Δεν μπορώ να πιστέψω ότι αυτό συμβαίνει στην πραγματικότητα!

Δεν μπορώ να πιστέψω ότι αυτό συμβαίνει στην πραγματικότητα!

KATOXIKA NEA

Πρόταση βιβλίου απο το Κατοχικά Νέα ΤΙΤΛΟΣ : Άμεση εκπλήρωση
Κάθε σύμπτωση είναι μια πύλη για την εκπλήρωση των επιθυμιών σας.

Με τη δύναμη της συγχρονικότητας: – αποκτήστε υγεία και οικονομική ευημερία – βιώστε την αγάπη και την ψυχική αρμονία – αναπτύξτε ουσιαστικές διαπροσωπικές σχέσεις – ανακαλύψτε τον υπέρτατο σκοπό της ζωής σας. Είχατε ποτέ κάποια από τις παρακάτω εμπειρίες; – Σκέφτεστε κάποιον τον οποίο έχετε πολύ καιρό να δείτε, όταν χτυπά το τηλέφωνο. Από την άλλη άκρη της τηλεφωνικής γραμμής ακούτε τη φωνή αυτού ακριβώς του ατόμου. – Έχετε μια βαθιά επιθυμία. Ξαφνικά, απρόβλεπτα γεγονότα «συνωμοτούν» για την εκπλήρωσή της. – Βρίσκετε την ιδανική λύση σε ένα πρόβλημα• ο καλύτερός σας φίλος έχει την ίδια ακριβώς ιδέα, την ίδια χρονική στιγμή. Οι περισσότεροι σπεύδουν να χαρακτηρίσουν αυτά τα γεγονότα ως «απλές συμπτώσεις».

Αν όμως τα εξέταζαν πιο προσεκτικά, θα έβλεπαν πως αποτελούν φευγαλέες ματιές σε έναν μαγικό κόσμο όπου τα πάντα συμβαίνουν «συγχρονιστικά», όπου το παρελθόν, το παρόν και το μέλλον γίνονται ένα. Το έγκυρο και επαναστατικό αυτό βιβλίο μάς μαθαίνει -συστηματικά και πρακτικά- πώς να εφαρμόζουμε τις Αρχές της Συγχρονικότητας, ώστε να κατακτούμε κάθε στόχο και να προκαλούμε συνειδητά κάθε επιθυμητή αλλαγή σε όλους τους τομείς της ζωής μας!

ΤΙΜΗ 17,80€ + 1.80 ΕΥΡΩ ΑΝΤΙΚΑΤΑΒΟΛΗ + Για Αττική 2,10 μεταφορικά- Για Επαρχία 2.60 ΑΓΟΡΑ ΜΕ ΑΝΤΙΚΑΤΑΒΟΛΗ
Loading...

7 thoughts on “Δεν μπορώ να πιστέψω ότι αυτό συμβαίνει στην πραγματικότητα!

  • Ανώνυμος says:

   Ρε αντίχριστο βλαμμένο ποιοι να ξυπνήσουν; Οι χριστιανοί που τα ξέρουν αιώνες πριν από τους αγίους; Ακόμα ρε βλήμα δεν έχεις καταλάβει τι έχουν προρρήσει; Άντε χάσου ρε δουλάρα της μασονίας που θα μας κάνεις και κήρυγμα! Είσαι ο ορισμός του γελοίου!

  • Ανώνυμος says:

   εντάξει πες , ότι είναι beam,, ή όπως το λες..γιατί όμως συνδεόταν με το άρθρο Περίεργη Ηχώ Μετεωριτών΄…
   Μάλλον ο νους παίζει πολλά παιχνίδια..με μάτια ανοιχτά..

 1. Heron says:

  Αυτό με τους 3 ήλιους στην Σουϊδία δεν είναι κάτι καινούργιο . Το γνωρίζω τουλάχιστον εδώ και 30 χρόνια ! Είναι αντικατοπτρισμός λόγω των συγκεκριμένων συνθηκών που επικρατούν εκεί , φαινόμενο φυσικότατο και τουριστική ατραξιόν.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *