Η αποκωδικοποίησή των Κατευθυντήριων λίθων της Τζώρτζια

Με την ΔΩΡΕΑ ενος "καφε" το μήνα βοηθάς στον αγώνα κατα της φίμωσης της ελευθερίας του λόγου , βοηθάς το Κατοχικα ΝΕΑ

Ήταν η καλη παραγωγη σε γρανίτη που προσέλκυσε έναν καλά ντυμένο άνδρα με το ψευδώνυμο του RC Christian στον Elberton τον Ιούνιο του 1979 στην Georgia.

Μιλησε στον Πρόεδρο της Εταιρείας Finish Granite Elberton, Joe H Fendley Sr, και ζητησε ενα πιθανό κόστος κατασκευής μνημείου σημαντικού μεγέθους, εξηγώντας ότι εκπροσώπει μια μικρή ομάδα ανώνυμων Αμερικανών ξένων για τη Georgia, οι οποίοι εργάζονταν σε ένα 20ετές πρόγραμμα ως μήνυμα για τις μελλοντικές γενιές.

Ο Fendley τον έφερε αμέσως σε επαφή με τον τραπεζίτη του, Wyatt C Martin, ο οποίος σύντομα επιλέχθηκε ως ενδιάμεσος για το έργο.

Και οι δύο άνδρες ορκίστηκαν σε μυστικότητα.

Στις 22 Μαρτίου 1980,Οι «Κατευθυντήριοι λίθοι της Τζώρτζια» Guidestones – τέσσερις τεράστιες πέτρες με τραχείες άκρες που περιβάλλουν μια κεντρική πλάκα για ισορροπία – βάρους 119 τόνων, αποκαλύφθηκαν σε πλήθος περίπου 100 ατόμων. Ένα ανθρωπος απο το πλήθος, ένας τοπικός πάστορας, δήλωσε αμέσως την πεποίθησή του ότι οι πέτρες αυτες χτίστηκαν για λατρεία στον Σατανα λόγω της παρόμοιας εμφάνισής του με το Stonehenge.

Σε κάθε πλευρά του μνημειου, ειναι χαραγμένες σε τέσσερις αρχαίες γλώσσες οι λέξεις: «Ας είναι αυτοί οι οδηγοί σε μια εποχή λογικής». Και γραμμένο σε οκτώ γλώσσες – Αγγλικά, Ρωσικά, Μανδαρινικά Κινέζικα, Αραβικά, Κλασσικά Εβραϊκά, Σουαχίλι, Χίντι και τα ισπανικά – ειναι οι κρυφες οδηγίες για την ανοικοδόμηση της κοινωνίας μετά την καταστροφη του κοσμου (Doomsday)

«Διατηρήστε την ανθρωπότητα κάτω από 500.000.000 σε συνεχή ισορροπία με τη φύση. Ο οδηγος της αναπαραγωγς αναφερε να γινεται με σύνεση -για την βελτίωση της φυσικής κατάστασης και της ποικιλομορφίας. Συνδέστε την ανθρωπότητα με μια ζωντανή νέα γλώσσα. Κανόνας πάθος – πίστη – παράδοση – και όλα με κατευνασμένο λόγο? Προστατεύστε τους ανθρώπους και τα έθνη με δίκαιους νόμους και δικαιοσύνη. Αφήστε όλα τα έθνη να αποφασίζουν εσωτερικά και δημιουργηστε ένα παγκόσμιο δικαστήριο να μπορουν να επιλύθουν οι εξωτερικές διαμάχες . Αποφύγετε μικρούς νόμους και άχρηστους αξιωματούχους. Δημιουργηστε Ισορροπία των ατομικών δικαιωμάτων με κοινωνικά καθήκοντα. Δωστε βραβεια στην ομορφιά την αγάπη και την αναζήτηση αρμονίας με το άπειρο. Μην είστε καρκίνος στη Γη – Αφήστε χώρο για τη φύση – Αφήστε χώρο για τη φύση. »

Ας δούμε λοιπόν την αποκωδικοποίηση του μυστηριου για το λογο της δημιουργιας αυτου του μνημειου .. …

ΚΑΤΟΧΙΚΑ ΝΕΑ

2 thoughts on “Η αποκωδικοποίησή των Κατευθυντήριων λίθων της Τζώρτζια

  1. ΛΙΒΑΝΙΟΣ says:

    Αυτος που φαινεται στο πρωτο βιντεο με θυμιζει τον σκυθοκαππαδοκα της ταρσου τον υπουλο εφοριακο , καρφι της κυπ της ρωμαικης επικρατειας ,Παυλο η» Σαουλ η»Λουcα [λουσα ] η» λουκα και επικινδυνο αναρχικο- δολοφονο [βλεπε Νερωνα] σαν να μιλα επιτηδεια στην πνυκα των αθηνων ενω εχει μαζεψει ολη την ακκαδημια [ασσας -ακκας- ασσιους ,γυφτους δηλαδη και μανητες] που μιλα για αγνωστους θεους διπλα σε μαρμαρα ελληνικα ετσι και αυτος διαβαζει μωσαικους σχηματισμους και εννοιες προειδοποιητικες προς τον διεθνη ασσα η» ακκα-γυφτια. Συνεχως λοιπον φαυλοι ασιατες .

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *