Αποσταθεροποίηση της Τουρκίας προβλέπουν ΗΠΑ και Ισραήλ!

Επιβεβαίωση και από επίσημα στελέχη

Μεγάλη αποσταθεροποίηση και χάος στην γείτονα χώρα προβλέπουν Ισραήλ και ΗΠΑ, λίγες μέρες πριν το δημοψήφισμα Ερντογάν για την συνταγματική μεταρρύθμιση. Ειδικότερα, η Ουάσιγκτον υποβαθμίζει την Τουρκία στο επίπεδο αφρικανικής χώρας, όσον αφορά την ασφάλεια των ταξιδιωτών!

Μάλιστα, οι δύο χώρες εξέδωσαν ειδική ταξιδιωτική οδηγία συμβουλεύοντας τους πολίτες τους να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί εάν χρειάζεται να επισκεφθούν την χώρα. Ισραηλινοί αξιωματούχοι σημειώνουν πως «αν και το Ισραήλ δεν βρίσκεται στο επίκεντρο της απειλής, οι Ισραηλινοί πρέπει να έχουν επίγνωση. Δεν υπάρχει ειδική προειδοποίηση, αλλά, σε κάθε περίπτωση, καλούμε τους πολίτες να είναι προσεκτικοί στα πολυσύχναστα μέρη και να παραμένουν μακριά από την πολυκοσμία».

Από την πλευρά τους, οι ΗΠΑ αναφέρουν ότι στις πολυάριθμες επιθέσεις που έχει γίνει στο παρελθόν σε τουριστικές περιοχές και δημόσιους χώρους έχουν σκοτωθεί εκατοντάδες άνθρωποι.

Και όλα αυτά, όταν αύριο θα πραγματοποιήσει επίσημη επίσκεψη ο Υπουργός Εξωτερικών των ΗΠΑ Ρεξ Τίλερσον. Φαίνεται πως ΗΠΑ και Ισραήλ, αρχίζουν να «τραβάνε το χαλί» κάτω από τα πόδια του Ερντογάν.

el.gr

Με την ΔΩΡΕΑ ενος "καφε" το μήνα βοηθάς στον αγώνα κατα της φίμωσης της ελευθερίας του λόγου , βοηθάς το Κατοχικα ΝΕΑ
Loading...

One thought on “Αποσταθεροποίηση της Τουρκίας προβλέπουν ΗΠΑ και Ισραήλ!

  1. Ανώνυμος says:

    «προβλέπουν»…
    Α μάλιστα!

    «Εγχειρίδιο Εκστρατείας για τις Μυστικές Υπηρεσίες που διεξάγουν Επιχειρήσεις [απο]Σταθεροποίησης» (Field Manual, FM 30-31, Μάρτιος 1970)

    Παλιά καλή συνταγή…

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *