ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Ζητούν λεφτά από Έλληνες για να «συκοφαντήσουν» τον Τραμπ και να έρθει παγκόσμιος ηγέτης

Και όμως όλα αυτά συμβαίνουν «κάτω»από την «μύτη» μας.

Η λεγόμενη αριστερόστροφη Νέα Τάξη (ΟΗΕ, Ευρωπαϊκή Ένωση, Βαθύ Κράτος ΗΠΑ και ΝΑΤΟ) βλέπει πως η παγκόσμια εξουσία της απειλείται.

Ρεπορτάζ: Κίμων Χαραλάμπους

Αυτό που ξεκίνησε στην Ρωσία με τον Πρόεδρο, Βλαντίμιρ Πούτιν, συνεχίζεται στις ΗΠΑ με τον Ντόναλντ Τραμπ.

Ποιο είναι αυτό;

Η παρεμπόδιση εγκαθίδρυσης παγκόσμιας κυβέρνησης και η ενίσχυση της ιδέας του ισχυρού έθνους-κράτους (Εθνική Δεξιά).


Pendant «Black Knight»

ΤΟ ΙΣΧΥΡΟΤΕΡΟ ΜΕΝΤΑΓΙΟΝ ΟΡΓΟΝΙΤΗΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ.ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Σε αυτή την κατεύθυνση χρησιμοποιούνται κάθε λογής μέθοδοι.

Μία από αυτές είναι το κίνημα «Avaaz», το οποίο, όπως διατείνεται, κινητοποιεί εκατομμύρια πολίτες από κάθε κοινωνικό στρώμα μέσα από δράσεις πάνω σε φλέγοντα τοπικά, εθνικά και παγκόσμια θέματα, ενώ στηρίζει την Ατζέντα 2030.

Φέρεται να στρέφεται κατά αρχών και εξουσιών, μήπως όμως για να φέρει κάτι άλλο;

Σε παγκόσμια δημοσκόπηση του Avaaz έχει αναφερθεί, μεταξύ άλλων:

Παγκόσμιος ηγέτης των λαών – Παγκόσμια εκστρατεία πολιτών για να εκλεγεί ένας γενικός γραμματέας του ΟΗΕ που θα υπερασπίζεται με σθένος τους λαούς και για να καταπολεμήσουμε το παζάρεμα που κάνουν οι πλούσιες χώρες με τις θέσεις στον ΟΗΕ

Περισσότερες λεπτομέρειες ΕΔΩ.

Ποιος να είναι αυτός άραγε;

Η καινούρια δραστηριότητα του Avaaz είναι να «πολεμήσει» τον Τραμπ, μεταξύ των άλλων, και στην Ελλάδα.

Αυτό μάλιστα θέλει να το πετύχει επί χρήμασι.

Για του λόγου το ασφαλές παραθέτουμε τα γραφόμενα του Avaaz σε E-Mail, τα οποία μαζικά αποστέλλονται σε Έλληνες χρήστες του διαδικτύου.

Σε αυτά συκοφαντούν τον Πρόεδρο των ΗΠΑ, ενώ ζητούν από πολίτες χρηματικό αντίτιμο, προκειμένου να τον πολεμήσουν.

Διαβάστε:

Ανάλαβε δράση τώρα!

Φίλες και φίλοι,

Το Twitter είναι το επικοινωνιακό όπλο του Τραμπ. Μ’ αυτό σπέρνει μίσος και ψέματα – ότι δήθεν οι ΗΠΑ δέχονται εισβολή μεταναστών, ή ότι εκατομμύρια απ’ αυτούς ψήφισαν παράνομα.

Αν όμως μπορούσαμε να μεταμορφώσουμε τα τουίτ του Τραμπ σε κύμα αλληλεγγύης;

Φαντάσου αν για κάθε τουίτ του Τραμπ, εκατομμύρια άνθρωποι απ’ όλο τον κόσμο τσοντάραμε από λίγα λεπτά του ευρώ ο καθένας… Κάθε φορά που αποκαλεί τις γυναίκες «σκυλιά», θα χρηματοδοτούμε τον αγώνα για την ισότητα των φύλων. Όταν αρνείται την κλιματική αλλαγή, θα ενισχύουμε την υπεράσπιση του πλανήτη μας. Κι όταν λέει ψέματα, θα χρηματοδοτούμε επαληθευτές και θα αποκαθιστούμε την αλήθεια.

Με κάθε τουίτ του Τραμπ, θα ενισχύουμε τη μάχη ενάντια στον τραμπισμό και την ακροδεξιά παγκοσμίως!

Μια δωρεά μόλις 0,09€ ανά τουίτ μπορεί να κάνει τη διαφορά – και μπορείς να θέσεις ανώτατο όριο, για την περίπτωση που ο Τραμπ ξεφύγει εντελώς στο Twitter 🙂 Πάτα παρακάτω για να θέσεις ένα εβδομαδιαίο όριο – και βοήθησε να στρέψουμε το ισχυρότερο όπλο του Τραμπ εναντίον του!

ΒΑΖΩ ΜΕΧΡΙ 1€ ΤΗ ΒΔΟΜΑΔΑ

ΒΑΖΩ ΜΕΧΡΙ 3€ ΤΗ ΒΔΟΜΑΔΑ

ΒΑΖΩ ΜΕΧΡΙ 6€ ΤΗ ΒΔΟΜΑΔΑ

ΘΑ ΒΑΛΩ ΔΙΚΟ ΜΟΥ ΟΡΙΟ

Η ιδέα έχει ως εξής: Κάθε φορά που ο Τραμπ τουιτάρει, θα δωρίζεις 0,09€, με ανώτατο όριο το εβδομαδιαίο ποσό που επέλεξες. Οι δωρεές θα εκταμιεύονται κάθε μήνα και θα χρηματοδοτούν τις δράσεις μας για τα ανθρώπινα δικαιώματα, τον πλανήτη μας, τη δικαιοσύνη και τη δημοκρατία σε όλο τον κόσμο. Θα ξεκινήσεις στηρίζοντας με όσα αντιστοιχούν στο όριο ενός μήνα, για να πιάσουμε αμέσως δουλειά και να απαντήσουμε στα τουίτ του Τραμπ με τρόπο που θα τραβήξει την προσοχή των μέσων ενημέρωσης.

Ο παγκόσμιος αγώνας του Avaaz ενάντια στην παραπληροφόρηση, τον εξτρεμισμό και τη ρητορική μίσους μπορεί να είναι η αχίλλειος πτέρνα στην άνοδο της ακροδεξιάς και η ευκαιρία μας για να κρατήσουμε άσβεστη την ελπίδα για ανθρώπινη πρόοδο.

Το Twitter έχει γίνει παράδεισος ακροδεξιάς προπαγάνδας. Αλλά φαντάσου να απαντάγαμε στα τουίτ του Τραμπ, λέγοντάς του πόσα χρήματα μας βοήθησε να συγκεντρώσουμε και τι πρόκειται να κάνουμε μ’ αυτά! Κανείς άλλος δεν μπορεί να συντονίσει μια παγκόσμια εκστρατεία τέτοιου βεληνεκούς καλύτερα απ’ το Avaaz – λάβε μέρος σήμερα για να μεταμορφώσουμε τα τουίτ του Τραμπ σε μια πανέμορφη θύελλα αλληλεγγύης!

ΒΑΖΩ ΜΕΧΡΙ 1€ ΤΗ ΒΔΟΜΑΔΑ

ΒΑΖΩ ΜΕΧΡΙ 3€ ΤΗ ΒΔΟΜΑΔΑ

ΒΑΖΩ ΜΕΧΡΙ 6€ ΤΗ ΒΔΟΜΑΔΑ

ΘΑ ΒΑΛΩ ΔΙΚΟ ΜΟΥ ΟΡΙΟ

Η εκστρατεία μας για να εξουδετερώσουμε τα φορτισμένα με μίσος τουίτ του Τραμπ, δεν έχει κομματικό χρώμα. Οι δωρεές που θα συγκεντρώσουμε θα χρηματοδοτήσουν κομματικά ανεξάρτητες δράσεις, και θα βοηθήσουν να δώσουμε μια ισχυρή απάντηση στα τρολ, απαντώντας πρώτα και καλύτερα στον βασιλιά τους!

Με ελπίδα κι αποφασιστικότητα,

Bert, Ricken, Marigona, Camille, Rosa, Jenny κι όλη η ομάδα του Avaaz

Ζητάνε λοιπόν λεφτά από τους πολίτες για να «θάψουν», αν μας επιτρέπεται η λαϊκή ρήση, τον Τραμπ, τον οποίο κατηγορούν ότι χρησιμοποιεί το διαδίκτυο.

Το AVAAZ όχι μόνο το χρησιμοποιεί αλλά ζητάει και χρήματα.

Ονομάζει «ακροδεξιά» το «δόγμα του πατριωτισμού», το οποίο ανέλυσε με μεστό τρόπο, ο Πρόεδρος των ΗΠΑ, Ντόναλντ Τραμπ, από το βήμα του Ο.Η.Ε., ΚΑΙ το «διαβάλλει» με πιθανό τελικό σκοπό, σύμφωνα πάντα με όσα αναγράφονται στην ιστοσελίδα του AVAAZ, «να εκλεγεί ένας παγκόσμιος ηγέτης των λαών».

el.gr

Loading...

12 thoughts on “ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Ζητούν λεφτά από Έλληνες για να «συκοφαντήσουν» τον Τραμπ και να έρθει παγκόσμιος ηγέτης

 1. Τωρα το καταλαβες; says:

  Ακομα να καταλάβουν καποιοι, γιατι τα αφεντικα διαλεξαν τον Τραμπ για προεδρο και οχι την  νυφιτσα Χιλαρυ..ΟΛΑ ΘΑ ΑΛΛΑΞΟΥΝ ΚΑΙ ΟΛΑ ΘΑ ΔΙΑΛΥΘΟΥΝ .ΩΣΤΕ ΝΑ ΣΥΝΑΡΜΟΛΟΓΗΘΟΥΝ ΟΠΩΣ ΘΕΛΟΥΝ  ΤΑ ΑΦΕΝΤΙΚΑ ..ΚΑΙ Η ΑΜΕΡΙΚΗ ΚΑΙ Η ΡΩΣΙΑ ΚΑΙ Η ΚΙΝΑ ΚΑΙ Η ΓΕΡΜΑΝΊΑ ΚΑΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ Η ΤΟΥΡΚΙΑ ΚΑΙ ΟΛΗ Η ΥΦΗΛΙΟΣ ….Η ΑΜΕΡΙΚΗ ΘΑ ΠΕΣΕΙ ΕΚ ΤΩΝ ΕΣΩ ..ΧΩΡΙΣΜΈΝΗ ΣΕ ΚΟΜΜΆΤΙΑ  … ΛΟΓΩ ΙΔΕΟΛΟΓΙΚΗΣ ΔΙΧΌΝΟΙΑΣ ΚΑΙ ΣΎΓΚΡΟΥΣΗ ΤΕΡΑΣΤΙΩΝ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΩΝ … ΤΑ ΚΡΑΤΗ ΚΑΙ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΊ ΕΙΝΑΙ ΚΤΉΜΑΤΑ  ΑΛΛΩΝ .ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΔΕΝ  ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΣΤΙΣ ΤΗΛΕΟΡΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΤΑ ΜΜΕ. Οι ελίτ αυτού του πλανητη αποφάσισαν να μετατρέψουν την Κίνα στην νεα παγκόσμια δύναμη του   μελλοντικου πλανητικου μοντελου . Που θα αντικαταστήσει τις Ηνωμέες Πολιτείες στην πρωτοκαθεδρία..Για να επιτευχθει αυτο σπρωχνουν την Ρωσια και την Αμερικη να αλληλοεξοντωθουν ,ωστε να αφησουν τον δρομο ανοιχτο .στον Κινεζικο επεκτατισμο. Οι πιο πολλες  χώρες έπεσαν στην παγίδα που τους εστησαν,τους όταν υπέγραψαν τη διακήρυξη της Λίμα το 1975. Οι άπληστες Πολυεθνικές με τη βοήθεια του του ΟΗΕ (το αρχηγείο της NWO) επηρέασαν τους αθλιους πολιτικούς ηγετες, να υπογράψουν την θανατικη εκτέλεση της κατασκευαστικής και βιομηχανικης τους   δύναμης. Ωστε να μετατρέψουν την Κίνα στο παγκόσμιο εργοστάσιο. Με μοναδικό σκοπό να μετατραπεί σε αυτό που είναι σήμερα … Μια μηχανή οδοστρωτήρας  που δεν μπορεί να σταματήσει.. Η Κίνα είναι το αγαπημένο μοντέλο της NWO για το μελλοντικό παγκόσμιο κράτος. Ένας νέος κόσμος έρχεται, με πληθυσμό σαν σούπα χωρίς πραγματική ταυτότητα χωρίς  εθνική  συνείδηση  με γλώσσα που δεν θα εχει σχεση με αυτες που σημερα ομιλουμε  και μια πολύ βίαιη συμπεριφορά χωρίς ιδιαίτερες ευαισθησίες για τους αλλους. Προφανώς αυτό είναι το σχεδιο για τον πλανητη   του 22-23  αιώνα. Όπου η  αστυνομική δύναμη ,υποτελης της τεχνητής νοημοσύνης θα περιπολεί απο τον ουρανό πάνω από τις μεγαλουπόλεις. Για να έρθει αυτό το μέλλον που εχουν σχεδιασει για τους απογονους μας .Εχουν αρχίσει να εργάζονται   από σήμερα.

  • ολαος says:

   δεν ξερω και προπαντων θεωρω οτι ειναι δικαιωμα του καθενος να πισυευει οτι θελει
   αυτο ειναι εξαλλου κατι αυτονοητο
   εμενα π.χ ο τραμπ μου αρεσει οπως μου αρεσει και ο πουτιν ο σαλβινι ο ουρμπαν
   και ισως και μερικοι αλλοι
   δεν θα πω τι με εκανε να τους βλεπω με καλο ματι
   θα πω οτι εχω εξασκηθει απο τα βιωματα μου μεσα απο τα χρονια να διαβαζω την αλληθεια πισω απο τα γεγονοτα!!!

 2. ολαος says:

  τι λες ρε φιλε???
  δεν ειναι οτι τα ειπε καλα [αλωστε τα εχουμε ακουσει και απο αλους και τιποτα δεν εγινε]
  αλλα τουτος δω τα ειχε αποστηθησει!!!!
  τα ειπε απ εξω!!!!

 3. ΟΥ ΚΑΤΑΙΣΧΥΝΩ ΤΑ ΟΠΛΑ ΤΑ ΙΕΡΑ, ΟΥΔ' ΕΓΚΑΤΑΛΕΙΨΩ ΤΟΝ ΠΑΡΑΣΤΑΤΗΝ says:

  οὐκ ἔστιν ἡμῖν ἡ πάλη πρὸς αἷμα καὶ σάρκα, ἀλλὰ πρὸς τὰς ἀρχάς, πρὸς τὰς ἐξουσίας, πρὸς τοὺς κοσμοκράτορας τοῦ σκότους τοῦ αἰῶνος τούτου

 4. Sir Μητσος εξ Αγγλίας says:

  Ξέρουν οτι ο πλανήτης εχει τόσα πολλα αμόρφωτα ζώα δίποδα, που θα συμβάλουν με οποίο πρόσχημα τους θέσουν για να συνεχιστεί το φαγοπότι και η προπαγάνδα

 5. ΜΝΗΚΑΝΔΡΟΣ says:

  Τα avaaz είναι οργανισμός της νέας τάξης και των μαύρων ιερατειων ,φερέφωνο της καμπάλας ,με πρόσχημα ,στην αρχή ,της σωτηρίας άγριων ζώων και θαλασσιας πανίδας ,προσπαθούν να εκμαιεύσουν ψήφους υπέρ τους ,πριν κάνα 2 χρόνια ,ζητούσαν ψήφο υπέρ των λάθρο εισβολέων στην χώρα μας.Ρε ερπετά ! Τέλος η παγκοσμιοποίηση σας ! Σας καθαρίζουμε τους δράκους σας και τα μαύρα ιερατεία σας .

 6. Β.ρ. says:

  AΛΗΘΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΛΕΣ.ΧΘΕΣ ΜΟΥ ΗΡΘΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ.ΜΕΧΡΙ ΠΡΟΧΘΕΣ ΣΤΕΛΝΑΜΕ ΜΗΝΥΜΑΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΟΥΜΕ ΤΙΣ ΚΑΜΗΛΟΠΑΡΔΑΛΕΙΣ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΣΤΕΙΛΟΥΜΕ ΜΗΝΥΜΑ ΚΑΙ ΧΡΗΜΑ ΓΙΑ ΝΑ ΕΜΦΑΝΙΣΟΥΝΕ ΤΟΝ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟ.Η ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΑ ΖΩΑ.ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΝΕ ΟΥΤΕ ΣΤΗ ΚΟΛΑΣΗ,ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ ΠΑΙΔΕΡΑΣΤΕΣ..

 7. Ανωνυμος says:

  Το avaaz ειναι μια απο τις επιχειρησεις που ανηκουν στον Σορος και απορω κιολας πως ειναι δυνατον να μην το ξερει ο αρθρογραφος.

 8. Στέφανος says:

  Παιδιά, γνωρίζω αυτό το σκουπίδι που λέγεται AVAAZ διότι έστελνε και σ’ εμένα μηνύματα για κάτι αηδίες αλλά και για <>. Τόσο πολύ είναι το μένος τους, αυτών στην ΝΤΠ για οποιαδήποτε Εθνική προσπάθεια!! Τώρα, αυτό το κατασκεύασμα είναι εβραϊκων συμφερόντων και επινοήθηκε για να προάγει παγκοσμιοποιητικά αποσταθεροποιητικά μοντέλα σε διάφορα έθνη μιας και είναι πολυεθνική η δράση του. Λειτουργεί ύπουλα μιας και μέσα από φαινομενικά αθώες δραστηριότητες εκχέει πολύ δηλητήριο (βλέπε ΣΚΑΙ και <>). Χρησιμοποιεί γοητευτική ορολογία όπως <>, έννοιες και όροι που για κανένα από αυτούς φυσικά κανείς δεν διαφωνεί!! Θυμίζουν πολύ ΣΥΡΙΖΑ και τη στρέβλωση των όρων και των εννοιών που μόνον η αριστερά μετέρχεται με τόση ευκολία!! Από τις δέκα αναρτήσεις τους και αιτήματα <>, οι τρεις μπορεί να είναι πολιτικού περιεχομένου πάντα όμως υπέρ της ΝΤΠ και ποτέ υπέρ των Εθνών-κρατών. Άρα είναι από πίσω ο Σόρος (συμπεραίνω) κι ας ζητούν χρήματα. Το όλο project πάντως μυρίζει εβραϊλα απο χιλιόμετρα!! Υ.Γ Από το κείμενο είδα πως αυτά τα λεγόμενα HOAXES (αναφέρονται ως <> στην ανάρτηση) σαν ενέργεια χρηματοδοτούνται από αυτούς ή και από αυτούς. Τώρα καταλαβαίνουμε ακόμη και ως προς αυτό, τι συμφέροντα παίζονται…

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *