10:33 - 18/01/2021

Aυξήθηκε 300% η θνησιμότητα στο Ισραήλ μετά την έναρξη μαζικών εμβολιασμών.13 άτομα παρουσίασαν παράλυση προσώπου!

Στο Ισραήλ ο μαζικός εμβολιασμός άρχισε στις 20 Δεκέμβρη και ακολουθήθηκε από μια αύξηση της θνησιμότητας κατά 300%..

13 άτομα στο Ισραήλ πάσχουν από παράλυση του προσώπου μετά τον εμβολιασμό τους κατά Covid-19.Οι ειδικοί έθεσαν ερωτήματα σχετικά με το εάν πρέπει να χορηγηθεί η δεύτερη δόση, αλλά το Υπουργείο Υγείας επιμένει ότι πρέπει να δοθεί η δεύτερη δόση. Περίπου 13 άτομα στο Ισραήλ έχουν υποστεί ήπια παράλυση του προσώπου ως παρενέργεια μετά τη λήψη του εμβολίου κορωνοϊού, ανέφερε το Υπουργείο Υγείας και εκτιμήσεις υποδηλώνουν ότι ο πραγματικός αριθμός θα μπορούσε να είναι υψηλότερος.

“Για τουλάχιστον 28 ώρες, περπατούσα μαζί του (παράλυση προσώπου)”, είπε ένα άτομο που αντιμετώπισε την παρενέργεια στο πρακτορείο Ynet. “Δεν μπορώ να πω ότι είχε τελειώσει εντελώς μετά, αλλά εκτός από αυτό δεν είχα άλλους πόνους, εκτός από έναν μικρό πόνο στο σημείο της ένεσης, αλλά δεν υπήρχε τίποτα πέραν ​​αυτού.” Είπε ότι δεν είναι σίγουρος για τη λήψη της δεύτερης δόσης, αλλά πρόσθεσε ότι είναι «σπάνιο» και δεν θέλει οι άνθρωποι να αποφύγουν τον εμβολιασμό.

Η Galia Rahav, διευθύντρια της Μονάδας Λοιμωδών Νοσημάτων στο Ιατρικό Κέντρο Sheba είπε ότι πρόσφατα συνάντησε ένα άτομο που βίωσε παράλυση του προσώπου μετά τη χορήγηση του εμβολίου και έτσι αποφάσισε να μην δώσει στο άτομο τη δεύτερη δόση. “Είναι αλήθεια ότι μπορεί να δοθεί σύμφωνα με το Υπουργείο Υγείας, αλλά δεν ένιωθα άνετα με αυτό”, δήλωσε ο Rahav. Το Ynet ανέφερε ότι το υπουργείο Υγείας είπε ότι η δεύτερη δόση θα πρέπει σίγουρα να δοθεί μόλις θεραπευτεί η κατάσταση της παράλυσης.

wionews 15.1.21

dimpenews.com

Loading...
Σχετικά με Κατοχικά Νέα
Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα ! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Σχόλια Αναγνωστών (1)

  1. Xenia Ioannidou 01/19/2021 @ 2:05 ΠΜ

    μπορώ να έχω την πηγή;;;;;

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*


Μην συνεχιζεις να βοηθας της σελιδες που θελουν να σου προσφερουν προπαγανδα !

Παρακαλώ απενεργοποιήστε τον AdBlocker σας! Το να εχεις adBlocker σε ανεξαρτητες σελιδες ειναι σαν να θες αυτες οι σελιδες να σταματησουν να προσφερουν δωρεαν της υπηρεσιες τους η να κλεισουν!.. Αν μας εκτιματε σαν σελιδα σας παρακαλουμε απενεργοποιηστε τον AdBlocker σας!

How to disable? Refresh