11:56 - 05/12/2017

Δεν μπορώ να πιστέψω ότι αυτό συμβαίνει στην πραγματικότητα!

Δεν μπορώ να πιστέψω ότι αυτό συμβαίνει στην πραγματικότητα!

KATOXIKA NEA

Σταμάτησα επιτέλους το κάπνισμα, χωρίς άγχος, οργή και καμία ενόχληση!!! Πλέον κάνω έναν υγιή ύπνο και δεν έχω εξάρτηση στη νικοτίνη!!! Θέλεις κι εσύ να το κόψεις;

Loading...
Σχετικά με Κατοχικά Νέα

Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε …αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια!
Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα ! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Σχόλια Αναγνωστών (7)

 1. 1
  1
  Κάπως πρέπει να εκφραστεί..
 2. 0
  1
  1,2 αν και τα κλικάρεις δεν υπάρχουν ακόμα.. ΗΡΩ
 3. 11
  3
  To ΒLUE BEAM το έχετε ακουστά; Α ΞΥΠΝΑΤΕ ΡΕ
  • 6
   18
   Ρε αντίχριστο βλαμμένο ποιοι να ξυπνήσουν; Οι χριστιανοί που τα ξέρουν αιώνες πριν από τους αγίους; Ακόμα ρε βλήμα δεν έχεις καταλάβει τι έχουν προρρήσει; Άντε χάσου ρε δουλάρα της μασονίας που θα μας κάνεις και κήρυγμα! Είσαι ο ορισμός του γελοίου!
  • 0
   0
   ενω εσυ απογονε του αυναν που ξυπνησες τι νιωθεις ακριβως?
  • 0
   0
   εντάξει πες , ότι είναι beam,, ή όπως το λες..γιατί όμως συνδεόταν με το άρθρο Περίεργη Ηχώ Μετεωριτών΄… Μάλλον ο νους παίζει πολλά παιχνίδια..με μάτια ανοιχτά..
 4. 14
  3
  Αυτό με τους 3 ήλιους στην Σουϊδία δεν είναι κάτι καινούργιο . Το γνωρίζω τουλάχιστον εδώ και 30 χρόνια ! Είναι αντικατοπτρισμός λόγω των συγκεκριμένων συνθηκών που επικρατούν εκεί , φαινόμενο φυσικότατο και τουριστική ατραξιόν.

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί