Μην ξεχνατε οτι η συνεχεια λειτουργιας του Ελευθερου Ελληνικου κοινωνικου δικτυου https://Hellasbook.gr στηριζετε αποκλειστικα στης δικες σας δωρεες!

00:38 - 17/06/2023

Δρ Ντέιβιντ Μάρτιν στο Κοινοβούλιο της Ευρωπαϊκής Ένωσης: “Όταν η φωνή της λογικής φιμώνεται”

Ακολουθηστε μας στο Τελεγκραμ καναλι μας, εκει δεν υπαρχει φιμωση και μπορειτε παντα να μαθαινετε την πληροφορια μας

Αυτό είναι το πιο σημαντικό βίντεο που θα παρακολουθήσετε φέτος. Εκατομμύρια άνθρωποι σκοτώθηκαν μέσω της Κόβιντ-19 με σκοπό το κέρδος.
Ο Δρ David MARTIN στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο: “Ο SARS δημιουργήθηκε από τον άνθρωπο και η Κόβιντ19 ήταν μια σκόπιμη απελευθέρωση, ένας χημικός και βιολογικός πόλεμος και μια προμελετημένη τρομοκρατική ενέργεια που διαπράχθηκε εναντίον της ανθρωπότητας”.

Ο Δρ David Martin (https://www.davidmartin.world/about/), ιδρυτής και πρόεδρος της M-CAM ®, μιας κορυφαίας εταιρείας διαχείρισης χρηματοοικονομικών κινδύνων, σχεδιαστής ποσοτικών δεικτών, δημιουργός πολλών εταιρειών, εμπειρογνώμονας αναθεώρησης διπλωμάτων ευρεσιτεχνίας, ερευνητής με δημοσιεύσεις στο δίκαιο, την ιατρική, τη μηχανική, αφού ξόδεψε αυτά τα χρόνια για να φέρει στην επιφάνεια την αλήθεια, παρουσιάζει την έκθεσή του στη Διεθνή Σύνοδο Κορυφής Covid III στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο.

Στην ομιλία του στις 3 Μαΐου 2023, αποκαλεί την Κόβιντ19 μια πράξη προμελετημένης εγχώριας τρομοκρατίας, έναν χημικό και βιολογικό πόλεμο που διαπράττεται κατά της ανθρωπότητας.

Ο κορονοϊός αναγνωρίστηκε ως παθογόνο με δυνατότητα τροποποίησης και χρήσης για βιολογικό πόλεμο ήδη από το 1965 και μετατράπηκε σε χίμαιρα τη δεκαετία του 1970.

Η πρόθεση ήταν να δημιουργηθεί μια ευρεία αποδοχή των εμβολίων μέσω της πυροδότησης μιας παγκόσμιας πανδημίας.

Ο Δρ Μάρτιν παρουσίασε τα ακόλουθα αποκαλυπτικά, τεκμηριωμένα σημεία μέσα από ένα λεπτομερές χρονοδιάγραμμα:
1965: Ο κορονοϊός, ένας τροποποιημένος παράγοντας που προκαλεί ασθένεια, ανακαλύφθηκε από τους επιστήμονες. “Αργότερα αρχίσαμε να μαθαίνουμε πώς να τροποποιούμε έναν κορονοϊό εισάγοντας τον σε ζώα, όπως σκύλους και χοίρους”, δήλωσε ο Δρ Μάρτιν.

1990: Ιδρύεται το πρώτο εμβόλιο της Pfizer για την πρωτεΐνη ακίδας του κορονοϊού με βάση την πρακτική της τροποποίησης σε ζώα. Αμέσως μετά, οι φαρμακοβιομήχανοι ανακάλυψαν ότι τα εμβόλια για τον κορονοϊό δεν λειτουργούσαν.

“Επειδή ο κορονοϊός είναι ένα ευμετάβλητο μοντέλο, μεταλλάσσεται”, δήλωσε ο Martin.

“Κάθε ιατρική δημοσίευση κατέληξε στο συμπέρασμα ότι ο κορονοϊός ξεφεύγει από τα εμβόλια επειδή τροποποιείται και μεταλλάσσεται πολύ γρήγορα για να αναπτυχθεί κάποιο εμβόλιο”.

Χιλιάδες δημοσιεύσεις αναφέρονται σε αυτά τα ευρήματα.

2002: Το Πανεπιστήμιο της Βόρειας Καρολίνας κατοχυρώνει με δίπλωμα ευρεσιτεχνίας έναν κλώνο του κορονοϊού με “ελαττωματικό μολυσματικό πολλαπλασιασμό”.

Η ερμηνεία της φράσης από τον Δρ Μάρτιν είναι: “ένα όπλο που θα μπορεί να στοχεύσει άτομα, αλλά δεν έχει παράπλευρες απώλειες σε άλλα άτομα”.

Συνέχισε να εξηγεί πώς η εν λόγω πατέντα κατατέθηκε το 2002 σε έργο που χρηματοδοτήθηκε από τον Άντονι Φάουτσι του NIAID και “μυστηριωδώς προηγήθηκε του SARS 1.0 κατά ένα χρόνο”, καταλήγοντας στο συμπέρασμα ότι ο SARS δεν εμφανίστηκε στη Γουχάν, ούτε ήταν φυσικό φαινόμενο.

“Ο SARS είναι η έρευνα που αναπτύχθηκε από τους ανθρώπους, η οπλοποίηση ενός μοντέλου συστήματος ζωής για να επιτεθεί πραγματικά σε ανθρώπους και το κατοχύρωσαν με δίπλωμα ευρεσιτεχνίας το 2002”, υποστήριξε ο Δρ Μάρτιν.

2016: Δημοσιεύθηκε ένα άρθρο σε περιοδικό το οποίο ανέφερε: “Ο κορονοϊός SARS είναι έτοιμος για την εμφάνιση στον άνθρωπο”, συνέχισε να εξηγεί ο Δρ Μάρτιν”.

Θα μπορούσατε να ρωτήσετε, ήταν ο κορονοϊός έτοιμος για την εμφάνιση στον άνθρωπο; “Ήταν ο WIV1 – [Ιός του Ινστιτούτου Ιολογίας του Γουχάν-1]. Έτοιμος για την εμφάνιση στον άνθρωπο το 2016 στα πρακτικά της Εθνικής Ακαδημίας Επιστημών”.

2017/2018: Η ακόλουθη φράση μπήκε ευρέως στην ιατρική κοινότητα: “Θα υπάρξει τυχαία ή σκόπιμη απελευθέρωση ενός αναπνευστικού παθογόνου”, υποστήριξε ο Δρ Μάρτιν.

Συνέχισε να διαβάζει μια δήλωση από τα πρακτικά της Εθνικής Ακαδημίας Επιστημών το 2015.

“Μέχρι μια κρίση μολυσματικής νόσου να είναι πραγματικά παρούσα, και στο όριο της έκτακτης ανάγκης που σε μεγάλο βαθμό συχνά αγνοείται. Για να διατηρηθεί η χρηματοδοτική στήριξη και μετά την κρίση, είπε, πρέπει να αυξήσουμε την αντίληψη του κοινού για την ανάγκη ιατρικών αντιμέτρων, όπως ένα εμβόλιο κατά της γρίπης ή κατά του κορονοϊού. Ένας βασικός μοχλός είναι τα ΜΜΕ και η οικονομία θα ακολουθήσει το αφήγημα. Πρέπει να χρησιμοποιήσουμε αυτό το αφήγημα προς όφελός μας για να οδηγηθούμε στα πραγματικά θέματα. Οι επενδυτές θα ανταποκριθούν αν δουν κέρδος στο τέλος της διαδικασίας”.

Ο Δρ Martin ολοκλήρωσε την παρουσίασή του λέγοντας:

“Η φύση έχει λεηλατηθεί. Όλη αυτή η ιστορία ξεκίνησε το 1965, όταν αποφασίσαμε να εκμεταλλευτούμε ένα φυσικό μοντέλο και να αρχίσουμε να το χειραγωγούμε. Η επιστήμη λεηλατήθηκε όταν οι μόνες ερωτήσεις που μπορούσαν να γίνουν ήταν οι ερωτήσεις που είχαν εγκριθεί υπό την προστασία της πατέντας του CDC, του FDA, του NIH και των αντίστοιχων οργανισμών τους σε όλο τον κόσμο.”

“Δεν είχαμε ανεξάρτητη επιστήμη, είχαμε καπελωμένη επιστήμη. Και δυστυχώς, δεν υπήρχε καμία ηθική εποπτεία κατά παράβαση όλων των κανόνων που υπερασπιζόμαστε.”

“Η δουλειά μας σήμερα είναι να πούμε τέλος στην έρευνα του κέρδους λειτουργίας, τελεία και παύλα. Όχι άλλη οπλοποίηση της φύσης, τελεία και παύλα.”

“Και το πιο σημαντικό, όχι πια πατρονάρισμα της επιστήμης από τις εταιρείες για το δικό τους συμφέρον, εκτός αν αναλάβουν 100% την ευθύνη του προϊόντος για κάθε τραυματισμό και κάθε θάνατο που επιφέρουν.”

Σας Ενδιαφερουν:

Πώς να προστατεύσετε τον εαυτό σας και να θεραπευτείτε κατά τη διάρκεια μιας επιδημίας;
OMG ΠΡΟΙΟΝΤΑ
6 γεγονότα σχετικά με τα μαξιλάρια από αφρό μνήμης που θα σας ξετρελάνουν!
OMG ΠΡΟΙΟΝΤΑ
Η ΜΆΧΗ ΜΟΥ ΚΑΤΆ ΤΗΣ ΨΩΡΊΑΣΗΣ-DR.DERM
OMG ΠΡΟΙΟΝΤΑ
Προσοχή, κυστίτιδα: τι πρέπει να γνωρίζετε για την ασθένεια και πώς να την θεραπεύετε σωστά
OMG ΠΡΟΙΟΝΤΑ
Πώς έχω απαλλαγεί από τις σκασμένες φτέρνες και τους κάλους των ποδιών μου στο σπίτι
OMG ΠΡΟΙΟΝΤΑ
Στο Ισραήλ έμαθαν να γιατρεύουν τους άντρες από την προστατίτιδα μέσα σε 2-3 εβδομάδες, μια και για ...
OMG ΠΡΟΙΟΝΤΑ
Πώς να θεραπεύσετε την προστατίτιδα;
OMG ΠΡΟΙΟΝΤΑ
Επαναφορά της όρασης με 1 κύκλο θεραπείας χωρίς χειρουργική επέμβαση και ραντεβού με γιατρούς
OMG ΠΡΟΙΟΝΤΑ
Μόνο η γνώση διακρίνει έναν άρρωστο από έναν υγιή, γνώμη ειδικού για τη θεραπεία του διαβήτη
OMG ΠΡΟΙΟΝΤΑ
Υπερηχητικό απωθητικό τρωκτικών και εντόμων
OMG ΠΡΟΙΟΝΤΑΕπιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

  • Applying discount code. Please wait...

Μην ξεχνατε οτι η συνεχεια λειτουργιας του Ελευθερου Ελληνικου κοινωνικου δικτυου https://Hellasbook.gr στηριζετε αποκλειστικα στης δικες σας δωρεες!

Θελεις να κανεις ενα δωρο στον εαυτο σου;

Δες την Κατηγορια με τα προιοντα μας

Ακολουθηστε μας στο Τελεγκραμ καναλι μας, εκει δεν υπαρχει φιμωση και μπορειτε παντα να μαθαινετε την πληροφορια μας

Σχετικά με Χειραγώγηση του νου απο τα μέσα μαζικής προπαγάνδας

Σχόλια Αναγνωστών (1)

  1. Ερημίτης στο βουνό 06/17/2023 @ 9:37 ΠΜ

    Τέλειο το βίντεο αλλά η αλήθεια είναι ΤΡΑΓΙΚΗ!!! Τούς τα είχε πει πριν μια δεκαετία και τί έγινε;;; Όλα έγιναν σύμφωνα με το σχέδιο των Επικυρίαρχων…τώρα μιλάει στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο και τί έγινε;;; Είδατε κανέναν να νιώθει απειλή;;; Τον άφησαν να τα πει!!! Γιατί;;;; Ήδη το 70%εχει χτυπηθεί…. απλά περιμένουν να δουν την συγκομιδή τους σε δύο-τρια χρονακια…θα ξεσηκωθεί κανείς;;;; Θα ξυπνήσουν τα πρόβατα;;; Ας γελάσω….

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*