Δωρεάν πίτσα για πάντα σε αυτούς που θα κάνουν τατουάζ το σήμα της Dominο’s Pizza

Η εταιρεία αποφάσισε να χαρίσει δωρεάν πίτσα για τα επόμενα 100 χρόνια σε όποιον κάνει τατουάζ με το σήμα της – Μετά την πρωτοφανή ανταπόκριση των Ρώσων, προχώρησε στην αυστηροποίηση των όρων του διαγωνισμού «Καθίστε κάτω σας παρακαλούμε. Τα νέα μπορεί να σας σοκάρουν… Κάθε ένας που θα κάνει ένα τατουάζ με το σήμα μας θα πάρει ένα πιστοποιητικό για δωρεάν πίτσα για 100 χρόνια!».

Κι αν σε πολλούς ακούγεται απίστευτο, πρόκειται για πραγματική ανακοίνωση της Domino’s Pizza, που απευθύνθηκε με τον τρόπο αυτό στο κοινό της Ρωσίας, προσφέροντας 100 πίτσες το χρόνο για τα επόμενα 100 χρόνια.

Οι όροι της εταιρείας ήταν απλοί. Οι χρήστες θα έπρεπε:

Α. Να κάνουν τατουάζ με το σήμα της Domino’s Pizza σε ορατό σημείο του σώματος

Β. Να ποστάρουν φωτογραφία με το τατουάζ στο σώμα τους στα κοινωνικά δίκτυα με το hashtag #dominosnavsegda και αμέσως μετά

Γ.Να πάρουν ένα πιστοποιητικό που θα τους επιτρέπει να παίρνουν δωρεάν 100 πίτσες το χρόνο για 100 χρόνια. Οι μετέχοντες θα έπρεπε να υποβάλλουν τις φωτογραφίες μέχρι τις 31 Οκτωβρίου 2018, ενώ η ανακοίνωση διευκρίνιζε ότι θα γινόταν πιστοποίηση της αυθεντικότητας των τατουάζ.


Pendant «Black Knight»

ΤΟ ΙΣΧΥΡΟΤΕΡΟ ΜΕΝΤΑΓΙΟΝ ΟΡΓΟΝΙΤΗΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ.ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Присядьте, пожалуйста) Новость может шокировать! Если ты любишь фан, веселье, экстрим, азарт… 😜😜😜Если любишь удивлять…

Gepostet von Домино'с Пицца Россия – Доставка 30 минут am Freitag, 31. August 2018

Πλημμύρισαν τα social media

Η ανακοίνωση δημοσιεύτηκε την περασμένη εβδομάδα, ενώ η κυκλοφορία της έγινε μέσω των social media. Η προσφορά είχε πρωτοφανή επιτυχία, καθώς τα ρωσικά κοινωνικά δίκτυα γέμισαν με φωτογραφίες από τατουάζ εκατοντάδων ανθρώπων που ήθελαν τη δωρεάν πίτσα.

View this post on Instagram

#доминоснавсегда

A post shared by Артемий (@plushka_zavarnaya) on

View this post on Instagram

#доминоснавсегда

A post shared by SDOXHN SYKA (@paketikshmali) on

View this post on Instagram

Domino’s Pizza запускает акцию, в рамках которой любой участник, сделавший татуировку с логотипом компании на видном месте, получает сертификат на приобретение бесплатной пиццы в течение ста лет😍😍🤗 Условиями участия в акции является наличие перманентной татуировки с логотипом компании на одном из видных мест, не закрытых одеждой, и фото в Instagram, Facebook или Vkontakte с хэштегом #доминоснавсегда. Татуировка может быть обыграна любым образом, но наличие логотипа обязательно. Торжественное награждение сертификатами участников акции будет проводиться 31 октября 2018 года, где также будет проверяться подлинность сделанных татуировок.Сертификат также будет включать в себя приобретение любой пиццы Domino’s на протяжении всей жизни участника в размере не более 100 штук в год. К участию в акции допускают лиц старше 18 лет. #доминоснавсегда #s_horeca #synergy

A post shared by Университет Синергия (@horeca_synergy) on

Οι κανόνες έγιναν πιο αυστηροί Με δεδομένο ότι οι φωτογραφίες στο Instagram, το Facebook και την ρωσική πλατφόρμα Vkontakte ήταν εκατοντάδες, η Domino’s αναγκάστηκε να θέσει πιο αυστηρούς όρους.

Η εταιρεία διευκρίνισε ότι μόνον «οι πρώτοι 350 άνθρωποι» που πόσταραν φωτογραφίες με τα τατουάζ στα κοινωνικά δίκτυα θα λάμβαναν φωρεάν γεύματα, ενώ προειδοποίησαν ότι ενώ τα τατουάζ θα μπορούσαν να έχουν οποιοδήποτε χρώμα, το μέγεθός τους θα έπρεπε να έχουν μήκος τουλάχιστον 2 εκατοστών.

Επίσης, η αλυσίδα κυκλοφόρησε μία φωτογραφία που διευκρίνιζε ποια θεωρούσε «ορατά σημεία του σώματος» στα οποία θα έπρεπε οι χρήστες να κάνουν το τατουάζ.

Gepostet von Домино'с Пицца Россия – Доставка 30 минут am Montag, 3. September 2018

«Φίλοι μας, έχουμε ήδη 350 συμμετέχοντες» Όμως ακόμη κι έτσι οι μετέχοντες δεν κάμφθηκαν, με αποτέλεσμα η Domino’s να διακόψει το διαγωνισμό, ανακοινώνοντας ότι καλύφθηκαν οι 350 συμμετοχές.

«Φίλοι μας, έχουμε ήδη 350 συμμετέχοντες. Δεν δεχόμαστε νέα τατουάζ. Εάν είστε ήδη σε στούντιο με τατουάζ και κάνετε ένα θα μπείτε στη λίστα των συμμετεχόντων.

Αλλά περιμένουμε τις φωτογραφίες σας πριν τις 12. Για όσους θα κάνουν τατουάζ αργότερα, θα σας συνιστούσαμε να ακυρώσετε το ραντεβού, καθώς δυστυχώς, δεν θα μπορέσουμε να σας συμπεριλάβουμε», έγραψε η εταιρεία στη σελίδα της στο Facebook.

Друзья, у нас уже есть 350 участников!!! Новые татуировки по акции #доминоснавсегда не принимаем! Сразу отвечаем тем,…

Gepostet von Домино'с Пицца Россия – Доставка 30 минут am Montag, 3. September 2018

Ωστόσο ούτε η συγκεκριμένη ανακοίνωση πτόησε τους Ρώσους που συνέχισαν να κάνουν τατουάζ. Μόνο στο Instagram έγιναν πάνω από 80 αναρτήσεις μετά την ανακοίνωση του τερματισμού της καμπάνιας, ενώ περισσότερες έγιναν στο facebook και το VKontakte.

Η εταιρεία αποφάσισε να απαντήσει σε χρήστες που συνέχισαν να ποστάρουν, ενημερώνοντάς τους ότι θα επικοινωνήσει μαζί τους προσωπικά για να κανονίσουν τα βραβεία τους.

View this post on Instagram

#доминоснавсегда

A post shared by @ easy_anthony on

tilestwra.com

Loading...

6 thoughts on “Δωρεάν πίτσα για πάντα σε αυτούς που θα κάνουν τατουάζ το σήμα της Dominο’s Pizza

  1. Αθανασιος says:

    Αρχιδια πατερα ορθοδοξες αντικομουνιστικες καπιταλ ρωσικες πουτι(α)νικες προσφορες!.το ασσοδυο των ρωσοζομπι,..ανθρακας ο θησαυρος,.. ποια εκατο χρονια? Αφου οι εξωγηινοι ηδη ετοιμαζουν εισβολη και στην ρωσια σκοτωνοντας ολους τουςρωσους!?..και μετα ντομινο.s..παντου,…για εκατο ωρες βαρυα βαρυα ειναι η μεγαλη?.προσφορα των εξωγηινων ορθοδοξων καπιταλιστων ταταρορωσων κυτοπονηρων φιλανθρωπων,..πι(ου)τσαδορων…Οι προσφορες των πουσταραδωνεξωγηινων συριζανελ, στην δεθ ακουγονται ποιο δελεαστικες στους επισεις ηλιθιους κουτοπνηρους Ελληνες που μασανε σαν τραγια!.. μια ορθοδοξη χριστιανικη καπιταλ πολυεθνικη κομουνισστικη πατριοτικη πιπα απο νεοβυζαντινα ρωσοχαζαρικα ορθοδοξα αλιεν, σε καθε βλακα ψηφοφορο αφυπνισμενο?τωρα πια.???εγκεφαλο παοκτση!..

  2. Ο τρελός του χωριού says:

    Ρεεεεεεε!! Τι χάλια είναι αυτά? Μετά περιμένει κανείς αντίσταση για το τσιπακι ελέγχου ή ότι άλλο θα είναι αυτό? Θα ταξουνε και στην νύφη ,,,θα στερήσουν και ότι μπορούν και θα τρέξουν όλοι σαν τις κότες! Βόθρος τελικά , σκέτος βόθρος !

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *