Η έδρα του ΔΝΤ είναι πιθανό να μεταφερθεί στο Πεκίνο την επόμενη δεκαετία, λέει η Λαγκάρντ

Η έδρα του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου (ΔΝΤ) είναι πιθανό να μεταφερθεί στο Πεκίνο μέσα στα επόμενα δέκα χρόνια, εάν η κινεζική οικονομία συνεχίσει εντός της δυναμικής αναπτυξιακής της πορείας και το ΔΝΤ εξακολουθήσει να μεταρρυθμίζεται, δήλωσε η Κριστίν Λαγκάρντ, γενική διευθύντρια του ΔΝΤ, σύμφωνα με το κινεζικό πρακτορείο ειδήσεων Xinhua.

Μία από τις ουσιαστικές προτεραιότητες του ΔΝΤ για την επόμενη δεκαετία, είναι η καλύτερη αντιπροσώπευση των οικονομιών των κρατών-μελών του, τόνισε η Λαγκάρντ μιλώντας σε εκδήλωση δεξαμενής σκέψης με έδρα την Ουάσινγκτον ( Center for Global Development).

“Προκειμένου να παρακολουθεί άμεσα τις εξελίξεις το ΔΝΤ θα πρέπει να είναι όσο πιο αντιπροσωπευτικό γίνεται, ενώ εάν οι σημερινές αναπτυξιακές τάσεις συνεχιστούν αυτό θα σημαίνει πως κάποιες μεγάλες αναπτυσσόμενες οικονομίες που βρίσκονται αντιμέτωπες με τον κίνδυνο να μην εκπροσωπούνται όπως πρέπει, τελικά θα έχουν καλύτερη εκπροσώπηση εντός του ΔΝΤ,” πρόσθεσε η ίδια.

Υπάρχει η πιθανότητα για το ΔΝΤ, να μεταφέρει την έδρα του στο Πεκίνο, εάν η κινεζική οικονομία συνεχίσει ν’ αναπτύσσεται με την παρούσα οικονομική δυναμική κι αν θα υπάρχει καλύτερη εκπροσώπησή της, εντός του ταμείου, τόνισε η Λαγκάρντ.

25/07/2017 07:53
ΑΠΕ-ΜΠΕ-Xinhua
Πεκίνο

mignatiou.com


Pendant «Black Knight»

ΤΟ ΙΣΧΥΡΟΤΕΡΟ ΜΕΝΤΑΓΙΟΝ ΟΡΓΟΝΙΤΗΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ.ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Loading...

2 thoughts on “Η έδρα του ΔΝΤ είναι πιθανό να μεταφερθεί στο Πεκίνο την επόμενη δεκαετία, λέει η Λαγκάρντ

 1. Ανώνυμος says:

  Είναι πολύ φυσικό μια τέτοια εξελίξει… το οικονομικό θαύμα της Κίνας οφείλεται στους Χάζαρους τραπεζίτες… οι Χάζαροι έβαλαν τα κεφάλαια, οι Κινέζοι θυσίασαν το εργατικό δυναμικό τους, για το κέρδος των Χάζαρων τραπεζιτών, λαμβάνοντας ως αντίτιμο hi tech τεχνολογία και τεχνογνωσία, μεταξύ Χάζαρων και Κινέζων υπάρχει μια στενή σχέση κέρδους. Το Δ.Ν.Τ. είναι ένας οικονομικός βραχίονας της Παγκόσμιας Τράπεζας που ανήκει επί το πλείστον στους Χάζαρους τραπεζίτες. Η Παγκόσμια τράπεζα ιδρύθηκε στις Η.Π.Α. έπειτα από τη διάσκεψη στο Μπρέτον Γουντς, λίγο πριν το τέλος του Β΄Π.Π. και αποτελούσε τον προάγγελο του παγκόσμιου ρόλου των Η.Π.Α. Οι ΗΠΑ και η Βρετανία πρωταγωνίστησαν σε αυτήν τη διάσκεψη… αλλά τίποτα άλλο! Το ότι το Δ.Ν.Τ. επίκεινται να μεταφερθεί στην Κίνα, σημαίνει 2 πράγματα α) ότι οι Χάζαροι θέλουν να κάνουν πέρα τους Αγγλοσάξονες από το παγκόσμιο παιχνίδι, και β) ότι η κίνα τα επόμενα χρόνια, θα πρέπει να μεταλλαχθεί σημαντικά δια της επεκτάσεως, ώστε να μετουσιωθεί προς τον Ειρηνικό ωκεανό, στις Ηνωμένες Πολιτείες Κίνας. Η ορολογία Ηνωμένες πολιτείες Κίνας, αναγράφεται για πρώτη φορά σε παγκόσμιο επίπεδο, και θα χρησιμοποιηθεί ευρέως τα επόμενα χρόνια. Αυτά.

 2. Mario says:

  However we believe even the cabal wants a clean transfer of power to keep their sins under cover, and we know the Chinese would like as much time before the holiday shopping season as possible to jump start the world economy.
  So there’s incredible «get-it-done-yesterday» pressure being asserted from both ends of the deal. Everything is coming to a head at a speed of light pace.
  Believe, don’t believe… either way, it’s your choice, your life and your reality.
  http://inteldinarchronicles.blogspot.gr/2017/07/eye-spy-gcrrv-intel-sitrep-wednesday.html

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *