Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

12:12 - 09/07/2021

Δέν μάς αρκούσαν η λουσεφερίνη, η ακίδα, τά μικροψήγματα, οί μικροσταγόνες θυσιασμένων παιδιών, έχουμε καί τό σκατό τού τοξικού Γραφενίου σέ τέστ, μάκες, εμβόλια, καί τό 5G… Επαληθεύτηκα ξανά…

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Διαφημίσεις

Δέν μάς αρκούσαν η λουσεφερίνη, η ακίδα, τά μικροψήγματα, οί μικροσταγόνες θυσιασμένων παιδιών, έχουμε καί τό σκατό τού τοξικού Γραφενίου σέ τέστ, μάκες, εμβόλια, καί τό 5G… Επαληθεύτηκα ξανά…

Εδώ καί πολλούς μήνες ισχυριζόμουνα ότι δέν είναι όλα τά εμβόλια ίδιας δοσολογίας ούτως ώστε νά προξενείται τεχνική σύγχυση καί μέσω αυτής ανάρμοστος φανατικός διχασμός…, ούτως ώστε νά μάς γενοκτονούν σιγανά καί αργά διά νά μήν τό πάρουμε μυρουδειά σύσσωμοι, αρνούμενοι τούς εμβολιασμούς καί λιντσάρωντας τούς πανεμβολιαστές…

Έλεγα ότι κάποια εμβόλια είναι περισσότερον θανατηφόρα ώστε νά σκοτώνουν κάποια άτομα καί νά «τούς» παρέχεται συμπερασματική γνώση διά τές περαιτέρω Γενοκτονικές Θυσίες «τούς»….

Αυτά επιβεβαιώνει η κατωτέρω έρευνα, ώστε κάποια εμβόλια νά περιέχουν μέχρι 99% οξειδίου τού γραφενίου ενώ άλλα ολιγότερη ποσότητα, πάντοτε συμφώνως τής αναφοράς τής έν λόγω ερευνητικής ομάδος…

Όταν τό αίμας σάς γίνει οξυκόν/τοξυκόν, μία γενικότερη λύση υπάρχει, η κατανάλωση μεγάλων ή καί καθημερινών δόσεων αλκαλικών τροφών, ποτών καί ουσιών… Ισχυρότερη αλκαλική ουσία ώστε νά εξισορροπείται ό ζυγός μεταξύ πλάστιγγων οξέως καί αλκαλικού είναι η διττανθρακική σόδα ήτοι μαγειρική σόδα καί από τές τροφές η κατανάλωση ιχθύων. Πέρ’ απ’ αυτά ψάξετε δι’ αλκαλικές ουσίες είς τό διαδίκτυον πρίν τές κατεβάσουν…

Έξ’ όσων φαίνονται τά δηλητήρια τών εμβολίων δέν είναι ακόμη όλα γνωστά καί μέ πάσα βεβαιότητα διασταυρώνοντε, εναλλάσσοντε καί γίνοντε διαφορετικά κόκτεϊλς, ούτως ώστε ό διχασμός τών συμπερασμάτων νά διίσταντε κάτι τό οποίον εξυπηρετεί τό διαίρει καί βασίλευε τών διεθνών σατανιστών διά νά ΜΑΣ Γενοκτονήσουν πρίν προλάβουμε νά ενωθούμε…

Ισλανδοί ερευνητές ανακάλυψαν είς τήν αρχήν τής ψευδοπανδημίας σχεδόν τριάντα άγνωστους περίεργους κορωνοϊούς, αλλά η είδηση πέρασε αγνοημένη…, δηλαδή φτειάχνουν διαφορετικά κόκτεϊλς…. διά νά μάς συγχύζουν καί μέχρι νά εύρουμε τήν χρυσή τομή τής πανένωσης τών ανθρώπων, νά έχουν προχωρήσει σέ δράση, γενοκτονία καί μηχανισμούς τέτοιους ώστε η αντίδραση νά φαντάζει καί νά είναι ακόμη δυσκολότερη…

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΔΙΑΣ

Το τοξικό οξείδιο του γραφενίου φαίνεται να έχει σχεδιαστεί για να συνδέσει τον πληθυσμό με το 5G.
Το πραγματικό βιολογικό όπλο δεν είναι κανένας «ιός», αλλά είναι οι τρόποι εφαρμογής «εμβολίου» γι᾿αυτόν, μαζί με τις μάσκες και τα τέστ, όπως πραγματοποιούνται από την ίδια την κυβέρνηση που ισχυρίζεται ότι είναι ο σωτήρας μας. Ο αφανισμός μας, από αυτή την κυβέρνηση, είναι σ᾿ εφαρμογή.
Είναι το οξείδιο του γραφενίου που προκαλεί αυτό που ψευδώς αναφέρεται ως «Covid-19» ;
από τον Gary D Barnett
(εν συντομία από το henrymakow.com)
Όσον αφορά αυτή τη λεγόμενη «πανδημία», η θέση μου ήταν ότι το SARS-CoV-2 ή το «Covid-19» ήταν μια δικαιολογία… για να ενσταλάξει μεγάλο φόβο στους ανθρώπους, για να οικοδομήσει ένα σύστημα απολύτου ελέγχου των μαζών.
Το πραγματικό βιολογικό όπλο είναι προφανές ότι είναι η δηλητηριώδης ένεση που χαρακτηρίζεται εσφαλμένα ως «εμβόλιο Covid» και οι τακτικές και οι εντολές που όχι μόνο κατέστρεψαν την οικονομική δραστηριότητα, αλλά καταστρέφουν ολοκληρωτικά την υγεία και το ανοσοποιητικό σύστημα των ανθρώπων γενικά …

Μόλις πρόσφατα, αναφορές που προέρχονται από μια ομάδα γιατρών, επιστημόνων, ερευνητών και καθηγητών από τον ισπανικό οργανισμό, La Quinta Columna, έχουν δηλώσει με έμφαση ότι το εξαιρετικά τοξικό οξείδιο του γραφενίου δεν υπάρχει μόνον στα φιαλίδια «εμβολίων Covid», από τα περισσότερους κατασκευαστές φαρμακευτικών προϊόντων, αλλά εμπεριέχεται επίσης σε μάσκες και μέσω των τέστ «Covid».

Πρόκειται για πολύ εντυπωσιακές πληροφορίες, και απαντούν σε πολλές ερωτήσεις σχετικά όχι μόνον με τις παρενέργειες που υπάρχουν για πολλούς, αλλά μπορούν επίσης να φανερώσουν περαιτέρω ένα άλλο μέρος αυτής της καταχθόνιας,ύπουλης ατζέντας, που είναι ο αποπληθυσμός.

Οι μάσκες που χρησιμοποιούνται και κυκλοφορούν σήμερα περιέχουν οξείδιο γραφενίου. Όχι μόνο αυτές που έχουν ανακληθεί μέχρι σήμερα, όπως αναφέρεται από τα μμε, τα επιχρίσματα που χρησιμοποιούνται τόσο στα τέστ PCR όσο και στα αντιγόνα περιέχουν επίσης νανοσωματίδια οξειδίου γραφενίου.
Τα εμβόλια COVID σε όλες τις παραλλαγές τους, AstraZeca, Pfizer, Moderna, Sinovac, Janssen, Johnson & Johnson κ.λπ., περιέχουν επίσης σημαντική δόση νανοσωματιδίων οξειδίου του γραφενίου. Αυτό ήταν το αποτέλεσμα της ανάλυσής τους με ηλεκτρονική μικροσκοπία και φασματοσκοπία, μεταξύ άλλων τεχνικών που χρησιμοποιούνται από διάφορα δημόσια πανεπιστήμια στη χώρα μας
Το εμβόλιο κατά της γρίπης περιείχε νανοσωματίδια οξειδίου του γραφενίου και τα νέα εμβόλια κατά της γρίπης και τα νέα και υποτιθέμενα ενδορινικά εμβόλια κατά του COVID που ετοιμάζουν περιέχουν επίσης τεράστιες δόσεις νανοσωματιδίων οξειδίου του γραφενίου.

Το οξείδιο του γραφενίου είναι ένα τοξικό που δημιουργεί θρόμβους στον οργανισμό, το οξείδιο του γραφενίου είναι ένα τοξικό που δημιουργεί πήξη του αίματος. Το οξείδιο του γραφενίου προκαλεί αλλοίωση του ανοσοποιητικού συστήματος. Αποσυμπιέζοντας την οξειδωτική ισορροπία σε σχέση με τα αποθέματα γλουτάσης .
Εάν η δόση του οξειδίου του γραφενίου αυξάνεται με οποιαδήποτε οδό χορήγησης, προκαλεί την κατάρρευση του ανοσοποιητικού συστήματος και την επακόλουθη καταιγίδα κυτοκίνης.( τί εἴχαμε γράψη γιά τήν κυτοκίνη,ἐδῶ; Δοκιμασμένη «συνταγή» ! Ξανά διαβᾶστε)

Επίσης, σύμφωνα με αυτήν τη μελέτη, τα επίπεδα του οξειδίου του γραφενίου σε ορισμένα φιαλίδια «εμβολίου» περιείχαν έως και 99% οξείδιο του γραφενίου και σχεδόν τίποτε άλλο.
Αυτή η τοξίνη μπορεί να προκαλέσει πνευμονία όταν τα νανοσωματίδια εισέρχονται στους πνεύμονες. Το Graphene προκαλεί επίσης μεταλλική γεύση και φλεγμονή των βλεννογόνων που μπορεί να οδηγήσει σε απώλεια γεύσης και οσμής. Μπορεί επίσης να προκαλέσει ισχυρές μαγνητικές αποκρίσεις μέσα σε έναν οργανισμό ξενιστή και μπορεί επίσης να προκαλέσει βλάβη στα ερυθρά αιμοσφαίρια.
Όταν εναποτίθεται στις περισσότερες επιφάνειες, μπορεί να μετατραπεί σε ηλεκτρονικό αγωγό. Αυτό θα οδηγούσε κανείς σε αμφισβήτηση πολλών συμπτωμάτων «Covid» και των πιθανών χρήσεων του οξειδίου του γραφενίου στο λεγόμενο «εμβόλιο Covid-19», καθώς αυτή η ομάδα μελέτης ισχυρίζεται επίσης ότι το οξείδιο του γραφενίου προκαλεί πράγματι αυτό που περιγράφεται εσφαλμένα ως «Covid». Εάν συμβαίνει αυτό, τότε το «εμβόλιο» είναι πραγματικά το βιολογικό όπλο.

Οι πάρα πολλές ανεπιθύμητες ενέργειες της απελευθέρωσης οξειδίου του γραφενίου σε ζωντανούς οργανισμούς έχουν μελετηθεί εδώ και πολύ καιρό, αλλά σχεδόν τίποτα για αυτό δεν έχει αναφερθεί από τις φαρμακευτικές εταιρείες, την κυβέρνηση ή τα συστημικά μμε.
Στην πραγματικότητα, υπήρξε ρητή απαγόρευση οποιασδήποτε χρήσης νανοσωματιδίων στη γρίπη και τα εμβόλια «Covid» από αυτές τις ίδιες πηγές στο παρελθόν. Οι πληροφορίες σε αυτήν την έκθεση είναι συγκλονιστικές, αλλά απαιτείται λίγη προσπάθεια για την κατανόηση του υψηλού κινδύνου χρήσης αυτών των τοξικών νανο-σωματιδίων σε «εμβόλια».
Τα μικροσωματίδια του γραφενίου, και συνεπώς η ένεση του γραφενίου, μπορούν να οδηγήσουν σε σοβαρή αναπνευστική ασθένεια, συμπεριλαμβανομένου του καρκίνου του πνεύμονα. Μόλις αυτά τα σωματίδια βρίσκονται μέσα στο σώμα και στα κύτταρα, το ανθρώπινο ανοσοποιητικό σύστημα δεν έχει την ικανότητα να απαλλαγεί από αυτά τα θανατηφόρα νανοσωματίδια και γίνονται μόνιμα και μπορούν να προκαλέσουν ακραίες φυσιολογικές βλάβες στο σώμα σε κυτταρικό επίπεδο.
Βιολογικά όπλα
Τα βιολογικά όπλα μπορούν να εμφανιστούν σε πολλές μορφές, και αυτή είναι η νέα τακτική του πολέμου εναντίον του λαού από αυτήν και άλλες κυβερνήσεις. Ο πανίσχυρος παράγοντας ελέγχου της κοινωνίας και οι διεφθαρμένοι κυβερνητικοί εταίροι του δεν ενδιαφέρονται για εσάς ή τις οικογένειές σας, αλλά μόνο για την εξουσία και τον έλεγχο πάνω σας.
Το πραγματικό βιολογικό όπλο δεν είναι κανένας «ιός», αλλά είναι οι τρόποι εφαρμογής «εμβολίου» γι᾿αυτόν, μαζί με τις μάσκες και τα τέστ, όπως πραγματοποιούνται από την ίδια την κυβέρνηση που ισχυρίζεται ότι είναι ο σωτήρας μας. Ο αφανισμός μας, από αυτή την κυβέρνηση, είναι σ᾿ εφαρμογή.
Φαίνεται ότι επιδιώκεται ο θάνατος δισεκατομμυρίων ανθρώπων, και μια νέα κοινωνία «αφέντη και σκλάβων» που ελέγχεται από τους τεχνοκράτες σε ένα μετανθρώπινο περιβάλλον είναι το επιθυμητό αποτέλεσμα.
Σήμερα, η επιστημονική φαντασία έχει γίνει πραγματικότητα!
Gary D Barnett
henrymakowcom

Ἐμβόλια,μάσκες καί τέστ ὅλα περιέχουν τό τοξικό Γραφένιο

Is Graphene Oxide Causing What Is Falsely Being Referred to as ‘Covid-19?’Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Θελεις να κανεις ενα δωρο στον εαυτο σου;

Δες την Κατηγορια με τα προιοντα μας

Σχόλια Αναγνωστών (2)

  1. τελικά ίσως να αυτό να εξηγεί γιατί μαγνιτίζονται άτομα που δεν έχουν εμβολιαστει;;

  2. ΠάνοςΓέριμου 07/10/2021 @ 12:46 ΠΜ

    Οπωσδήποτε! Αφού τόσα είπαμε διά τές συχνότητες νού αλλά καί επιβοηθητικές μέσω τεχνολογίας… δέν τό γράψαμε έτσι αλλά υποτίθεται είναι αυτονόητον…

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*