12:44 - 07/02/2023

Χρεοκρατία & Χρεοκράτες: Κούλλου Μάτσα, το Πείραμα Σύμπαν/Universe 25 των ποντικών. Τι δεν κατάλαβε ο Πειραματιστής John Calhoun [διά τον Μαμωνά];….

Διαφημίσεις

Χρεοκρατία & Χρεοκράτες: Κούλλου Μάτσα, το Πείραμα Σύμπαν/Universe 25 των ποντικών. Τι δεν κατάλαβε ο Πειραματιστής John Calhoun [διά τον Μαμωνά];….

χρ+έως χρ έως/φως και χρ έως/μέχρι….από+χρεμπτικόν, χρέμψη = φλέγματα, απόχρεμψη αποβολή και εξαγωγή φλεγμάτων, παρατήρησε την ομοιόριζα του με το χρ+έος/έως = χρ+εμψη = χρ+εν+ψη   [διά καλόν, διά κακόν, διά ουδέτερον, διά ανάμεικτον, διά καλόν της ψυχής, διά υποδούλωση σε κτίσματα…. διά το τίποτε, διά το ανάμεικτον αυτών…. διάλεξε και πάρε], και διά το χρέος της ΟικοΝομίας τους που είναι το αντίστροφον της Ευημεροεπιβίωσης σου:

Η χειρότερη ασθένεια είναι το χρέος….

Η αισχρότερη πανδημία είναι το χρέος….

Η κοινότερη επιδημία, κοινοκτημοσύνη, ανάπτυξη, εξέλιξη, κεφαλαιοκρατία, είναι το χρέος….

Η σκλαβιά είναι το χρέος….

Το χρέος είναι η άδικη φυλακή….

Η Χρεοκρατία είναι, ήταν και θα είναι η δήθεν αριστοκρατία ήτοι η ψευδοαριστοκρατία και σκατοκρατία, η Ηθική και οι υπηρέτες της είναι η Αληθινή Αριστοκρατία!….

Οι Χρεοκράτες φορούν όλες τις μάσκες και τα προσωπεία και όλες οι μάσκες και προσωπεία είναι όλα τα ψεύδη, από τα προσωπεία της αριστοκρατίας έως τα προσωπεία της φιλανθρωπίας….

Ο Κάλχουν έκανε έναν πείραμα με ποντικούς σε κλωβούς 25 φορές και παρατήρησε [δι’ εμένα τα αυτονόητα χαχαχα] τα ίδια χαρακτηριστικά και εξελιγκτικές συμπεριφορές ανωμαλίας, απαξίωσης της κοινωνίας, αντικοινωνικότητος και εν τέλει εξαφάνισης της κοινωνίας των φυσικών προσώπων….

Το ονόμασε Σύμπαν 25 και αυτόν κάτι φωνάζει διά το επερχόμενον 2025 μ.Χ. όπου προσθέτοντας τον μαγικόν αριθμόν 7 συνπληρώνει τον μαγικόν αριθμόν 2032 μ.Χ…. ήτοι την ημερομηνία απολυταρχίας της ατζιέντας 2030 του παγκόσμιου Χρεοκρατικού-Οικονομικού Συμβουλίου-Φόρου+μ!…. Συνάμα 25 = 7 και 52 = 7 = 77 [αριθμός διά την συγχώρεση εξ’ Ιησού Χριστού] 52-25=27….

Η αύξηση του πληθυσμού των ποντικών σε περιορισμένον συγκεκριμένον χώρον κατ’ εξέλιξην δημιου+ργούσε ανώμαλους, ήτοι πούστηδες και λεσβίες, σπείρες των δρόμων, βάναυση συμπεριφορά, έλλειψη αγάπης, μίσος, απέχθεια, αφόρητη δυσφορία ή και ψυχολογική συμπίεση, απαξίωση της ζωής και εν τέλει απροθυμία διά περαιτέρω τεκνοποίηση, ενώ η θνησιμότητα έφτανε 95%….

Μήπως δεν τα βλέπουμε αυτά να συμβαίνουν εις τις ασφυκτικές επιπνικτικές π+όλεις μας και κοινωνίες μας;….

Ποία είναι τα μηνύματα; Τι δεν «είδε» ο Κάλχουν;….

Η εξέλιξη μαθηματικώς οδηγεί εις την αυτοκαταστροφή, διότι είναι τροχός της ανακύκλωσης.

Η εξέλιξη και ταυτόχρονα η αύξηση πληθυσμού οδηγεί εις την τρέλλα, την παράνοια, την πλήρη απουσία ευτυχίας και υγειούς σκοπού.

Η εξέλιξη είναι το όχημα της σύνκρουσης. Ο Θεός μίσησε τον λείπουρα/μήρμυγκα λέγει η παροιμία και του έδωσε πτερά/εξέλιξη να αυτοκαταστραφεί….

Ποία είναι τα αυτονόητα και τα μυστικά;

Οι κλωβοί των ποντικών πειραματόζωων είναι οι πόλεις! Η υπεραύξηση πληθυσμού σε συγκεκριμένον εμβαδόν φέρνει την ασθένεια:

Επειδή η αύρα του καθενός είναι πολύ κοντά εις την αύρα άλλων και δημιουργείται ασφυκτική πυκνότητα.

Η πυκνότητα είναι μετάλλαξη εις την Φυσική και εις τα φυσικά πρόσωπα, ήτοι σε όλα.

Η πυκνότητα της ευτυχίας, ασπούμε σε μία εν αιθούσι ή εν υπαίθρω συναυλία προσαυξάνει σε όλους την ευτυχία, η πυκνότητα σε χρέη προσαυξάνει τα χρέη!

Τι είναι χρέος;

Χρέος είναι αυτόν όπου οφείλεις να κάνεις ή πληρώσεις είτε το επιλέγεις είτε το επιλέγουν άλλοι δι’ εσένα, ασχέτως εάν είναι το σωστόν σωστόν ή το σωστόν λάθος ή το λάθος λάθος ή το λάθος σωστόν [Μία Τετραπιθανότητα].

Όταν ζης σε υπερπληθυσμόν δημιουργείται το χρέος της επιβίωσης διά της συρρίκνωσης και αυτοσυρρίκνωσης του περιμετρικού χώρου, του χώρου κινήσεων, του χώρου απαιτήσεων, του χώρου εξουσίας και ούτω καθεξής.

Φανταστείτε 100 άνθρωποι να ζουν σε έναν δωμάτιον 50 τ.μ…. Αυτόν είναι το πείραμα του Κάλχουν, τίποτε περισσότερον!

Τώρα φανταστείτε 100 ελέφαντες να ζουν σε έναν συρτάρι μαγειρίου! Αυτή είναι η προοπτική! Τι εννοώ;

Εννοώ ότι με το Πείραμα αυτόν με το όνομα Συν Παν 25 ή και Sin Παν [Πανά] 25 μας λένε ότι έχουμε δύο επιλογές:

[α] να ζούμε τόσον ασφυκτικώς ώστε να απαξιώσουμε την αξία της ζωής και της συνέχιση της από εμάς με τέκνα και άλλους και ήδη εκατομμύρια το νοιώθουν, εξού και πολλοί άνθρωποι επιλέγουν πεισματικώς να μην τεκνοποιούν και εξού και η προοπτική του χαράγματος του Αντίχριστου κάνει πολλούς εύλογα να μην θέλουν να τεκνοποιήσουν

[β] είμαστε οι ποντικοί και μας λένε είτε θα σας αρρωστήσουμε όπως εις το πείραμα Σύνπαν 25 είτε εάν καταφέρουμε ή μας αφήσουν έξω από τα σύνορα του κλωβού θα είμαστε τα τρωκτικά διά τους ίδιους σε ρόλους γάτων και σαχινιών [ή και παντός είδους τρωκτικοφάγων αρπακτικών γαμχόνυχων πτηνών]

[γ] δηλαδή μας λένε ότι είμαστε οι αναλώσιμοι τους ούτως ή άλλως και ότι το χρέος μας εξ’ αρχής και εκ φύσεως είναι να τους υπηρετούμε.

Οι ποντικοί εντός του κλωβού υπηρετούν χρέος. Το χρέος να είναι εγκλωβισμένοι σε συγκεκριμένον περιορισμένον χώρον σε υπεράριθμον πληθυσμόν σε δυσαρμονία με την φύση τους.

Διότι ένας ποντικός χρειάζεται τον χώρον του και τις αποστάσεις του να διανύει κι’ ας φαγωθεί από την γάτα! Προτιμότερον να φαγώνονται κάποιοι από τις γάτες παρά να απαξιώσουν την ζωή. Άλλωστε το ότι φαγώνονται από τις γάτες επανακτούν τα πρώτα κίνητρα αισιοδοξίας των μικρών πληθυσμών του πειράματος Σύμπαν 25. Εάν η Γη δεν είχε τρωκτοφάγους θα ήταν έναν τεράστιον κλουβί Σύμπαντος 25 και το αποτέλεσμα θα ήταν η άρνηση διά περαιτέρω τεκνοποίηση και η εξαφάνιση τους.

Το χρέος ή το χρέος σε τράπεζες και ανυπόφορους νόμους, φόρους, υποχρεώσεις και συρμούς/μόδες ή και σύγχρονες εξελιγμένες ανάγκες είναι η δουλεία ή και υποτέλεια της ψευδοελευθερίας.

Όταν είσαι χρεωμένος δεν είσαι ελεύθερος και όταν είσαι ελεύθερος δεν είσαι χρεωμένος, με κάθε έννοια από τις αληθινές, πραγματικές και μεταφορικές αληθινές και πραγματικές!

Τα φέουδα ήταν και είναι [τα σύγχρονης και εξελιγμένης μορφής φέουδα] η εξ’ ανέκαθεν Χρεοκρατία και τα υποφέουδα ήτοι περιουσίες φυσικές και υλικές ή και «πνευματικές» περιουσίες είναι οι ποντικοί των Φεουδαρχών/Χρεοκρατών ήτοι οι ποντικοί Χρεοκρατούμενοι!….

Οι φεουδάρχες με παρρησία και συνάμα ειρωνεία και γέλωτα ίδρυσαν τους νόμους διά τους λαούς με το όνομα law = λαώ, οι ίδιοι είναι εκτός νόμου και σε κλίμα αλληλέγγυης ή μεταξύ τους συμφωνίας, εύθραστη ή όχι, ύπουλη ή όχι, αλληλοϋποκριτική ή όχι [αυτά αποτελούν θέμα άλλου άρθρου]….

Ο κλωβός του Κάλχουν ήταν το φέουδον του και οι ποντικοί τα φεουδόζωα της φεουδοδουλοκρατίας!

Αυτόν το παίγνιον παίζεται συνεχώς και συντηρείται συνεχώς με καινούργιες θεωρίες, ούτως ώστε να μην αφυπνίζεται κανένας σχεδόν αληθώς, αλλά να εξάπτεται η φαντασία του και η ερεύνα του σε νέα ερεθίσματα σπατάλης χρόνου εκτός Επανάστασης Ελευθεροποιήσεως από τα κάθε μορφής Φέουδα, ή και Φέουδα ολοφάνερα και Φέουδα με προσωπεία και Πολυπροσωπεία και συνάμα Φωτοδεσμομηχανικά/Κβαντομηχανικά Εναλλασσόμενα Προοσωπεία. Τα Φέουδα ιδρύουν συνεχώς κόμματα [παντός είδους] ήτοι κομμάτια [και τσακκίδια ή και Προτσακκίδια, χαχαχα]. Και ενώ εσύ αναλογίζεσαι εάν υπάρχει ο εξωγήϊνος δυνάστης αυτοί σε κάνουν εξωγήϊνον σκλάβον εσαεί και δη ανεπαισθήτως, διότι η λέξη Κλειδί του Διαβόλου ήτοι το μέτρον άριστον του Πονηρού είναι η αβίαστη και αναπροσαρμοσμένη σιγανή και σταδιακή Μετάλλαξη σου!…. Ώστε ούτε καν να αισθάνεσαι ότι μεταλλάκτηκες, αφού έχασες αυτόν όπου ήσουν πριν το μάθεις, διότι ο πατέρας σου δεν έμαθε αυτόν όπου ήταν ο πρόπαππους του ή νομίζει ότι ήταν κάτι, το οποίον, ναι, ουδέποτε ήταν!….

Τα Φέουδα είναι Fake-Fuck-Βάκχος-Γαμήσι, Μυθοπλασία, Φενάκη, Φακκιρισμός, εναντίον σου! Πώς;

Ασπούμε ότι ιδρύει 10 νόμους όπου φαινομενικώς τους ιδρύει πονετικός ηγέτης του λαού και οι νόμοι φαντάζουν δίκαιοι, αλλά δεν είναι, διότι διά να είναι, προϋπόθεση είναι, να είναι όλοι με την ίδια ισχύν ή Ηθική [χαχαχα]. Ακόμη και από θέση δυσπιστίας, διά να είναι δίκαιος ο νόμος πρέπει ο λειτουργός της εξουσίας να ευρίσκεται υπό το βάρος, άχθος και χρέος δυσβάκτατου νομικού κινδύνου, άνευ οίας ασυλίας και χωρίς την ίδια εξουσία και δύναμη με τον λαόν! Όποτε η εξουσία είναι ο δεσπότης του λαού και όχι ο λαός ο δεσπότης της εξουσίας δημιουργείται ανωμαλία, πορνεία, μοιχεία, αιμομειξία της Αδικίας με κάθε έννοια Αληθινή και Πραγματική και με κάθε Μεταφορική Αληθινή και Πραγματική Έννοια [προσπάθησε να αντιληφθείς εις υπερβάθος τον ορισμόν αυτόν της Έννοιας]….

Ώστε οι ποντικοί όταν έφταναν σε συγκεκριμένον αριθμόν κάπου 22 εκατοντάδες αντί 33 εκατοντάδες όπως πρόβλεψε ο Κάλχουν εξαφανίζοντο;

Είναι το ίδιον με το να βάζεις τα καναρίνια σε κλωβούς, να διατί αποθαίνουν και πολύ περισσότερον εάν βάλεις γάτες σε κλωβούς.

Αλλά κάνε αυτόν το πείραμα. Πάρε δύο κλωβούς διά καναρίνια, ο ένας με κλάδους διά να πετάνε και να κάθονται επάνω και ο άλλος μεγαλύτερος αλλά χωρίς δικαίωμα και προσφορά κλάδων να πετάνε, σε ποίον κλωβόν θα ζήσουν περισσότερον; Είναι το ίδιον με το ρητόν: είμαι έξω από τα νερά μου, σε Καθαρή Μετάφραση είμαι έξω από την μαγγιά [μαγγωμένη μου όπως με όρισε η Φύση διά Θεού] μου, δηλοί έξω από την φυσική μου γονιδιακή και ψυχολογική κτήση μου, να διατί θέλουν να σας μεταλλάξουν, διά να είσαστε ευτυχείς να είσαστε σκλάβοι και άλλοι να είστε δυστυχισμένοι να είστε σκλάβοι και να σας βλέπουν διά να το απολαμβάνουν με γέλωτες και ανωμαλίες σαρκαστοσαδιστικώς! Ταδ’ έφη Σατανοχρεοκρατία!!!!

Είναι το ίδιον με το να εξαναγκαστεί ο μυρμηγκοφάγος να κάνει σιαγονομαχία και ο λέων να τρώγει μυίγες….

Δηλαδή πάσα δυσαρμονία προς την φύση και με την φύση είναι ανωμαλία και επιθυμία του φυσικού όντος να αποθάνει παρά να ζη εκτός της Φύσης του! Ο άνθρωπος όπου αγαπάει Τον Θεόν προτιμάει να είναι νεκρός παρά ζωντανός έσχατος προδότης προς Τον Θεόν, να διατί πολλοί προτιμούν να αποθάνουν και εξαλειφθούν παρά να ζουν έστω και ευτυχείς με χάραγμα του Διαβόλου….

Μεταφορικώς θα έλεγα: μισώ τα παιδιά επειδή είναι τα πρώτα στάδια των τεράτων!

Το σύσντημα είναι Φέουδον και θέλει χρεωμένους και οι χρεωμένοι προεξαναγκάζονται σε έσχατη επιβίωση και ασυγκράτητη άνευ εγκράτειας απόκτηση υλικών αγαθών, δόξας και χρήματος, ώστε να απαξιώνουν το ίδιον τους το είδος, το ανθρώπινον είδος!

Αυτοί οι άνθρωποι, οι άνθρωποι οίτινες απαξιώνουν το είδος τους, δεν είναι πλέον άνθρωποι αλλά απάνθρωποι και προμεταπάνθρωποι! Δι’ αυτούς ωμίλησε Ο Ιησούς Χριστός εις τους Ιουδαίους τους ισχυριζόμενους ότι είναι απογόνοι του Αυραάμ λέγωντας τους: εσείς κατά την σάρκαν ωμιλείτε όχι κατά το πνεύμα, δηλώνοντας ως Θεάνθρωπος ευθαρσώς ότι Άνθρωπος είναι το Πνεύμα Άνθρωπος και όχι η σάρκα άνθρωπος, ήτοι η σάρκα άνθρωπος είναι ανθρωπόσαρκος και ανθρωποσαρκία και τίποτε περισσότερον και αληθινός Άνθρωπος….

Τα Φέουδα απαιτούν τα εξής χρέη:

Το χρέος να αποθάνεις διά την Πατρίδα, διότι Πατρίδα δι’ αυτούς είναι ο χώρος όπου είναι το Φέουδον, το ίδιον το Φέουδον και η Προστασία διά το Φέουδον ή κάποια από αυτά.

Το χρέος να μην αμφισβητείς τους ιδιοκτήτες του Φέουδου ή των Φέουδων ήτοι τους Φεουδάρχες όπου είναι οι Χρεοκράτες [με εκατομμύρια άλλα και ψευδαντίστροφα ονόματα, όπου εάν μετά αναγνώσεις έναν οιονδήποτε άλλον άρθρον το πιθανότερον είναι να μην τους αναγνωρίσεις και να τους θαυμάζεις νομιζόμενος ότι σε αγαπούν και εγνοιάζονται δι’ εσένα].

Το χρέος να τηρείς τους νόμους των Φεουδαρχών, Φέουδων και Ψευδοκοινού Ψευδοδικαίου.

Η έγνοια τους δι’ εσένα είναι η έγνοια του αρμεκτή διά την αίγα του, όταν δεν παράγει γάλα θα πρέπει να γίνει ψητή!…. Άρα τε η αξία σου είναι η χρήση και χρησιμότητα σου ως αντικείμενον της ακόρεστης Πανπενίας των και όχι η αγάπη προς εσένα!

Το χρέος να χρεωστείς επ’ άπειρον.

Το χρέος να χρεωστείς επ’ άπειρον και συνάμα να παράγεις δι’ αυτούς και να μην παραπονιέσαι!

Το χρέος να μην έχεις τίποτε και να είσαι ευτυχισμένος, όπως δηλώνει με εμπαιγμόν το παγκόσμιον οικονομικόν συμβούλιον, διά να σε υπνωτίσει με αυτήν την αυθυποβολή, και συνάμα δηλώνοντας σου ότι θα σε μεταλλάξουν με μικροκυκλώματα, μικροψήγματα, χαράγματα, προπαγάνδα, συχνότητες σκορπισμένες και συγκεκριμένου στόχου είτε έχεις είτε δεν έχεις χάραγμα ηλεκτρονικής σύλληψης, αλλά άμα έχεις ο στόχος είναι ευκολότερος διότι είναι σκοποβολή με τροχιοδεικτική σφαίρα σαφήνειας και φωσφοροποιΐας….

Το χρέος να μην απαιτείς να απαλλαγείς από το χρέος.

Το χρέος να είσαι υπάκουος τους και υποτελής υπηρέτης.

Το χρέος να πιστεύεις ότι ελευθερία, ενάρετον και αγαθόν είναι να υπηρετείς τις ακόρεστες ανώμαλες και νομοληστρικές ορέξεις τους χωρίς διαμαρτυρία και συνάμα με χαρά ότι είσαι επιτυχημένος, πράγμα το οποίον ισχύει πολυμόρφως, εξού και σε παρασημοφορούν πραγματικώς ή μεταφορικώς με βραβεύσεις και αναδείξεις υπερδούλου τους!

Το χρέος διά νόμου να είσαι χρεωμένος διά νόμου μέχρι θανάτου και όχι μόνον αλλά και μέχρι ψυχής!

Το χρέος να μην έχουν οι Φεουδάρχες της Γης χρέος έναντι σου και να μην είναι η απαίτηση σου να έχουν συγχρέος έναντι σου νόμος αλλά παρανομία, βλασφημία, διατάραξη της δημόσιας αιδώ και έγκλημα!

Τι είναι το χρέος; Το χρέος του Μαμωνά διά τον Μαμωνά το ερχόμενον εκ Μαμωνά….

Όποιος ελευθερώνεται εκτελείται ή και καταδιώκεται άμεσα ή έμμεσα και ανεπαίσθητα. Όποιος απολαμβάνει και αποδέχεται «ιερά» το χρέος του αμοίβεται με περισσότερα πλούτη τα οποία μέσα φέρουν περισσότερες αλυσίδες ανεπαίσθητης ή επαισθητής Υπεροψυχοσκλαβοποιήσεως….

Η ελευθερία απαγορεύεται. Δεν νοείται Φέουδον με ελευθερίαν. Νοείται Φέουδον με ψευδοελευθερίαν καταμεταφρασμένη εν εγκεφάλους και καρδίες ως ελευθερία.

Τα δικαιώματα του λαού είναι οι εχθροί των Χρεοκρατών Παραπολυτροποφεουδαρχών, διότι τα δικαιώματα των λαών είναι προπεριορισμοί εις τα «δικαιώματα» και αξιώσεις των Φεουδαρχών…..

Έχεις διανοηθεί ποτέ ότι δύνηται να υφίσταται κοινωνία χωρίς Χρεοκρατία;

Ναι είναι εφικτή, αλλά….

Δεν μπορείς να θεωρείς την έλλειψη χρηματικής δουλείας έλλειψη Χρεοκρατίας, διότι το χάραγμα είναι το υπέρτατον χρήμα-Μαμωνάς της Χρεοκρατίας και των Χρεοκρατών….

Άρα τε Κοινωνία χωρίς Χρεοκρατία πρωτίστως σημαίνει Κοινωνία δίχως χάραγμα παντός ελέγχου έστω και όποτε σπανίως θέλει αυτός όπου το ελέγχει, αλλά δεν θα αντέξει θα λειτουργήσει την Χρεοκρατία του χαράγματος και θα εκφράσει τις ανωμαλίες τις τερατώδους δύναμης. Τερατώδης δύναμη δεν σημαίνει κατ’ ανάγκη η ανωτέρα δύναμη, αλλά κτηνοβατική ανώμαλη δυστυχοφορική δύναμη, ήτοι μία καθώς πρέπει πολυνοσηρότητα παντός καιρού….

Όταν σου λένε ότι είναι χρέος σου να μην τους αφήνεις να τελειώνουν και να τους λέγεις ότι είναι χρέος τους να μην σε χρεώνουν και υπερκαταχρεώνουν….

Βεβαίως το Ιερόν Χρέος σ’ αντίθεση με το άδικον και θνητόν χρέος, είναι Ελευθερία!

Ο Θεός χρέωσε τον άνθρωπον με δουλείαν προς Τον Ίδιον εφόρου ζωής πριν και μετά τον θάνατον με πνευματική ατελεύτητη ανείπωτη και ανυποψίαστη Αιωνοϋπεραμοιβήν!….

Εξεύρεις σε ποίον χρεωστείς; Σ’ Εκείνον όπου σε έκαμε! Κανένας όπου δεν δημιούργησε την δύναμη όπου σε δημιούργησε δεν δικαιούται να σε χρεώνει με προσχεδιασμένα χρέη να μην απαλείφονται….

Είναι Το Χρέος σου να υπηρετείς προς αιώνιον όφελος την ψυχήν σου, διότι είναι χρέος της ψυχής σου το όφελος της και το όφελος της είναι να είναι δούλη Του Δημιουργού και ουδέποτε κανενός δημιουργήματος….

Εάν δεν αφυπνιστείς σημαίνει ότι δεν άξιζες….

uni+versus Κοινή Εναντίωση το 2025 μ.Χ; Πάντως Ο Χριστός κάπου εις το κεφ. 24 έως 25 του κατά Ματθαίον Ευααγέλιον τα λέγει, ότι θα προδίδει και παραδίδει ο ένας τον άλλον εις τις Αντίχριστες αρχές όπως ήδη γίνεται εις την Κίνα…. Ματθ. 24,10  καὶ τότε σκανδαλισθήσονται πολλοὶ καὶ ἀλλήλους παραδώσουσι καὶ μισήσουσιν ἀλλήλους. Εάν θέλεις ίδε και τα λοιπά.

Παναγιώτης ΔίαςΜην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

  • Select Your Subscription Plan

Θελεις να κανεις ενα δωρο στον εαυτο σου;

Δες την Κατηγορια με τα προιοντα μας

Σχόλια Αναγνωστών (6)

  1. Why This Recession is Different

  2. Δεν διαβάζονται τόσο μεγάλα κείμενα φίλε Παναγιώτη

  3. ΠάνοςΓέριμου 02/07/2023 @ 4:16 ΜΜ

    JP Ευχαριστούμε, Ο Θεός μαζύν σου, πλήρη επίθεση πολυσύγχυσης διά να φέρουν τα πάνω κάτω και τα κάτω μιαρά γένη επάνω….

  4. ΠάνοςΓέριμου 02/07/2023 @ 4:18 ΜΜ

    BLAKY, διαβάζονται φίλε μου διαβάζονται. Είναι γεγονός και το επισήμανα αρκετές φορές ότι από κινητόν τηλέφωνον δυσκολεύεσαι και δεν μπορείς να αντιληφθείς διότι εσκεμμένα κουράζει η ακτινοβολία και η μικρή οθόνη, είχα γράψει αρκετές φορές να διαβάζεται σοβαρά άρθρα ή κείμενα από Η/Υ ή και μεγαλύτερη οθόνη. Ο Θεός μαζύν σου!

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*