ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Σάββατο, 19 Σεπτεμβρίου 2026
«Οι λαοί που
ξεχνούν την ιστορία τους
είναι καταδικασμένοι
να την ξαναζήσουν.»
Κ
ΚΑΤΟΧΙΚΑ ΝΕΑΗ ΑΛΗΘΕΙΑ ΔΕΝ ΞΕΧΝΑ
«Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΕΛΘΟΝ.
ΕΙΝΑΙ ΟΔΗΓΟΣ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ.»

Delta Air Lines: Ανακοίνωσε ζημιές 5,7 δισ. δολαρίων στο τρίμηνο

· Θεοχάρης

Η Delta Air Lines περιέκοψε τα σχέδιά της για περισσότερες πτήσεις κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού εν μέσω αύξησης των κρουσμάτων κορωνοϊού στη χώρα, μετά από τις ζημιές 5,7 δισ. δολαρίων που ανακοίνωσε στο τρίμηνο, υπογραμμίζοντας το βάθος της κρίσης που αντιμετωπίζει ο τομέας της αεροπορίας.

Ο διευθύνων σύμβουλος Ed Bastian δήλωσε πως η ανάκαμψη από τη σχεδόν κατάρρευση του Απριλίου στις εγχώριες πτήσεις είχε στασιμοποιηθεί και ότι η Delta θα μειώσει κατά το ήμισυ τον αριθμό των επιπλέον πτήσεων που προσθέτει τον Αύγουστο στις 500.

«Αναμένουμε ότι θα είναι μια πολύ ταραγμένη ανάκαμψη» ανέφερε ο διευθύνων σύμβουλος σε συνέντευξή του, καθώς η Delta ξεκίνησε την περίοδο ανακοίνωσης αποτελεσμάτων για τις αεροπορικές εταιρείες με ζημιές.

Η εταιρεία ανακοίνωσε καθαρές ζημιές 5,7 δισ. δολαρίων για το τρίμηνο μέχρι τον Ιούνιο, σε σχέση με τα κέρδη των 1,4 δισ. δολαρίων πριν από έναν χρόνο, ενώ οι πωλήσεις υποχώρησαν 88% στα 1,47 δισ. δολάρια.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Οι ζημιές των 9,01 δολαρίων ανά μετοχή είναι υψηλότερες από τις εκτιμήσεις για 4,16 δολάρια.

zougla.gr

ΔΙΑΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΗ ΓΝΩΣΗ • Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΟΙΡΑΖΕΤΑΙ
Facebook X WhatsApp Viber Telegram
ΣΥΝΕΧΙΣΕ ΤΗΝ ΑΝΑΓΝΩΣΗ

ΜΗ ΦΥΓΕΙΣ ΑΚΟΜΑ

Τρία σχετικά θέματα που αξίζει να δεις

OpenAI και τεχνητή νοημοσύνη – έρευνα για αυτόνομους AI agentsTech

Δέκα ημέρες που άλλαξαν την πορεία της AI – Παραιτήσεις, φόβοι για “rogue” agents και εκκλήσεις για φρένο

ΔΙΕΘΝΗ

Βολιβία: Εγκρίθηκε συμφωνία 1,9 δισ. δολαρίων με το ΔΝΤ – Καταργούνται οι επιδοτήσεις στο ντίζελ

ΔΙΕΘΝΗ

ΗΠΑ: Άρθηκαν οι κυρώσεις σε κυβερνών κόμμα και στρατό της Ερυθραίας – Στο φόντο η ασφάλεια της Ερυθράς Θάλασσας

Μία απάντηση στο “Delta Air Lines: Ανακοίνωσε ζημιές 5,7 δισ. δολαρίων στο τρίμηνο”

  1. Ελέγχεται η κατάσταση και υπάρχουν τρόποι να ανακάμψουν οι εταιρείες, αλλά δεν το θέλουν οι εμπνευστές του μεγάλου σχεδίου. Επιταχύνουν το κραχ με οποιοδήποτε μέσο. Άλλο ένα lockdown και τελειώσαμε.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *