Δεν είναι βιβλικό το σημάδι στα αστέρια για τις 23 Σεπτεμβρίου !

Πέραν από τα σημάδια που υπάρχουν διάσπαρτα σε βίντεο κλιπ ταινίες , κινούμενα σχέδια , ειδήσεις κοκ ..που θέλουν με κάποιο τρόπο να ασχολούμαστε με τις 23 Σεπτεμβρίου υπάρχει και ένα μεγάλο γεγονός στο ουρανό όπου έκανε πολλούς χριστιανούς να πιστέψουν ότι κάτι θα συμβεί τότε !

Σε αυτό το βίντεο λοιπον που σας δείχνουμε αυτή την φορά παρουσιαζεται η αντίθετη άποψη ..δηλαδή ότι η συγκυρία και οι θέσεις των πλανητών δεν είναι αυτό που έχει προβλεφθεί στην Αποκάλυψη και στο κεφάλαιο 12 ..!!

Να έχουμε και ένα βίντεο λοιπόν που τα λέει αλλιώς ..έτσι μπας και κατανοήσουν όλοι ότι εμείς φέρνουμε όλη την εναλλακτική είδηση προς έρευνα από όλους τους αναγνώστες και ερευνητές του χώρου και αυτό δεν σημαίνει ότι όλα όσα αναρτούνται στο κατοχικά νέα είναι μια αποδοχή μας !

Προβλέψεις , θέσεις , απόψεις και δικιά μας πληροφορία είναι όλα όσα έχουν από κάτω το όνομα του καθενός από εμάς που το έγραψε …όλα τα υπόλοιπα Ειτέα με λινκ (τωρα όχι πια μετά την φίμωση τους χούντας) είτε με το όνομα ΚΑΤΟΧΙΚΑ ΝΕΑ ..θεωρούνται ότι έχουν έρθει προς έρευνα σαν στοιχεία – πειστήρια ενός εγκλήματος που συντελείτε συνέχεια στην πραγματικότητα μας !

ΚΑΤΟΧΙΚΑ ΝΕΑ

Με την ΔΩΡΕΑ ενος "καφε" το μήνα βοηθάς στον αγώνα κατα της φίμωσης της ελευθερίας του λόγου , βοηθάς το Κατοχικα ΝΕΑ
Loading...

6 thoughts on “Δεν είναι βιβλικό το σημάδι στα αστέρια για τις 23 Σεπτεμβρίου !

    • JT says:

      Δεν χρειάζεται πάντοτε να γίνεται κάτι. Κάποια σημάδια δίνονται απλά και μονο για να αφυπνίσουν και να προειδοποιήσουν. Αυτό δεν καταρρίπτει το γεγονός ότι έστω και σαν σημάδι ή σημείο αναφοράς δεν είναι σημαντικό. Δεν έχω χρόνο αλλά όπως λέει και το βιβλίο της γεννεσης, τα άστρα και οι πλανήτες υπάρχουν για να ορίζουμε το χρόνο τις εποχές αλλά και τα σημεία. Δεν είναι απλά ένα κουμπί που απλά το πατάς και ξαφνικά όλα τελειώνουν. Το ότι ζούμε αυτό που λέγεται END TIMES, είναι γεγονός. Το αν ο κόσμος μας τελειώσει με τον τρόπο που πολλοι έχουν στο μυαλό τους αυτό είναι άλλο θέμα και αμφιλεγόμενο. Τα σημεία υπάρχουν καθημερινά ολόγυρα μας. Προσωπικά δεν χρειάζεται να δω τίποτα άλλο για να κατανοήσω την πραγματικότητα όπως αυτή είναι όπως και να καταλάβω το μεγαλείο του Ιησού Χριστού και της καθημερινής επιβεβαίωσης όσων είπε είτε ο ίδιος είτε μέσων των εκλεκτών του. Μπορεί ο καθένας να ζει στο δικό του μικρόκοσμο αυτή τη στιγμή, στο δικό του σύμπαν. Στο τέλος όμως η Αλήθεια δεν μπορεί να είναι παρά μόνο μια.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *