Χόλιγουντ: Γνωστός ηθοποιός, ευχαρίστησε ΔΗΜΟΣΙΑ τον Σατανά – Το κοινό τον χειροκρότησε

Ο γνωστός Χουλιγουντιανός ηθοποιός Κρίστιαν Μπέιλ, ευχαρίστησε τον Σατανά, επειδή κέρδισε βραβείο για την ταινία VICE, στην οποία υποδύεται τον πρώην Αμερικανό αντιπρόεδρο Ντικ Τσένι.

Ο Κρίστιαν Μπέιλ μπορεί να έκανε πλάκα, μπορεί να ήταν μεθυσμένος από την χαρά του, μπορεί όντως να πιστεύει στον Σατανά.

Δεν θα κρίνουμε την προσωπικότητα και την…πίστη του ηθοποιού, ο οποίος έχει παίξει σε ταινίες, που άφησαν το στίγμα τους στον σύγχρονο κινηματογραφικό κόσμο.

Το πρόβλημα είναι σοβαρό και δεν είναι του ηθοποιού. Το κακό είναι ότι το κοινό τον καταχειροκρότησε, όταν άκουσε τις ευχαριστίες (του ηθοποιού).

Το γεγονός αυτό, μας δείχνει την ηθική παρακμή που υπάρχει στην βιομηχανία του θεάματος, η οποία (βιομηχανία) είναι Παγκόσμια.

Ας σκεφτούμε με «ανοιχτό μυαλό» την πιθανότητα, όλοι μας εδώ και χρόνια να δεχόμαστε μια πλύση εγκεφάλου. Μπορεί να μοιάζει αστείο σε κάποιους αυτό, αλλά είναι;

Βάλτε από το 0:30 και μετά:

el.gr


Pendant «Black Knight»

ΤΟ ΙΣΧΥΡΟΤΕΡΟ ΜΕΝΤΑΓΙΟΝ ΟΡΓΟΝΙΤΗΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ.

*Ειδική επεξεργασία ΔΙΠΛΗΣ ΝΑΝΟΕΠΙΚΑΛΥΨΗΣ στα σφαιρίδια καθαρώς χημικού χαλκού, στην οποία οφείλει το ιδιαίτερο χρώμα του το Black Knight

*Εμπεριέχει αρχαίο κρύσταλλο της Ελληνικής γης [εξαιρετικά δυσεύρετος στο εμπόριο]

**ΝΕΑ κεραία Lakhovsky στο εμπρός μέρος με επικάλυψη χρυσού 24 καρατίων

*Η επικάλυψη καθαρού χρυσού 24 καρατίων στην εμπρός κεραία, αλλάζει την πόλωση της οργονοενέργειας ώστε να γίνεται ιδιαίτερα δυσάρεστη στα αλλότρια DNA τα οποία κυκλοφορούν ανάμεσα μας καθώς και στα ανόργανα όντα.

*Στην βάση του υπάρχει ακόμη μια κεραία MWO Πολύ-Κυματικού Ταλαντωτή Lakhovsky, όπως σε όλα τα προϊόντα οργονιτών του orgonodrome, κατ’ αποκλειστικότητα.

ΤΙΜΗ 115.00€ + 0 ΕΥΡΩ ΑΝΤΙΚΑΤΑΒΟΛΗ + Για Αττική 0 μεταφορικά- Για Επαρχία 0€

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

One thought on “Χόλιγουντ: Γνωστός ηθοποιός, ευχαρίστησε ΔΗΜΟΣΙΑ τον Σατανά – Το κοινό τον χειροκρότησε

  1. ΑΣΧΕΤΟΣ ΑΔΑΗΣ says:

    Καλημέρα,αφού προσκυνήσαμε τα είδωλα του Hollywood μας φτύνουν στα μούτρα,
    και ακόμα νομίζουμε ότι βρέχει>*+

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *