13:35 - 15/09/2017

Δεν είναι βιβλικό το σημάδι στα αστέρια για τις 23 Σεπτεμβρίου !

Πέραν από τα σημάδια που υπάρχουν διάσπαρτα σε βίντεο κλιπ ταινίες , κινούμενα σχέδια , ειδήσεις κοκ ..που θέλουν με κάποιο τρόπο να ασχολούμαστε με τις 23 Σεπτεμβρίου υπάρχει και ένα μεγάλο γεγονός στο ουρανό όπου έκανε πολλούς χριστιανούς να πιστέψουν ότι κάτι θα συμβεί τότε !

Σε αυτό το βίντεο λοιπον που σας δείχνουμε αυτή την φορά παρουσιαζεται η αντίθετη άποψη ..δηλαδή ότι η συγκυρία και οι θέσεις των πλανητών δεν είναι αυτό που έχει προβλεφθεί στην Αποκάλυψη και στο κεφάλαιο 12 ..!!

Να έχουμε και ένα βίντεο λοιπόν που τα λέει αλλιώς ..έτσι μπας και κατανοήσουν όλοι ότι εμείς φέρνουμε όλη την εναλλακτική είδηση προς έρευνα από όλους τους αναγνώστες και ερευνητές του χώρου και αυτό δεν σημαίνει ότι όλα όσα αναρτούνται στο κατοχικά νέα είναι μια αποδοχή μας !

Προβλέψεις , θέσεις , απόψεις και δικιά μας πληροφορία είναι όλα όσα έχουν από κάτω το όνομα του καθενός από εμάς που το έγραψε …όλα τα υπόλοιπα Ειτέα με λινκ (τωρα όχι πια μετά την φίμωση τους χούντας) είτε με το όνομα ΚΑΤΟΧΙΚΑ ΝΕΑ ..θεωρούνται ότι έχουν έρθει προς έρευνα σαν στοιχεία – πειστήρια ενός εγκλήματος που συντελείτε συνέχεια στην πραγματικότητα μας !

ΚΑΤΟΧΙΚΑ ΝΕΑ

Σταμάτησα επιτέλους το κάπνισμα, χωρίς άγχος, οργή και καμία ενόχληση!!! Πλέον κάνω έναν υγιή ύπνο και δεν έχω εξάρτηση στη νικοτίνη!!! Θέλεις κι εσύ να το κόψεις;

Loading...
Σχετικά με Κατοχικά Νέα

Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε …αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια!
Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα ! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Σχόλια Αναγνωστών (6)

 1. 16
  2
  Πολύ ενδιαφέρουσα η έρευνα! Ευχαριστώ για τις πληροφορίες. Άρα δε θα γίνει πάλι τίποτα;;
  • 11
   6
   Δεν χρειάζεται πάντοτε να γίνεται κάτι. Κάποια σημάδια δίνονται απλά και μονο για να αφυπνίσουν και να προειδοποιήσουν. Αυτό δεν καταρρίπτει το γεγονός ότι έστω και σαν σημάδι ή σημείο αναφοράς δεν είναι σημαντικό. Δεν έχω χρόνο αλλά όπως λέει και το βιβλίο της γεννεσης, τα άστρα και οι πλανήτες υπάρχουν για να ορίζουμε το χρόνο τις εποχές αλλά και τα σημεία. Δεν είναι απλά ένα κουμπί που απλά το πατάς και ξαφνικά όλα τελειώνουν. Το ότι ζούμε αυτό που λέγεται END TIMES, είναι γεγονός. Το αν ο κόσμος μας τελειώσει με τον τρόπο που πολλοι έχουν στο μυαλό τους αυτό είναι άλλο θέμα και αμφιλεγόμενο. Τα σημεία υπάρχουν καθημερινά ολόγυρα μας. Προσωπικά δεν χρειάζεται να δω τίποτα άλλο για να κατανοήσω την πραγματικότητα όπως αυτή είναι όπως και να καταλάβω το μεγαλείο του Ιησού Χριστού και της καθημερινής επιβεβαίωσης όσων είπε είτε ο ίδιος είτε μέσων των εκλεκτών του. Μπορεί ο καθένας να ζει στο δικό του μικρόκοσμο αυτή τη στιγμή, στο δικό του σύμπαν. Στο τέλος όμως η Αλήθεια δεν μπορεί να είναι παρά μόνο μια.
 2. 9
  5
  Επτά και Μία. Κοίτα ρε που ξύπνησαν μνήμες στρατού. Δεν πάμε καλά ….
 3. 12
  1
  Τίποτα !!! Όπως τόσα χρόνια !!!κανείς δεν μπορεί να ξέρει το μέλλον γιατί το μέλλον έχει πολλές πιθανότητες ..
 4. 5
  2
  Να εχουμε κατι να ασχολουμαστε….. Και να ενημερωνουμε τακτικα την ιστοσελιδα.

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί