ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Δευτέρα, 31 Αυγούστου 2026
«Οι λαοί που
ξεχνούν την ιστορία τους
είναι καταδικασμένοι
να την ξαναζήσουν.»
Κ
ΚΑΤΟΧΙΚΑ ΝΕΑΗ ΑΛΗΘΕΙΑ ΔΕΝ ΞΕΧΝΑ
«Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΕΛΘΟΝ.
ΕΙΝΑΙ ΟΔΗΓΟΣ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ.»

ΔΡΑΜΑΤΙΚΕΣ ΣΤΙΓΜΕΣ στην Γερμανική Βουλή: «Είμαστε κοντά σε ΠΥΡΗΝΙΚΟ πόλεμο, το Βερολίνο θα ΚΑΤΑΣΤΡΑΦΕΙ»! (Αποκλειστικό ΒΙΝΤΕΟ)

· Γιώργος Μαριόλης

Τελειώνουν τα αστεία…

Στην Γερμανική Βουλή, 586 βουλευτές ψήφισαν υπέρ της παράδοσης βαρέων όπλων στην Ουκρανία. Η απόλυτη πλειοψηφία των υποστηρικτών προήλθε από τα κόμματα των Πρασίνων, την Ένωση, το SPD και το FDP. Η πλειοψηφία της Αριστεράς και του δεξιού AfD το καταψήφισε.

Ο Φρίντριχ Μερτς, πρόεδρος του CDU (χριστιανοδημοκράτες), σθεναρός υποστηρικτής της στρατιωτικής βοήθειας για την Ουκρανία, είχε επικρίνει στην ομιλία του τον Καγκελάριο Σολτς για την «διστακτική του στάση», επειδή δεν ήθελε να προμηθεύσει βαρέα όπλα στον ουκρανικό στρατό.

Δέχτηκε τότε έντονη κριτική για αυτό από τον βουλευτή της Αριστεράς, Κλάους Ερνστ. Τον κατηγόρησε ότι οδήγησε τη Γερμανία όλο και πιο κοντά σε μια μεγάλη σύγκρουση, συμπεριλαμβανομένου του πυρηνικού πολέμου!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Τα λόγια είναι δραματικά λόγια, καθώς ο Γερμανός βουλευτής είπε ευθέως πως το Βερολίνο θα καταστραφεί, καθώς σε περίπτωση πυρηνικού πολέμου η Γερμανία θα πληγεί…

el.gr

ΔΙΑΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΗ ΓΝΩΣΗ • Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΟΙΡΑΖΕΤΑΙ
Facebook X WhatsApp Viber Telegram
ΣΥΝΕΧΙΣΕ ΤΗΝ ΑΝΑΓΝΩΣΗ

ΜΗ ΦΥΓΕΙΣ ΑΚΟΜΑ

Τρία σχετικά θέματα που αξίζει να δεις

Κοινοβούλιο της Γερμανίας στο ΒερολίνοΔΙΕΘΝΗ

Γερμανία: Το AfD προηγείται με 42% στη Σαξονία-Άνχαλτ — Ο Μερτς προειδοποιεί για φυγή επενδύσεων

Τρίπολη Λιβύης και λιβυκές σημαίεςΔΙΕΘΝΗ

Λιβύη: Συμφωνία για εκλογές μέσα σε 24 μήνες — Μπορεί να κλείσει ο κύκλος της διχοτόμησης;

Βιομηχανική δραστηριότητα στην ΚίναBusiness

Κίνα: Η βιομηχανία πλησιάζει το όριο ανάπτυξης αλλά οι υπηρεσίες μένουν αδύναμες — Το εύθραυστο μήνυμα του PMI

3 απαντήσεις στο “ΔΡΑΜΑΤΙΚΕΣ ΣΤΙΓΜΕΣ στην Γερμανική Βουλή: «Είμαστε κοντά σε ΠΥΡΗΝΙΚΟ πόλεμο, το Βερολίνο θα ΚΑΤΑΣΤΡΑΦΕΙ»! (Αποκλειστικό ΒΙΝΤΕΟ)”

  1. Δείτε το οπωσδήποτε.

    warnews247.gr/emfylios-stis-ipa-douglas-mcgregor-stelnoume-tous-oukranous-na-pethainoun-choris-kamia-elpida-olethria-lathi-bainten/

  2. Το σλόγκαν που χρησιμοποιώ είναι ότι, “τα γλυκοφαγια, έχουν πικροχεσια μετά” αιματοκυλησαν την Ευρώπη, στραγγαλισαν οικονομικά την ΕΕ, ξεσκίσατε την Ελλάς, λυπάμαι μόνο τις ψυχές που θα φύγουν, και δεν θα είναι προετοιμασμενες.

  3. ΘΑ ΠΕΡΠΑΤΑΣ 2 ΩΡΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟ ΜΥΑΛΟ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΘΑ ΒΛΑΣΤΗΜΙΣΟΥΝ ΤΗΣ ΜΑΝΑΣ ΤΟΥΣ ΤΟ ΓΑΛΑ.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

elΕλληνικά