19:25 - 25/07/2019

ΑΣΥΛΛΗΠΤΗ ΤΡΑΓΩΔΙΑ! ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ 100 ΝΕΚΡΟΙ ΣΕ ΝΑΥΑΓΙΟ ΑΝΟΙΧΤΑ ΤΗΣ ΛΙΒΥΗΣ – ΧΑΟΣ ΚΑΙ ΘΑΝΑΤΟΣ ΠΑΝΤΟΥ – ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΣΑΝ ΝΑ ΞΕΦΥΓΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΜΦΥΛΙΟ ΠΟΛΕΜΟ

Στήριξε το εργο του Κατοχικά Νέα

Σύμφωνα με τις αρχικές αναφορές 140 άνθρωποι έχουν διασωθεί και τους έχουν προσφερθεί οι πρώτες βοήθειες αλλά τουλάχιστον 100 άνθρωποι αγνοούνται από το ναυάγιο που έγινε στ’ ανοικτά της Λιβύης!

Η Ύπατη Αρμοστεία του ΟΗΕ για τους Πρόσφυγες ανακοίνωσε ότι μπορεί οι νεκροί να φτάνουν και τους 150. Η Λιβύη που είναι σε κατάσταση εμφυλίου πολέμου από το 2011 είναι από τις πιο αφιλόξενες χώρες για τους κατοίκους της που ψάχνουν τρόπο διαφυγής για να μην πέσουν θύματα των ένοπλων ομάδων που έχουν βυθίσει την χώρα στο χάος.

makeleio.gr

Loading...
Σχετικά με Κατοχικά Νέα
Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα ! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Be the first to comment

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*