Δολοφόνησαν δημοσιογράφο έξω από το σπίτι του

Ένας δημοσιογράφος δολοφονήθηκε από αγνώστους το Σάββατο έξω από το σπίτι του στην πολιτεία του Μεξικού Τσιουάουα, όπως ανακοίνωσε η Ενωση Δημοσιογράφων της πολιτείας.

Το θύμα, ο Χεσούς Αντριάν Ροντρίγκεζ εργαζόταν σε έναν τοπικό ραδιοφωνικό σταθμό. Ο πρόεδρος της Ενωσης Ανχελ Ζούμπια ζήτησε την λήψη προληπτικών μέτρων ασφάλειας για τους συγγενείς του δημοσιογράφου και των συναδέρφων του.

Εθνική Επιτροπή Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων: 118 δημοσιογράφοι έχουν δολοφονηθεί στο Μεξικό από το 2000
Στην ανακοίνωση της η Ενωση ζήτησε την έναρξη έρευνας για να καθοριστεί κατά πόσον η δολοφονία σχετιζόταν με τις επαγγελματικές δραστηριότητες του Ροντρίγκεζ.

Το Μεξικό θεωρείται μια από τις πλέον επικίνδυνες χώρες για δημοσιογράφους, οι οποίοι πέφτουν θύματα απειλών και από τις αρχές και από το οργανωμένο έγκλημα.

Στην βόρεια πολιτείας της χώρας Τσιουάουα, που μοιράζεται πολλά χιλιόμετρα συνόρων με τις Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής δραστηριοποιούνται αρκετές συμμορίες ναρκωτικών.
ΠΗΓΗ: AΠΕ- ΜΠΕ


Θεραπεία της σεξουαλικής ανικανότητας

Το φυτικο σκεύασμα που θεραπεύει τα προβλήματα σεξουαλικής ανικανότητας χωρις καμία παρενέργεια

Το μοναδικό 100% φυτικό σκεύασμα που θεραπεύει το πρόβλημα και δεν το συντηρεί οπως αλλα χημικά γνωστά προιόντα με παρενέργειεςΜΑΘΕΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Loading...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *