ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Σάββατο, 07 Νοεμβρίου 2026
«Οι λαοί που
ξεχνούν την ιστορία τους
είναι καταδικασμένοι
να την ξαναζήσουν.»
Κ
ΚΑΤΟΧΙΚΑ ΝΕΑΗ ΑΛΗΘΕΙΑ ΔΕΝ ΞΕΧΝΑ
«Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΕΛΘΟΝ.
ΕΙΝΑΙ ΟΔΗΓΟΣ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ.»
⌂

Δείτε βίντεο: Κάστορας που ήταν φορέας της λύσσας δάγκωσε στο μηρό ένα 8χρονο αγόρι στις ΗΠΑ

· Κατοχικά Νέα

 Ένα σοκαριστικό περιστατικό σημειώθηκε σε περιοχή αναψυχής στη Νέα Υόρκη, όταν ένα οκτάχρονο αγόρι δέχθηκε επίθεση από κάστορα κατά τη διάρκεια οικογενειακής εκδρομής, με τις Aρχές να επιβεβαιώνουν στη συνέχεια ότι το ζώο είχε προσβληθεί από λύσσα.

Το περιστατικό εκτυλίχθηκε σε λίμνη εντός του συγκροτήματος Continental Soldiers Park, στην περιοχή του Μαχουά, όταν το ζώο βγήκε ξαφνικά από το νερό και επιτέθηκε στο παιδί, προκαλώντας πανικό στην οικογένειά του.

Σύμφωνα με τις Aρχές, συγγενείς του παιδιού έσπευσαν να παρέμβουν και να το απομακρύνουν από τον κάστορα, ο οποίος στη συνέχεια δάγκωσε τον μηρό του ανηλίκου πριν απομακρυνθεί προσωρινά.

Σε καταγεγραμμένο βίντεο φαίνεται η προσπάθεια των παρευρισκομένων να απωθήσουν το ζώο και να το επαναφέρουν στη λίμνη.

Δείτε βίντεο:

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Το παιδί μεταφέρθηκε άμεσα στο Good Samaritan Hospital, όπου του παρασχέθηκε ιατρική φροντίδα, ενώ η κατάσταση των τραυμάτων του δεν έχει επισήμως διευκρινιστεί.

Λίγο αργότερα, οι υγειονομικές Aρχές επιβεβαίωσαν ότι το ζώο ήταν φορέας της λύσσας, γεγονός που οδήγησε σε προειδοποίηση προς τους επισκέπτες της περιοχής.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Mάλιστα, δεν αποκλείεται το ίδιο ζώο να είχε επιτεθεί και σε άλλους ανθρώπους νωρίτερα την ίδια ημέρα.

Οι τοπικές υπηρεσίες κάλεσαν πολίτες που ενδέχεται να ήρθαν σε επαφή με το ζώο να επικοινωνήσουν άμεσα με τις Αρχές για προληπτικούς ιατρικούς ελέγχους.

Πηγή: www.pronews.gr

ΟΤΑΝ ΠΙΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΜΙΛΗΣΕΙΣ, ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΡΑΓΟΥΔΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΗ ΓΝΩΣΗ • Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΟΙΡΑΖΕΤΑΙ
Facebook X WhatsApp Viber Telegram
ΣΥΝΕΧΙΣΕ ΤΗΝ ΑΝΑΓΝΩΣΗ

ΜΗ ΦΥΓΕΙΣ ΑΚΟΜΑ

Τρία σχετικά θέματα που αξίζει να δεις

Εγκατάσταση δικτύου και διακομιστών σε data center, συμβολική φωτογραφία για τις επενδύσεις στην τεχνητή νοημοσύνηΔΙΕΘΝΗ

AI: ΤΟ ΣΕΝΑΡΙΟ ΓΙΑ ΚΡΑΧ 30% ΚΑΙ ΠΙΣΤΩΤΙΚΕΣ ΖΗΜΙΕΣ 200 ΔΙΣ. – Τι πραγματικά λένε οι Financial Times

Δεξαμενόπλοιο Merlion M στη Μαλαισία, συμβολική φωτογραφία, δεν απεικονίζει το VELOS SAPPHIREΔΙΕΘΝΗ

ΠΕΡΣΙΚΟΣ ΚΟΛΠΟΣ: ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΘΗΚΕ ΝΕΚΡΟΣ ΝΑΥΤΙΚΟΣ ΣΤΟ VELOS SAPPHIRE – Το άγνωστο βλήμα και τα ερωτήματα

Πανοραμική φωτογραφία Μακάο, εικόνα αρχείου και όχι από τη δικαστική αίθουσαΔΙΕΘΝΗ

ΜΑΚΑΟ: 12,5 ΧΡΟΝΙΑ ΦΥΛΑΚΗ ΣΕ ΠΡΩΗΝ ΒΟΥΛΕΥΤΗ – Η ΚΛΕΙΣΤΗ ΔΙΚΗ ΚΑΙ ΤΟ ΟΡΙΟ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *