in

Έδωσε στη 2χρονη κόρη της το κινητό για να παίξει και αγόρασε καναπέ από το ίντερνετ

Στήριξε το εργο του Κατοχικά Νέα

Η μικρή αντί να παίξει αποφάσισε να κάνει μια μικρή ανακαίνιση στο σπίτι.

Μια μητέρα έδωσε στην κόρη της, η οποία είναι 2 ετών, το κινητό της για να παίξει λίγη ώρα.

Ωστόσο αυτό που συνέβη δεν το πίστευε η μητέρα της μικρής.

Το κοριτσάκι σε αυτό το διάστημα πρόλαβε να παραγγείλει έναν καναπέ 350 λιρών από το Amazon.

Αξίζει να σημειωθεί πως λίγες μέρες νωρίτερα είχαν πάει μαζί σε μαγαζί όπου κοίταξαν για καναπέ. Έτσι η μικρή αποφάσισε να το… πάρει πάνω της και να ασχοληθεί με τις αλλαγές της διακόσμησης.

Όσο η μητέρα της κοιτούσε καναπέδες στο μαγαζί, το μόλις 2 ετών κορίτσι της είπε: «Μαμά δώσε μου το κινητό σου».

Η γυναίκα της το έδωσε και λίγες μέρες μετά έλαβε ένα μήνυμα που ανέφερε την ημερομηνία παραλαβής του καναπέ.

Η μητέρα της μικρής ωστόσο αποφάσισε να τον πουλήσει, σε πιο χαμηλή τιμή, καθώς οι χρεώσεις για την μεταφορά και την παραλαβή ήταν αρκετά μεγάλες.

Συγκεκριμένα έγραψε στην αγγελία: «Πωλείται καινούριος καναπές, τον οποίο αγόρασε κατά λάθος η μικρή μου κόρη. Δεν μπορώ να τον επιστρέψω».

Όμως τελικά η Amazon της επέστρεψε όλο το ποσό των χρημάτων και παράλληλα της έδωσε την επιλογή να κρατήσει τον καναπέ ή να τον δωρίσει.

Επίσης, την ενημέρωσαν ότι η λειτουργία «1 κλικ» στους λογαριασμούς της είχε απενεργοποιηθεί, ώστε να μην της συμβεί ξανά κάτι παρόμοιο.

Η Ισαμπέλα ελπίζει πως η εμπειρία της θα γίνει παράδειγμα για άλλους γονείς που δίνουν τα τηλέφωνά τους στα παιδιά τους για να μείνουν ήρεμα.

gazzetta.gr

Report

What do you think?

Written by Κατοχικά Νέα

Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια!
Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα ! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Οι 20 εταιρείες που ευθύνονται για πάνω από το 1/3 των παγκόσμιων εκπομπών άνθρακα

Αγοράζει πολύ χρυσό η Κεντρική Τράπεζα της Τουρκίας