ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Παρασκευή, 04 Σεπτεμβρίου 2026
«Οι λαοί που
ξεχνούν την ιστορία τους
είναι καταδικασμένοι
να την ξαναζήσουν.»
Κ
ΚΑΤΟΧΙΚΑ ΝΕΑΗ ΑΛΗΘΕΙΑ ΔΕΝ ΞΕΧΝΑ
«Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΕΛΘΟΝ.
ΕΙΝΑΙ ΟΔΗΓΟΣ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ.»

Αρραβωνιάστηκε η (o) Πρωθυπουργός της Νέας Ζηλανδίας Τζασίντα Άρντερν

· Κατοχικά Νέα

Η Πρωθυπουργός της Νέας Ζηλανδίας Τζασίντα Άρντερν αρραβωνιάστηκε το Πάσχα με τον εδώ και χρόνια σύντροφό της Κλαρκ Γκέιφορντ, όπως ανακοίνωσε σήμερα ο εκπρόσωπός της.

Δημοσιογράφοι πρόσεξαν το διαμαντένιο δαχτυλίδι στο χέρι της Άρντερν στη διάρκεια εκδήλωσης νωρίτερα σήμερα.

Η 38χρονη Άρντερν και ο 41χρονος Γκέιφορντ έχουν μία κόρη τη Νίβι Τε Αρόχα, η οποία θα γίνει ενός έτους τον Ιούνιο.

Ο Γκέιφορντ, πρώην παρουσιαστής μιας τηλεοπτικής εκπομπής για το ψάρεμα, είναι αυτός που κυρίως φροντίζει την κόρη τους.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Η εγκυμοσύνη της Άρντερν, που ανακοινώθηκε στις αρχές του 2018, θεωρήθηκε από πολλούς σύμβολο της προόδου που έχουν σημειώσει οι γυναίκες σε ηγετικούς ρόλους. Είναι μόλις η δεύτερη εκλεγμένη ηγέτιδα κράτους που γέννησε ενόσω βρισκόταν στην εξουσία, μετά την Πρωθυπουργό του Πακιστάν Μπεναζίρ Μπούτο το 1990.

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ

 

ΔΙΑΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΗ ΓΝΩΣΗ • Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΟΙΡΑΖΕΤΑΙ
Facebook X WhatsApp Viber Telegram
ΣΥΝΕΧΙΣΕ ΤΗΝ ΑΝΑΓΝΩΣΗ

ΜΗ ΦΥΓΕΙΣ ΑΚΟΜΑ

Τρία σχετικά θέματα που αξίζει να δεις

ΗΠΑ: Κλείνουν 23 ερευνητικές εγκαταστάσεις της Δασικής Υπηρεσίας σε αναδιοργάνωση του ΤραμπΔΙΕΘΝΗ

ΗΠΑ: Κλείνουν 23 ερευνητικές εγκαταστάσεις της Δασικής Υπηρεσίας σε αναδιοργάνωση του Τραμπ

Η Συρία ξεκινά την καταστροφή χημικών όπλων της εποχής Άσαντ υπό την επιτήρηση του ΟΑΧΟΔΙΕΘΝΗ

Η Συρία ξεκινά την καταστροφή χημικών όπλων της εποχής Άσαντ υπό την επιτήρηση του ΟΑΧΟ

Νιγηρία: Τουλάχιστον 37 νεκροί από αναθυμιάσεις σε παράνομη άντληση πετρελαίουΔΙΕΘΝΗ

Νιγηρία: Τουλάχιστον 37 νεκροί από αναθυμιάσεις σε παράνομη άντληση πετρελαίου

9 απαντήσεις στο “Αρραβωνιάστηκε η (o) Πρωθυπουργός της Νέας Ζηλανδίας Τζασίντα Άρντερν”

  1. Τώρα αυτη/αυτος στη φωτογραφία είναι πρωθυπουργος χωρας;
    Είμαστε σοβαροί!

    Γι αυτό τους τάραξε τις προάλλες, τους άλλαξαν τα φώτα τα “φαινομενα”,
    ο σεισμός και το νερό που δεν ητανε τΕΛικά φαινόμενα,
    αλλα/παρα σημάδια κι οιωνοί.
    Έτσι εξηγούνται πολλά.

    Κι ενα αλλο ερωτημα: Αμα το προσωπο της φωτο είναι πρωθυπουργος στο γαμισι που κανουνε τα πουσταρια ποιά λουγκρα από τις δύο είναι από κατω;
    Παλι ο/η (μπερδευομαι) πρωθυπουργός;

    Εδώ πηγαίνει το: – -” Ποιος σε γ@μει εσενα;”

  2. Γιατί βάζετε το (o) στον τίτλο της είδησης; Η Πρωθυπουργός είναι μόνο το σωστό, είναι κι όμορφη γυναίκα! Μακάρι και στην Ελλάδα να αποκτήσουμε γυναίκα πρωθυπουργό.

      • Γεια σου BOT του site!!! Τι απάντηση είναι αυτή που έδωσες στην κυρία Αναστασία;;; Ότι και καλά τι;;; Μίλα κανονικά, ώστε τα κατοχικά νέα να γίνουν κανονικά νέα! Δηλαδή δεν είναι γυναίκα ας πούμε;;; Δεν καταλαβαίνω το σκεπτικό σου!!!

        • Να κατσεις να δεις της αναρτησης μας σε βαθος ..η επιφανεια μας ενοχλει …να στα μασησουμε εσενα η στην κυρια δεν γινεται ..απο το χερακι δεν γινεται αρα μια χαρα απαντησαμε … η κυρια ηταν κυριο θεμα για μερες με το θεμα της ζηλανδιας ..και εχει ενα τσουτσουνι μεγαλυτερο απο το δικο σου..@

    • Τον γυπαετο που φαινεται αναμεσα στα ποδια της/του να παλλεται κατω απο το φορεματακι καθως περπατα , τον ειδες Αναστασια;
      Δεν εχω την καταλληλη συσκευη αλλα μακαρι να σου δωσει καποιος αλλος εδω το λινκ για να το δεις :)))))))

    • Είναι τραβεστι η κυρία της φωτογαρφίας . Ψάξτε το λίγο στο You Tube. Gayford =Χαρούμενο Πέρασμα= Γκέι Πέρασμα (ακουστικά) το επώνυμο του άντρα του άντρα στην φωτογραφία.

  3. ΕΙΣΤΕ FAKE NEWS ΚΥΡΙΟΙ. ΛΥΠΑΜΑΙ ΠΟΥ ΤΟ ΛΕΩ, ΑΛΛΑ ΕΙΣΤΕ FAKE NEWS.
    ΔΕΝ ΘΑ ΦΤΑΙΝΕ ΜΕΤΑ ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ HOAXES ΠΟΥ ΘΑ ΣΑς ΜΠΛΟΚΑΡΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟ FACEBOOK.

    • Μονο που γραφουμε στα αρχιδια μας και τα ελληνικα χοαξ και το facebook εμεις δεν στησαμε μια σελιδα που κρεμεται απο τα παπαρια του ζουγκεμπεργκ ..αυτοι που εστησαν πανω σε αυτο θα γινουν τωρα πιο πολυ δουλακια …. εμας στα παπαρια μας στεγνα τι θα κανουν οιπροσκυνημενοι των χοαξ ….. και πιστψε με το σχολιο περασε για να στην σπασω γιατι ξερω πολυ καλα τι κανεις και απο πηγαζουν οι ιδεες σου .. !… Βρειτε καλυτερο τροπο να με κανετε να τα ξυσω !!!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

elΕλληνικά