙ ΜΟΥ ΘΥΜΗΖΕΙ ΑΥΤΗ Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΚΑΙ ΑΥΤΗ ΝΕΚΡΟΥΣ .ΒΡΕ ΤΙ ΜΟΥ ΘΥΜΗΖΕΙ ????????? ΟΤΑΝ ΤΡΩΝΕ ΤΑ ΤΣΟΥΤΣΕΚΙΑ , ΠΕΡΙΜΕΝΕ ΜΕΓΑΛΟ ΣΑΜΑΤΑ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *