Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

10:30 - 22/06/2021

-Δεν είμαι Χίτλερ, δεν έχω βάψει τα χέρια μου με αίμα!…

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Διαφημίσεις

Καθώς σφίγγει ο κλοιός γύρω από τα πρόσωπα που συγκάλυψαν την εργαστηριακή προέλευση του ιού ο επικεφαλής ιατρικός σύμβουλος του Λευκού Οίκου Dr. Anthony Fauci υπερασπίστηκε τον εαυτό του ενάντια στις επικρίσεις για την αποστολή μηνυμάτων και τον χειρισμό της πανδημίας του κοροναϊού σε μια νέα συνέντευξη, αποκαλώντας την καταδίκη του «τρέλα».

Στο podcast των New York Times “Sway”, ο Fauci είπε ότι πέρασε τη ζωή του προσπαθώντας να σώσει ζωές και οι επικριτές του προσπαθούσαν να τον χρωματίσουν ως “Χίτλερ”.

“Όσο πιο ακραία επιτίθενται, τόσο πιο προφανές είναι το πολιτικό τους …” Ο Fauci έχει αίμα στα χέρια του “, δήλωσε ο ειδικός των μολυσματικών ασθενειών για τους επικριτές του. “Μα αστειεύεσαι; … Εδώ είναι ένας άντρας του οποίου όλη η ζωή έχει αφιερωθεί στη διάσωση ζωών και τώρα μου λες ότι είναι σαν τον Χίτλερ; Ξέρεις, έλα.

Περισσότεροι από ένας κριτικοί χλεύασαν τον Fauci επειδή αναφέρεται στον εαυτό του στο τρίτο πρόσωπο.

Μιλούσε διαρκώς στο τρίτο πρόσωπο για τον εαυτό του με αποτέλεσμα οι ακροατές να εξοργιστούν ακόμη περισσότερο.

Οι απογοητευμένοι Αμερικανοί είναι πλέον εξαγριωμένοι και επιτίθενται στον Fauci ο οποίος πέρα από τις διαρκώς αλληλοσυγκρουόμενες οδηγίες του φρόντισε να συγκαλύψει με κάθε τρόπο κάθε πιθανότητα διερεύνησης της εργαστηριακής προέλευσης του ιού. Τα πρόσφατως δημοσιοποιημένα email του, τα οποία ελήφθησαν από την Washington Post και το BuzzFeed News, αποκάλυψαν ότι είχε πει στους συναδέλφους του ότι οι μάσκες είναι ουσιαστικά αναποτελεσματικές, κάτι που πολλοί σημείωσαν ότι δεν ταιριάζει με την αργότερα δημόσια υποστήριξη των εθνικών εντολών χρήσης της μάσκας από τους Αμερικανούς πολίτες.

Ο Fauci ανανέωσε το πρόσφατο επιχείρημα υπεράσπισης του εαυτού του ότι αυτοί που τον διαψεύδουν στην πραγματικότητα αντικρούουν την επιστήμη, διπλασιάζοντας την επιμονή του ότι η επιστήμη εξελίσσεται και ο ίδιος έχει εξελιχθεί με αυτήν.
“Οι άνθρωποι που επιτίθενται δυσφημιστικά στον Fauci λένε,” Αχ, ο Fauci μας παραπλανήθηκε “, είπε ο Fauci. «Πρώτα είπε,

«όχι μάσκες », μετά είπε« μάσκες ». Λοιπόν, επιτρέψτε μου να σας δώσω μια ιδέα: Αυτός είναι ο τρόπος που λειτουργεί η επιστήμη. ”

«Δεν είναι ζήτημα να κάνεις λάθος», είπε ο Fauci για τη σχέση του με την επιστήμη που περιβάλλει το COVID-19. “Είναι ζήτημα να ακολουθήσετε τα δεδομένα όπως έχετε, και να είστε αρκετά ταπεινοί και αρκετά ευέλικτοι για να αλλάξετε με τα δεδομένα.”

Οι κριτικοί τον κατηγόρησαν για ψέματα, ενώ άλλοι τον κατηγόρησαν να παράσχει τα «δεδομένα» στα οποία υπαινίσσεται να υποστηρίξει την υποτιθέμενη εξέλιξή του.

Tα χιλιάδες μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου από τον Fauci έδειξαν επίσης ότι είχε ενημερωθεί ότι η COVID-19 θα μπορούσε να δραπετεύσει από ένα εργαστήριο στo Wuhan της Κίνας, αλλά μίλησε έντονα ενάντια στη θεωρία πέρυσι, λέγοντας ότι ήταν σχεδόν βέβαιο ότι προήλθε φυσικά. Έκτοτε είπε ότι ως επιστήμονας, διατηρούσε πάντα «ανοιχτό μυαλό» για το θέμα, αλλά αναφέρθηκε στις αναφορές των μέσων ενημέρωσης πέρυσι αντικρούοντας αποτελεσματικά τη θεωρία διαρροής εργαστηρίου που υποστήριζε ο Λευκός Οίκος του Τρump.

Ο Fauci είπε στους NYTimes που του προσφέρουν έδαφος για να αμυνθεί ότι εξακολουθεί να κλίνει προς την πεποίθηση ότι ο ιός εμφανίστηκε φυσικά και θα ήθελε να δει πόσο σταθερά ή «αδύναμα» είναι τα στοιχεία υποστηρίζουν αναφορές ότι τρεις ερευνητές από το Ινστιτούτο ιολογίας του Wuhan ανέπτυξαν συμπτώματα τύπου COVID τον Νοέμβριο του 2019.

Την ίδια στιγμή οι αποκαλύψεις για το γεγονός ότι ο ίδιος χρηματοδοτούσε χωρίς έλεγχο τα gain of function πειράματα της Wuhan είναι συνταρακτικές! Τίποτε λιγότερο.

Η Bat Lady της Wuhan βρήκε «Όλα τα γονίδια» που απαιτούνται για να γενετικά τροποποιήσει Κοροναιούς τύπου SARS: Έκθεση 2017.

Το άρθρο, το οποίο πρόσφατα διαγράφηκε από τον ιστότοπο του Ινστιτούτου ιολογίας του Wuhan, σημειώνει επίσης ότι η Shi και οι συνεργάτες της διαπίστωσαν ότι «πολλά από τα στελέχη» θα μπορούσαν να αναπτυχθούν σε ανθρώπινα κύτταρα-σύμφωνα με το ρεπορτάζ του πάντα πολύ καλά πληροφορημένου αμερικανικού ιστοτόπου Zerohedge

Ένα ακόμη κομμάτι του παζλ της πανδημίας μπήκε στη θέση του – αφού κρυβόταν σε κοινή θέα μέχρι να εξαφανιστεί από τον ιστότοπο του Ινστιτούτου ιολογίας της Wuhan (WIV).

Ανακαλύφθηκε από την Natalie Winters του The National Pulse, μια έκθεση του Νοεμβρίου 2017 με τίτλο : “Οι νυχτερίδες στην Κίνα κουβαλούν όλα τα συστατικά για να δημιουργήσουν έναν νέο ιό SARS”, περιγράφει πώς οι ερευνητές στο WIV είχαν εντοπίσει “όλα τα γονίδια για να κάνουν SARS coronavirus παρόμοιο με το στέλεχος της επιδημίας, «μεταξύ 11 νέων στελεχών ιών που συλλέχθηκαν από νυχτερίδες.

Η «κυρία νυχτερίδα»

«Μετά από πέντε χρόνια παρακολούθησης νυχτερίδων σε μια σπηλιά στην επαρχία Γιουνάν της νότιας Κίνας, η Zhengli Shi και οι συνάδελφοί του ανακάλυψαν 11 νέα στελέχη ιών που σχετίζονται με το SARS σε νυχτερίδες πεταλοειδών (ειδικά στο Rhinolophus sinicus). Μέσα στα στελέχη, οι ερευνητές βρήκαν όλα τα γονίδια να δημιουργήσουν ένα κοροναϊό SARS παρόμοιο με το στέλεχος της επιδημίας, λέει ο Shi, ιολόγος στο Ινστιτούτο ιολογίας του Wuhan, της Κινεζικής Ακαδημίας Επιστημών.
Αυτά τα νέα στελέχη μοιάζουν περισσότερο με την ανθρώπινη έκδοση του SARS από ό, τι είχαν προηγουμένως αναγνωριστεί ιοί νυχτερίδας, λέει ο Matthew Frieman, ιολόγος στο Πανεπιστήμιο του Maryland στη Βαλτιμόρη. – Παθογόνα PLOS

Shi Zhengli

«Αναλύοντας την πλήρη γενετική σύνθεση των νέων ιών, η Shi και οι συνάδελφοί της ανίχνευσαν τα βήματα που θα μπορούσαν να έχουν προκαλέσει τον αρχικό ιό SARS. Μερικά σημεία στο DNA των ιών φαίνεται ιδιαίτερα επιρρεπή στην αναδιάταξη, επομένως η επαναμίξη γίνεται συχνά. Η μελέτη δείχνει ότι ο ανασυνδυασμός μεταξύ ιών έχει διαμορφώσει την εξέλιξη του SARS, λέει ο Μπάριτς.

Αρκετά από τα στελέχη θα μπορούσαν ήδη να αναπτυχθούν σε ανθρώπινα κύτταρα, βρήκε η ομάδα του Shi. Αυτό δείχνει “υπάρχει πιθανότητα οι ιοί που υπάρχουν σε αυτά τα νυχτερίδες να μπορούν να πηδήξουν σε ανθρώπους”, λέει ο Frieman. «Είτε θα το μαντέψουν είτε όχι».

Επίσης, το 2017, μια υποπεριοχή των Εθνικών Ινστιτούτων Υγείας (με επικεφαλής τον Δρ. Anthony Fauci) επανέλαβε τη χρηματοδότηση μιας αμφιλεγόμενης επιχορήγησης για τη γενετική τροποποίηση των κορωνοϊών νυχτερίδων στο Wuhan της Κίνας χωρίς την έγκριση ενός κυβερνητικού οργάνου εποπτείας, σύμφωνα με την Daily.

Αυτό συμβαίνει μετά από μια προσωρινή αναστολή της ομοσπονδιακής χρηματοδότησης το 2014 για έρευνα κέρδους-λειτουργίας, με την οποία το COVID των νυχτερίδων χειρίστηκε γενετικά για να είναι πιο μεταδοτικό στους ανθρώπους. Τέσσερις μήνες πριν από την απόφαση, το NIH μετέφερε αποτελεσματικά αυτήν την έρευνα στο Ινστιτούτο ιολογίας του Wuhan (WIV) μέσω επιχορήγησης σε μη κερδοσκοπική ομάδα EcoHealth Alliance, με επικεφαλής τον Peter Daszak.

Συγκεκριμένα, το WIV “είχε συμμετάσχει ανοιχτά σε έρευνα κέρδους-λειτουργίας σε συνεργασία με πανεπιστήμια και ιδρύματα των ΗΠΑ” για χρόνια υπό την ηγεσία του Δρ Shi ‘Batwoman’ Zhengli, σύμφωνα με τον Josh Rogin της Washington Post.

Το 2017, ωστόσο, δημιουργήθηκε το πλαίσιο «Πιθανός πανδημικός έλεγχος και επίβλεψη παθογόνων (P3CO) στο Υπουργείο Υγείας και Ανθρωπίνων Υπηρεσιών (HHS)», στο οποίο ανατέθηκε η αξιολόγηση των κινδύνων που σχετίζονται με την ενίσχυση επικίνδυνων παθογόνων, καθώς και κατά πόσον είναι κατάλληλο υπάρχουν διασφαλίσεις, προτού εκδοθεί επιχορήγηση σε «κέρδος λειτουργίας» ή παρόμοια επικίνδυνη έρευνα.

Το Εθνικό Ινστιτούτο Αλλεργίας και Λοιμωδών Νοσημάτων του Fauci (NIAID) – η υποπεριοχή που χρηματοδότησε την EcoHealth – δεν θεώρησε ότι η επιχορήγηση χρειάζεται επανεξέταση και επανέλαβε τη σχέση τους με τον Daszak χωρίς να το επισημάνει για την επιτροπή P3CO, δήλωσε εκπρόσωπος της NIH στο Caller.

Ο πρόεδρος της EcoHealth Alliance, Peter Daszak, παρέα με την «Batwoman» Shi Zhengli του WIV προσπαθούν να μας πείσουν ότι>
Μια τυχαία νυχτερίδα μολύνει ένα ενδιάμεσο είδος ζώου που δεν έχει ακόμη προσδιοριστεί, το οποίο κανείς δεν μπόρεσε να εντοπίσει μετά από 18 μήνες έρευνας, το οποίο στη συνέχεια μολύνει ανθρώπους στο Γουχάν – συμπτωματικά φιλοξενεί το εργαστήριο κοραναϊού νυχτερίδας , πριν από οπουδήποτε αλλού στον κόσμο.

kourdistoportocali.com

Σας Ενδιαφερουν:

Η μάχη με την αρθρίτιδα: 1: 0 υπέρ της επιστήμης
OMG ΠΡΟΙΟΝΤΑ
ΔΙΑΒΗΤΗΣ ΤΥΠΟΥ 2. ΠΩΣ ΝΑ ΖΕΙΤΕ ΜΑΖΙ ΤΟΥ;
OMG ΠΡΟΙΟΝΤΑ
Μια ασφαλής εναλλακτική λύση αντί για το Βιάγκρα έχει εμφανιστεί στην αγορά Το νέο προϊόν επαναφέρει...
OMG ΠΡΟΙΟΝΤΑ
ΣΥΣΚΕΥΗ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΥ ΤΩΝ ΦΡΑΓΜΕΝΩΝ ΠΟΡΩΝ ΜΕ ΑΝΑΡΡΟΦΗΣΗ SPOT CLEANER Ο ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΣ ΣΑΣ ΑΙΣΘΗΤΙΚΟΣ
OMG ΠΡΟΙΟΝΤΑ
Χάστε το περιττό λίπος και παρατείνετε τη ζωή σας! Με την χρηση των μαγνητων !
OMG ΠΡΟΙΟΝΤΑ
ΖΩΉ ΧΩΡΊΣ ΠΌΝΟ ΣΤΙΣ ΑΡΘΡΏΣΕΙΣ
OMG ΠΡΟΙΟΝΤΑ
Οι επιστημονες ανακαλυψαν εναν απλο και αποτελεσματικο τροπο για την αντιμετωπιση της στυτικης δυσλε...
ΕΛΛΑΔΑ
Πώς Να Φαίνεσαι Νεότερος Απ’ Ότι Είσαι Αν Δεν Υπάρχει Δυνατότητα Να Πηγαίνεις Σε Κέντρα Αισθητικής;
OMG ΠΡΟΙΟΝΤΑ
Προστασια απο μια Πετρα ; Και ομως μπορει να συμβει !
STRANGER-VOICE
Πώς να απαλλαγείτε από κιρσούς: Μια κρέμα για την οποία δεν μιλάνε στην τηλεόραση βοήθησε εμένα
OMG ΠΡΟΙΟΝΤΑΜην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Θελεις να κανεις ενα δωρο στον εαυτο σου;

Δες την Κατηγορια με τα προιοντα μας

Σχόλια Αναγνωστών (1)

  1. ο Χιτλερ ηταν υμπερ αλλες ντοιτσλαντ…για τη Γερμανια ρε γαμωτο…εσυ εισαι χειροτερος…το απολυτο κακο κακια καθαρη..ακομη κι ο ερντογαν εσφαξε μεσω νταες ισις ολη τη συρια λυβηη αιγυπτο αρμενια κουρδια ακομη κι αυτος που σταζει σημερα αιμα εχει αναγκη απο ενα ψεμα το κανει για τον αλαχ την τουρκια..εσυ το κανεις γιατι σε αρεσει ειναι διαστροφη..θελεις να πεθανουμε απλως να πεθανουμε..την ταινια με τα αλιεν και τον προερδο των ΗΠΑ…μα τι θελεται σπανηση ουφο σαν εσενα …να πεθανεται.

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*