in

Χειρόγραφα που Κρύβει το Βατικανό Αποκαλύπτουν: «Το Ανθρώπινο Ον Έχει Υπερφυσική Δύναμη»

Στήριξε το εργο του Κατοχικά Νέα

Σήμερα, πολλοί ζουν στο έλεος των πνευματικών δυνάμεων των θρησκειών της μόδας, των κινήσεων της Νέας Εποχής,

παραδίδοντας τη δύναμη του δικού τους πεπρωμένου στα χέρια οποιουδήποτε άλλου όντος.

Ζούμε σε ένα κόσμο γεμάτο δονήσεις και το σώμα μας αποτελείται από αυτές τις δονήσεις ενέργειας που εκπέμπουμε συνεχώς.

Eπιστημονικά πειράματα έχουν δείξει ότι το DNA μας αλλάζει με τη συχνότητα που παράγεται από τα συναισθήματα και τα συναισθήματά μας, δηλαδή τις δονήσεις. Αυτό μας δείχνει έναν νέο τρόπο να βλέπουμε τα πράγματα, έχουμε τη δύναμη να συνδέουμε με όλη τη δημιουργία μέσω του DNA που δημιουργεί μικρά πεδία στρέψης, τα οποία με τη σειρά του δημιουργούν μικρές διαστατικές πύλες που ονομάζονται RingHoles. Από αυτές τις πύλες προέρχεται μια ισχυρή ενέργεια που είναι μέρος μας.

Αυτή η ισχυρή ενέργεια φαίνεται να είναι ένα πυκνό δίκτυο που συνδέει όλη την ύλη, ενώ βασικά επηρεάζουμε αυτό το δίκτυο μέσω των δονήσεων μας. Τα πειράματα έχουν ανακαλύψει ότι οι υψηλότερες συχνότητες ενέργειας είναι αυτές της Αγάπης και ότι έχουν αντίκτυπο στο περιβάλλον, κάνουν τις υλικές αλλαγές που συμβαίνουν στο DNA μας και στο άμεσο περιβάλλον μας.

Αυτό έχει βαθύ νόημα και έχουμε πολύ περισσότερη δύναμη από ό, τι μπορούμε να φανταστούμε.

Ο Gregg Braden αναφέρεται σε μια τεχνογνωσία που χρησιμοποιείται ευρέως από την αρχαιότητα. Ο συγκεκριμένος επιστήμονας και ερευνητής μιλάει για έναν πολύ απλό τρόπο, παγκοσμίως γνωστό ως «προσευχή».

Αυτή η προσευχή, σωστά εφαρμοσμένη, μας δίνει τη δυνατότητα να αποκτήσουμε εξαιρετικά πράγματα που ξεπερνούν την ανθρώπινη φαντασία.

Ο Gregg Braden τονίζει ότι σιγά-σιγά αποδεχόμαστε τη δυνατότητα ενός ολοένα και προσιτού ενεργειακού πεδίου και ότι χάρη στο DNA μας είναι δυνατόν να επικοινωνούμε με φωτόνια μέσω αυτού του πεδίου. Το κλειδί για την επίτευξη ενός αποτελέσματος, μεταξύ των πολλών υφιστάμενων δυνατοτήτων, έγκειται στην ικανότητά μας να αισθανόμαστε ότι η επιλογή μας έχει ήδη δημιουργηθεί και συμβαίνει τώρα.

Τα χειρόγραφα του Κουμράν ή της Νεκράς Θάλασσας πάνω σε όλο αυτό έχουν μεγάλη σημασία για την ανθρωπότητα, αλλά είναι ανενεργά και κοιμούνται.

Βρέθηκε στην Αίγυπτο το 1910, αγοράστηκε, μαζί με άλλα χειρόγραφα, από το JP Morgan το 1911.

Η Εκκλησία και οι δυνάμεις της μπλοκάρουν και διορθώνουν αυτά τα χειρόγραφα, για να υποδουλώσουν και να συνεχίσουν να κυριαρχούν σε ολόκληρο τον κόσμο. Πού είναι τα χειρόγραφα;

Δεν ξέρουμε, αλλά ας πάμε πιο κοντά στην αλήθεια, γιατί η αλήθεια είναι το μόνο πράγμα που θα μας αφήσει ελεύθερους.

Αυτά τα κείμενα είναι οι οδηγίες ενός χαμένου μοντέλου προσευχής που η κβαντική επιστήμη έχει αποδώσει τη δύναμη να θεραπεύσει το σώμα της, να φέρει μόνιμη ειρήνη και να αποτρέψει τις κλιματικές τραγωδίες που αντιμετωπίζει και θα αντιμετωπίσει η ανθρωπότητα στο μέλλον.

Manuscrito Ocultado Por Más De 2000 Años en El Vaticano Revela Que…..

newsnowgr.com

Report

What do you think?

Written by Κατοχικά Νέα

Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια!
Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα ! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Comments

Leave a Reply
 1. Η ΠΡΟΣΕΥΧΗ ΟΠΩΣ ΕΣΥ ΛΕΓΕΙΣ ΣΩΣΤΑ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΜΗ Α,ΠΙΣΤΕΥΤΗ ΔΥΝΑΜΗ!!!ΑΛΛΑ ΟΤΑΝ ΕΠΙΚΑΛΕΙΣΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΟΣΕΥΧΗ ΣΟΥ.ΠΟΥ ΑΠΕΥΘΥΝΕΣΑΙ?ΑΠΟ ΠΟΥ ΖΗΤΑΣ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΕΣΩΤΕΡΙΚΗ ΔΥΝΑΜΗ ΝΑ ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΘΕΙ?ΑΝ ΟΧΙ ΑΠΟ ΚΑΠΟΙΑ ΠΗΓΗ.
  ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ ΛΟΙΠΟΝ Η ΠΗΓΗ ΑΠ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΖΗΤΑΣ ΝΑ ΑΝΤΛΗΕΙΣ ΑΥΤΗΝ ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΔΥΝΑΜΗ.ΠΟΥ ΔΕΝ ΑΝΤΙΛΕΓΩ ΜΑΖΙ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΠΕΡΙ ΑΠΙΣΤΕΥΤΗΣ ΔΥΝΑΜΗΣ!!!
  ΟΙ ΑΓΙΟΙ,ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΟΣΟΙ ΑΓΑΠΗΣΑΝ ΤΟΝ ΙΗΣΟΥ ΧΡΙΣΤΟ,ΒΡΗΚΑΝ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΔΥΝΑΜΗ!!!
  ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Η ΠΗΓΗ ΚΑΘΕ ΔΥΝΑΜΗΣ.
  ΥΠΑΡΧΕΙ ΟΜΩ ΚΑΙ Η ΑΛΛΗ ΔΥΝΑΜΙΣ,Η ΔΑΙΜΟΝΙΚΗ,ΟΤΙ ΖΗΤΑΣ ΑΥΤΟ ΛΑΜΒΑΝΕΙΣ!!!!
  ΙΣΧΝ ΠΑΝΤΟΥ ΚΑΙ ΠΑΝΤΑ,ΑΜΗΝ.

 2. Οταν βλεπεις βιντεακια που δεν δεχονται σχολια .Ειναι γιατι δεν εχουν απαντησεις σε ερωτησεις και αποριες .Το Βατικανο δεν εχει τα χειρογραφα .Δηλαδη οτι εχει μπορει να σωθει .Αλλα το Ισραηλ .ππυ ουτε και αφηνει ελεύθερη προσβαση ..ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΣΧΕΣΕΗ ΜΕ ΕΒΡΑΙΚΗ ΜΠΟΥΡΔΟΛΟΓΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΞΙΟ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΥ ..ΕΔΩ ΠΛΗΡΟΦΟΡΊΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΣΑΣ ΓΝΩΣΗ
  https://el.m.wikipedia.org/wiki/%CE%A7%CE%B5%CE%B9%CF%81%CF%8C%CE%B3%CF%81%CE%B1%CF%86%CE%B1_%CF%84%CE%B7%CF%82_%CE%9D%CE%B5%CE%BA%CF%81%CE%AE%CF%82_%CE%98%CE%AC%CE%BB%CE%B1%CF%83%CF%83%CE%B1%CF%82

 3. εγω δεν εμπιστευομε ουτε “επιστολες”του χριστου τυπου βελοπουλου ουτε κειμενα βατικανου.

  Ο χριστός αναστηθεικε και εδειξε εμπρακτα την δυναμη του αθρωπου – της τριαδικοτητας.

 4. Ο Κ.Η.ΙΗΣΟΥΣ ΧΡΙΣΤΟΣ ΕΠΙΣΗΜΑΝΕ :
  “Ζητησετε και θα σας δοθει” Σε οσαι ειπε και διδαξε ΔΕΝ ΒΡΕΘΗΚΕ 2020 ΕΤΗ ΕΣΤΩ ΕΝΑΣ ΕΧΘΡΟΣ ΤΟΥ ΝΑ ΤΟΝ ΔΙΑΨΕΥΣΕΙ. Σιωπουν τα ερπετα και υπογειως χτυπουν τις ανθρωπινες αδυναμιες μας για να απωλεσθουμε.

  Σε πεισμα και λυσσα των εχθρων Του , οσοι με καθαρη καρδια και συνειδητη πιστη ζητουν , λαβαινουν την ευλογια , η – εαν χρειαζεται – δοκιμασιες καθαρσεως που προετοιμαζουν τον ανθρωπο για το μεγαλο δωρο.Πως απαιτεις να σου δωρισει ενω εισαι αμετανοητος κι ακαθαρτος σε πνευμα και σωμα ; Με το αφεντικο σου στη δουλεια εισαι τοσο λαλιστατος κι απαιτητιτκος να σε πληρωνει περισσοτερα και να εργαζεσαι λιγοτερο , η το βουλωνεις κι ακους και τα μπινελικια σου ;
  Μονο ενας βλαξ λοιπον απαιτει κατι τετοιο.

  Ομως , ο βλαξ ανθρωπος του σημερα εχει την ματαιοδοξια πως ειναι μοναδικος και αξιζει προσοχης..
  Η λαθος σκεψη και διαχειριση ολη αυτης της διαδικασιας εκ του ανθρωπου (εγω’ι’σμος-χλιαροτητα-ανενεργεια-απαιτητικοτητα-ματαιοδοξια κλπ-κλπ) φραζει την κατευοδωση της παρακλησεως , κι ειναι πολυ πιθανη η τιμωρια για την αυθαδεια που επεδειξε . Μεσω της τιμωριας διδασκεσαι το πως ειναι να ξαναγινεις ανθρωπινος – πραγμα που λησμονησες .
  Οποιος ΝΟΜΙΖΕΙ οτι μπορει να εμπαιξει ΤΟΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟ , τον πινει κανονικα..
  Επισης οποιος θεωρει οτι Ο ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΣ ειναι υποχρεος για οτιδηποτε απεναντι στο δημιουργημα το οποιο εχει απεριοριστη ελευθερια βουλησης και πραξεων ειναι ΜΕΓΑΣ ΜΛΑΚΑΣ !

  Σκεφθειτε οτι ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΙΔΙΟΙ αποφασισαμε ΝΑ ΚΑΤΕΛΘΟΥΜΕ ΕΔΩ σε τουτο το σχολειο ψυχων , – ΔΕΝ ΜΑΣ ΕΦΕΡΕ ΚΑΝΕΙΣ ΜΕ ΤΟ ΖΟΡΙ ! (οχι μλακα μου, δεν ηταν μια στιγμη πηδηματος του μπαμπα με τη μαμακα σου)

  Κι οφειλουμε να διαφυλαξουμε αυτη την ψυχη κι αν ΘΕΛΟΥΜΕ να την βελτιωσουμε ΜΕΣΩ ΤΩΝ “ΠΕΠΑΤΗΜΕΝΩΝ ΟΔΩΝ” που αναλυει στη διδασκαλια ΤΟΥ Ο ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΣ – κι οχι να κανουμε οτι μας καπνισει , εναντιον του δημιουργου , ακολουθωντας τον καθε δηθεν “καλο φωτισμενο ανθρωπο” η αλλο ΑΠΑΤΕΩΝΑ (οργανα του εκπεσοντος) ο οποιος πουλαει παραλλαγμενες διδασκαλιες για να μας εξαπατησει και να χαθει η ΑΙΩΝΙΑ ψυχη μας !
  – ΑΥΤΗ ΔΕΝ ΜΑΣ ΑΝΗΚΕΙ – ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΟΝ ΠΑΤΕΡΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟ , και το ελαχιστο που οφειλουμε να πραξουμε ειναι, να του την παραδωσουμε τουλαχιστον ΚΑΘΑΡΗ οπως μας την εμφυσησε κι οχι καταξεσκισμενη και ντροπιασμενη .

  Πιστευεις οτι υπαρχει εστω μια πιθανοτητα να παρεδιδες ποτε χιλλιοτρακαρισμενο ενα νοικιασμενο αυτοκινητο και οτι θα`φευγες χωρις να πληρωσεις τις ζημιες ; Ουτε στον υπνο σου..
  Ψιλα γραμματακια για σενα ολ`αυτα ε , ηθελημενα λοβοτομημενε ανθρωπακο ;
  Αλλα που , να τα σκεφθει αυτα ο μεσος νεοραγιαδακος της υλης και της διαφθορας.

 5. Συμφωνω ΑΠΟΛΥΤΑ με τον A FREE MAN.Φιλε μου εισαι μεσα… Ας σκεφτουμε λιγο καθαροτερα και με οποια λογικη διαθετει ο καθενας μας και ας αναλαβουμε επιτελους τις ευθυνες μας.Αλλωστε ο μεγαλυτερος δασκαλος μας ειπε ξεκαθαρα πραγματα.Στο χερι μας ειναι λοιπον οι αντιδρασεις και τα αποτελεσματα που θα φερουν στη ζωη μας.Ευχομαι σε ολους μας Καλη Δυναμη.

 6. Δυο δυναμεις υπαρχουν ..ο Χριστος και ο Εωσφορος…. εμεις εργαζομαστε για τον Χριστο…αυτοι για ποιον δουλευουν…??????

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Loading…

0

Τεχνητή νοημοσύνη εναντίων ζώων – Η πρώτη «Animal-AI Olympics»

Έκτακτο Δελτίο Επικίνδυνων Καιρικών Φαινομένων από την ΕΜΥ