18:06 - 20/12/2016

Δολοφονίες, βόμβες, τρομοκρατία, φόβος, πανικός, απαγόρευση τροφών

Δολοφονίες, βόμβες, τρομοκρατία, φόβος, πανικός, απαγόρευση τροφών.

Διμιουργούν κλίμα για μεγάλα γεγονότα, μην φοβάστε όμως με διάκριση και πίστη άμυνα στο κακόβουλο πόλεμο που σου φέρνουν. Έρθωνται γιορτές μα σε θέλουν να πέσεις στα γόνατα μην σχεδιάσεις για το νέο έτος αλλά να χαθείς στην θλίψη και τον μαρασμό των μαύρων γεγονότων. Δεν λέω να είσαι αδιάφορος ούτε να μην ανυσιχείς αφού όλα δείχνουν πως έχουμε μπει στο επόμενο στάδιο η Γερμανία μπείκε στο στόχο αν θυμάστε παλαιότερο μου άρθρο τα τρία Γ για να έρθει ο Γ ΠΠ.

Η Γαλλία ηρθε  τώρα η Γερμανία αναμονή για την επόμενη κίνηση των υποχθόνιων. Εμείς όμως πέρα από προσευχή πίστη και έργα για το καλό μας και των συνανθρώπων μας δεν μπορούμε να κάνουμε τώρα τίποτα. Η μάχη τώρα είναι πνευματική προετοιμαζόμαστε για την μεγάλη μάχη, βρίσκουμε λύσεις στα προβλήματα όσο είναι εφικτό.

Αντίσταση σε κάθε βημα μας στην λέλαπα που μας φέρνουν, ας είμαστε δυνατοί γιατί αν όπως δείχνουν οι εξελιξεις όλα είναι στο παρά πέντε, τα τρόφιμα δεν θα φτάσουν ούτε τα χρήματα, να είσαι άνθρωπος σωστός στους συνανθρώπους σου η βοήθεια θα έρθει από αυτούς και εσύ για αυτούς. Λίγα όσα χρειάζονται για πέντε ημέρες νηστείας θέλεις μην ψάχνεις για χρυσό και ύλικά αγαθά αλλά για την πνευματική δύναμη να το αποτρέψουμε.

Loading...
Σχετικά με Faros
Eίμαι ένας Έλληνας ορθόδοξος και κουζουλός που αρνούμαι ότι μου ταΐζουν τα ΜΜΕ, το σύστημα. Με παρατήρηση σφαιρική αντίληψη παίρνω κάθε απόφαση σε ότι κάνω. Με όραμα την λευτεριά του έθνους και της ανθρωπότητας από τα δεσμά της ΝΠΤ. Πιστεύω ότι όλα με την βοήθεια του θεού και με θέληση γίνονται αρκεί να προβλέψουμε κάθε κακό και με πίστη να διαβάζουμε κάθε εξέλιξη.

Σχόλια Αναγνωστών (1)

  1. ΝΕΜΕΣΙΚΟΣ 12/20/2016 @ 7:35 ΜΜ

    ΕΤΣΙ ΞΥΠΝΗΣΑΜΕ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΚΩΛΟΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ Ο ΠΡΩΤΟΣ ΠΟΥ Γ@Μ@ΜΕ ΕΙΝΑΙ Ο ΜΙΣΤΕΡ ΚΟΚΑΚΟΛΑΣ ΕΤΣΙ! ΣΙΓΑ ΣΙΓΑ ΤΑ ΕΡΠΕΤΑ ΤΟΜΠΟΥΛΟ

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*


Μην συνεχιζεις να βοηθας της σελιδες που θελουν να σου προσφερουν προπαγανδα !

Παρακαλώ απενεργοποιήστε τον AdBlocker σας! Το να εχεις adBlocker σε ανεξαρτητες σελιδες ειναι σαν να θες αυτες οι σελιδες να σταματησουν να προσφερουν δωρεαν της υπηρεσιες τους η να κλεισουν!.. Αν μας εκτιματε σαν σελιδα σας παρακαλουμε απενεργοποιηστε τον AdBlocker σας!

How to disable? Refresh