«Δικαιωματισμός». Καναδέζα trans μάνα απαιτεί να μην γραφτεί στο ληξιαρχείο το φύλο του παιδιού της

ΚΟ: H democarcy γέννησε την θεωρία του «δικαιωματισμού», η οποία με ταχείς ρυθμούς, καβαλώντας το κύμα της πολιτικής ορθότητας και της μιντιακής προπαγάνδας, εξελίχθηκε σε θρησκεία, η οποία πλέον σαρώνει τα πάντα. Σαν εισέλθεις στον ναό αυτής της νέας θρησκείας θα δεις δεξιά και αριστερά τα είδωλα της «ανοχής» και της «διαφορετικότητας», που σε οδηγούν στον κέντρο του ναού, όπου και δεσπόζει ο Μολώχ του δικαιωματισμού, ο οποίος, ως γνωστόν, απαιτεί θυσίες ζωντανών παιδιών. Και μάλιστα να ριχθούν στην φωτιά από τα χέρια των ίδιων των γονιών τους. Ω, ναι, να είστε σίγουροι ότι όλοι έχουν δικαιώματα σε αυτό το έκτρωμα που λέγεται «πολιτισμένος κόσμος», οι πολικές αρκούδες, οι λευκές τίγρεις, οι ροζ σολομοί, και οι ριγέ πιγκουίνοι, αλλά όχι και τα παιδιά*.
«Δικαιωματισμός». Καναδέζα trans μάνα απαιτεί να μην γραφτεί στο ληξιαρχείο το φύλο του παιδιού της - Εικόνα1
Διαβάζουμε στην Sun:
Ένας γονέας που αναγνωρίζει τον εαυτό του ως «μη-δυαδικό trans άτομο» (“non-binary trans person”) απαιτεί το μωρό του να έχει το πρώτο παγκόσμιο πιστοποιητικό γέννησης «αγνώστου φύλου».
Η Καναδέζα Kori Doty, η οποία έχει μουστάκι και ισχυρίζεται ότι δεν είναι ούτε άνδρας ούτε γυναίκα, αγωνίζεται να κρατήσει το φύλο του Searyl Atli εκτός κυβερνητικών αρχείων από τη γέννησή του τον περασμένο Νοέμβριο.
«Δικαιωματισμός». Καναδέζα trans μάνα απαιτεί να μην γραφτεί στο ληξιαρχείο το φύλο του παιδιού της - Εικόνα2 Η Doty, η οποία προτιμά να αναφέρεται ως «αυτοί» παρά ως «αυτός» ή «αυτή», δήλωσε στο CBC ότι «μεγαλώνει τον (;) Searyl με τέτοιο τρόπο ώστε μέχρι ‘αυτοί’ να έχουν την αίσθηση του εαυτού τους και την εντολή του λεξιλογίου τους για να μου πούν ποιοι είναι».
Οι Doty πρόσθεσαν: «Τους αναγνωρίζω ως μωρό και προσπαθώ να τους δώσω όλη την αγάπη και την υποστήριξη για να είναι το πιο ολοκληρωμένο άτομο που μπορεί να είναι εκτός των περιορισμών που έρχονται με το κουτί αγόρι και το κουτί κορίτσι».

Οι Doty είπαν: «Όταν γεννήθηκα, οι γιατροί εξέτασαν τα γεννητικά μου όργανα και έκαναν υποθέσεις (!) για το ποιος θα ήμουν, και αυτές οι εργασίες με ακολούθησαν και ακολούθησαν την αναγνώρισή μου καθ ‘όλη τη ζωή μου.
«Αυτές οι υποθέσεις ήταν λανθασμένες και τελικά έφτασα να χρειαζόμουν πολλές προσαρμογές από τότε».
«Δικαιωματισμός». Καναδέζα trans μάνα απαιτεί να μην γραφτεί στο ληξιαρχείο το φύλο του παιδιού της - Εικόνα3 Η Doty και μια ομάδα άλλων αιτούντων έχουν ήδη προσφύγει στο Δικαστήριο Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων της Βρετανικής Columbia ζητώντας να τους αναγνωρισθεί το δικαίωμα να αλλάξουν τα δικά τους πιστοποιητικά γέννησης σε μια μη δυαδική ονομασία φύλου.
Στο Ηνωμένο Βασίλειο μια παρόμοια εκστρατεία πιέζει να επιτραπεί στα βρετανικά διαβατήρια να περιλαμβάνουν ένα τρίτο φύλο για άτομα που δεν αναγνωρίζονται ως αρσενικά ή θηλυκά.
Η βρετανική κυβέρνηση δήλωσε νωρίτερα αυτό το έτος ότι επανεξετάζει κανόνες σχετικά με τον τρόπο καταγραφής των φύλων στα επίσημα έγγραφα.
«Το Ηνωμένο Βασίλειο έχει ήδη ισχυρούς νόμους για την προστασία των τρανσέξουαλ και έχουμε δεσμευτεί να προσφέρουμε περαιτέρω θετικές αλλαγές για αυτούς», δήλωσε εκπρόσωπος της κυβέρνησης τον Απρίλιο.

* Να μην ξεχάσω τον πάμπλουτο Ρονάλντο που «παρήγγειλε» δύο παιδιά κατ’οίκον.

ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ / από εδώ κι εδώ

Loading...

One thought on “«Δικαιωματισμός». Καναδέζα trans μάνα απαιτεί να μην γραφτεί στο ληξιαρχείο το φύλο του παιδιού της

  1. Πολύ φασαρία για το τίποτα says:

    Επειδή κατάντησε πολύ κουραστική όλη αυτή η φαρσοκωμωδία με τους άφυλους τους γκέι τις φεμινίστριες κλπ που επικροτούν και μάλιστα επιζητούν να μεγαλώνουν παιδιά απαιτώντας πράγματα γι’ αυτά που κατά τη δική τους λογική είναι φυσιολογικά. Προκαλώ λοιπόν το κράτος αν έχει άντερα και αν φυσικά θέλει να είναι και ισότιμο προς όλους τους πολίτες του να θεσπίσει νόμο που να λέει ότι ναι αγαπητέ/η το παιδί θα αποφασίσει μόνο του στην ενηλικίωση πως θέλει να προσδιοριστεί άλλα μέχρι εκείνη την ηλικία εσύ δεν θα έχεις καμία επαφή μαζί του και το παιδί θα είναι υπό την επίβλεψη του κράτους σε κάποιο ίδρυμα.

    Να δω τότε ρε τελειωμένοι υπάνθρωποι -γιατί τέτοιοι είστε χωρίς ηθική και αξίες- τι θα λέγατε.

    Δεν μπορεί να ζητάς το παιδί να προσδιοριστεί άφυλο αλλά να θέλεις να έχεις καθοριστικό ρόλο στην εξέλιξη του σαν οντότητα και να του μαθαίνεις τι να τρώει πώς να το τρώει να κάνει μπάνιο πώς να το κάνει να το πηγαίνεις βόλτα εκεί που θέλεις εσύ και άλλα μικρά καθημερινά πράγματα που γεμίζουν τη ζωή ενός παιδιού…, αλλά να μη μπορείς να του μάθεις αν είναι αρσενικό η θηλυκό.

    Τελειωμένη υπόθεση είσαστε και για το 4% του παγκόσμιου πληθυσμού –που λένε οι μελέτες πως είσαστε γίνετε αρκετός ντόρος γύρω από τα καμώματα σας…, το καλύτερο είναι να μην ασχολείται κανένας μαζί σας.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *